Sari la conținut

Alina Party 0734754021

Postări Recomandate

Eu te sfatuiesc sa mergi si sa te convingi, si daca te termini in 30 minute.. poti sa stai 1.30 sa te uiti 😃. Nu inteleg mentalitatea romaneasca.. du_te .. te da afara dupa o ora jumate.. fa recenzie.

P.s daca citeai pana acum toate recenziile de pe postul ei nu cred ca mai ziceai asta.

• Like 1
Link spre comentariu

Eu te sfatuiesc sa mergi si sa te convingi, si daca te termini in 30 minute.. poti sa stai 1.30 sa te uiti . Nu inteleg mentalitatea romaneasca.. du_te .. te da afara dupa o ora jumate.. fa recenzie.

P.s daca citeai pana acum toate recenziile de pe postul ei nu cred ca mai ziceai asta.

Tu ai fost ?Daca tot o lauzi....

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Eu te sfatuiesc sa mergi si sa te convingi, si daca te termini in 30 minute.. poti sa stai 1.30 sa te uiti . Nu inteleg mentalitatea romaneasca.. du_te .. te da afara dupa o ora jumate.. fa recenzie.

Pai tu tocmai pe @despasito te-ai gasit sa-l bagi in seama ?  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Tu nu vezi ce postari face, toata lumea il stie si nimeni nu il mai baga in seama

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Buna,sunt din Oradea,as fi interesant de gang bang,de la ce ora ar începe și câți vom fi?multumesc

Buna ,vineri nu organizez gangbang,am doar locatie pentru intalniri normale (in doi )...Gangbang nu stiu cand mai organizez...cand va fi voi anunta aici !

• Like 2
Link spre comentariu

Pai tu tocmai pe @despasito te-ai gasit sa-l bagi in seama ?  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Tu nu vezi ce postari face, toata lumea il stie si nimeni nu il mai baga in seama

Un inteligent observa tot timpul,un prost face tot timpul observatii !

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Din copilarie am fost crescuti si invatati sa ne comportam mereu cu altii.Atunci cand lucrurile devin grele pentru noi,ne vom uita in jur la ceilalti si vom simti nevoia sa echilibram balanta.Cumva conceptul de corectitudine va insemna reechilibrarea balantei."De ce tocmai mie mi se intampla asta,nu e corect ! " Cunoastem capra vecinului inca din copilarie si ne va fi greu sa uitam de ea acum cand ne-am format ca adulti si credem cu atata putere in ea.

Chiar daca lasam durerea in urma si ne aranjam viata asa cum am visat-o nu vom uita suferinta care ne-a adus aici si care va simti nevoia sa se manifeste si in prezent cel mai adesea sub forma rautatii

Este un omagiu pe care il aducem mereu durerii noastre incapabil sa o oblojim cum se cuvine sa o iertam si sa o lasam sa se vindece cum se cuvine.In schimb o pastram vie si puternica inca prezenta in simtirea noastra

Cel mai adesea vom lasa rautatea sa ne ghideze calea.Vom raspunde la rautate prin rautate.

Daca am avea curajul sa privim durerea fix in ochi,sa o acceptam,sa o intelegem si sa o alinam cred ca am gasi puterea sa vedem rautatea ca exact ceea ce este si sa o lasam deoparte.

Ne-am obisnuit mereu sa fim in garda,sa ne protejam mereu de orice durere in plus care ar fi prea greu de dus,incat am uitat sa ne detasa de cei din jur si sa privim imaginea in ansamblu.Luam rautatea personal,ca si cum spusa prea pronuntat aceasta ar avea intr-adevar puterea sa ne defineasca\

Nu cred ca raspunzand la rautate in acelasi mod, in a long run,te ajuta pe tine cu ceva.Nu cred nici ca pasivitatea,acceptarea rautatii,intoarcerea celuilalt obraz,il ajuta pe celalalt cu ceva.Cred foarte mult in obiectivitate,in privirea de ansamblu: stiu cine sunt,nu te voi lasa pe tine sa ma ranesti dar iti recunoscdurerea si o accept.

Pentru mine rautatea este o forma de manifestare a durerii cuiva care deocamdata nu a gasit puterea si curajul sa o confrunte cu ochii larg deschisi spre vindecare\

Aviz celor care cand citesc cele de mai sus rosesc ....manifestati-va rautatea si frustrarile in alta parte si...consultai un pshiholog

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Un inteligent observa tot timpul,un prost face tot timpul observatii !

Multumesc @gvbolovan pentru ca observi tot timpul ! :kiss3...@despasito tie iti multumesc pentru observatii :slap2

Multumesc si eu frumos, m-ai emotionat... :blushing2  :kiss3

Link spre comentariu

Buna la toata lumea,pentru ca vineri nu am reusit sa onorez  toate solicitariile pe care le am avut am hotarat sa achizitionez din nou locatie.Marti disponibila de la ora 9.00 la 21.00,cu exceptia orei 14-15 care este deja programata..Locatia pe strada Aries,zona Mcdrive Judetean.Nu lucrez decat pe baza de programare,

Lista cu toate serviciile oferite de mine o gasiti in semnatura mea...va astept ! :atm :hug1 :doggystyle :sweaty :sexanal :felatie :blowj0b

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Obsetv ca a ajuns prostul si pe la voi in Timisoara. :))))))

Demult, a devenit marele prieten al Alinei, cred ca s-a inscris  deja si la vreo doua gang-bang-uri  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator

Demult, a devenit marele prieten al Alinei, cred ca s-a inscris  deja si la vreo doua gang-bang-uri  :laugh2  :laugh2

Eu cred ca ii ciuda pe Alina si vrea el sa fie gang-banguit. :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna dragilor,marti 30 ian voi avea locatie disponibila.Pt  programari va astept pe whatsapp,sms sau voce.Locatia va fi pe strada Aries,langa Mcdrive (Judetean).Voi lucra de la 8.00 la 22.00 .Detalii referitoare la pret si servicii gasiti in semnatura mea.

In afara de marti sau zilele cand am locatie doar outcall. :kiss3

Va pup si va astept !

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...