alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Martie 8, 2019 La multi ani fetelor,doamnelor si mamicilor !!! Sa aveti o primavara plina de reusite si realizari !!! 5 Link spre comentariu
gilbert 83 Reputație: -40 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 La multi ani fetelor,doamnelor si mamicilor !!! Sa aveti o primavara plina de reusite si realizari !!!ce frumos 1 2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Martie 8, 2019 Nu uitati,maine facem PARTYYY !!!! Conditii obligatorii :laugh2 ...vreau sa fiu ..aaa...vreau sa simt..aaa :laugh2 vreau sa fiu satisfacuta,dorita,'chinuita'...ador sa ma simt plina de dorinta voastra arzatoare,sa simt pulsul tau..in mine...pfff....hot :felatie :group ...ma ud doar cand ma gandesc la ce se poate intampla !!!p.s mai este un loc disponibil.....va pup si va doresc ! 9 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Nu uitati,maine facem PARTYYY !!!! Conditii obligatorii :laugh2 ...vreau sa fiu ..aaa...vreau sa simt..aaa :laugh2 vreau sa fiu satisfacuta,dorita,'chinuita'...ador sa ma simt plina de dorinta voastra arzatoare,sa simt pulsul tau..in mine...pfff....hot :felatie :group ...ma ud doar cand ma gandesc la ce se poate intampla !!!p.s mai este un loc disponibil.....va pup si va doresc !Sa fie cum dorești și mai mult decât atât :) Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Buna alina vreau sa particip Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Martie 9, 2019 Buna alina vreau sa participSuna mă sa vorbim Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Nu ne pui si noua ținută în care participi Link spre comentariu
user234 Reputație: 27 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Nu ne pui si noua ținută în care participiChiar are importanta? Probabil...naked!? Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 9, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Martie 9, 2019 Nu ne pui si noua ținută în care participiPai era vorba ca mergi la party 2 Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Pai era vorba ca mergi la partyClar merge la party :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 Asa e am mers minunatie Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13951 Postat Martie 10, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 10, 2019 Clar merge la party :laugh2 :laugh2Eu zic ca a si fost. Parca l-am vazut in Fratelli. 3 Link spre comentariu
Vizitator nilac_the crazy Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Chiar nici o poza de la gangbang pana acum :crazylove Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Și recenzii! :angry Că altfel Alina va trebui să mă angajeze povestitor profesionist ;) :laugh2 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13951 Postat Martie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 12, 2019 Și recenzii! :angry Că altfel Alina va trebui să mă angajeze povestitor profesionist ;) :laugh2L-a angajat deja pe Florin Piersic. Anul viitor, dupa ce termina el de povestit, te poti gandi si tu la angajare.P.S. Stii care e culmea rabdarii: sa asculti un discurs al lui Klaus Iohannis povestit de Florin Piersic. 2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Martie 12, 2019 L-a angajat deja pe Florin Piersic. Anul viitor, dupa ce termina el de povestit, te poti gandi si tu la angajare.P.S. Stii care e culmea rabdarii: sa asculti un discurs al lui Klaus Iohannis povestit de Florin Piersic. :no2 ..asta e din categoria sa mai facem o postare.Sincera sa fiu nu am gustat gluma... Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Martie 12, 2019 :no2 ..asta e din categoria sa mai facem o postare.Sincera sa fiu nu am gustat gluma...Nu vreau sa fiu rea sau sa par uracioasa dar chiar nu am inteles Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Martie 12, 2019 Și recenzii! :angry Că altfel Alina va trebui să mă angajeze povestitor profesionist ;) :laugh2A fost o intalnire cu oameni mai speciali din punct de vedere social si am hotarat sa ramana totul acolo....trebuie sa respectam discretia atunci cand se cere.Totusi voi calca pe acest principiu si voi face eu recenzia cea mai scurta de pe acest forrumRecenzie:M-au futut bine ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 3 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Martie 12, 2019 Caut voluntari pentru o filmare de tip blowbang.Ca si conditii,varsta intre 25 si 45 ani,aspect fizic placut,epilat,educat,dotare peste 17 cm.Mentionez ca nu se va filma fata.Pentru alte detalii va rog sa ma contactati pe whatsapp cu un mesaj insotit de o poza (de la brau in jos :laugh2 ). 2 Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 Scumpa domnișoara daca ai procedat sa faci recenzi tr sa continui la fel nu conteaza cît de speciali au fost băieți conteaza pentu noi recenzia ok scumpo Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 Speram ca nu cerem preamult Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Martie 12, 2019 Scumpa domnișoara daca ai procedat sa faci recenzi tr sa continui la fel nu conteaza cît de speciali au fost băieți conteaza pentu noi recenzia ok scumpoScumpul. ...Dar de ce nu faci tu o recenzie,doar ai fost acolo...sau? Te rog din suflet sa mai lucrezi la exprimare ca nu înțelegem tot timpul ce vrei sa spui și sa iti muți mrejele seducătoare pe alt topicMulțumesc de înțelegere ! Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 Sa nu uiti sa ne pui si tinuta Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 Nu am fost team sunat s mi-ai zis ca la ora 18 ți-am zis nu ma incadram Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Martie 12, 2019 Nu am fost team sunat s mi-ai zis ca la ora 18 ți-am zis nu ma incadramPai data viitoare sa te incadrezi și sa faci tu recenzii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum