Sari la conținut

sarmale si rapandule

Vizitator worldoftanks

Postări Recomandate

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

Miskin avea dreptate. Sarmale, rapandule si lachei, un amestec omogen al forumului.

• Like 7
  • Oras:X.
Postat

Sa iasa antimușchetarii la atac.

Sa atace cu flegma otravita a defularilor lor, Machucambo.

In ritm de manele.

• Like 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
   Imi racesc si eu gura de pomana de vreo 3 ani, din pacate si din cauza orgoliilor personale nu exista solidarizare si de partea buna a lucrurilor, ci solidarizarea se intampla doar in savarsirea infractiunilor si a intereselor vecine infractiunilor, cativa tigani proxeneti, prostituatelor lor si a trupei de trompetisti creatori de recenzii false si fumigene la deruta ... ca si in viata reala, ca in politica, ca si in mentalitate, de ce sa muncesti cand este mult mai facil sa poti sa minti, sa pacalesti si sa furi ?

Daca nu ati observat pana acum, pe cei vreo 10 amarati hiperactivi prezenti zilnic 24/7, doar etnia zburatoare colorata, complicitatea si savarsirea infractiunilor ii tin impreuna.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Miskin avea dreptate. Sarmale, rapandule si lachei, un amestec omogen al forumului.

Exista si oameni de calitate pe aici. Citeste cu atentie si vei observa asta.

• Like 10
  • Oras:Ucea
Postat

Tu din care dintre cele 3 categorii faci parte?

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Brasov
Postat

Exista si oameni de calitate pe aici. Citeste cu atentie si vei observa asta.

Sigur că sunt, chiar destul de mulți, dar cine se aventurează pe un maidan infestat de javre, cu mii și 'j de mii de postări, riscînd să fie mușcat la tot pasul sau să calce în dejecțiile lor.

Priviți, numai, cine sunt laureații forumului. E clar ce făină se macină la moara asta.

V-SHIPS, am vrut să te întreb mai demult:

De ce crezi tu că forumul ăsta merită să fie salvat?

• Like 6
  • Minus 6
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Se apropie sărbătorile, curând intrăm în perioada aceea al anului când gașca lui miskin iese la atac și gașca lui picon este vizată să răspundă.

Cancerul, diareea, puroiu, radiațiile sunt la ordinea zilei în această perioadă magică și sfântă a anului.

Binecuvântează Sfinte Pipilică aceste daruri de la cele două armate de troli, să vă fie de bine!

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Sigur că sunt, chiar destul de mulți, dar cine se aventurează pe un maidan infestat de javre, cu mii și 'j de mii de postări, riscînd să fie mușcat la tot pasul sau să calce în dejecțiile lor.

Oricine doreste. Sigur, trebuie sa ai nervii tari. :)

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Se apropie sărbătorile, curând intrăm în perioada aceea al anului când gașca lui miskin iese la atac și gașca lui picon este vizată să răspundă.

Cancerul, diareea, puroiu, radiațiile sunt la ordinea zilei în această perioadă magică și sfântă a anului.

Binecuvântează Sfinte Pipilică aceste daruri de la cele două armate de troli, să vă fie de bine!

Amin :)

post-104506-0-73835800-1480683508_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 14
Postat

Cine altcineva decât Machucambo, putea fi trimis in recunoaștere sau, mai rau, sa se simta?

Mdaaa, m-au trimis... La cât de imbecil ești, dacă nu existai, trebuiai inventat.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

......................

Eu nu pun problema asa, nu forumul in sine merita/trebuie salvat.

Rahatul asta din ce in ce mai penal in forma actuala chiar ar trebui inchis, pentru ca este de domeniul penalului prezenta retea de proxenetism sub diverse forme, in special cea al subinchirierii apartamentelor in regim hotelier, cat si promovarea prostitutiei si a prostituatelor, in special pe sectiunea Bucuresti si membrii ei hiperactivi de va®za. 

Ci ma gandesc ca tinerii si in special tinerele femei trebuiesc salvate de jigodiile astea penale batrane, majoritatea tigani si alti infractori gainari, care induc voit si eronat ideea ca asta este unicul mod de a reusi in viata. Si nu neaparat ca ele trebuie sa fie salvate, pentru ca asta cu salvarea, depinde doar de persoana in cauza daca isi doreste lucrul acesta, ci doar ca putem si ca trebuie aratat ca mai exista si altfel de oameni, si alte opinii si alte moduri de a privi viata, pentru a nu se mai lasa prostite si amagite de jigodiile penale si profitoare prezente aici, organizate in retele de prostitutie si proxenetism, din care le va fi foarte greu sa mai iasa.
  Fericirea si implinirea sufleteasca poate fi regasita si in alte lucruri, nu doar in banii multi si rapid castigati, prin renuntarea(bypass-area) temporara la suflet si sentimente, ce in multe cazuri ajunge sa fie permanenta si cu sechele psihice ireversibile.
  De ce este violul este considerat un lucru atat de murdar si blamabil, cand multe dintre ele se lasa violate mental si fizic, zilnic si din proprie initiativa, doar pentru niste amarati de bani ? 
  Este trist si tragic daca in mintea femeilor s-a ajuns ca DOAR 50-100 de ron, sa faca diferenta dintre un viol si sex pasional consimtit, cu unul care doar simpla prezenta i-ar intoarce stomacul pe dos.

Uita-te doar la cei care vor manca rahat constant, zilnic, inutil si fara a spune nimic, si iti vei da seama ca ei insisi se vor simti bazaiti de musca fara sa-i pomeneasca nimeni, astfel fiind foarte simplu sa depistezi reteaua de proxenetism in special de pe bucale, pentru ca sunt mult mai idioti si mai vizibili decat confratii lor la fel de penali din tara.
  • Like 2
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Iar ai scapat mă din lanț ???  

:laugh2

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Unde si cu cine sa se simta amarâtii astia, barbati?

Decât aici, printre curve, unele proaste si care le accepta prezenta gretoasa, de teama sa nu le spurce, iar altele ii accepta, pentru ca sunt niste lingai utili?

Cu civile, astia-s varza.

D-aia i-au parasit.D-aia au urâte acasa.

Vizitator sarlatanu
Postat

Miskine, ai mancat ceva azi ?   :laugh2

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Priviți, numai, cine sunt laureații forumului. E clar ce făină se macină la moara asta.

E forumu-n pericol?

Postat

Miskine, ai mancat ceva azi ? :laugh2

Explica-mi si mie, ce e amuzant in replica asta a ta.

Si promit ca nu mai zic nimic de faptul ca ai fost pechineza unei panarame de 30 €, vis-a-vis alta discutie.

Aici e de râs.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Explica-mi si mie, ce e amuzant in replica asta a ta.

Si promit ca nu mai zic nimic de faptul ca ai fost pechineza unei panarame de 30 €, vis-a-vis alta discutie.

Aici e de râs.

pre_1480701541__crying-face.jpg

• Like 12

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

E forumu-n pericol?

Nu, niciun pericol, mai ales pentru voi, javrele.

E-n evoluție normală. După ce a avut perioada lui de glorie - o tempora - își duce și el bătrînețele, în simbioză cu liota de boșorogi care s-au aciuit aici, ca la azil.

Nicăieri nu-i mai bine ca-n duhoarea voastră, nu-i așa, pestilențialilor?

• Like 6
  • Minus 6

Postat
...
 Ci ma gandesc ca tinerii si in special tinerele femei trebuiesc salvate de jigodiile astea penale batrane, ...

Mi-ai adus aminte de una dintre savuroasele povestiri ale lui Ricardo Güiraldes:Am s-o redau aici – e destul de scurtă.

(Pe ăștia care suferă de ADHD îi sfătuiesc să se abțină; să nu citească un text care le excede intelectul... dacă au; dacă nu... pot să citească și ei, dar pe răspunderea lor.)

Iată povestirea:

Milă

Încă sub impresia recentei discuții, legănat de viziuni lăuntrice, mă cuprindea somnul, în timp ce mă întorceam spre casă lăsîndu-mă dus pe unde mă purtau picioarele.

Case noi și joase, strada cu pavajul răvășit de tortura zilnică a mașinilor enorme, trotuare înguste pline de hîrtoape, nimic nu-mi atrăgea atenția, cînd zvonul unei voci plîngărețe ajunse la mine prin noaptea luminată palid de o bucată de lună muribundă.

Asta mă făcu să înțeleg că drumul era periculos. La colț, prăvălia aceea luminată îndoielnic de lumina roșiatică a cîtorva becuri cu gaz era știută ca locul de întîlnire al bețivilor și al cartoforilor trișori.

Ceea ce auzeam eu venind din față, ca o ceartă, trebuie că era vreun sfîrșit de partidă. Scosei revolverul de la brîu, îl ascunsei, fără să-i dau drumul din mînă, în buzunarul mare de la pardesiu, și trecui strada să aflu cauza conflictului.

Mă apropiai cu grijă. Disputa pășise pe „calea faptelor”, fiindcă cel mai solid căra niște lovituri puternice, fără să se uite unde dă, celuilalt care mi se păru că e cocoșat.

Tot sîngele meu de Don Quijote clocoti într-un singur impuls și cu degetele încleștate pe mînerul armei, jurai să intervin cum se cuvenea.

Bruta era imensă. Cînd se simți apucat de braț, încetă să-și mai legene piciorul, care, cu indiferență de pendul, circula între punctul de plecare și dosul victimei.

Mă privi cu mînie, dar expresia i se schimbă brusc în respect. Și eu îl recunoscusem, dar asta nu-mi micșoră îndreptățita supărare.

- Nu ți-e rușine să zdrobești așa un nenorocit care nu se poate apăra?

- Dac-ai ști dumneata, băiete, ce lighioană e asta! și îl privi din nou cu ciudă.

- Oricum ar fi, nu dai așa într-un om ca el.

Ascultător, se lăsă condus de braț pînă la magazin, unde intră sub pretextul unei întîlniri cu „elemente noi”.

Eu îmi urmai drumul către casă. Traversai bulevardul și mă înfundai din nou într-un zigzag de străduțe întunecoase.

Păstrai arma, inutilă acum, și în timp ce nervii mi se potoleau, mă gîndii la bătăuș. Cañita – un flăcău căruia îi plăcea băutura, năvalnic, pe care taică-meu îl folosea în momentele critice ale alegerilor. Curajos pînă la inconștiență; simplu, ascultînd de ordinele noastre; și doar noi puteam să ne purtăm cu el cum doream, fără să se revolte.

Îmi aminteam de o întîmplare nu tocmai îndepărtată. La niște alegeri, într-o suburbie, l-am pus să sechestreze un președinte de comitet care ne încurca. Îmi amintii ziua aceea de agitație politică, străzile drepte și pămîntoase, prispa bisericii coloniale. Amănuntele mi se conturau în memorie și savuram îndrăzneala răutăcioasă a lui Cañita al nostru, cînd simții din spate o lovitură de ciomag în cap și toate amintirile mi se învălmășiră.

- Am să-ți arăt eu, nenorocitule... și loviturile plouau și glasul continua: O să vezi dacă știu sau nu să mă apăr și pe urmă să te mai apuci să aperi lumea car nu-ți cere ajutor și să faci pe viteazul, zicînd că nu trebuie să dai în nenorociți...

Loviturile se întețeau o dată cu insultele... Și cît a durat toată povestea și cum s-a terminat, îmi amintesc foarte vag.

• Like 5
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...