Sari la conținut

Alina Party 0734754021

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Cine este interesat de gangbang ,voi organiza vineri.Pt detalii gen ora,locatie etc va rog sa imi scrieti pe whatsapp

• Oras:Timisoara, Alba Iulia
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
Postat

Wow Alina ce pasarica frumoasa ai. Abia aștept să 👅👅👅. Mulțumim pentru poze ești superba din toate punctele de vedere.😙😙😘

• Like 3
Postat

Nu am whataspp

Raspund si la sms ,daca imi mentionezi id-ul de aici iti voi da toate detaliile

• Like 1
Postat

Vizitat aceasta domnisoara,programarea facuta de aseara prin sms initial apoi la telefon pentru astazi dimineata la hotel (nu detine locatie ).Dimineata am sunat ,confirmat si purces la fapte.Am achizitionat o camera la hotel platit 100 lei contravaloarea a doua ore si asteptat.Ma sunat si ma rugat sa ii dau un apel din camera de hotel sau de la receptie pt a fi sigura ca sunt acolo si vb serios (putin ciudat dar dat fiind faptul ca sunt in Romania ...)...am coborat la receptie si rugat sa dau un apel ( in cam nu era telefon ).Dupa apel la aprox 10 min apare si Alina,frumos aranjata,eleganta chiar,ciorapi plasa,fusta scurta tocuri etc.Fata arata trasnet,la fata e foarte frumoasa si are asa..ceva al ei care atrage.Am.schimbat cateva amabilitati,si a cerut scuze ca ma pus sa o sun de la hotel si a mentionat ca sunt foarte multi neseriosi ce o pun aiurea pe drumuri.Am achitat inainte 300 lei ,o ora de oral si normal si am inceput actiunea....fata sa cerut sarutata ,mangaiata si dupa aprox 5 min a inceput un oral neprotejat deeptrouth in toata regula.Am continuat cu normal si dupa 5 min am terminat in balon.Facut dus impreuna si pus in pat la povesti,goi amandoi.Mi a povestit ca se ocupa si cu filme pt adulti si a marturisit ca ii place mult sa faca oral.Dupa discutia excitanta am solicitat numarul doi care a constat doar in oral care sa finalizat cu CIM .Facut dus de data asta separat ,luat la revedere si plecat

Locatia find la hotel nu cred ca conteaza (decenta)

Igiena 10

Aspect 10,foarte eleganta si frumos parfumata

Oral 10

Normal 9

Achitat 300 lei plus 100 camera (pt doua ore)

Pot spune ca Alina este o combinatie intre frumusete,experienta si o personalitate simpatica (rade si zambeste tot timpul )

Singurul minus a fost ca am.dat deatul de greu de ea si nu are un program stabil dar sa meritat

De revenit cu siguranta

• Like 5
Postat

Vizitat aceasta domnisoara,programarea facuta de aseara prin sms initial apoi la telefon pentru astazi dimineata la hotel (nu detine locatie ).Dimineata am sunat ,confirmat si purces la fapte.Am achizitionat o camera la hotel platit 100 lei contravaloarea a doua ore si asteptat.Ma sunat si ma rugat sa ii dau un apel din camera de hotel sau de la receptie pt a fi sigura ca sunt acolo si vb serios (putin ciudat dar dat fiind faptul ca sunt in Romania ...)...am coborat la receptie si rugat sa dau un apel ( in cam nu era telefon ).Dupa apel la aprox 10 min apare si Alina,frumos aranjata,eleganta chiar,ciorapi plasa,fusta scurta tocuri etc.Fata arata trasnet,la fata e foarte frumoasa si are asa..ceva al ei care atrage.Am.schimbat cateva amabilitati,si a cerut scuze ca ma pus sa o sun de la hotel si a mentionat ca sunt foarte multi neseriosi ce o pun aiurea pe drumuri.Am achitat inainte 300 lei ,o ora de oral si normal si am inceput actiunea....fata sa cerut sarutata ,mangaiata si dupa aprox 5 min a inceput un oral neprotejat deeptrouth in toata regula.Am continuat cu normal si dupa 5 min am terminat in balon.Facut dus impreuna si pus in pat la povesti,goi amandoi.Mi a povestit ca se ocupa si cu filme pt adulti si a marturisit ca ii place mult sa faca oral.Dupa discutia excitanta am solicitat numarul doi care a constat doar in oral care sa finalizat cu CIM .Facut dus de data asta separat ,luat la revedere si plecat

Locatia find la hotel nu cred ca conteaza (decenta)

Igiena 10

Aspect 10,foarte eleganta si frumos parfumata

Oral 10

Normal 9

Achitat 300 lei plus 100 camera (pt doua ore)

Pot spune ca Alina este o combinatie intre frumusete,experienta si o personalitate simpatica (rade si zambeste tot timpul )

Singurul minus a fost ca am.dat deatul de greu de ea si nu are un program stabil dar sa meritat

De revenit cu siguranta

Multumesc pentru recenzie..esti un dragut ! Te pup ! :kiss3

Postat

Dragii mei ,am stailit pentru gangbang vineri ora 11.00 Locatia va fi in principiu in zona Torontal dar abia joi voi inchiria locatia si voi sti exact.Participarea costa 300 lei/persoana ,actiunea dureaza aprox 2 ore si ofer sex total..oral ne restul protejat.

Pentru cei interesati de o intalnire doar cu mine va anunt ca toata ziua de vineri voi avea locatie si voi fi disponibila doar pe baza de programare.Tarifele sunt aceleasi,300 lei ora oral si normal fara limita de fin sau 450 lei ora total(anal inclus).Mai multe detalii legate de serviciile mele ve ti gasi in semnatura mea.

Va pup !

• Like 2
Postat

Cum a descris foarte bine Alina, eu fiind cel venit de la sute de km departare vin si mai tarziu cu recenzia nu de alta dar a meritat fiecare km :wink2.

Incercarile mele de a participa la astfel de eveniment in compania Alinei au fost multe, ea stie cel mai bine(cred ca nu mai era doar un pas pana sa creada ca sunt un neserios) si tot de atatea ori au esuat din diferite motive, primul fiind clar distanta.Cum asta era ultimul tren......... desi am ajuns cu masina :laugh2 , am facut pe dracu in patru cand am vazut ca langa Alina s-a alaturat si Carina, o combinatie perfecta intre frumusete si experienta :felatie :sexanal :gifs_ojos.

Dupa aprox. 3 ore de condus am poposit in apartamentul Carinei unde am intalnit niste persoane foarte ok si de aici nu a fost mult pana la un eveniment de nota10. Atat Alina cat si Carina sunt foarte frumoase si au pregatit perfect toate detaliile petrecerii(apartamentul dotat cu toate cele necesare unui futai pe cinste :138x, o varietate de bauturi racoritoare, bomboane si cele doua ciocolati pentru gazde ca sa-si recapete puteriile dupa ce au futut si au fost futute timp de 2 si ceva)

Referitor la actiune a fost ceva incredibil avand in vedere ca a fost prima oara, am intrat asa ca o rezerva la fotbal :laugh2 , am studiiat un pic coechipierii care s-au dovedit foarte ok si apoi atentia a fost la "adversare" ca acolo trebuiau marcate golurile. :wink2 si credeti-ma chiar s-a marcat de la :felatie in toate pozitiile aici Alina are toate meritele pana la normal si un :sexanal din partea Carinei care cu greu as putea sa-l uit. Carina are un posterior care pur si simplu cere pula non stop :maninlove . Clar cireasa de pe tort a reprezentat-o dubla penetrare, una din slabiciunile mele....aici au avut grija coechipierii de "gaurile din aparare" si aici fetele sunt primitoare de mama focului. Data viitoare o sa imi incerc si eu norocul la poarta :laugh2 .In rest s-a lasat cu futai de zile mari , pur si simplu curgeau apele pe noi si "adversarele" tot mai vroiau sa marcam.

De finalizat s-a finalizat oricat si oriunde.....eu am vrut sa le multumesc pe amandoua, prima oara i-am umplut gurita Alinei care a primit sperma ca un topping de vanilie :blowj0b apoi am terminat in funduletul Carinei in pozitia LOT acompaniat de gemetele ei......cred ca in cateva minute acel posterior putea sa-mi scoale pula fara probleme de zici ca ar fi fost la raport :laugh2 .

Una peste alta sau "una intre doi" a fost o experienta inedita si reusita.

6 ore de condus si 2 ore si jumate de actiune....meritate pe deplin.

Felicitari fetelor si bravo baieti pentru party si sa vina meciul retur!!! :clapp

Tocmai a primit 3 stele michelin...

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Vizitat aceasta domnisoara,programarea facuta de aseara prin sms initial apoi la telefon pentru astazi dimineata la hotel (nu detine locatie ).Dimineata am sunat ,confirmat si purces la fapte.Am achizitionat o camera la hotel platit 100 lei contravaloarea a doua ore 

La ce hotel??

Postat

Hotel Valentina,in spate la Euro Hotel.Ii foarte discret,doamna de la receptie e foarte draguta si nu sta acolo non stop sa vada cine urca si coboara.Recomand

• Like 2
Postat

Te ai gandit ptr sapt viitoare ?

Buna,ma intrebam de ce ai insistat atata sa organizez Party si in prima parte ca zile ca apoi sa nu mai dai nici un semn.Niciodata nu am sa inteleg astfel de actiuni....Ciudat si faptul ca de cand esti inscris pe acest forrum nu ai comentat decat la profilul meu. ..hmm.

• Like 1
Postat

Dragii mei ,am stailit pentru gangbang vineri ora 11.00 Locatia va fi in principiu in zona Torontal dar abia joi voi inchiria locatia si voi sti exact.Participarea costa 300 lei/persoana ,actiunea dureaza aprox 2 ore si ofer sex total..oral ne restul protejat.

Pentru cei interesati de o intalnire doar cu mine va anunt ca toata ziua de vineri voi avea locatie si voi fi disponibila doar pe baza de programare.Tarifele sunt aceleasi,300 lei ora oral si normal fara limita de fin sau 450 lei ora total(anal inclus).Mai multe detalii legate de serviciile mele ve ti gasi in semnatura mea.

Va pup !

Totul a ramas valabil

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tocmai a primit 3 stele michelin...

Nu cred ca ai inteles bine...

M-ai citeste odata nick-ul

Postat

Buna la toata lume,pentru cei care doresc sa ma viziteze ,vineri voi avea locatie in zona Mcdrive .Preturile si descrierea serviciilor le gasiti in semnatura mea.Voi lucra doar pe baza de programare.Va pup si va astept !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...