Sari la conținut

Adina 0737.364.002

yuri2006

Postări Recomandate

Postat

Pacat ca poza se poate vedea decat mica, imi zice ca nu am permisiunea etc.

Ca sa pot ajunge la tine azi e imposibil iar ca sa pot ajunge saptamana asta m-ar costa aproximativ 1.200 de euro + 3000 de lei ca daca tot as bate atata drum as lua cum luam la internet cafe acum vreo 18 ani FULL NIGHT :)

post-94048-0-29613700-1516897503_thumb.jpg
  • Like 2
Postat

Bifat.

Experienta ok overall, dar nu de repetat.

Fiind trimis la muncile campului pe la Ploiesti mi s-a parut chiar nepotrivit sa nu incerc oferta locala. Din pacate am incalcat doua principii personale. Unu, am fost la o ora nepotrivita, m-a primit dar era evident ca nu mai avea multa energie. Si doi, nu m-am uitat bine la poze cu cei patru ochi, nu ma asteptam sa fie bbwista. Nu e grasa dar ai nevoie de categoria C sa zicem asa.

GFE slab din start, trantit nediplomatic "banii inainte!" Am achizitionat meniul complet. Inghite bine o pula de dimensiuni normale dar din pozitii care ii convin ei. Mici comentarii de-a lungul actiunii care nu isi aveau rostul sau puteau fi exprimate mai cu caldura. Talentata la anal, asta e partea care mi-a placut cel mai mult.

Frumoasa la fata, ingrijita, pufoasa, sani mari si moi cu aspect gen bile de biliard in sosete, dezavantaj de care stie insa sa se foloseasca pentru ca te mangaie frumos cu ei. Cur mare dar bine proportionat cu restul corpului. Curatenie ok in apartamentul situat pe bulevardul central.

300lei/ora, raport calitate pret care ma cam face sa stramb din nas, am dat prin alte parti 400 de care am primit mai multe si i-as mai da.

Spor la buca!

• Like 6
Postat

Bifat.

Experienta ok overall, dar nu de repetat.

Fiind trimis la muncile campului pe la Ploiesti mi s-a parut chiar nepotrivit sa nu incerc oferta locala. Din pacate am incalcat doua principii personale. Unu, am fost la o ora nepotrivita, m-a primit dar era evident ca nu mai avea multa energie. Si doi, nu m-am uitat bine la poze cu cei patru ochi, nu ma asteptam sa fie bbwista. Nu e grasa dar ai nevoie de categoria C sa zicem asa.

GFE slab din start, trantit nediplomatic "banii inainte!" Am achizitionat meniul complet. Inghite bine o pula de dimensiuni normale dar din pozitii care ii convin ei. Mici comentarii de-a lungul actiunii care nu isi aveau rostul sau puteau fi exprimate mai cu caldura. Talentata la anal, asta e partea care mi-a placut cel mai mult.

Frumoasa la fata, ingrijita, pufoasa, sani mari si moi cu aspect gen bile de biliard in sosete, dezavantaj de care stie insa sa se foloseasca pentru ca te mangaie frumos cu ei. Cur mare dar bine proportionat cu restul corpului. Curatenie ok in apartamentul situat pe bulevardul central.

300lei/ora, raport calitate pret care ma cam face sa stramb din nas, am dat prin alte parti 400 de care am primit mai multe si i-as mai da.

Spor la buca!

:snap :snap :snap :snap :feet

Postat
post-94048-0-36797400-1409680126_thumb.jpg

:offtopic :offtopic :offtopic REVIN CU DETALII NOI SI TRISTE POATE PENTRU UNII..DAR BINEVENITE PENTRU MINE!!

DIN MOTIVE PERSONALE O SA INCHEI ACTIVITATEA SI

MA PUTETI GASI IN LOCATIE DOAR PANA PE DATA DE 05 MARTIE!!!

CA SI PROGRAM ACTIVEZ DE LA   ORA10 DIMINEATA PANA SEARA LA ORELE 22!!

VA MULTUMESC PENTRU TOATE RECENZIILE SI BUNE DAR SI CELE IN CARE AM FOST CRITICATA..!!!!

NE AUZIM LA TELEFON .. :girly :girly :boob :boob :offtopic :offtopic :offtopic :offtopic

• Like 4
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

:offtopic :offtopic :offtopic REVIN CU DETALII NOI SI TRISTE POATE PENTRU UNII..DAR BINEVENITE PENTRU MINE!!

DIN MOTIVE PERSONALE O SA INCHEI ACTIVITATEA SI

MA PUTETI GASI IN LOCATIE DOAR PANA PE DATA DE 05 MARTIE!!!

CA SI PROGRAM ACTIVEZ DE LA ORA10 DIMINEATA PANA SEARA LA ORELE 22!!

VA MULTUMESC PENTRU TOATE RECENZIILE SI BUNE DAR SI CELE IN CARE AM FOST CRITICATA..!!!!

NE AUZIM LA TELEFON .. :girly :girly :boob :boob :offtopic :offtopic :offtopic :offtopic

Mai e o luna pana la 1 aprilie

• Like 1
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

NU ESTE NICI O PACALEALA!!!ESTE TOTUL FOARTE SERIOS!!O SEARA BUNA!!

In cazul in care nu mai avem timp sa ne intalnim, iti multumesc mult pentru compania minunata si momentele frumoase. Toate cele bune, stimata domnisoara!   :kiss2

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Iar eu am rectificat...doar astazi mai sunt !!

Acesta a fost drumul meu ..si aici ma opresc!!!

kiss astazi sau pana mai tarziu gen 22-23!!

Bafta in tot ce ti-ai propus  :kiss3

• Oras:ploiesti
Postat

Acesta a fost drumul meu ..si aici ma opresc!!!

Cu siguranta vei reveni, nu o sa poti sta prea mult departe de meseria care te-a consacrat, din diverse motive, nu le mai enumeram. Noi oricum te asteptam cu instrumentele erecte pt cat mai multa :atm

Postat

Bts?

Hey, she's not infected with some kind of sexually transmitted disease and therefore compelled to retreat, she's just about to get married and become a house wife.

But I guess you meant "Be there soon!!"

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...