Sari la conținut

Alina Party 0734754021

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Imi pare rau ca nu am avut posibilitatea sa ajung azi dar sunt sigur ca Alina a facut fata cu brio si toata lumea a fost multumita.Daca e vorba de top si eu cred ca Alina are locul ei acolo si sunt pentru.

Sper ca la urmatorul sa ajung

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Astazi va astept sa petrecem clipe magice impreuna.Vremea de afara e numai buna pentru a petrece putin timp de calitate langa corpul meu fierbinte.Sunt disponibila astazi atat singura cat si impreuna cu Antonia pentru o sedinta de masaj Nuru.
Va rog sa programati din timp.Va asteptam !

:kiss3 :doggystyle :group :felatie :sexanal

post-223841-0-29877000-1559281183_thumb.jpg

post-223841-0-09109300-1559281195_thumb.jpg

post-223841-0-23417100-1559281213_thumb.jpg

• Like 10
Link spre comentariu

ai niste poze dementiale..muie,sperma, futai..de toate..iei finalizare si in pasarica sau in fund ? ca am vazut ca practici neprotejat..ne dai si noua asa ceva poze daca faci? iti multumesc, ne faci ziua mai frumoasa :)

Unde ai văzut tu ca practic neprotejat?
Link spre comentariu
  • Oras:germania
  • Oras:germania

Într-adevăr Alina e fata super ok, stie ce face si nu in ultimul rind se implica si chiar ii place mult pula astfel nu cred ca sar baga la gangbang. Nu am timp sa scriu mai multe de la partida de astazi dar a fost perfect.

PS Nu stiu care sunt criteriile pentru a fi trecută la top dar oricum Alina e o fata de TOP

aia curva sa imi bag pula cine o ia de nevasta pe asta numai face om din ea veci va pupa tata

Link spre comentariu
Reputație: 3141
  • Oras:Vest

Da chiar si daca si ar cauta...nu e vorba aia cu femeia perfecta ...curva in pat...doamna in societate...gospodina in bucatarie 😎

Din ce stim Alina trece cu brio de primul si cel mai probabil si de cel de al 2lea criteriu...ðŸ†ðŸ˜

• Like 3
Link spre comentariu

Da chiar si daca si ar cauta...nu e vorba aia cu femeia perfecta ...curva in pat...doamna in societate...gospodina in bucatarie 😎

Din ce stim Alina trece cu brio de primul si cel mai probabil si de cel de al 2lea criteriu...ðŸ†ðŸ˜

Mulțumesc mult pentru vorbele frumoase și ca veni vorba,nu mă laud dar mă pricep și la bucătărie :)

Duminica frumoasa !

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Mulțumesc mult pentru vorbele frumoase și ca veni vorba,nu mă laud dar mă pricep și la bucătărie :)

Duminica frumoasa !

Bifat și al treilea criteriu!

Link spre comentariu
Reputație: 3141

Duminica frumoasa !

deci e perfecta, acuma mai trebui numa sa fii tu perfect pentru ea si gata combinatia :))))

Alino,cum se poate beneficia de serviciile tale pe partea de bucatarie? :D

ca de celalte stim cum , e totul in semnatura

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

deci e perfecta, acuma mai trebui numa sa fii tu perfect pentru ea si gata combinatia :))))

Alino,cum se poate beneficia de serviciile tale pe partea de bucatarie? :D

ca de celalte stim cum , e totul in semnatura

Să nu ai surpriza ca serviciile culinare să fie mai scumpe decât cele sexuale  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

De maine incepand si pana miercuri sunt disponibila  singura sau impreuna cu Antonia pentru masaj Nuru si nu numai.Vom lucra doar pe baza de programare facuta cat mai din timp.Ne selectam clientela si prioritate au clientii fideli..Serviciile si preturile le gasiti in semnatura mea ! VA ASTEPTAM !

post-223841-0-58505700-1559848318_thumb.jpg

post-223841-0-66614100-1559848332_thumb.jpg

post-223841-0-85885200-1559848349_thumb.jpg

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...