Sari la conținut

Alina Party 0734754021

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Maine am locatie pe str Aries (zona Stadion ) .Lucrez doar pe baza de programare ! Toate detaliile le gasiti in semnatura mea !

p.s Va rog foarte mult sa veniti ingrijiti (rasi,epilati etc ) altfel voi fi nevoita sa va refuz ! Nu credeam ca voi fi nevoita sa scriu asta vreodata dar din pacate..asta e !

Sunt disponibila pentru programari ! voce,sms si whatsapp  :kiss3

Va astept !

Postat

O poza 2.3 de la gangbang nu, nimic?

Poti veni odata sa participi si vei vedea live

• Like 1
Postat

In zilele in care nu am locatie sunt disponibila doar pentru outcall la hotel/pensiune.Lucrez doar pe baza de programare . Detaliile despre servicii si preturi le gasiti in semnatura mea !

Pentru cei care m au intrebat despre locatie va pot recomanda trei locatii unde puteti inchiria o camera pentru o ora sau doua

Pensiunea Hilde tel.0721408947 (zona Gara de Nord )

Pensiunea Tristar tel. 0742694459 (zona Stadion )

Pensiunea Adriatico 0256280398 ( Lipovei )

La Hilde si Tristar nu este receptie si personalul este foarte discret (nu se cere buletinul ).
Pentru pretentiosi recomand Hotel Torontal,Hotel Galaxy,Hotel Oxford si evident Hotel Timisoara care dupa parerea mea este pe primul loc orasul nostru !

post-223841-0-32364100-1531380747_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Maine am locatie pe str Aries ( zona Stadion ) si din pacate voi fi disponibila doar in prima parte a zilei ! Ii rog pe cei care doresc sa ma viziteze sa programeze din timp ! Va pup si va astept !
p.s in poza este Linutza... :blushing2 ...deci cine doreste sa o cunoasca...sms ,voce sau whatsapp

post-223841-0-29720600-1531380868_thumb.jpg

• Like 10
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
Postat

Wow am erectie când o văd. Merita linsa si supta până iese nectarul afară din ea. Pup

• Like 2
Postat

Maine am locatie pe str Aries ( zona Stadion ) si din pacate voi fi disponibila doar in prima parte a zilei ! Ii rog pe cei care doresc sa ma viziteze sa programeze din timp ! Va pup si va astept !

p.s in poza este Linutza... :blushing2 ...deci cine doreste sa o cunoasca...sms ,voce sau whatsPot

Astazi pot fi vizitata pe str Aries ...Va astept !

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Ceau un nr de tel ms

Numai 10 cm dacă te uitai mai sus...  :slap2

Vizitator gvbolovan
Postat

Nu vad nu poti sa mil scri

Îl are scris în semnatura ei  :laugh2

0734754021

Postat

Buna tuturor ! Maine va astept in locatia de pe str Aries ! Disponibila pentru programari ! :hug1

Vizitator gvbolovan
Postat

Vrem party

Dacă te bagi, vin și eu, garantat  :laugh2  :laugh2

Postat

Îl are scris în semnatura ei :laugh2

0734754021

Nu ii iau apararea, dar semnatura NU se vede de pe platforma mobila, si poate ca userul acceseaza site-ul de pe telefon ...

Vizitator gvbolovan
Postat

Nu ii iau apararea, dar semnatura NU se vede de pe platforma mobila, si poate ca userul acceseaza site-ul de pe telefon ...

Dacă pui pe versiunea full, se vede și pe telefon

post-228262-0-41563800-1531823462_thumb.png

• Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
  • Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
Postat

Buna. Care este pretul pt outcall (fara anal)? Mersi!

Postat

Buna. Care este pretul pt outcall (fara anal)? Mersi!

suna ma sau scrie mi un mesaj ....in semnatura mea ai toate detaliile (de pe tel trebuie sa intri pe versiunea full )

Postat

ceau alina..dar nu ai avea nevoie la gangbang`urile tale ...de un sclav ..caruia sa ii faceti tot ce doriti ? si sa fie acolo sclavul tuturor?

Postat

ceau alina..dar nu ai avea nevoie la gangbang`urile tale ...de un sclav ..caruia sa ii faceti tot ce doriti ? si sa fie acolo sclavul tuturor?

Buna,apreciez oferta dar din pacate asa ceva nu se incadreaza in peisajul acestor intalniri...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...