milfshake Reputație: 120 Postat Mai 26, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 26, 2019 Imi pare rau ca nu am avut posibilitatea sa ajung azi dar sunt sigur ca Alina a facut fata cu brio si toata lumea a fost multumita.Daca e vorba de top si eu cred ca Alina are locul ei acolo si sunt pentru.Sper ca la urmatorul sa ajung 2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Mai 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Mai 28, 2019 Astăzi sunt disponibila singura sau impreuna cu Antonia pentru ședințe de masaj.Suntem disponibile pentru programari ! Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Mai 30, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Mai 30, 2019 Astăzi si mâine voi fi disponibila singura sau impreuna cu Antonia.Lucram doar pe baza de programare (min o ora inainte)Vă așteptăm la un masaj de neuitat! (Nuru) Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Mai 31, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Mai 31, 2019 Astazi va astept sa petrecem clipe magice impreuna.Vremea de afara e numai buna pentru a petrece putin timp de calitate langa corpul meu fierbinte.Sunt disponibila astazi atat singura cat si impreuna cu Antonia pentru o sedinta de masaj Nuru.Va rog sa programati din timp.Va asteptam ! :kiss3 :doggystyle :group :felatie :sexanal 10 Link spre comentariu
bodostanca Reputație: 21 Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 ai niste poze dementiale..muie,sperma, futai..de toate..iei finalizare si in pasarica sau in fund ? ca am vazut ca practici neprotejat..ne dai si noua asa ceva poze daca faci? iti multumesc, ne faci ziua mai frumoasa :) Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Mai 31, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Mai 31, 2019 ai niste poze dementiale..muie,sperma, futai..de toate..iei finalizare si in pasarica sau in fund ? ca am vazut ca practici neprotejat..ne dai si noua asa ceva poze daca faci? iti multumesc, ne faci ziua mai frumoasa :)Unde ai văzut tu ca practic neprotejat? Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Zîne cum a fost la prti Link spre comentariu
antonio25 Reputație: 133 Postat Mai 31, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 31, 2019 ♂♂ Link spre comentariu
nelsonsimone Reputație: 4 Postat Iunie 2, 2019 Oras:germania Oras:germania Partajează Postat Iunie 2, 2019 Într-adevăr Alina e fata super ok, stie ce face si nu in ultimul rind se implica si chiar ii place mult pula astfel nu cred ca sar baga la gangbang. Nu am timp sa scriu mai multe de la partida de astazi dar a fost perfect.PS Nu stiu care sunt criteriile pentru a fi trecută la top dar oricum Alina e o fata de TOPaia curva sa imi bag pula cine o ia de nevasta pe asta numai face om din ea veci va pupa tata Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 2, 2019 aia curva sa imi bag pula cine o ia de nevasta pe asta numai face om din ea veci va pupa tataTu ai intrat pe aici sa Îți cauți nevasta ? :)))) 3 Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Iunie 2, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Iunie 2, 2019 Da chiar si daca si ar cauta...nu e vorba aia cu femeia perfecta ...curva in pat...doamna in societate...gospodina in bucatarie 😎 Din ce stim Alina trece cu brio de primul si cel mai probabil si de cel de al 2lea criteriu...ðŸ†ðŸ˜ 3 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 2, 2019 Da chiar si daca si ar cauta...nu e vorba aia cu femeia perfecta ...curva in pat...doamna in societate...gospodina in bucatarie 😎 Din ce stim Alina trece cu brio de primul si cel mai probabil si de cel de al 2lea criteriu...ðŸ†ðŸ˜Mulțumesc mult pentru vorbele frumoase și ca veni vorba,nu mă laud dar mă pricep și la bucătărie :)Duminica frumoasa ! 3 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 Mulțumesc mult pentru vorbele frumoase și ca veni vorba,nu mă laud dar mă pricep și la bucătărie :)Duminica frumoasa !Bifat și al treilea criteriu! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 Bifat și al treilea criteriu!Eu nu cred până nu verific :laugh2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 2, 2019 Eu nu cred până nu verific :laugh2Când dorești ! :) Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Iunie 2, 2019 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Iunie 2, 2019 Mulțumesc mult pentru vorbele frumoase și ca veni vorba,nu mă laud dar mă pricep și la bucătărie :)Duminica frumoasa !deci e perfecta, acuma mai trebui numa sa fii tu perfect pentru ea si gata combinatia :)))) Alino,cum se poate beneficia de serviciile tale pe partea de bucatarie? :D ca de celalte stim cum , e totul in semnatura 2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 Te prezinți la ea la ușă cu o tigaie. Dacă ie Dry Cooker... Vei avea parte de ceva delicios! :D Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 deci e perfecta, acuma mai trebui numa sa fii tu perfect pentru ea si gata combinatia :)))) Alino,cum se poate beneficia de serviciile tale pe partea de bucatarie? :D ca de celalte stim cum , e totul in semnaturaSă nu ai surpriza ca serviciile culinare să fie mai scumpe decât cele sexuale :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 6, 2019 De maine incepand si pana miercuri sunt disponibila singura sau impreuna cu Antonia pentru masaj Nuru si nu numai.Vom lucra doar pe baza de programare facuta cat mai din timp.Ne selectam clientela si prioritate au clientii fideli..Serviciile si preturile le gasiti in semnatura mea ! VA ASTEPTAM ! 4 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 7, 2019 Disponibila pentru programari! Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 10, 2019 Disponibila astăzi impreuna cu Antonia 1 Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Cum a fost la sou nu ne zici alinuta Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 18, 2019 Buna tuturor,astazi sunt disponibila atat pentru incall cat si pentru outcall (hotel).Lucrez doar pe baza de programare.Ofer si masaj NuruVa astept !p.s detaliile le gasiti in semnatura mea 5 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iunie 19, 2019 Disponibila astăzi doar pt deplasări! Link spre comentariu
griffo23 Reputație: 121 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iunie 20, 2019 Disponibila astăzi doar pt deplasări!Buna. La un threesome... Este 300 de lei ora de căciulă? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum