Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

În poze arati bine, însă recenziile despre tine, nu prea snt ok. Chiar nu vrei sa ne lămuresti puțin?

Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Postat

mda . stati linistiti fratilor ca nu se merita . am sunat mai devreme un pic mi a raspuns si a ramas in 20 min ca ajing si sa o sun din fata scarii . am sunat de 10 ori nu s a sinchisit sa raspunda . am mai sunat o data si pe.drum inapoi tot nimic . deci trecusera mai 10 min de cand ajunsesem acolo si am stat sa o sun si e cam racoare afara . asa ca nu e firma serioasa.. mai bine dati banii la.mara sau cristina chare chiar merita nu la toate țeparele . succes va urez .

Postat

mda . stati linistiti fratilor ca nu se merita . am sunat mai devreme un pic mi a raspuns si a ramas in 20 min ca ajing si sa o sun din fata scarii . am sunat de 10 ori nu s a sinchisit sa raspunda . am mai sunat o data si pe.drum inapoi tot nimic . deci trecusera mai 10 min de cand ajunsesem acolo si am stat sa o sun si e cam racoare afara . asa ca nu e firma serioasa.. mai bine dati banii la.mara sau cristina chare chiar merita nu la toate țeparele . succes va urez .

Dar nici nu merita sa iti bati capul cu curve d.astea, fara pic de educatie...in mare masura, iti dai seama de la telefon ce fel de persoana este!!!

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Curva asta n-are pic de rushine in ea, o suni, vorbesti cu ea, stabilesti ceva si cand e sa te vezi are tel inchis, dupa ce ca are numai recenzii nasoale, poze false mai si-o arde si spurcata, sa-mi bag pula-n fam ta, eu si toti cei care ii pui pe drumuri bianca!

• Oras:Earth
Postat

cred ca a mai avut un topic si a fost inchis, am vizitat si eu pe domnisoara din curiozitate sa vad daca sunt pozele reale ( nu e ea in poze), fata skini sani micuti blonda cred ca are extensii, am optat pentru un numar o+n ( oralul se poate si neprotejat), la oral nu s-a folosit de mana, incercari de deep dar fara reusita, s-a lubrifiat cu un gel si trecut la actiune, schimbat cateva pozitii si finalizat in prezervativ. Halatul 100 ron, locatie pe fratii golesti pe langa MC. Spor

Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Postat

ma mir ca bulangioaica nu ti a dat teapa

Postat

ma mir ca bulangioaica nu ti a dat teapa

cred k am fost mai matinal si nu a avut chef de altceva, pentru un fast fuck merge doar atat dar cred k si pretul corect ar fi 50 ron pentru un numar. Spor

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...