dau cu sabia in balta Reputație: 372 Postat Ianuarie 17, 2018 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Sa vedem ambele găurele penetrate Link spre comentariu
baiatscorpion Reputație: 10 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Buna,sunt din Oradea,as fi interesant de gang bang,de la ce ora ar începe și câți vom fi?multumesc Link spre comentariu
despasito Reputație: -1316 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 E multa vrăjeăla zice 300 aproximativ 2 ore deci maxim 1 30 e Tipic teapa 3 Link spre comentariu
realun Reputație: 12 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Eu te sfatuiesc sa mergi si sa te convingi, si daca te termini in 30 minute.. poti sa stai 1.30 sa te uiti 😃. Nu inteleg mentalitatea romaneasca.. du_te .. te da afara dupa o ora jumate.. fa recenzie. P.s daca citeai pana acum toate recenziile de pe postul ei nu cred ca mai ziceai asta. 1 Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Eu te sfatuiesc sa mergi si sa te convingi, si daca te termini in 30 minute.. poti sa stai 1.30 sa te uiti . Nu inteleg mentalitatea romaneasca.. du_te .. te da afara dupa o ora jumate.. fa recenzie. P.s daca citeai pana acum toate recenziile de pe postul ei nu cred ca mai ziceai asta.Tu ai fost ?Daca tot o lauzi.... Link spre comentariu
marvinn Reputație: 5 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:MapN Oras:MapN Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Tu ai fost ?Daca tot o lauzi....te iei si aici e altii,petre jenant ba la transexuali ba la femei ba la gay nici tu nu stii :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Eu te sfatuiesc sa mergi si sa te convingi, si daca te termini in 30 minute.. poti sa stai 1.30 sa te uiti . Nu inteleg mentalitatea romaneasca.. du_te .. te da afara dupa o ora jumate.. fa recenzie. P.s daca citeai pana acum toate recenziile de pe postul ei nu cred ca mai ziceai asta.Pai tu tocmai pe @despasito te-ai gasit sa-l bagi in seama ? :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Tu nu vezi ce postari face, toata lumea il stie si nimeni nu il mai baga in seama Link spre comentariu
despasito Reputație: -1316 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 E șmecherie Nu raspune la telefonAuzi are colaborî cu cluburi de swinger Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Buna,sunt din Oradea,as fi interesant de gang bang,de la ce ora ar începe și câți vom fi?multumescBuna ,vineri nu organizez gangbang,am doar locatie pentru intalniri normale (in doi )...Gangbang nu stiu cand mai organizez...cand va fi voi anunta aici ! 2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Pai tu tocmai pe @despasito te-ai gasit sa-l bagi in seama ? :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Tu nu vezi ce postari face, toata lumea il stie si nimeni nu il mai baga in seamaUn inteligent observa tot timpul,un prost face tot timpul observatii ! 1 1 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Un inteligent observa tot timpul,un prost face tot timpul observatii !Multumesc @gvbolovan pentru ca observi tot timpul ! :kiss3...@despasito tie iti multumesc pentru observatii :slap2 1 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Din copilarie am fost crescuti si invatati sa ne comportam mereu cu altii.Atunci cand lucrurile devin grele pentru noi,ne vom uita in jur la ceilalti si vom simti nevoia sa echilibram balanta.Cumva conceptul de corectitudine va insemna reechilibrarea balantei."De ce tocmai mie mi se intampla asta,nu e corect ! " Cunoastem capra vecinului inca din copilarie si ne va fi greu sa uitam de ea acum cand ne-am format ca adulti si credem cu atata putere in ea.Chiar daca lasam durerea in urma si ne aranjam viata asa cum am visat-o nu vom uita suferinta care ne-a adus aici si care va simti nevoia sa se manifeste si in prezent cel mai adesea sub forma rautatiiEste un omagiu pe care il aducem mereu durerii noastre incapabil sa o oblojim cum se cuvine sa o iertam si sa o lasam sa se vindece cum se cuvine.In schimb o pastram vie si puternica inca prezenta in simtirea noastraCel mai adesea vom lasa rautatea sa ne ghideze calea.Vom raspunde la rautate prin rautate.Daca am avea curajul sa privim durerea fix in ochi,sa o acceptam,sa o intelegem si sa o alinam cred ca am gasi puterea sa vedem rautatea ca exact ceea ce este si sa o lasam deoparte.Ne-am obisnuit mereu sa fim in garda,sa ne protejam mereu de orice durere in plus care ar fi prea greu de dus,incat am uitat sa ne detasa de cei din jur si sa privim imaginea in ansamblu.Luam rautatea personal,ca si cum spusa prea pronuntat aceasta ar avea intr-adevar puterea sa ne defineasca\Nu cred ca raspunzand la rautate in acelasi mod, in a long run,te ajuta pe tine cu ceva.Nu cred nici ca pasivitatea,acceptarea rautatii,intoarcerea celuilalt obraz,il ajuta pe celalalt cu ceva.Cred foarte mult in obiectivitate,in privirea de ansamblu: stiu cine sunt,nu te voi lasa pe tine sa ma ranesti dar iti recunoscdurerea si o accept.Pentru mine rautatea este o forma de manifestare a durerii cuiva care deocamdata nu a gasit puterea si curajul sa o confrunte cu ochii larg deschisi spre vindecare\Aviz celor care cand citesc cele de mai sus rosesc ....manifestati-va rautatea si frustrarile in alta parte si...consultai un pshiholog 6 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Un inteligent observa tot timpul,un prost face tot timpul observatii ! Multumesc @gvbolovan pentru ca observi tot timpul ! :kiss3...@despasito tie iti multumesc pentru observatii :slap2 Multumesc si eu frumos, m-ai emotionat... :blushing2 :kiss3 Link spre comentariu
despasito Reputație: -1316 Postat Ianuarie 19, 2018 Partajează Postat Ianuarie 19, 2018 Baga gang bang Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Buna la toata lumea,pentru ca vineri nu am reusit sa onorez toate solicitariile pe care le am avut am hotarat sa achizitionez din nou locatie.Marti disponibila de la ora 9.00 la 21.00,cu exceptia orei 14-15 care este deja programata..Locatia pe strada Aries,zona Mcdrive Judetean.Nu lucrez decat pe baza de programare,Lista cu toate serviciile oferite de mine o gasiti in semnatura mea...va astept ! :atm :hug1 :doggystyle :sweaty :sexanal :felatie :blowj0b 3 1 Link spre comentariu
despasito Reputație: -1316 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Nu ai reusit dar sa iei bani ai reusit Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Observ ca a ajuns prostul si pe la voi in Timisoara. :)))))) 4 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Obsetv ca a ajuns prostul si pe la voi in Timisoara. :))))))Demult, a devenit marele prieten al Alinei, cred ca s-a inscris deja si la vreo doua gang-bang-uri :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Demult, a devenit marele prieten al Alinei, cred ca s-a inscris deja si la vreo doua gang-bang-uri :laugh2 :laugh2Eu cred ca ii ciuda pe Alina si vrea el sa fie gang-banguit. :laugh2 :laugh2 1 1 Link spre comentariu
despasito Reputație: -1316 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Prost e tatau Link spre comentariu
login2000 Reputație: 1841 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 😂🤣😅 1 Link spre comentariu
bogd2014 Reputație: 14 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 despacito e bolnav psihic cu acte! Nu il bagati in seama! Traieste in lumea lui... 1 1 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Buna dragilor,marti 30 ian voi avea locatie disponibila.Pt programari va astept pe whatsapp,sms sau voce.Locatia va fi pe strada Aries,langa Mcdrive (Judetean).Voi lucra de la 8.00 la 22.00 .Detalii referitoare la pret si servicii gasiti in semnatura mea.In afara de marti sau zilele cand am locatie doar outcall. :kiss3Va pup si va astept ! 1 1 Link spre comentariu
valivalu Reputație: 4 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Buna marti vreau si o programare Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Buna marti vreau si o programareBuna,te rog pentru programare sa ma contactezi la tel,whatsapp sau sms.Imi poti mentiona id-ul de aici daca vrei si programam cu placere. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum