alixmalina Reputație: 2397 Postat August 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 13, 2019 Nu vad de ce te deranjeaza ca se solicita clima. Da frate la 100 euro daca esti top ofera si conditii.Ho ca sa rezolvat..:) nu te precipita ca ofer și clima :) Link spre comentariu
castaniada Reputație: 0 Postat August 13, 2019 Oras:Zagrovia Oras:Zagrovia Partajează Postat August 13, 2019 Ciao,ne postezi ceva poze de la ultimul party...😘😘😘 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat August 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 14, 2019 Disponibila între 15 și 21 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat August 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 16, 2019 Astazi sunt disponibila ..str Aries (locatie climatizata).Detalii gasesti in semnatura mea.LUCREZ DOAR PE BAZA DE PROGRAMARE (nu stau acolo non stop si astept).Pentru programari ma puteti suna sau contacta pe Whatsapp. 6 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat August 19, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 19, 2019 Astazi sunt disponibila dupa ora 13... pentru programari sa ma contactati la tel sau whatsappVa astept......locatie climatizata 3 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat August 20, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 20, 2019 Ultimele zile inainte de vacanta....disponibila pentru programari,voce sau whatsapp 5 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat August 21, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 21, 2019 In urmatoarea perioada voi fi dispusa sa fac deplasari si la domiciliul clientului.Tarifele vor fi aceleasi ca si la incall (300 lei cu 100 euro),mai multe detalii vezi in semnatura mea! Sunt disponibila pentru programari ! 6 Link spre comentariu
razvan135 Reputație: 2 Postat August 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2019 Pentru cei care suntem la mare distanta de tine si nu te putem vizita, poti pune si tu un filmulet de la un gangbang🙈? Link spre comentariu
sic sic Reputație: 854 Postat August 23, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat August 23, 2019 Pentru cei care suntem la mare distanta de tine si nu te putem vizita, poti pune si tu un filmulet de la un gangbang🙈? 🆒🔛🔠Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat August 26, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 26, 2019 Disponibila si cu chef de joaca ! :kiss3 3 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat August 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 27, 2019 Sunt disponibila în a doua parte a zilei pentru deplasări la hotel sau domiciliu.Pentru programari,voce ,sms sau whatsapp.Pupici Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 226 Postat August 27, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 27, 2019 Sunt disponibila în a doua parte a zilei pentru deplasări la hotel sau domiciliu.Pentru programari,voce ,sms sau whatsapp.PupiciAlina pe la Oradea nu te-ai gândit sa faci o vizita ? Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat August 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 28, 2019 Astazi si maine mai pot fi vizitata ,apoi pana pe data de 10 septembrie voi fi in vacanta ! Sunt disponibila pentru programari ,incall sau outcall.Ma poti contacta pe tel sau whatsapp 11 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat August 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat August 29, 2019 Astazi este ultima zi din aceasta vara in care ma poti intalni.Incall sau outcall.Ne vedem in toamna si va doresc ca ultimele zile din aceasta vara sa fie pe placul vostru.Va pup ! :hug1Programari voce sau whatsapp 13 Link spre comentariu
motanel_2018 Reputație: 940 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:Calator Oras:Calator Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Vacanta placuta... :flowers2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Bine v-am regasit dragilor.De maine imi voi reincepe activitatea dupa o binemeritata vacanta.Voi lucra dupa urmatorul program:-de luni pana vineri voi fi disponibila doar pentru deplasari la hotel sau domiciliul clientului (outcall)-marti si vineri voi putea fi vizitata intr-una din locatiile mele (Str Dragalina sau Aries)-in weekend lucrez doar in cazuri mai speciale (clienti fideli) si doar outcall.VOI LUCRA DOAR PE BAZA DE PROGRAMARE (voce,sms,whatsapp)Tarifele si serviciile mele raman la fel si le puteti consulta in semnatura mea. p.s. imi selectez clientela cu mare atentie ! 4 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Pentru cei care nu au cont:Ofer sex oral,(neprotejat),normal protejat cu finalizare pe corp sau pe fata..300 lei/ora.Ofer sex total (oral neprotejat,normal si anal protejat,primesc cunnilingus,annilingus,ofer annilingus in functie de igiena,deepthroat,Fk,,finalizare pe fata,dubla penetrare,69 gangbang,threesome ) 100 euro/ora.Lucrez zilnic doar pe baza de programare.Pot fi vizitata in locatia mea sau ma pot deplasa la hotel sau domiciliu clientului.(imi aleg clientela)Program de la 9.00 la 22.00,nu fac overnight,nu negociez preturile si,nu accept bile.Ma puteti gasi la tel:0734754021,raspund la sms si whatsapp. Apreciez oamenii curati UMANI si cu mult bun simt...cei care nu se regasesc aici nu sunt bine primiti. 2 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Astazi pot fi vizitata.Sunt disponibila pentru programari ! :hug1 2 Link spre comentariu
sassha Reputație: 86 Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Buna Alina si bine ai revenit din concediu. Intentionezi sa organizezi un nou gangbang party in curand? Link spre comentariu
sic sic Reputație: 854 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Buna Alina si bine ai revenit din concediu. Intentionezi sa organizezi un nou gangbang party in curand?Suna și tu,mai bine. 1 Link spre comentariu
paul ppp Reputație: 19 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Ce-au ceva party nu mai organizezi și pui ceva poze sau video sa văd despre ce ii vorba sunt interesat Link spre comentariu
serji1919 Reputație: 9 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Un party pe cand o sa mai fie ? 😠sunt destul de multi doritori, se merge pe circuit inchis ? Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Un party pe cand o sa mai fie ? 😠sunt destul de multi doritori, se merge pe circuit inchis ?Momentan sunt indisponibila pana la sfarsitul săptămânii (pe stop),iar dacă cineva este real interesat de un party îl rog sa mă caute în privat. Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Buna dimineata,astazi sunt disponibila doar pentru outcall. Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Astăzi sunt disponobila atât incall cât și outcall.Vă doresc o minunata zi de toamna! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum