Sari la conținut

Adina 0737.364.002

yuri2006

Postări Recomandate

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova

150 lei pentru sex anal o singura finalizare.

100 lei oral si normal.

Pentru mai multe detalii ma suni si vom discuta.o zi buna❤

Multumesc, te sun si discutam o seara frumoasa.  :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti

100 lei oral si normal.

100 lei oral si normal.

alyna buna sunt denis am fost azi la tine si pot sa-ti spun ca m-am simtit super ok chiar daca a fost asa de repede. As vrea sa te intreb pot sa revin si miine? Sper ca nu esti suparata ca am plecat asa repede. Poate imi spui o ora pe la cat sa te sun.

Link spre comentariu

Salutare. Ieri i-am facut o vizita Alinei,telefonul cek din titlu, locatia in zona Republicii, mega image intr-un ap la etaj superior, usor de gasit in locatie fiind si colega ei Anduta, pe csre am vizitato cu ceva vreme in urma. Sunat, programat si iatama la usa alinei.Ca si preturi si servicii am optat pentru on , np, cu o finalizare cim. Alina se prezinta destul de bine inaltime1.65 - 1.70 aproxim 57-60 kg dar pot spune ca este o fata numai buna de un sex pe cinste. Dupa ce am socializat puti la o apa plata, am fost la un dus scurt la cererea mea baia destul de ok, cu geluri de dus atat de dama cat si barbatesti. Dusat repede si trecut in camera de lucru cu un mobilier mai vechi dar curat , lenjerie curata la baie pimind si prosopul curat din partea casei pe care il uitasem sa il precizez. Alina ma astepta in camera de lucru imbracata doar in tanga daca pot spune asa. A inceput cu un oral foarte bine executat cu atentie la toate zonele, supt pe cap...., dupa am cerut si eu acces la pasarica ei frumos mirositoare epilata de curand aici surpriza, dupa comportamentul ei a dat semne de o placere deosebita umezidu-se si totodata eliberand magicul suc natural de piersici savurandu-l intr-o clipita. Dupa trecut la normal prot. Scimbat doua pozitii carita observand ca o satisface ceva mai bine, am cerut oprirea actului nemairezistand si terminat intr-un cim deosebit alina sugand tot lasandu-l pe gogu perfect curat Ca si aspect breau sa spun ca alina are un fund superb sinii frumusei, o constitutie de atleta. Dupa o igienizare la baie iam oferi banutii pentru serviciile oferite 100 ron un singur nr on cu cim , np. Si acum notele pentru Alina:

-locatie 8,5 cu un plus pentru baie

- aspect al fetei 9.5

-oral 9.5 cu cim, normal 10 umezire naturala super

- gfe 9 fara fk

-comunicare deosebita vorbe dulci din plin vb frumos la tel

- de revenit sigur , dar data viitoare vreau sa participe si anduta

- decartat 100ron. Te pupic alina .flavius36///

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...