Sari la conținut

Adina 0737.364.002

yuri2006

Postări Recomandate

Nu e mai bine sa faci un program din asta ?? :snap :laugh2 :slap2 https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2019/12/Program-Sarbatori-01.jpg

Ma zapacesc unele persoane ...azi esti,maine nu.

..etc

Mai bine anunt eu!

• Like 1
Link spre comentariu

Nu e mai bine sa faci un program din asta ?? :snap :laugh2 :slap2 https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2019/12/Program-Sarbatori-01.jpg

Oricum mersi pt programul ala chiar ..vroiam sa trimit ceva cu fancurier!🤣🤣🤣🤣
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Mi-ar fi placut sa ii pot scrie o recenzie, dar nu mi-a dat ocazia. Am sunat-o pe la pranz ca sa ma programez peste o ora. Mi-a zis OK, suna-ma cu 15 minute inainte sa vii. Am sunt-o cu 15 minute inainte, apoi in decurs de mai bine de o ora, de jdemii de ori dar nu s-a sinchisit sa raspunda. Eram in Ploiesti intamplator si ziceam sa marchez in deplasare asa ca am mai sunat la Izabela de la top (ca sa nu ma risc cu alte netestate). Ea macar avea telefonul inchis.

Asa ca Ploiestiul ramane ne marcat :)

• Like 1
Link spre comentariu

Mi-ar fi placut sa ii pot scrie o recenzie, dar nu mi-a dat ocazia. Am sunat-o pe la pranz ca sa ma programez peste o ora. Mi-a zis OK, suna-ma cu 15 minute inainte sa vii. Am sunt-o cu 15 minute inainte, apoi in decurs de mai bine de o ora, de jdemii de ori dar nu s-a sinchisit sa raspunda. Eram in Ploiesti intamplator si ziceam sa marchez in deplasare asa ca am mai sunat la Izabela de la top (ca sa nu ma risc cu alte netestate). Ea macar avea telefonul inchis.

Repet si voi mai spune inca odata

Daca nu raspund la tel,mai incearca inca odata sau lasa-mi un mesaj si te sun (asta daca primesc confirmare gen ..alina am ajuns si te astept ..ma poti suna)atat voi suna....

Deci ..sa nu ma intelegeti gresit ...

Maine ajung la birou dupa 12!

O seara frumoasa

Link spre comentariu

Iar in cazul tau...sper sa avem o alta reintalnire si sa o savuram complet!

Mersi!

Link spre comentariu

Pe cand?!... Pe viu. Te duci si vezi. Iti place ramai nu iti place nu ramai. E inalta 1.80 aproape sani mari moi si cu o forma vizibila in poze are cur bombat de dat in el. Oralul e bun. Normal nu comenteaza... Te si fute daca vrei. Anal la fel ca la normal. ( mi s a parut mai stramta in cur decat in pasa. Eu am fost de 2 ori la ea. Nu ma mai duc pt ca fizicul ei nu se coreleaza cu al meu.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Pai cum facem? Ca nu stii cine sunt

Ce trista existenta trebuie sa duci ca sa umbli cu din astea. Sa te refuze o femeie, chiar cand vrei sa o platesti si sa mai faci si pe nebunul ca tot ajungi tu la ea, ca nu stie cine esti. Realizezi cat de penibil esti daca vrei sa te bagi cu japca in viata cuiva in halul asta?

Link spre comentariu

Pe cand?!... Pe viu. Te duci si vezi. Iti place ramai nu iti place nu ramai. E inalta 1.80 aproape sani mari moi si cu o forma vizibila in poze are cur bombat de dat in el. Oralul e bun. Normal nu comenteaza... Te si fute daca vrei. Anal la fel ca la normal. ( mi s a parut mai stramta in cur decat in pasa. Eu am fost de 2 ori la ea. Nu ma mai duc pt ca fizicul ei nu se coreleaza cu al meu.

Wow ....scriitor trebuia sa fi!🙃🙂🙂

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...