Sari la conținut

Alina Party 0734754021

Postări Recomandate

Vizitator bogd1n
Reputație: 0
Postat

Alina programam ceva?

• Oras:Timisoara
Postat

Am citit cu interes experientele cu doamna.

Daca te hotarasti Sa incerci o deplasare in Bucuresti, Alina, sigur vei gasi doritori, iar eu voi fi sigur unul de pe lista.

Ma bate gandul sa vin sa organizez ceva la Bucuresti si probabil ca voi incerca in curand !....daca voi gasi putin sprijin pentru organizare gen locatie,zona etc ar fi mult mai usor

Voi anunta aici cand ma hotarasc si sper sa iasa ceva fain !

Postat

Buna Alina urmatorul party cand il organizezi as vrea sa particip si eu. Ms.

Voi anunta aici cand va fi urmatoarea petrecere !

Postat

Astăzi am descoperit acest topic!

Eu cred în cele relatate de cei care au vizitat-o,fie solo,fie la party,motiv pentru care imaginația mea a luat-o iarăși la galop!

La fel ca atunci când Dorina de la Cluj voia să organizeze un gangbang la București!

Din păcate nu s-a mai organizat!

Timișoara este foarte departe!

N-ar fi problema distanței cât a timpului necesar,timp greu de justificat în fața serviciilor de urmărire!

Alixmalina,dacă vei citi cele scrise de mine și te vei hotărâ să organizezi ceva pe București,poți conta pe mine!

Vreau să bifez și această fantezie,convins că tu ești o variantă foarte bună!

Poți conta și pe @ocupat!

Garantez pentru el,deși nu-l cunosc personal!

Sper să nu se supere pentru că-mi spun părerea!

Aștept(ăm) vești!

Promit ca atunci cand vin la Bucuresti te anunt ..probabil ca voi ajunge curand pe acolo !

Multumesc pentru increderea acordata !

Postat

Alina programam ceva?

Vad ca sunt multi cei care doresc sa organizam ceva..eu va propun sa va organizati daca e posibil voi intre voi si eu vin cu placere.Probabil ca din recenziile mele ati vazut ca sunt serioasa si ma tin de ce spun !.Daca nu reusiti asa probabil voi organiza eu ceva da peste aprox o sapt maxim doua !.Organizarea imi ia mult timp si de aceia ar fi mai usor sa va organizati voi ..Propun unuia dintre doritori mai cu initiativa sa deschida un grup de whatsapp spre exemplu unde sa se adauge doritorii si sa se poata comunica mai usor informatii gen ziua,ora,adresa etc.

Sper sa primiti bine propunerea mea si sa intalnesc oameni seriosi.Multumesc pentru atentia acordata si va promit ca nu vor fi participanti nemultumiti asa cum nu au fost nici pana acum !

Postat

Mai aveti un loc ? Am citit topicul si oferta este atractiva

• Telefon: 0773372073
  • Telefon: 0773372073
Postat

Ma bag si eu daca mai sunt locuri.

Vizitator bogd1n
Postat

Propunere catre ALINA 

Cei care vor sa vina sa incarce pe telefon pe numarul tau o suma garantie 10E ca vin si astfel vor fi motivati sa vina nu doar sa anunte

Si suma se va scadea din halat 

:group :pompomgirl:   :group

Ce zici ALINA?

Vizitator bogd1n
Postat

propun sambara 

Vizitator bogd1n
Postat

Voi anunta aici cand va fi urmatoarea petrecere !

ce zici in weekendul asta

Postat

Propunere catre ALINA 

Cei care vor sa vina sa incarce pe telefon pe numarul tau o suma garantie 10E ca vin si astfel vor fi motivati sa vina nu doar sa anunte

Si suma se va scadea din halat 

:group :pompomgirl:   :group

Ce zici ALINA?

Sunt de acord si cu mult mai putin ..spre exemplu 5 euro..ideea e sa nu creada cineva ca vreau sa ii pacalesc dar in acelasi timp sa stim sigur pe cine ne bazam.Ideea e buna,

• Like 1
Postat

ce zici in weekendul asta

Weekend-ul acesta nu voi putea ,am facute deja alte planuri plus ca stiu din experienta ca in weekend nu e bine de organizat.Multi au obligatii acasa si nu pot veni.Cea mai buna perioada este in timpul saptamanii in timpul programului de munca...8.00-16.00.Daca voi va hotarati pe weekend eu pot veni dar cu exceptia celui ce urmeaza !

• Like 1
Postat

Propun ca cei interesati sa participe..(real interesati),sa imi lase un mesaj pe whatsapp cu numele de aici si voi crea eu un grup unde sa comunicam mai bine,doar eu si cei interesati direct.

• Like 1
Postat

Alina in weekend lucrezi? Ms.

Da,in princioiu da.Daca nu raspund la tel lasa mi sms cu id ul tau sa stiu despre ce e vb ci vorbim

Postat

Weekend-ul acesta nu voi putea ,am facute deja alte planuri plus ca stiu din experienta ca in weekend nu e bine de organizat.Multi au obligatii acasa si nu pot veni.Cea mai buna perioada este in timpul saptamanii in timpul programului de munca...8.00-16.00.Daca voi va hotarati pe weekend eu pot veni dar cu exceptia celui ce urmeaza !

Am creat grupul si s au alaturat doar doua persoane....va astept !

• Like 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Grupul e creat pe Whatsapp sau unde ?

Vreau si eu sa particip

Noi am mai avut niste discutii insa ai disparut o perioada

Vizitator falcosul
Postat

eu m-am inscris pe whatsapp la numarul de sus - domnisoara a raspuns rapid - dar nu am auzit nimic inca pentru saptamana asta

• Oras:timis
  • Oras:timis
Postat

Eu nu pot sa ma înscriu pe whatsup, lumea imi umbla in tel.dar sper sa anunți din timp aici si sa fie in mijlocul săptămânii si dimineata!

• Like 1

Postat

eu m-am inscris pe whatsapp la numarul de sus - domnisoara a raspuns rapid - dar nu am auzit nimic inca pentru saptamana asta

Buna,...poate mi ai scris pe whatsapp dar in grupul creat pentru gangbang sigur nu esti .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...