Sari la conținut

Alina Party 0734754021

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara

Astazi sunt disponibila ..str Aries (locatie climatizata).Detalii gasesti in semnatura mea.LUCREZ DOAR PE BAZA DE PROGRAMARE (nu stau acolo non stop si astept).Pentru programari ma puteti suna sau contacta pe Whatsapp.

post-223841-0-39671300-1565937559_thumb.jpg

• Like 6
Link spre comentariu

In urmatoarea perioada voi fi dispusa sa fac deplasari si la domiciliul clientului.Tarifele vor fi aceleasi ca si la incall (300 lei cu 100 euro),mai multe detalii vezi in semnatura mea! Sunt disponibila pentru programari !

post-223841-0-47299500-1566369534_thumb.jpg

• Like 6
Link spre comentariu

Astazi este ultima zi din aceasta vara in care ma poti intalni.Incall sau outcall.Ne vedem in toamna si va doresc ca ultimele zile din aceasta vara sa fie pe placul vostru.Va pup ! :hug1
Programari voce sau whatsapp

post-223841-0-66057200-1567059153_thumb.jpg

post-223841-0-60553000-1567059163_thumb.jpg

• Like 13
Link spre comentariu

Bine v-am regasit dragilor.De maine imi voi reincepe activitatea dupa o binemeritata vacanta.Voi lucra dupa urmatorul program:
-de luni pana vineri voi fi disponibila doar pentru deplasari la hotel sau domiciliul clientului (outcall)
-marti si vineri voi putea fi vizitata intr-una din locatiile mele (Str Dragalina sau Aries)
-in weekend lucrez doar in cazuri mai speciale (clienti fideli) si doar outcall.
VOI LUCRA DOAR PE BAZA DE PROGRAMARE (voce,sms,whatsapp)
Tarifele si serviciile mele raman la fel si le puteti consulta in semnatura mea.
  p.s. imi selectez clientela cu mare atentie !

post-223841-0-42233500-1568178840_thumb.jpg

• Like 4
Link spre comentariu

Pentru cei care nu au cont:

Ofer sex oral,(neprotejat),normal protejat  cu finalizare pe corp sau pe fata..300 lei/ora.

Ofer sex total (oral neprotejat,normal si anal protejat,primesc cunnilingus,annilingus,ofer annilingus in functie de igiena,deepthroat,Fk,,finalizare pe fata,dubla penetrare,69 gangbang,threesome )  100 euro/ora.Lucrez zilnic doar pe baza de programare.Pot fi vizitata in locatia mea sau ma pot deplasa la hotel sau domiciliu clientului.(imi aleg clientela)
Program de la 9.00 la 22.00,nu fac overnight,nu negociez preturile si,nu accept bile.

Ma puteti gasi la tel:0734754021,raspund la sms si whatsapp.

Apreciez oamenii curati
UMANI si cu mult bun simt...cei care nu se regasesc aici nu sunt bine primiti.

• Like 2
Link spre comentariu

Un party pe cand o sa mai fie ? 😠sunt destul de multi doritori, se merge pe circuit inchis ?

Momentan sunt indisponibila pana la sfarsitul săptămânii (pe stop),iar dacă cineva este real interesat de un party îl rog sa mă caute în privat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...