emachines Reputație: 864 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 :-x Link spre comentariu
ionutdt Reputație: 30 Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 Pana la ce oră lucrezi?😘😘 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Pana la ce oră lucrezi?10 seara :boob Link spre comentariu
alexandro82 Reputație: -361 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Brazilia Oras:Brazilia Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 100 de lei100 de lei ce mai exact? Vreau sa te i-au de nevasta!! La ce iti folosește? Oricum ți-au futut-o și muit-o tot forumul + outsideri și numaratoarea va creste si cu si fara certificat de casatorie. Realizezi ca ea avand jobul asta se va fute mai mult cu altii decat cu tine? :))))) 1 Link spre comentariu
psittacosaurus_phalus Reputație: 94 Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 ...se va fute mai mult cu altii decat cu tine? :))))) Asta e si ideea, sa fiu sigur ca nu ar putea fi vreodata... nervoasa :girly ... Pula-I pula cat e tare, pizda-i buna pana moare. Si daca pula e tare prea mult timp, devine priapism si nu-I bine. Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 100 de lei ce mai exact? La ce iti folosește? Oricum ți-au futut-o și muit-o tot forumul + outsideri și numaratoarea va creste si cu si fara certificat de casatorie. Realizezi ca ea avand jobul asta se va fute mai mult cu altii decat cu tine? :)))))Iti dai seama ca era un compliment!!Hm...oare tu ai ramas nefutut?sau ai trecut si tu prin patul meu ?!? Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Asta e si ideea, sa fiu sigur ca nu ar putea fi vreodata... nervoasa :girly ... Pula-I pula cat e tare, pizda-i buna pana moare. Si daca pula e tare prea mult timp, devine priapism si nu-I bine. 2 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Asta e si ideea, sa fiu sigur ca nu ar putea fi vreodata... nervoasa :girly ... Pula-I pula cat e tare, pizda-i buna pana moare. Si daca pula e tare prea mult timp, devine priapism si nu-I bine. :boob :boob :boob Link spre comentariu
mariusnicu Reputație: 16 Postat Noiembrie 18, 2017 Telefon: 0763264565 Oras:Romania Telefon: 0763264565 Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Bună Alina, ce tarife ai la ora sau chiar la 2 ore, unde ai locația și dacă lucrezi maine? Ms :* Link spre comentariu
scorp Reputație: 50 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Bună Alina, ce tarife ai la ora sau chiar la 2 ore, unde ai locația și dacă lucrezi maine? Ms :*Anticipez raspunsul Alinei...:"Suna-ma si stabilim o intalnire!Te pup! :* " :) 1 Link spre comentariu
mariusnicu Reputație: 16 Postat Noiembrie 18, 2017 Telefon: 0763264565 Oras:Romania Telefon: 0763264565 Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Da "scorp" ești cumva purtător de cuvânt sau vrei sa ma sugi tu în locul lor????? Link spre comentariu
scorp Reputație: 50 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Da "scorp" ești cumva purtător de cuvânt sau vrei sa ma sugi tu în locul lor?????un admin poate sa ''puncteze'' postarea asta?de fapt..pe nicusor pentru limbajul de mahala Link spre comentariu
alexandro82 Reputație: -361 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:Brazilia Oras:Brazilia Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Iti dai seama ca era un compliment!!Hm...oare tu ai ramas nefutut?sau ai trecut si tu prin patul meu ?!?Stiu... glumeam doar.Nu am ramas nefutut si nici nu am trecut prin patul tau. Nu stiu daca o sa trec vreodata avand an vedere ca, momentan, singurul lucru care ma atrage la tine, in comparatie cu altele, este numai atitudinea ta, lucru care de altfel este unul din cele mai importante. Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Anticipez raspunsul Alinei...:"Suna-ma si stabilim o intalnire!Te pup! :* " :) :laugh2 :laugh2 :bow :boob Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Bună Alina, ce tarife ai la ora sau chiar la 2 ore, unde ai locația și dacă lucrezi maine? Ms :*sambata si duminica nu am lucrat..insa am revenit azi si sunt fresh..in caz ca nu raspund la telefon sau este busy..mai insista sau lasa0mi un mesaj si stabil o intalnire!! :blushing2 :boob :boob :boob Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Da "scorp" ești cumva purtător de cuvânt sau vrei sa ma sugi tu în locul lor?????un limbaj infect ! Link spre comentariu
jonsson1 Reputație: -1 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Buna draguta fk faci? Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Buna draguta fk faci? :boob :boob :boob :69 :69 Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 :boob :boob :boob :69 :69??? Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Alina cand ai timp poate ne spui daca faci FKSi poate mai insiri odata tarifele1 fin O+N2 fin O+N1 fin Total2 fin total Ti pup 1 Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Alina cand ai timp poate ne spui daca faci FKSi poate mai insiri odata tarifele1 fin O+N2 fin O+N1 fin Total2 fin total Ti pupNu iti raspunde clar si la obiect , am fost la ea si a cerut 150 lei pe 1 fin O+N cand pe forum pe aici spunea ca este 100 lei . Face pretul dupa om . Eu unul nu voi mai calca pe la ea ! 1 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Nu iti raspunde clar si la obiect , am fost la ea si a cerut 150 lei pe 1 fin O+N cand pe forum pe aici spunea ca este 100 lei .Face pretul dupa om . Eu unul nu voi mai calca pe la ea !si poate ai stat mai mult de o jumatate de ora din ce imi aduc eu aminte...!!! Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Alina cand ai timp poate ne spui daca faci FKSi poate mai insiri odata tarifele1 fin O+N2 fin O+N1 fin Total 2 fin total Ti pup 1 fin O+N = 100 lei2 fin O+N =150 lei1 fin Total =150 lei2 fin total = 200 lei :boob :atm :69 :boob :boob 2 Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 si poate ai stat mai mult de o jumatate de ora din ce imi aduc eu aminte...!!!Nu draga mea, am stat maxim jumatate de ora . Dar din ce vad aici 1 fin O+N = 100 lei, nu ? Si la mine tot o finalizare a fost ! Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Noiembrie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Nu draga mea, am stat maxim jumatate de ora . Dar din ce vad aici 1 fin O+N = 100 lei, nu ?Si la mine tot o finalizare a fost ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum