Sari la conținut

Salariile Conducatorilor Nostri ! Sa ne traiasca !!!

nobel

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

Am trecut intre ghilimele termenul de "globalizare" tocmai pentru ca nu ma gandeam la definitia lui, ci la totalitatea influentelor moderne, prin media, tv, internet, facebook, tot ce creeaza in momentul de fata mentalitati noi. Problema nu apare in schimburile comerciale cat in modificarea prioritatilor si a valorilor traditionale.

Dupa 50 de ani de comunism in care tara a fost izolata ne-am trezit in fata unor imense influente externe, bombardati din toate partile de informatii mai mult sau mai putin reale. In momentul de fata se practica in mod frecvent intoxicarea maselor cu tot felul de informatii in scopul crearii unui curent de opinie favorabil anumitor grupuri de interese.

Supraevaluezi. Cauzele sunt mult mai grave și mai profunde. România nu mai există ca nație. E o situație la care au contribuit din plin cei peste 3.000.000 de "refugiați economic", răspândiți prin toate cotloanele Europei și nu numai. Practic, nici n-a fost nevoie să ne "atace" cineva. Ne-am distrus singuri...

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Supraevaluezi. Cauzele sunt mult mai grave și mai profunde. România nu mai există ca nație. E o situație la care au contribuit din plin cei peste 3.000.000 de "refugiați economic", răspândiți prin toate cotloanele Europei și nu numai. Practic, nici n-a fost nevoie să ne "atace" cineva. Ne-am distrus singuri...

Este parerea ta, eu unul cred altceva. 

• Like 1
Postat

Înțeleg că, în opinia ta, eu și Worldoftanks suntem proști. E bine că știm să dezbatem argumentat. Intrăm pe topic și aruncăm cu lături în oameni care nu au făcut nimic altceva decât să povestească din experiența personală. Finuț.

Se numesc platitudini, nu argumente.

"Știm" întotdeauna ce greșesc "ceilalți". Noi, "restu' ", suntem perfecți.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se numesc platitudini, nu argumente.

"Știm" întotdeauna ce greșesc "ceilalți". Noi, "restu' ", suntem perfecți.

Se numește a povesti ce ai în jur. Am fost în ipostaza de a rămâne fără nimic aproape, dar n-am stat teleleu să mă vait. M-am mutat, am căutat alt job, am evoluat, nu mi-am pus poalele-n cap urlând că viața nu e dreaptă. 

Când a fost România o nație cu adevărat? Când ne futeau în cur romanii, turcii sau cei din Uniunea Sovietică? De altfel, superbă istoria învățată la școală. Cum îi băteam noi pe toți, nimeni n-o făcea!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Za câțeaua e patrioata....Te-ai muscat, fa, de esti asa de turbata?

Ți-am dat muie fără balon, de acolo cred că mi se trage.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Adica aici se vorbeste despre natiune si unitate, cand marea majoritate este formata din lachei?

Normal. Numa' unu poa' să fie Muișkin.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:X.
  • Oras:X.
Postat

Chemati aceeasi trupa care a lichidat ursuluteul ala.

A innebunit Machucambo.

Ce dezaxat, mon Dieu!

Postat

A innebunit Machucambo.

Ce dezaxat, mon Dieu!

De la "antișovinism" mi se trage.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

A innebunit Machucambo.

Ce dezaxat, mon Dieu!

Ia zii , ai terminat de rasfoit presa , ori ba ? Vine bomba sau nu vine ?

Io zic sa te intorci pe taramurile natale ca altfel se simte briza la Intorsura Buzaului  . Chiar esti perfect protejat in zona aceea 

• Like 6
  • Minus 14
Postat

Se numește a povesti ce ai în jur. Am fost în ipostaza de a rămâne fără nimic aproape, dar n-am stat teleleu să mă vait. M-am mutat, am căutat alt job, am evoluat, nu mi-am pus poalele-n cap urlând că viața nu e dreaptă. 

Când a fost România o nație cu adevărat? Când ne futeau în cur romanii, turcii sau cei din Uniunea Sovietică? De altfel, superbă istoria învățată la școală. Cum îi băteam noi pe toți, nimeni n-o făcea!

În ordine, că mi-e lene să fac altfel.

1.Păi, vezi, io ce ziceam, ești o minunată. Și unică, în plus. Dacă nu scrii o carte, degeaba.

2.Atitudinea corectă: nație de căcat. Ah, bine, în afară de "mine"... Un real ghinion că te-ai născut aici.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

În ordine, că mi-e lene să fac altfel.

1.Păi, vezi, io ce ziceam, ești o minunată. Și unică, în plus. Dacă nu scrii o carte, degeaba.

2.Atitudinea corectă: nație de căcat. Ah, bine, în afară de "mine"... Un real ghinion că te-ai născut aici.

1. Tocmai, că nu-s nicio minunată. E o atitudine firească să vrei mai mult sau, acolo unde nu se poate, să schimbi macazul. Ce-i așa grozav sau deosebit în asta?!?

2. Dacă aș fi crezut că e un ghinion să mă nasc aici, aș fi plecat din țară. Ce treabă are afirmația ta cu faptul că țărișoara asta a fost futută și răsfutută de când există pe hartă, nu doar în ultimii zeci de ani? N-am fost niciodată niște cuceritori, independenți, luptători, ci doar o nație cotropită de toți. Tot ceea ce numim acum identitate națională a fost împrumutat de la alții, plecând de la port, mâncare, până la atitudine și mentalitate. Asta nu înseamnă că arunc cu rahat în România, ci că nu mi-am setat niște idealuri false cu privire la istoria ei. Repet, dacă aș fi considerat-o de câcat, m-aș fi cărat de mult, dar eu cred că se poate face treabă bună aici.

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

1. Tocmai, că nu-s nicio minunată. E o atitudine firească să vrei mai mult sau, acolo unde nu se poate, să schimbi macazul. Ce-i așa grozav sau deosebit în asta?!?

2. Dacă aș fi crezut că e un ghinion să mă nasc aici, aș fi plecat din țară. Ce treabă are afirmația ta cu faptul că țărișoara asta a fost futută și răsfutută de când există pe hartă, nu doar în ultimii zeci de ani? N-am fost niciodată niște cuceritori, independenți, luptători, ci doar o nație cotropită de toți. Tot ceea ce numim acum identitate națională a fost împrumutat de la alții, plecând de la port, mâncare, până la atitudine și mentalitate. Asta nu înseamnă că arunc cu rahat în România, ci că nu mi-am setat niște idealuri false cu privire la istoria ei. Repet, dacă aș fi considerat-o de câcat, m-aș fi cărat de mult, dar eu cred că se poate face treabă bună aici.

post-104506-0-29313600-1480682555_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 14
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Hmmmm...la catolici zici?!?! Poate imi explici si mie cum o dogma religiosa poate contrazice NATURA?!! Cum vine asta sa nu ai voie sa te futi, preot fiind?!?! 

Confunzi dogma cu o regula ce se aplica doar preotilor. :)

Postat

intamplarea face sa-l cunosc personal ....da este un parinte de  exceptie pana la un punct , restul ma abtin sa comentez  (nu din ce vezi la televizor) ca s-ar putea sa-ti schimbi putin parerea   :)

L-am dat exemplu pe dumnealui pentru proiectul pe care-l coordoneaza la Valea Plopului. Si am facut asta in contextul in care BOR si reprezentantii sai erau demonizati in corpore. Sunt constient insa ca, atat timp cat vorbim despre un om, e necesara o doza de precautie. ;)

• Like 1
Postat

Înțeleg că, în opinia ta, eu și Worldoftanks suntem proști.

Nu e vorba ca sunteți prosti (personal nu cred asta), dar veniți cu o grămada de platitudini care sunt pe lângă subiect.

Tema discuției era "salariile nesimțite ale conducătorilor"; nu era vorba despre succesul tău in viața și nici despre cât de ingnoranta e majoritatea populației.

Si ca idee, intr-o societate normala, nu trebuie sa faci masterate și sa știi 2-3 limbi străine ca sa îți iei un telefon.

Faptul ca oamenii obișnuiți, aia care muncesc 8 ore pe zi, nu își permit un iPhone, demonstrează cât de performanți au fost cei care i-au condus timp de 20 de ani, cei cu salarii nesimțite de care vorbeam mai sus.

• Like 1
Postat

Total de acord cu tine! Toți oamenii din jurul meu, cei care s-au realizat cu adevărat, au făcut-o pe barba lor, nu așteptând pomeni de la stat sau să le pice vreo avere din cer.

Pe de cealaltă parte, cam toți pe care i-am auzit că se vaită, o scaldă în posturi călduțe de bugetari, cu program până la 4 sau chiar 2, frecând menta cu grație. N-au mai făcut un curs de perfecționare din facultate, n-au mai învățat o limbă străină din I-IV, dar fac credit pentru iPhone 7 și BMW din 2000+, înjurând între timp clasa politică, soarta, pe Soroș etc.

Cât despre homosexualitate, îmi vine greu să cred că pe un forum cu și despre futut și tot felul de alte n perversități, găsesc oameni vehemenți împotriva cuplurilor de același sex. La o adică, voi futeți în cur și mergeți la șouri lesby, dar nu cumva să vedeți asta pe stradă, că vă ia greața.

Ce ar trebui sa facă un profesor de matematica, cel care ne educa copiii și care are un salariu jenant, in opinia ta? Sa mai învețe o limba straina?
  • Like 1
Postat

Ce ar trebui sa facă un profesor de matematica, cel care ne educa copiii și care are un salariu jenant, in opinia ta? Sa mai învețe o limba straina?

În primul rând, îmi pare rău că s-a înțeles cumva că mă laud cu succesul meu în viață. Nici vorbă! Sunt un om care trăiește decent și cam atât. Nu mă scald în lux, dar nici nu mă vait.

Cât despre întrebarea de mai sus, întâmplarea face ca prima mea specializare să fie una plătită nu prost, ci extrem de prost față de efortul depus. Ce am făcut? Exact ce am scris mai devreme, am schimbat jobul, cu tot ce implică asta. Am luat-o de la capăt chiar dacă unii au spus că e cam târziu. N-am zis că e firesc ca un profesor/doctor să câștige atât de puțin(nimeni nu combate asta, e evident), dar susțin că demnitarii trebuie să fie plătiți bine. Responsabilitățile pe care le au, cel puțin teoretic, sunt foarte mari. Pentru a avea pretenții de lideri inteligenți și curați, e nevoie și de remunerații pe măsură. 

P.S.- Un om cu salariul mediu își cumpără smartphone într-o lună. E drept, nu iPhone 7, dar un telefon ok. Și dacă ne uităm la ce trafic are site-ul ăsta și cât de vizitate sunt fetele de aici, ne dăm seama că traiul nu-i chiar așa greu în România. Hai să nu dramatizăm!

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Intamplator am dat astazi peste acest reportaj. Arata "reteta" prin care uzine, care aveau sanse sa devina profitabile, au fost sabotate si falimentate de catre guvernanti si alte persoane cu functii inalte in Romania postdecembrista.

Din pacate valoarea salariului pentru functiile de conducere nu garanteaza integritatea si / sau competenta celui numit in acea functie. 

Cu cat este functia mai importanta si mai bine platita, cu atat sunt sanse mai mari ca cel care o ocupa sa fie corupt ori ( in cel mai bun caz ) incompetent.

• Like 3
Postat

În primul rând, îmi pare rău că s-a înțeles cumva că mă laud cu succesul meu în viață. Nici vorbă! Sunt un om care trăiește decent și cam atât. Nu mă scald în lux, dar nici nu mă vait.

Cât despre întrebarea de mai sus, întâmplarea face ca prima mea specializare să fie una plătită nu prost, ci extrem de prost față de efortul depus. Ce am făcut? Exact ce am scris mai devreme, am schimbat jobul, cu tot ce implică asta. Am luat-o de la capăt chiar dacă unii au spus că e cam târziu. N-am zis că e firesc ca un profesor/doctor să câștige atât de puțin(nimeni nu combate asta, e evident), dar susțin că demnitarii trebuie să fie plătiți bine. Responsabilitățile pe care le au, cel puțin teoretic, sunt foarte mari. Pentru a avea pretenții de lideri inteligenți și curați, e nevoie și de remunerații pe măsură.

P.S.- Un om cu salariul mediu își cumpără smartphone într-o lună. E drept, nu iPhone 7, dar un telefon ok. Și dacă ne uităm la ce trafic are site-ul ăsta și cât de vizitate sunt fetele de aici, ne dăm seama că traiul nu-i chiar așa greu în România. Hai să nu dramatizăm!

Nu s-a înțeles ca te lauzi, s-a înțeles doar ca experiența ta de viața nu are nicio relevantă când discutam despre nivelul salariilor parlamentarilor.

Ca sa fiu sigur ca am înțeles bine, soluția ta este ca profesorii și medicii sa își schimbe jobul?

Nu? Atunci ce rost are exemplul tău personal in discuția asta?

Încearcă sa înțelegi ca discutam intr-un context general, și ca soluția mea personală, sau a ta, nu poți sa o recomanzi câtorva milioane de persoane.

Faptul ca XYZ a părăsit țara, nu este o soluție pt câteva milioane de medici.

Faptul ca tu ți-ai schimbat cariera, nu este o soluție pt câteva milioane de profesori.

L.E. Nu știu câți medici sau profesori trăiesc in România, evident nu milioane :)

• Like 1
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Să le mai taie din ele, dă-le dreaq!

Statul le dă salarii să-și întrețină familiile și ei dau banii pe curve.

Ce pula mea!:(

• Like 4
Postat

Nu s-a înțeles ca te lauzi, s-a înțeles doar ca experiența ta de viața nu are nicio relevantă când discutam despre nivelul salariilor parlamentarilor.

Ca sa fiu sigur ca am înțeles bine, soluția ta este ca profesorii și medicii sa își schimbe jobul?

Nu? Atunci ce rost are exemplul tău personal in discuția asta?

Încearcă sa înțelegi ca discutam intr-un context general, și ca soluția mea personală, sau a ta, nu poți sa o recomanzi câtorva milioane de persoane.

Faptul ca XYZ a părăsit țara, nu este o soluție pt câteva milioane de medici.

Faptul ca tu ți-ai schimbat cariera, nu este o soluție pt câteva milioane de profesori.

Marius, spune-mi tu, un om, când alege să fie profesor sau doctor, nu știe la ce se înhamă? Are cineva impresia că va câștiga mii de euro din salariu când face alegerea asta? Nu! O face conștient fiind de situație, alegând alte satisfacții în detrimentul celor financiare. Suntem cu toții de acord că salariul lor ar trebui să fie mai mare. Propune tu o soluție relevantă, chiar te rog!

Am dat exemplul meu pentru a sublinia că fiecare dintre noi își construiește singur viața, nu stă în deciziile statului sau ale altora și că schimbarea o putem face doar noi, pentru noi. Da, poate afirmația asta sună patetic, însă asta nu o face falsă. Din dragoste pentru profesie și eu aș fi vrut să rămân la prima specializare. Am fost idealistă până la primul ghiorțăit de mațe.

• Like 3
  • Minus 4

Postat

Si ca idee, intr-o societate normala, nu trebuie sa faci masterate și sa știi 2-3 limbi străine ca sa îți iei un telefon.

Faptul ca oamenii obișnuiți, aia care muncesc 8 ore pe zi, nu își permit un iPhone, demonstrează cât de performanți au fost cei care i-au condus timp de 20 de ani, cei cu salarii nesimțite de care vorbeam mai sus.

1. Chiar si cu salariul minim pe economie iti permiti sa-ti cumperi un telefon. 

2. Oamenii obisnuiti, cu program 9-17, nu isi permit un iPhone 7 nu doar in Romania, ci si in tari cu un nivel de trai mult mai ridicat. Daca, sa zicem, locuiesti in Spania, si castigi app. 2000 EUR/luna, nu iti permiti un iPhone7 decat daca il iei in rate. 

Pentru a avea pretenții de lideri inteligenți și curați, e nevoie și de remunerații pe măsură. 

Și dacă ne uităm la ce trafic are site-ul ăsta și cât de vizitate sunt fetele de aici, ne dăm seama că traiul nu-i chiar așa greu în România. 

E nevoie, in primul rand, de o implicare civica serioasa. Asa, la noi, marea majoritate se "intereseaza" cat de cat de treburile cetatii cand vin alegerile. Si atunci nici macar nu se discuta despre proiecte, ci despre persoane, despre cat de murdari sunt ceilalti. Nu putem astepta nimic bun daca ne comportam in continuare la fel. Cand societatea civila va fi una puternica si cand vom avea cetateni cu adevarat interesati, vom vedea o schimbare serioasa. 

Traficul pe care il inregistreaza acest site si numarul de vizite la prostituate nu e in niciun caz un indicator pentru cum se traieste in Romania, unde o foarte mare parte din populatie traieste prost. Pentru a te convinge de asta e insa nevoie sa iesi din mediul tau si sa vizitezi orasele mai mici si satele. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...