imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 13, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 13, 2019 Poze de la party când pui? e bine? :laugh2 https://d27k8xmh3cuzik.cloudfront.net/wp-content/uploads/2017/09/the-orchid1.jpg https://www.bugetul.ro/wp-content/uploads/2018/12/party.jpg http://d27k8xmh3cuzik.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/11/new-year-parties-in-delhi.jpg 2 1
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 13, 2019 e bine? :laugh2 https://d27k8xmh3cuzik.cloudfront.net/wp-content/uploads/2017/09/the-orchid1.jpg https://www.bugetul.ro/wp-content/uploads/2018/12/party.jpg http://d27k8xmh3cuzik.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/11/new-year-parties-in-delhi.jpg:)))))) 1
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 14, 2019 Astazi in baza unei programari prealabile pot fi vizitata in locatia de pe str Aries (zona Stadion). Ofer sex oral,(neprotejat),normal protejat cu finalizare pe corp sau fata,69,saruturi pe buze,mangaieri..300 lei/ora.Ofer sex total (oral neprotejat,normal si anal protejat,primesc cunnilingus,annilingus,ofer annilingus in functie de igiena,deepthroat,Fk,,finalizare pe fata,dubla penetrare,69 gangbang,threesome ) 450 lei/ora.Lucrez zilnic doar pe baza de programare.Pot fi vizitata in locatia mea sau ma pot deplasa la hotel sau domiciliu clientului.(imi aleg clientela)Program de la 9.00 la 22.00,nu fac overnight,nu negociez preturile si,nu accept bile.Ma puteti gasi la tel:0734754021,raspund la sms si whatsapp.Va astept ! 8
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 15, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 15, 2019 Astazi sunt disponibila in locatia din str Aries ! Va astept ! 8
bodostanca Reputație: 21 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Ce-ti mai place sperma, au au :) ... Pacat ca nu iti vad ochii, stai cu ei deschisi cand vine sau ii inchizi? :D
somebody_tm Reputație: 972 Postat Martie 15, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 15, 2019 ...:(...
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 15, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 15, 2019 Incepand de saptamana urmatoare ,impreuna cu Antonia (https://nimfomane.com/forum/topic/107051-antonia-0739172816-total/) vom oferi un serviciu nou si anume NURU MASAJ.Vom lucra impreuna doar in baza unei programari facuta din timp in zilele de marti si vineri in locatia noastra .La noi veti gasi o ambianta placuta,aromaterapie,lumanari parfumate,uleiuri de calitate,muzica ambientala specifica,dus asistat plus un masaj de neuitat care sigur va scoate din tine stresul si nu numaiMasaj Nuru - 300 lei sedintaMasaj Nuru plus finalizare (orala sau manuala) - 450 lei sedintaMasaj Nuru plus oral si normal - 600 lei ora.Pentru alte fantezii discutam doar la tel sau la fata loculuiProgramari puteti face atat pe numarul meu - 0734754021 cat si pe numarul Antoniei - 0739172816Raspundem atat la tel cat si la Whatsapp sau smsNuru is a Japanese erotic massage technique from Kawasaki, Japan. The technique requires one or more nuru masseuses to rub their body against the client's body after both parties are nude and covered with an odorless and colourless massage lotion made predominantly from the Nori seaweed 12
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 15, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 15, 2019 Ce gratii!!! :)
lovstal Reputație: -1 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Ce gratii!!! :)Ai material de laba acuma :D
costyyy21 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Martie 18, 2019 buna alina, am vazut in trecut in lista de servicii ,,usor fisting,, ...mai este de actualitate?......era vorba despre fisting sau fingering?.....vaginal sau anal?
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 21, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 21, 2019 Maine va astept in locatia mea atat singura cat si impreuna cu Antonia pentru a va oferi clipe unice si de neuitat ! 6
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 21, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 21, 2019 NOU !!! NURU MASAJ !!! 6
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 22, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 22, 2019 Maine va astept in locatia mea atat singura cat si impreuna cu Antonia pentru a va oferi clipe unice si de neuitat !Vă așteptăm la masaj și nu numai !
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 26, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 26, 2019 Buna dimineata ! Astazi impreuna cu Antonia va astept sa petrecem impreuna clipe de neuitat !Intr o atmosfera placuta acompaniata de muzica tematica si aromaterapie va oferim un masaj facut cu mare pasiune de corpurile noastre fierbinti.Nuru masaj -300 lei sedintaNuru masaj plus finalizare orala sau manuala -450 lei sedintaNuru masaj plus oral si normal (cu amandoua) -600 lei oraSex total cu amandoua plus masaj -900 lei oraAstazi ne gasiti pe str Aries (zona Stadion)Servicii oferite individual : Ofer sex oral,(neprotejat),normal protejat cu finalizare pe corp sau fata,69,saruturi pe buze,mangaieri..300 lei/ora.Ofer sex total (oral neprotejat,normal si anal protejat,primesc cunnilingus,annilingus,ofer annilingus in functie de igiena,deepthroat,Fk,,finalizare pe fata,dubla penetrare,69 gangbang,threesome ) 450 lei/ora.Lucrez zilnic doar pe baza de programare.Pot fi vizitata in locatia mea sau ma pot deplasa la hotel sau domiciliu clientului.(imi aleg clientela)Program de la 9.00 la 22.00,nu fac overnight,nu negociez preturile si,nu accept bile.Ma puteti gasi la tel:0734754021,raspund la sms si whatsapp.Suntem disponibile pentru programariAlina -0734754021Antonis -0739172816 9
alixmalina Reputație: 2397 Postat Martie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Martie 28, 2019 Astazi este ultima zi din aceasta saptamana in care ne puteti vizita in aceasta formula.Locatie pe str Aries !Va asteptam la Nuru masaj cu doua corpuri fierbinti !!!Voi reveni incepand de luni ! :atm :kiss3 :doggystyle :group :felatie :sexanal 7
jokoker Reputație: 21 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Buna cand va fii următorul party?
alixmalina Reputație: 2397 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 2, 2019 Astazi sunt disponibila impreuna cu Antonia in locatia de pe str Aries.Va asteptam la cel mai erotic masaj si nu numai !Disponibile pentru programari ! :hug1 4
petre441 Reputație: 513 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 https://www.nurumassage.comsa inteleg ca asta faceti voi sau .....ca din poze reiese altceva......nu vad salteaua,gelurile speciale
milfshake Reputație: 120 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 3, 2019 https://www.nurumassage.comsa inteleg ca asta faceti voi sau .....ca din poze reiese altceva......nu vad salteaua,gelurile specialeDe ce esti asa gretos cu fetele astea,din cate vad ,nu ai vizitat-o pe niciuna dar le faci doar recenzii negative.Eu am fost la amandoua si pot sa te asigur ca ambele se pricep la ceea ce fac si sunt cu mult peste media ce o poti gasi in Timisoara,ca sa nu spun ca ambele sunt pretabile de top.Daca nu iti permiti tu o ss ma.sacrific sa merg eu la o sedinta de masaj si te voi lamuri daca au fetele gel special :)))) 3
petre441 Reputație: 513 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 De ce esti asa gretos cu fetele astea,din cate vad ,nu ai vizitat-o pe niciuna dar le faci doar recenzii negative.Eu am fost la amandoua si pot sa te asigur ca ambele se pricep la ceea ce fac si sunt cu mult peste media ce o poti gasi in Timisoara,ca sa nu spun ca ambele sunt pretabile de top.Daca nu iti permiti tu o ss ma.sacrific sa merg eu la o sedinta de masaj si te voi lamuri daca au fetele gel special :))))Esti cam nehotarat,probabil poza de profil reprezinta locul unde ai inteligenta.Daca esti sigur ca nu le-am vizitat,unde am scris recenzii negative la adresa lor ???Am vazut niste poze care nu au nici o legatura cu nuru masaj si am intrebat daca fac chiar nuru sau spun doar asa de marketing.Nu era necesar sa raspunzi tu in locul lor avand in vedere ca nu exista nici o recenzie pe nici un topic al vreunea dintre ele.
alixmalina Reputație: 2397 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 4, 2019 Astazi sunt disponibila in locatia din str Dragalina atat singura cat si impeuna cu Antonia.Oferim servicii totale si masaj Nuru.Suntem disponibile pentru progamari ! :hug1Nuru este o tehnică japoneză de masaj erotic din Kawasaki, Japonia. Tehnica necesită una sau mai multe masseuse care isi freaca corpul ei de corpul clientului atunci când ambele părți sunt nude și acoperite cu o loțiune de masaj inodoră și incoloră. Cuvântul provine din limba japoneză și înseamnă "alunecos / neted". sursa : Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Nuru_(massage) 3
alixmalina Reputație: 2397 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 5, 2019 Buna dimineata ! Astazi impreuna cu Antonia va astept sa petrecem impreuna clipe de neuitat !Intr o atmosfera placuta acompaniata de muzica tematica si aromaterapie va oferim un masaj facut cu mare pasiune de corpurile noastre fierbinti.Nuru masaj -300 lei sedintaNuru masaj plus finalizare orala sau manuala -450 lei sedintaNuru masaj plus oral si normal (cu amandoua) -600 lei oraSex total cu amandoua plus masaj -900 lei oraAstazi ne gasiti pe str Aries (zona Stadion) Servicii oferite individual : Ofer sex oral,(neprotejat),normal protejat cu finalizare pe corp sau fata,69,saruturi pe buze,mangaieri..300 lei/ora.Ofer sex total (oral neprotejat,normal si anal protejat,primesc cunnilingus,annilingus,ofer annilingus in functie de igiena,deepthroat,Fk,,finalizare pe fata,dubla penetrare,69 gangbang,threesome ) 450 lei/ora.Lucrez zilnic doar pe baza de programare.Pot fi vizitata in locatia mea sau ma pot deplasa la hotel sau domiciliu clientului.(imi aleg clientela)Program de la 9.00 la 22.00,nu fac overnight,nu negociez preturile si,nu accept bile.Ma puteti gasi la tel:0734754021,raspund la sms si whatsapp. Suntem disponibile pentru programari Alina -0734754021Antonis -0739172816 Ultima zi din aceasta săptămână ! Vino sa te relaxezi alături de doua fete titrate în tainele amorului :)Alina și Antonia,împreună sau separat,masaj erotic (nuru) sex total.Ne puteți vizita într o locație draguta șI discreta .Str Aries (zona Stadion)Suntem disponibile pentru programari! Va sărutam fierbinte ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum