alixmalina Reputație: 2397 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Sunt disponibila pentru programari! Astazi și incall (pot fi vizitată)Pupici ! Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Astăzi sunt disponibila și pentru întâlniri în locația mea (incall)Vă aștept În curând poze și filme cu mine vor fi disponibile pe site ul meu personal 1 Link spre comentariu
passataudi Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Ce-au care este saitu pe care se poate vedea ? Ma interesează ca vine ziua mea și vreau sa organizez ceva dacă ești de acord și dispusă ? Multumesc Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Ce-au care este saitu pe care se poate vedea ? Ma interesează ca vine ziua mea și vreau sa organizez ceva dacă ești de acord și dispusă ? MultumescÎn aprox 2 sapt site ul va fi vizibil și funcțional. ...Se seteaza ultimele detaliiVoi reveni cu un link Link spre comentariu
coledoc Reputație: 85 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:România Oras:România Partajează Postat Octombrie 1, 2019 În aprox 2 sapt site ul va fi vizibil și funcțional. ...Se seteaza ultimele detaliiVoi reveni cu un linkAsteptam cu nerabdare. Link spre comentariu
milfshake Reputație: 120 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Astăzi sunt disponibila și pentru întâlniri în locația mea (incall)Vă aștept În curând poze și filme cu mine vor fi disponibile pe site ul meu personalAbia aștept să te revăd atât live cât și pe net.Succes cu proiectul tau.P.S îți sugerez și ție că un parteneriat cu Anda ar fi visul multora Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Abia aștept să te revăd atât live cât și pe net.Succes cu proiectul tau.P.S îți sugerez și ție că un parteneriat cu Anda ar fi visul multoraPrea frumos visul ca să se îndeplinească :( Cel puțin în ceea ce mă interesează pe mine... Știu și de ce ;) Link spre comentariu
Vizitator jarmenkell Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 mie personal mi se pare super idea cu site-ul.. :) Ma simt mandru ca sunt Timisorean .. sa avem o mini productie prono :) Ne uitam la ea cand ni se face dor.. mergem pe la ea, poate facem si un film , un gangbang.. sa moara strainii de ciuda :P Super tare Alina !! Link spre comentariu
marcelmrx Reputație: 3 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Buna Alina ! Care este site-ul tu personal, cum se numește ? Ms! Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Astăzi sunt disponibila pentru incall,urmând ca pana luni sa nu mai fiu disponibila.Va aștept! Link spre comentariu
leftoverbed Reputație: 3 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Octombrie 7, 2019 buna , as fi interesat sa particip impreuna cu tine la un ganbang sa fim folositi impreuna ca un "cuplu" daca ti se pare interesanta ideea si exista doritori...ar fi foarte excitat nu am nici o pretentie materiala si iti platesc si sesiunea ca un membru normal chiar daca voi fi futut , muit , spermat si asa mai departe ... Link spre comentariu
andrey. Reputație: 136 Postat Octombrie 7, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 7, 2019 buna , as fi interesat sa particip impreuna cu tine la un ganbang sa fim folositi impreuna ca un "cuplu" daca ti se pare interesanta ideea si exista doritori...ar fi foarte excitat nu am nici o pretentie materiala si iti platesc si sesiunea ca un membru normal chiar daca voi fi futut , muit , spermat si asa mai departe ... Interesant Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Astăzi dețin locatie si accept incall.Sunt disponibila pentru programari,voce sau whatsapp.Detalii în semnătura mea.Vă aștept! 1 Link spre comentariu
timidul112 Reputație: 1 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Care este prețul pentru threesome? Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 11, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2019 Astăzi pot fi vizitată ...str Dragalina.Sunt disponibila pentru programariVă aștept! 1 Link spre comentariu
paul ppp Reputație: 19 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Cum stai cu saitu? Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Disponibila în prima parte a zilei 1 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Astăzi și mâine sunt disponibila ațat pentru incall cât și pentru outcallZi frumoasa tuturor! 1 Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Octombrie 17, 2019 Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Nu cred ca va pune un filmuleț aici cu ea Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 22, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2019 Disponibila astăzi pt incall. 1 Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Disponibila pentru programari! Astazi se poate și incall Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Sunt disponibila astăzi pentru incallVa astept Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Vineri 01.11.2019 organizez un party și mai exista un loc disponibil.Cei interesați îi rog sa mă contacteze pe whatsapp....clienții cunoscuti au prioritate.Zi frumoasa tuturor! 1 Link spre comentariu
delimano Reputație: 7 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:timis Oras:timis Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Salut, la ce ora? Link spre comentariu
alixmalina Reputație: 2397 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Salut, la ce ora?Ora 11.00 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum