Sari la conținut

Adina 0737.364.002

yuri2006

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Hahaha ce am mai ras....!!!🤣🤣😂😂😂

Sa sti ca e pusa în sens de bine. Arata chiar delicios și atrăgătoare sa te joci cu limba cu ea

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Poate îmi explică cineva (eu sunt mai fraierel de fel, recunosc), de ce pizdulicea asta nu este la top dar în schimb este acea Gina? Ceva mă depășește.

• Like 2
  • Oras:F
Postat

Degeaba arata bine pentru ca este aroganta si de cele mai multe ori si ingamfata.

Chiar nu mi s-a parut asa... MI s-a parut ca este timida si distanta, dar daca am fost deschis, am depasit imediat momentul. 

• Like 1
  • Oras:Targoviste
Postat

Chiar nu mi s-a parut asa... MI s-a parut ca este timida si distanta, dar daca am fost deschis, am depasit imediat momentul.

Nu te contrazic. Nu esti singurul care spune asta. Concluzia: am prins-o intr-o pasa proasta sau nu am fost pd gustul ei. Nu conteaza. O sa mai incerc l.
  • Like 1
Postat

O sa ne revedem băieți cat de curând!Momentan sunt plecata putin ...dar voi reveni .in cel mai scurt timp!!cu poze noi ...cu senzatii tari si cu mult chef de sex!!🤣🔞🚫

Te asteptam ca niste caini in calduri :)
  • Like 1
Postat

Nu te contrazic. Nu esti singurul care spune asta. Concluzia: am prins-o intr-o pasa proasta sau nu am fost pd gustul ei. Nu conteaza. O sa mai incerc l.

Cred ca te-ai incordat de tensiunea ei si ati intrat in rezonanta.  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Atunci ceva de sezon 2019

Multumim! Bine ai revenit.

Postat

Nu mai pune poze din dus. Sticla mărește! 😘😘😘

Poate mărește.. poate nu!!ideea de baza este ca mi-a placut ideea de dush ...de sticla...de apa!!!Asa ca ....ma simt bine in pielea mea!â¤ðŸ”žðŸš«ðŸ”žðŸ”žðŸ”ž
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...