ramona74 Reputație: 106 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Decembrie 8, 2016 Beși, fă! Ce să-ți mai povestesc...nu meriti nici sa-ti raspund,dar vocabularul tau spune cata scoala ai facut,o zi buna!
ramona74 Reputație: 106 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Decembrie 8, 2016 Curvele si educația. spre diferenta de tine,eu chiar am educatie,si ,,curva,, nu este un termen prea politicos,din momentul in care tu te stii foarte bine cine esti,....
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 8, 2016 Postat Decembrie 8, 2016 nu meriti nici sa-ti raspund,dar vocabularul tau spune cata scoala ai facut,o zi buna!Alo tanti !Tanti !!!!!Da cu tine vorbesc surdo!!!!Aici nu esti la ma-ta acasa nici in masina la catelu de "iuby"-ul tau.Da?Nu esti printesa lunii si a stelelor cum te au facut sa crezi toti aia care salivau sa mai vada si ei o pizda .Asa ca mai jos cu aerele astea de pizda suprema nteles ? 8 9
rasfa Reputație: 292 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:las... Oras:las... Postat Decembrie 8, 2016 https://youtu.be/BBJ2K5Mb25s
estrogen Reputație: 1698 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 8, 2016 Ramono ce limbi ti-as baga eu si prin cur si prin clitoris de te-ai lasa de masaj forever.....
ramona74 Reputație: 106 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Decembrie 9, 2016 Alo tanti !Tanti !!!!!Da cu tine vorbesc surdo!!!!Aici nu esti la ma-ta acasa nici in masina la catelu de "iuby"-ul tau.Da?Nu esti printesa lunii si a stelelor cum te au facut sa crezi toti aia care salivau sa mai vada si ei o pizda .Asa ca mai jos cu aerele astea de pizda suprema nteles ?educatia nu e pentru oricine,clar!
ramona74 Reputație: 106 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Decembrie 9, 2016 Ramono ce limbi ti-as baga eu si prin cur si prin clitoris de te-ai lasa de masaj forever.....hmmm
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 9, 2016 educatia nu e pentru oricine,clar!În cazul tău, educația a avut vreun rol în alegerea carierei? 1 4
estrogen Reputație: 1698 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 9, 2016 hmmm Nu hmmmm ca m-ai tine minte toata viata.... Este ca ti-am facut un pic de pofta? Sper ca ti-am facut ca tu mie sigur mi-ai facut-o de 20 de centimetri. Pa poate ne-om vedea vreodata, dar nu stiu ca n-am drum prin Craiova acum.....
estrogen Reputație: 1698 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 9, 2016 În cazul tău, educația a avut vreun rol în alegerea carierei? Pizda e o chestie mai buna decat educatia.
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 9, 2016 Pizda e o chestie mai buna decat educatia.Da, da' zâna nu zice nimic de pizdă. Asta înseamnă că-i modestă?
estrogen Reputație: 1698 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 10, 2016 Inseamna ca-i place pula.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 10, 2016 Mai mult ca banii?
estrogen Reputație: 1698 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 10, 2016 Depinde de pula.
estrogen Reputație: 1698 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 10, 2016 Eu am o problema... si deocamdată doar o singura solutie.Am facut masaj erotic in salonul din Snagov si acum cei cu care m-am întâlnit acolo fac greva... vor doar masaj erotic de la mine. Cei care i-am cunoscut din Bucuresti in aceste luni de zile... vor numai sex cu mine. Când m-au intrebat de erotism... le-am spus ca este inclus in actul sexual si fac doar masaj de relaxare in plus, atât. Cei care i-am întâlnit in Snagov nu vor sa acepte ideea ca nu mai fac masaj erotic chiar daca le spun ca vor avea parte de erotism in timpul actului sexual. Ei nu reusesc sa înțeleagă ceea ce vreau eu. Am propus unei prietene sa-i instruiesc fetele cu care lucrează si sa ma angajeze ca simplu consilier, ceva de genul... sa împac cumva lumea. Sper sa priceapă cat mai iute prietena mea ceea ce vreau.Am multe posibilitati... si doar o solutie. Mai este o solutie... care nu o vor accepta cativa. Am testat deja... ceva. Am propus alt pret: 400 Ron cu toate tipurile de sex si masaj. Singurul lucru pe care l-am facut decat o singura data... a fost sa imi petrec intreaga noapte cu cineva. A fost super... si am facut aceasta pentru ca omul era foarte in vârstă si voia sa aibă iar erectie. A venit la o ora de masaj, a vazut ca sunt inteligenta si pot sa-l depăsesc... si deci, sa preiau controlul in mintea sa. Am mai acceptat o alta noapte cu altcineva... si mi-a dat prea putini bani.Eu sunt de felul meu... o fire mai singuratică, si nu-mi place sa rup din timpul meu decat pentru treburi importante. Sa nu mai iei personal implicarea mea in discuții cu tine... pentru ca doi oameni când discuta despre cate o problema pe care o au fiecare, ajung intr-un anumit punct in care... apare un raspuns aplicabil in doua situatii care aparent par diferite. Asa ca ti-am dat tema de gândire... încât sa poți inventa ceva. Si i-ai supt-o lu mosu? I s-a sculat pana la urma?
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 10, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 10, 2016 Si i-ai supt-o lu mosu? I s-a sculat pana la urma?Nu, am discutat despre o noua serie de concepții dezvoltate in psihanaliza si am facut schimb de carti scrise de autori care au studiat domeniul.
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 10, 2016 Nu, am discutat despre o noua serie de concepții dezvoltate in psihanaliza si am facut schimb de carti scrise de autori care au studiat domeniul.Cum ar Tony Proptimiaș și Teo Cabanos, așa-i?
estrogen Reputație: 1698 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 10, 2016 Nu, am discutat despre o noua serie de concepții dezvoltate in psihanaliza si am facut schimb de carti scrise de autori care au studiat domeniul. Se scoala pula si prin discutii despre psihanaliza? Trebuia sa-i bagi un deget in cur sa-l exciti la prostata. Sa vezi ce maciuca scotea mosu.
ramona74 Reputație: 106 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Decembrie 12, 2016 Nu hmmmm ca m-ai tine minte toata viata.... Este ca ti-am facut un pic de pofta? Sper ca ti-am facut ca tu mie sigur mi-ai facut-o de 20 de centimetri. Pa poate ne-om vedea vreodata, dar nu stiu ca n-am drum prin Craiova acum.....ok,niciodata sa nu spui niciodata
estrogen Reputație: 1698 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 12, 2016 Ce fierb hormonii in fata asta.... Oare se gaseste cineva s-o potoleasca cum trebuie macar de sarbatori???????
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 12, 2016 Eu am o problema... si deocamdată doar o singura solutie.Am facut masaj erotic in salonul din Snagov si acum cei cu care m-am întâlnit acolo fac greva... vor doar masaj erotic de la mine. Cei care i-am cunoscut din Bucuresti in aceste luni de zile... vor numai sex cu mine. Când m-au intrebat de erotism... le-am spus ca este inclus in actul sexual si fac doar masaj de relaxare in plus, atât. Cei care i-am întâlnit in Snagov nu vor sa acepte ideea ca nu mai fac masaj erotic chiar daca le spun ca vor avea parte de erotism in timpul actului sexual. Ei nu reusesc sa înțeleagă ceea ce vreau eu. Am propus unei prietene sa-i instruiesc fetele cu care lucrează si sa ma angajeze ca simplu consilier, ceva de genul... sa împac cumva lumea. Sper sa priceapă cat mai iute prietena mea ceea ce vreau.Am multe posibilitati... si doar o solutie. Mai este o solutie... care nu o vor accepta cativa. Am testat deja... ceva. Am propus alt pret: 400 Ron cu toate tipurile de sex si masaj. Singurul lucru pe care l-am facut decat o singura data... a fost sa imi petrec intreaga noapte cu cineva. A fost super... si am facut aceasta pentru ca omul era foarte in vârstă si voia sa aibă iar erectie. A venit la o ora de masaj, a vazut ca sunt inteligenta si pot sa-l depăsesc... si deci, sa preiau controlul in mintea sa. Am mai acceptat o alta noapte cu altcineva... si mi-a dat prea putini bani.Eu sunt de felul meu... o fire mai singuratică, si nu-mi place sa rup din timpul meu decat pentru treburi importante. Sa nu mai iei personal implicarea mea in discuții cu tine... pentru ca doi oameni când discuta despre cate o problema pe care o au fiecare, ajung intr-un anumit punct in care... apare un raspuns aplicabil in doua situatii care aparent par diferite. Asa ca ti-am dat tema de gândire... încât sa poți inventa ceva. Cam de la ce suma devin importante ?
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 12, 2016 Cam de la ce suma devin importante ? Suma de bani contează doar pentru cel care ofera... omul decide cu câți bani isi vinde problemele.
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 12, 2016 ca sa spun drept si la nivelul cel mai sincer m-as duce si eu odata, dar o sg data la masaj erotic,niciodata insotitaoare sunt saloane care accepta femei single,nu doar cupluri?
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 12, 2016 Suma de bani contează doar pentru cel care ofera... omul decide cu câți bani isi vinde problemele.Excepțional! Bravo! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum