trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Ce prost esti! Saracu' de tine, incerci diverse ipoteze, dar nu-ti iese. Esti jalnic si te compatimesc. Lasă-l dreaq , cel mai simplu 3 14 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Si chiar de-ar avea atat. La ce folos? Nește europaleți in piu 3 14 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Lasă-l dreaq , cel mai simplu Ar fi prea simplu. Io ce tâmpenii aș mai debita...? 4 3 Link spre comentariu
mama lui machucambo Reputație: 2 Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Trimite-o pe mă-ta! Are nasu' format mai baiatule, cat ai de gand sa ne maai faci de ras prin lume? la fiecare 2-3 postari te tot iei de mama altor oameni. trebuie sa accepti abuzurile sexuale repetate pe care le-ai suferit in copilarie, dar face parte din trecut. cat mai ai de gand sa le lasi sa-ti influenteze viata? nu a fost doar vina ta, mai mult il invinovatesc pe bunicul tau, sa stii. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Ar fi prea simplu. Io ce tâmpenii aș mai debita...? A zis, nenea O, o vorbă p-aicișa, omul, mișikin, din astea se "alimentează" 2 14 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Te-ai ofticat, liberalule... Nu devia de la subiect.Povesteste cum a decazut familia in Vest.Dar nu de la televizor.Toparlane , nu agreez niciun partid fapt ptr. care nu votez pe nimeni de la 18 ani poate altii stau la mana partidului , nu si eu 8 14 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Decembrie 1, 2016 A zis, nenea O, o vorbă p-aicișa, omul, mișikin, din astea se "alimentează" Ar trebui să-și schimbe userul în mUIșkin. Ar face sens 5 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Si chiar de-ar avea atat. La ce folos?ti se pare ca cineva ar oferi 8000 E lu' unu' ca asta? 8 14 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 1, 2016 A zis, nenea O, o vorbă p-aicișa, omul, mișikin, din astea se "alimentează" e forma lui de autosatisfacere fetishul lui zilnic 9 14 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Toparlane , nu agreez niciun partid fapt ptr. care nu votez pe nimeni de la 18 ani poate altii stau la mana partidului , nu si euNu m-am referit la apartenenta politica, manelistule. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Nu m-am referit la apartenenta politica, manelistule.da tobosare , fii mai coerent 9 14 Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Decembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Ce-mi place, toți se plâng de politicieni şi că lipsurile sunt mari, dar nu ar face nimic să se ridice din mediocritate.Bănuiesc ca ai vrut sa spui "toți" in afara de tine, corect? 3 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Mai dati-i ma o gura da aer ca prea l-ati batut azi pe saracu Miskin ,si daca nu-l mai lasam sa se refaca nu mai vine . Si bataia-i buna da cu limita....Si atunci se intoarce el ca si maine-i o zi.... 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 2, 2016 O sa tinem cont de sfat si-i dozam portia Ca asta e precum pestele , mananca pana plesneste . O fi suferind de hiperfagie 7 14 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 2, 2016 O sa tinem cont de sfat si-i dozam portia Ca asta e precum pestele , mananca pana plesneste . O fi suferind de hiperfagie Miskin e coprofag, asa ca rezista. Baga-n el la nesfarsit. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Miskin e coprofag, asa ca rezista. Baga-n el la nesfarsit.am inteles, e da cursa lunga Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Repertoriul tralalailor : "unde-i ma-ta", "ba poola", "europaleti", "fmm", "vre-o 4 case", plus ranjetele de bufon ale lui miki asta.Schelalaiturile Laureatei.Cand nu fac asta, modifica postarile, alta dovada de neputinta si paupertate intelectuala.Asta e "forumul". Am incercat sa-i domesticesc cu finesse, nu am reușit.Când ii ating vorbele mele, adica in majoritatea cazurilor, aceleasi strofe, "ba, da nu mai tii minte acum 1272 ani?", mea. "Ba, imoralule"Raffaello e cel mai bucuros.Sta ascuns si aplauda. Inchei cu Wilde, care a zis ca imoralitatea este un lucru inventat de oamenii decenti pentru a explica atractia fata de alti oameni. Cum ar veni, astazi iarasi va pun sa defulati defiland. Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Oricum ar fi, le consider relativ mici. Evident că pe lângă salariul mediu pe economie par uriașe, însă remunerația demnitarilor trebuie să fie corespunzătoare. De asemenea, consider mici salariile magistraților și întregului personal auxiliar din instanțe/parchete. De remunerația din sistemul de sănătate și învățământ nu are sens să mai vorbesc. Din acel grafic aș elimina patriarhul fără ezitare. Biserica a fost și a rămas un parazit, o căpușă care suge bani de la buget fără nici o justificare, o instituție care, în mod clar, nu aduce niciun beneficiu acestui popor. Încă o dată, le consider relativ mici din punt de vedere al importanței poziției în structura de stat. Permite-mi sa nu fiu (partial) de acord cu tine. Chiar cred ca ar trebui sa ne raportam la salariul mediu pe economie. O tara saraca nu ar trebui sa plateasca in sistemul public salarii foarte mari. De ce? Pentru ca nu are de unde. Si nici nu cred ca functioneaza teoria asta ca, daca vor fi platiti bine, vor lucra mai bine si va disparea coruptia (pana si directorul unui mare spital dintr-o respectabila tara occidentala s-a bucurat la niste bani negri, desi avea un salariu foarte bun). E drept ca s-ar putea sa ai sanse mai mari sa atragi oameni mai competenti, dar asta nu-ti va garanta ca, odata ajunsi acolo, vor avea si performante. De acord cu tine cu privire la o salarizare corespunzatoare, echitabila. De acord ca platim foarte prost profesorii si mediciii. Dar nu putem vorbi in cifre absolute. In privinta unor culte oficial recunoscute de stat, iti dau partial dreptate: mi se par niste paraziti. Nu ma refer la toate pentru ca stiu ca doua dintre ele nu accepta finantare de la buget, sustinandu-se din zecime/zeciuiala si darurile/donatiile membrilor. Cat despre beneficiul adus, cred ca ar trebui sa fii putin mai rezervat: exista destule proiecte sociale si educationale in care cultele religioase sunt implicate, de foarte multe ori chiar pro bono, suplinind absenta statului. Si o scurta precizare: Biserica este o organizatie, religia este o institutie. Sa nu uitam de problema natalitatii in Romania ! Suntem o tara in imbatranire, mortalitatea infantila este in crestere, natalitatea scade. Problema asta, legata de imbatranirea populatiei, e o bomba cu ceas peste tot, nu doar in Romania. Dar sa stii ca, desi mortalitatea infantila e de vreo doua peste media din UE, este, totusi, in scadere (in 1994 aveam cam 25 de decese la mia de nasteri, in prezent avem cam 9). Si asta se intampla si datorita acceptarii cuplurilor de gay si lesbiene in 9 tari din 28 in cadrul UE si va urma o presiunea si pe celelalte . Pai cum PLM sa-ti cresti demografia prin aceptarea cuplurilor de acelasi sex? De unde plozi ? De unde forta de munca ptr. viitor? Asta ca o observatie pertinenta .Ca sa nu mai pun la socoteala ca valoarea familiei a decazut in mod constant in tari cu pretentii precum Germania si Franta . Cred ca faci o eroare. Doar pentru ca, sa zicem, 10-15% din populatie apartin LGBT, asta nu inseamna ca acceptarea casatoriilor lor reprezinta o cauza pentru scaderea natalitatii. Ce ne facem cu LGBT care adopta copii pe care altii nu ii vor sau care platesc mame surogat pentru a avea copii? Cum ii socotim: contribuie sau nu la cresterea natalitatii? Cauzele pentru scaderea natalitatii trebuie cautate in alta parte.Valoarea familiei... te referi, cred, la valoarea a ceea ce socotim familie traditionala. 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Cred ca faci o eroare. Doar pentru ca, sa zicem, 10-15% din populatie apartin LGBT, asta nu inseamna ca acceptarea casatoriilor lor reprezinta o cauza pentru scaderea natalitatii. Ce ne facem cu LGBT care adopta copii pe care altii nu ii vor sau care platesc mame surogat pentru a avea copii? Cum ii socotim: contribuie sau nu la cresterea natalitatii? Cauzele pentru scaderea natalitatii trebuie cautate in alta parte.Valoarea familiei... te referi, cred, la valoarea a ceea ce socotim familie traditionala.LGBT tinde chiar sa se extinda Daca in America legea adoptiilor functioneaza perfect , nu acelasi lucru poti spune de Europa unde birocratia creeaza o adevarata problema , mai ales in tarile de est (in Romania chiar reprezinta o povara , incare institutiile sociale sunt doar cu numele , acoperite si de o lege neadecvata ) . Iar daca natalitatea este in continua scadere , vorbesc strict de Europa , nu de Africa , tarile arabe sau asiatice ...de unde adoptii !?. Cred ca nu ai vrea sa stii ce inseamna sa faci o adoptie din aceste tari .Si , da , familia traditionala s-a degradat in mod constant. 6 14 Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Ce-mi place, toți se plâng de politicieni şi că lipsurile sunt mari, dar nu ar face nimic să se ridice din mediocritate. Statul, chiar şi ăsta român, oferă nenumărate oportunități pentru creionarea şi modelarea unei vieți lipsită de griji.Este simplu să stăm în fața televizorului cu pet-ul de 2 litri de bere în brațe şi să ne plângem că avem conturile bancare pe zero. Oare câți din ăştia plângăcioşi au muncit (asta nu înseamnă doar să dai cu sapa sau să cari cu cârca; se poate munci şi intelectual, nu doar folosind forța brută) de dimineața până seara, astfel încât să îşi creeze într-o perioada relativ scurtă, o stabilitate financiară? Oare câți dintre plângăcioşi au cultura economisitului şi a planificării cheltuielilor? Oare câți au învățat în perioada şcolară (nu doar pentru un 5 de trecere), cunosc 2-3 limbi străine care să deschidă câteva uşi la nevoie?Ne place să ne rupem în figuri apoi să împrumutăm pentru a avea ce pune pe masă până la ziua de salariu.Se poate trăi bine în țara asta, trebuie să şi vrei, să ai voință, dorința de a te debarasa de comoditate şi lene.Da, trăiesc bine. Am căzut de două ori în viață, o dată financiar şi o dată familial, dar m-am ridicat şi am construi de la zero. M-am bucurat, însă, de viață chiar şi atunci când dormeam pe străzi, fericirea şi bucuria de a trăi nu trebuie să aibă vreo legătură cu situația financiară. Banul trebuie să fie foar un mijloc, iar nu un scop. Asta nu exclude, însă, să fii chibzuit în privința cheltuielilor. Worldoftanks out! Total de acord cu tine! Toți oamenii din jurul meu, cei care s-au realizat cu adevărat, au făcut-o pe barba lor, nu așteptând pomeni de la stat sau să le pice vreo avere din cer. Pe de cealaltă parte, cam toți pe care i-am auzit că se vaită, o scaldă în posturi călduțe de bugetari, cu program până la 4 sau chiar 2, frecând menta cu grație. N-au mai făcut un curs de perfecționare din facultate, n-au mai învățat o limbă străină din I-IV, dar fac credit pentru iPhone 7 și BMW din 2000+, înjurând între timp clasa politică, soarta, pe Soroș etc. Cât despre homosexualitate, îmi vine greu să cred că pe un forum cu și despre futut și tot felul de alte n perversități, găsesc oameni vehemenți împotriva cuplurilor de același sex. La o adică, voi futeți în cur și mergeți la șouri lesby, dar nu cumva să vedeți asta pe stradă, că vă ia greața. 3 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Si , da , familia traditionala s-a degradat in mod constant. Oare de ce?N-am chef sa scriu prea mult, insa atata timp cat "globalizarea" ne ataca din toate partile cu influente si tot felul de mesaje s-a ajuns ca foarte multi sa fie mandri ca sunt atei, antifamilie, contra traditiior. Este mai "cool" sa folosesti neologisme, eventual expresii si citate din diverse surse occidentale, insa este degradant sa apreciezi traditiile romanesti. Banul, puterea au devenit valorile noi la care se inchina tot mai multi. 2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Oameni saraci cu duhu care isi pun ultima speranta in biserica.Si biserica ce face? O suge, la fel ca si acolitii sai ... reusesc, fara prea mari eforuri, sa inoculeze un nou curent ... muismul. 3 18 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Globalizarea asta...I-a luat cu fulgt cu tot.Perdantii noii societati sunt reptilienii 45+, care, când au vazut ca femeia are educație mai buna decat ei si, implicit, venit mai ridicati, au apelat la "traditie". Pun pariu ca Trump ar fi castigat in Romania precum Iliescu. Sa te in limba de globalizare, din cauza ta, astazi, oamenii stiu pretul tuturor lucrurilor, insa nu cunosc valoarea nici unuia, ca sa-la parafrazez pe Wilde. Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Decembrie 2, 2016 LGBT tinde chiar sa se extinda Daca in America legea adoptiilor functioneaza perfect , nu acelasi lucru poti spune de Europa unde birocratia creeaza o adevarata problema , mai ales in tarile de est (in Romania chiar reprezinta o povara , incare institutiile sociale sunt doar cu numele , acoperite si de o lege neadecvata ) . Iar daca natalitatea este in continua scadere , vorbesc strict de Europa , nu de Africa , tarile arabe sau asiatice ...de unde adoptii !?. Cred ca nu ai vrea sa stii ce inseamna sa faci o adoptie din aceste tari .Si , da , familia traditionala s-a degradat in mod constant. Te rog sa recitesti ce am scris. Ai afirmat ca una dintre cauzele scaderii natalitatii este acceptarea casatoriilor homosexuale. Ai date in acest sens? Ma refer la studii serioase care sa arate ca exista o corelatie semnificativa intre cele doua.Chestiunea cu adoptiile am adus-o in discutie intr-o nota usor amuzanta pentru a intreba daca nu cumva ai putea privi cuplurile homosexuale ca unele care nu afecteaza negativ rata natalitatii, unele dintre ele facand un act de reparatie fata de copiii refuzati, poate, de parintii lor naturali. Sunt multe cupluri heterosexuale care au copii in afara cadrului familiei traditionale. Cu ele ce ne facem? Aduc vreun bine societatii? Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Tot globalizare a fost si când o familie de români a plecat in Vest, obisnuiesc sa dea 2-3 suturi in cap copiilor, ca asa e traditia la rumani, ba globalizare , apoi cand aia le iau copiii, ies romanii in strada. Ce sa mai zici.Back to the good old days... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum