ploiestih Reputație: 53 Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Nu sunt gravida!!!Frate daca pun poze noi ..ca de ce ai pus asa...daca nu pun iarăși ca de ce nu pui!!!Cand va putea fi și omul candva mulțumit?!?!??!Cred ca niciodata !!!Nu am cum să îți fiu frate :) ar trebui să fiu de acord cu ******ul.E foarte bine că pui poze noi.Nu înțeleg de ce te-ai suparat. Nu sunt fan uscate, chiar îmi place de tine.Despre mulțumire nimeni nu va fi niciodată mulțumit pe deplin. 1 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Ai mai pus ceva kilograme pe tineCeva mai multe. Dar uite ce frumos le-a pus... :boob Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Ceva mai multe. Dar uite ce frumos le-a pus... :boobDe acord ! Sanii sunt dementiali , imensi!! Asa cum imi plac mie ! Pacat ca a pus si prin alte parti , la burta , s-a umflat si la fata + picioare ... 1 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Ianuarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 De acord ! Sanii sunt dementiali , imensi!! Asa cum imi plac mie ! Pacat ca a pus si prin alte parti , la burta , s-a umflat si la fata + picioare ... 🤣🤣😂😂😂😂🚫🔞😎😎😎 1 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 🤣🤣😂😂😂😂🚫🔞😎😎😎S-a umflat si lindicul 2 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Ianuarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 S-a umflat si lindiculDaaa!!deja am orgasm!! 3 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Daaa!!deja am orgasm!!Cum pula mea v-ati dat voi seama din poze ca s-a ingrasat adina? 3 Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Cum pula mea v-ati dat voi seama din poze ca s-a ingrasat adina?Belimeai pula de fraier ! Am fost la ea si am vazut-o , cum pula mea sa imi dau seama labar prost ce esti! 2 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Belimeai pula de fraier ! Am fost la ea si am vazut-o , cum pula mea sa imi dau seama labar prost ce esti!Te-ai agitat frumusete rara. Am vazut ca ai fost la ea din recenzia facuta 2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Cum pula mea v-ati dat voi seama din poze ca s-a ingrasat adina?Colectivul de oameni de stiinta al nimfomane.ro a procedat astfel: A identificat fiecare strop de apa de pe formele generoase ale Adinei din acest set de poze, a luat in calcul dimensiunea medie a picaturilor de apa in conditiile date (umiditate, temperatura si miscare a aerului probabile in acel context), si a calculat o cantitate probabila de lichid cumulat. A efectuat acelasi algoritm pe setul anterior de poze, cu aceleasi unghiuri. Analizele implicand spectrografia de masa au determinat cantitatea de impuritati din apa ca fiind aproximativ aceeasi, deci picaturile vor avea mase aprox. egale. Diferenta dintre cantitatea de apa de atunci si cea de acum a dus la concluzia ca suprafata de suport s-a marit, iar asta a dus la estimarea unui spor de masa corporala de aprox. 15%. De asemenea, estimam ca Adina se excita mai repede dar ajunge la orgasm mai greu ca urmare a modificarilor survenite. Partenerii sexuali ai dansei vor ajunge mai repede la declansarea reflexului ejaculator, datorita feromonilor emisi de dansa in cantitati si la o concentratie ridicata. 4 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Ianuarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Colectivul de oameni de stiinta al nimfomane.ro a procedat astfel: A identificat fiecare strop de apa de pe formele generoase ale Adinei din acest set de poze, a luat in calcul dimensiunea medie a picaturilor de apa in conditiile date (umiditate, temperatura si miscare a aerului probabile in acel context), si a calculat o cantitate probabila de lichid cumulat. A efectuat acelasi algoritm pe setul anterior de poze, cu aceleasi unghiuri. Analizele implicand spectrografia de masa au determinat cantitatea de impuritati din apa ca fiind aproximativ aceeasi, deci picaturile vor avea mase aprox. egale. Diferenta dintre cantitatea de apa de atunci si cea de acum a dus la concluzia ca suprafata de suport s-a marit, iar asta a dus la estimarea unui spor de masa corporala de aprox. 15%. De asemenea, estimam ca Adina se excita mai repede dar ajunge la orgasm mai greu ca urmare a modificarilor survenite. Partenerii sexuali ai dansei vor ajunge mai repede la declansarea reflexului ejaculator, datorita feromonilor emisi de dansa in cantitati si la o concentratie ridicata. Daaa !!!!🤣🤣😂🚫🔞 2 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Ianuarie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Te-ai agitat frumusete rara. Am vazut ca ai fost la ea din recenzia facuta🤣🤣🤣😂🚫🔞 2 Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat Ianuarie 26, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Poate mărește.. poate nu!!ideea de baza este ca mi-a placut ideea de dush ...de sticla...de apa!!!Asa ca ....ma simt bine in pielea mea!â¤ðŸ”žðŸš«ðŸ”žðŸ”žðŸ”ž ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘👠2 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Ianuarie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘Daa!!! 1 Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Daa!!!Iti place PULA ? 1 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Ianuarie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Saptamana aceasta nu lucrez !de sapt viitoare sunt din nou in locatie !Multumesc! 1 Link spre comentariu
istrate96 Reputație: 404 Postat Februarie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 2, 2019 4 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Februarie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 4, 2019 Am revenit in locatie !❤ Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2019 Poti detalia serviciile si tarifele? Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Februarie 5, 2019 daca imi permite Alina, iti pot spune ca accepta 2 finalizari dar intr-o ora , adica 200 lei 2 finalizari, sau 300 lei 2 finalizari cu analIaca... de informare...Nu'sh care e suma la finalizare, parca 100 (sper ca nu gresesc Aly) dar, asa cum zise si fata, exista telefon frate... Si chiar nu musca... cel putin la telefon :) . Cand ajungi in pat, nu mai garantez. E cam naravasa, mai ales daca-i prinzi schepsisu' :) 3 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Februarie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Iaca... de informare...Nu'sh care e suma la finalizare, parca 100 (sper ca nu gresesc Aly) dar, asa cum zise si fata, exista telefon frate... Si chiar nu musca... cel putin la telefon :) . Cand ajungi in pat, nu mai garantez. E cam naravasa, mai ales daca-i prinzi schepsisu' :) 🚫🔞🔞🚫🚫🔞🔞🔞 2 Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Februarie 5, 2019 🚫🔞🔞🚫🚫🔞🔞🔞E de bine? Sau de rau? :) 2 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 7, 2019 E de bine? Sau de rau? :)Nu stiu ..depinde cum privesti partea buna a lucrurilor!🚫🔞ðŸ˜ðŸ˜‚😂 Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Februarie 7, 2019 Nu stiu ..depinde cum privesti partea buna a lucrurilor!🚫🔞ðŸ˜ðŸ˜‚😂Ce scoala ai in tine... !!!😊😊Școală ! La asta ma refer. Ca la chestia "scoală" ... stim ca te pricepi, chiar fff bine 😀 1 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Februarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 8, 2019 Uneori poate fi lenesa din fabricatie !!si chiar nici eu nu o mai pot trezi!!!😓🔞😥😥😥 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum