Sari la conținut

Salariile Conducatorilor Nostri ! Sa ne traiasca !!!

nobel

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Oare de ce?

N-am chef sa scriu prea mult, insa atata timp cat "globalizarea" ne ataca din toate partile cu influente si tot felul de mesaje s-a ajuns ca foarte multi sa fie mandri ca sunt atei, antifamilie, contra traditiior. Este mai "cool" sa folosesti neologisme, eventual expresii si citate din diverse surse occidentale, insa este degradant sa apreciezi traditiile romanesti. Banul, puterea au devenit valorile noi la care se inchina tot mai multi. 

Multe chestii se reflecta tot din mediu familial (intr-o familie in care cearta si injuraturile sunt la ordinea zilei cum ai vrea sa evolueze copilul? spre bine , nu ) , din scoli (unde profesorii sunt din ce in ce mai prost pregatiti ) si nu in ultimul rand mediul si anturajul in care se invarte fiecare. Ca unele chestii "de bine" le mai si importam din occident din cand in cand este o treaba destul de **spam editat** .

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu, nu cred ca are legatura scaderea natalitatii cu faptul ca se da/se va da liber la recunoasterea relatiilor bazate pe acelasi sex. Asta este un fel de poveste, e ca si cand cineva iti vinde un tort de ciocolata cu glazura din crema de ceapa (yuck)... Nici eu nu sunt de acord cu relatiile homo-lesby, dar a pune stampila paf - nu se nasc copii pentru ca homo-lesby - e redundant si irelevant.

Problema este alta, dupa umila mea opinie: nu se mai nasc copii pentru ca nu prea mai are cine sa-i nasca (ma refer la Romania). Atata timp cat romanii pleaca - si vor mai pleca inca mult timp - in ritm masiv peste hotare (nici macar cei din Italia care au ramas cu doua caramizi in urma cutremurului nu vor sa se intoarca in tara) si aleg ca fie sa-si uite familiile de aici, fie sa-si faca acolo o familie si sa aiba acolo copii, atata timp cat a crescut varsta la care tinerii se casatoresc/isi fac o familie dupa 40 de ani, atata timp cat foarte multi nu mai vad casatoria ca ceva elementar si definitoriu pentru societatea romaneasca, situatia nu are cum sa se imbunatateasca...

Despre alte state europene nu cunosc cum sta treaba cu natalitatea, dar nu cred ca **spam editat**itatile sexuale influenteaza prea mult aspectul natalitatii nici pentru alte state europene....

Link spre comentariu
  • Oras:X.
  • Oras:X.

1.Eutanasierea câinilor, un act de altfel crestin, intr-o tara ai carei locuitori sunt atat de pacatosi sa afirme ca ei sunt mai credinciosi decat strainii, importata din Vest.

2.Manelele, tot din Vest au venit

3.Coruptia generalizata, si asta din Vest

4.Nesimțirea omului de rand, de pe strada, tot din Vest

5.Sovinismul, tot din Vest.

6.Lipsa sau negarea drepturilor pentru LGBT, normal, numai vesticii se puteau gandi la asa ceva

Ba, ce bine era inainte de globalizare....

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ai putea sa spui aceste lucruri si parintelui Tanase de la Valea Plopului, jud. Prahova? Sigur, as putea sugera si alte nume. :)

Nu stiu cine este acest parinte, presupun ca face ceva bine, astea sunt exceptii. Este ca si in cazul tiganilor....evident ca exista si tigani ok, insa asta nu inseamna ca la fiecare tigan ok, exista alti 300 car nu sunt deloc ok.

Personal as interzice religia. 

• Like 3
  • Minus 18
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

1.Eutanasierea câinilor, un act de altfel crestin, intr-o tara ai carei locuitori sunt atat de pacatosi sa afirme ca ei sunt mai credinciosi decat strainii, importata din Vest.

6.Lipsa sau negarea drepturilor pentru LGBT, normal, numai vesticii se puteau gandi la asa ceva

Ba, pe tine cand te eutanasiaza? Nesimtirea ta este nelimitata, sper ca esti homosexual si nu vei face copii dupa asemanarea ta.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu stiu cine este acest parinte, presupun ca face ceva bine, astea sunt exceptii. Este ca si in cazul tiganilor....evident ca exista si tigani ok, insa asta nu inseamna ca la fiecare tigan ok, exista alti 300 car nu sunt deloc ok.

Sorinache, poate o sa te superi pe mine, dar sa stii ca exista pochi, popi si preoti. Ca, intr-adevar, cei din ultima categorie sunt mai putini, da este adevarat, dar biserica adevarata supravietuieste datorita lor.

Cu religia, partial ai dreptate. Din pacate, crestinismul-ortodox este mult prea dogmatic (la catolici nu este asa, dar si la ei inca e loc de mai bine). Personal as spune ca ar trebuie sa ne indreptam catre spiritualitate, nu catre religie. Am mai zis asta, si imi sustin parerea, religie inseamna coercitie-control, credinta/spiritualitate inseamna libertate.

Dar mai e mult pana cand omenirea va intelege asta (ma refer la TOATE religiile si sectele de pe Terra)...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow

O simpla cautare pe Google iti aduce o multime de informatii despre dumnealui. Ca sa poti spune ca un om ca el reprezinta o exceptie ar trebui sa-i cunosti pe toti ceilalti. Or, nu cred ca esti in aceasta situatie.

Si nu, nu poti interzice religia. Au incercat si altii si tot n-au reusit. :) E de-a dreptul imposibil.

Link spre comentariu

S-a incercat interzicerea religiei in comunism. 

Tu insa confunzi credinta cu sefii Bisericii. Faptul ca-n ultimii ani Biserica romaneasca este condusa de un afacerist nu inseamna ca toti preotii sunt la fel.

Nu sunt bisericos, nu ma duc la biserica decat atunci cand ajung la o nunta, botez ori inmormantare, insa mi se pare deplasat sa judec credinta altora. 

• Like 4
Link spre comentariu

Mergi, bre, inapoi la traditie...Aveai si tu o nevasta, nu erai lingau pe aici....Viata de om normal...

Ceea ce am nu e cazul sa prezint pe forum. 

Te dadeai om inteligent ( asta nu inseamna ca te-am si crezut ca esti ) 

Mai studiaza putin, poate intelegi cuvintele mai bine.

• Like 2
Link spre comentariu

Sorinache, poate o sa te superi pe mine, dar sa stii ca exista pochi, popi si preoti. Ca, intr-adevar, cei din ultima categorie sunt mai putini, da este adevarat, dar biserica adevarata supravietuieste datorita lor.

Cu religia, partial ai dreptate. Din pacate, crestinismul-ortodox este mult prea dogmatic (la catolici nu este asa, dar si la ei inca e loc de mai bine). Personal as spune ca ar trebuie sa ne indreptam catre spiritualitate, nu catre religie. Am mai zis asta, si imi sustin parerea, religie inseamna coercitie-control, credinta/spiritualitate inseamna libertate.

Dar mai e mult pana cand omenirea va intelege asta (ma refer la TOATE religiile si sectele de pe Terra)...

Nu am de ce sa ma supar pe tine. :)

Hmmmm...la catolici zici?!?! Poate imi explici si mie cum o dogma religiosa poate contrazice NATURA?!! Cum vine asta sa nu ai voie sa te futi, preot fiind?!?! 

S-a incercat interzicerea religiei in comunism. 

Tu insa confunzi credinta cu sefii Bisericii. Faptul ca-n ultimii ani Biserica romaneasca este condusa de un afacerist nu inseamna ca toti preotii sunt la fel.

Nu sunt bisericos, nu ma duc la biserica decat atunci cand ajung la o nunta, botez ori inmormantare, insa mi se pare deplasat sa judec credinta altora. 

Nu pot judeca credinta oamenilor, judec tupeul unor jegosi care spala creierele suferinde ale oamenilor. ;)

• Like 2
  • Minus 18
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Bă, da' prost ești! Trebuia să lași antișovinism, că era mai corect. Românii sunt șovini, așa-i...? D-aia ajung toate rebuturile de prin alte țări și nu mai pleacă nici tàrâți, așa-i?

Semeni cu o goarnă bășitâ, nu faci decât să repeți aberațiile unor cretini, ca tine, dealtfel.

Bă, da' prost ești!

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Total de acord cu tine! Toți oamenii din jurul meu, cei care s-au realizat cu adevărat, au făcut-o pe barba lor, nu așteptând pomeni de la stat sau să le pice vreo avere din cer.

Pe de cealaltă parte, cam toți pe care i-am auzit că se vaită, o scaldă în posturi călduțe de bugetari, cu program până la 4 sau chiar 2, frecând menta cu grație. N-au mai făcut un curs de perfecționare din facultate, n-au mai învățat o limbă străină din I-IV, dar fac credit pentru iPhone 7 și BMW din 2000+, înjurând între timp clasa politică, soarta, pe Soroș etc.

Cât despre homosexualitate, îmi vine greu să cred că pe un forum cu și despre futut și tot felul de alte n perversități, găsesc oameni vehemenți împotriva cuplurilor de același sex. La o adică, voi futeți în cur și mergeți la șouri lesby, dar nu cumva să vedeți asta pe stradă, că vă ia greața.

Nu stau să detaliez, da' mănânci căcat!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ai putea sa spui aceste lucruri si parintelui Tanase de la Valea Plopului, jud. Prahova? Sigur, as putea sugera si alte nume. :)

intamplarea face sa-l cunosc personal ....da este un parinte de  exceptie pana la un punct , restul ma abtin sa comentez  (nu din ce vezi la televizor) ca s-ar putea sa-ti schimbi putin parerea   :)

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

Total de acord cu tine! Toți oamenii din jurul meu, cei care s-au realizat cu adevărat, au făcut-o pe barba lor, nu așteptând pomeni de la stat sau să le pice vreo avere din cer.

Pe de cealaltă parte, cam toți pe care i-am auzit că se vaită, o scaldă în posturi călduțe de bugetari, cu program până la 4 sau chiar 2, frecând menta cu grație. N-au mai făcut un curs de perfecționare din facultate, n-au mai învățat o limbă străină din I-IV, dar fac credit pentru iPhone 7 și BMW din 2000+, înjurând între timp clasa politică, soarta, pe Soroș etc.

Cât despre homosexualitate, îmi vine greu să cred că pe un forum cu și despre futut și tot felul de alte n perversități, găsesc oameni vehemenți împotriva cuplurilor de același sex. La o adică, voi futeți în cur și mergeți la șouri lesby, dar nu cumva să vedeți asta pe stradă, că vă ia greața.

Oare de ce?

N-am chef sa scriu prea mult, insa atata timp cat "globalizarea" ne ataca din toate partile cu influente si tot felul de mesaje s-a ajuns ca foarte multi sa fie mandri ca sunt atei, antifamilie, contra traditiior. Este mai "cool" sa folosesti neologisme, eventual expresii si citate din diverse surse occidentale, insa este degradant sa apreciezi traditiile romanesti. Banul, puterea au devenit valorile noi la care se inchina tot mai multi.

"Globalizarea" nu poate "ataca" pe nimeni. Trebuie să existe o voință/acceptare populară în acest sens, chiar dacă doar tacită. Ori, la noi, există din plin așa ceva.

Se tot mănâncă căcat despre mârșăvia lanțurilor de magazine, care au acaparat nushce etc. De trepanații care rup ușile să cumpere tigăi și bormașini, nu spunem, că e câh...

Miorița rulz!

Link spre comentariu

"Globalizarea" nu poate "ataca" pe nimeni. Trebuie să existe o voință/acceptare populară în acest sens, chiar dacă doar tacită. Ori, la noi, există din plin așa ceva.

Se tot mănâncă căcat despre mârșăvia lanțurilor de magazine, care au acaparat nushce etc. De trepanații care rup ușile să cumpere tigăi și bormașini, nu spunem, că e câh...

Miorița rulz!

Am trecut intre ghilimele termenul de "globalizare" tocmai pentru ca nu ma gandeam la definitia lui, ci la totalitatea influentelor moderne, prin media, tv, internet, facebook, tot ce creeaza in momentul de fata mentalitati noi. Problema nu apare in schimburile comerciale cat in modificarea prioritatilor si a valorilor traditionale.

Dupa 50 de ani de comunism in care tara a fost izolata ne-am trezit in fata unor imense influente externe, bombardati din toate partile de informatii mai mult sau mai putin reale. In momentul de fata se practica in mod frecvent intoxicarea maselor cu tot felul de informatii in scopul crearii unui curent de opinie favorabil anumitor grupuri de interese.

• Like 2
Link spre comentariu

Înțeleg că, în opinia ta, eu și Worldoftanks suntem proști. E bine că știm să dezbatem argumentat. Intrăm pe topic și aruncăm cu lături în oameni care nu au făcut nimic altceva decât să povestească din experiența personală. Finuț.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...