Sari la conținut

Adina 0737.364.002

yuri2006

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Eu as vrea, chiar mai multe.

Cand am avut cu cine, am si facut. L-am lasat la una dintre domnisoare, s-a ales prafu' de secvente; pacat ca nu mai cumpara nimeni, nimic. :pepsi

Nu vedem si noi filmuletul??

• Oras:F
Postat

Nu vedem si noi filmuletul??

Daca nu le mai vad eu, de unde naiba sa-l mai recuperez?  :no2  Aia e, next time... 

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Azi te gasesc in locatie? Vin dintr un judet alaturat cu treaba si vreau sa ne cunoastem.

• Like 1
Postat

Buna,Alina.Tu faci preludiul adanc sau o faci direct? Faci french kiss.Care este pozitia ta preferata? Care este poz.in care iti aduce orgasmul?

Nu vrei sa stii si ce numar poarta la pantofi?? Vreau sa o scot la un club si nu gasesc un prost labagiu curios sa-i cumpere

• Like 1
Postat

sper sa nu gaseasca si un prost care latra in toate topicurile degeaba......mult prost si fara rost ! 

Postat

Nu vrei sa stii si ce numar poarta la pantofi?? Vreau sa o scot la un club si nu gasesc un prost labagiu curios sa-i cumpere

Eu vreau s-o scot la un club de swing, poate sa mai vina cu cineva (bine dotat), asa ca ma ofer sa sponsorizez activitatea cu conditia sa fac parte din ea.  :boob

• Like 2
Postat

Eu vreau s-o scot la un club de swing, poate sa mai vina cu cineva (bine dotat), asa ca ma ofer sa sponsorizez activitatea cu conditia sa fac parte din ea. :boob

Nu ies cu clientii in primul rand asta niciodata ...

Hey...iar se degenerează discuțiile pe aici...parca era vorba doar RECENZII si atat!!!

• Like 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Alyna asta este boala romanului sa o mai deraieze de la discuție și sa o ia pe arătură

• Like 1
Postat

Și cel mai mare ești tu!!!

De unde stii ca este cel mai mare? I-ai luat masura sau...? Cam cat de mare, in centimetri, asa? Peste 20 as fi si eu curios, mai ales daca spui ca-i plac si baietii  :blushing2

• Like 2
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

De unde stii ca este cel mai mare? I-ai luat masura sau...? Cam cat de mare, in centimetri, asa? Peste 20 as fi si eu curios, mai ales daca spui ca-i plac si baietii  Labagii acum se măsoară în centimeti:blushing2

Postat

De unde stii ca este cel mai mare? I-ai luat masura sau...? Cam cat de mare, in centimetri, asa? Peste 20 as fi si eu curios, mai ales daca spui ca-i plac si baietii Labagii acum se măsoară în centimeti:blushing2

😑😑😑😑😑😑😑🤨🤨🤨
  • Like 1
Postat

Sorry, Adina. We just cannot help it. Ignore us, really.  

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/40008538_241455073196547_46515659751817216_n.jpg?_nc_cat=0&oh=f05d4e6be48534fc01ce43f9c04a2676&oe=5C3A19B8

Postat

De unde stii ca este cel mai mare? I-ai luat masura sau...? Cam cat de mare, in centimetri, asa? Peste 20 as fi si eu curios, mai ales daca spui ca-i plac si baietii  Labagii acum se măsoară în centimeti:blushing2

:hug1

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...