Sari la conținut

0730954244 zona favorit

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest

Eu cred ca esti prea domn pentru mine...Asa cum ai spus si tu..

Cred ca tu ai o problema si nu vreau sa jignesc acum dar in momentul cand tu ma jignesti si dupa vrei sa ma vizitezi.

Explica de ce nu iti raspund la telefon si dupa scrie aici ca am probleme ....

Indemn sa ma viziteze barbati care au bun simt si care imi fac o impresie buna de la primul apel...Daca tu imi zici ca esti prea domn pentru o curva simtindu-te jignit ca ti-am zis ca nu stiu cu ce mijloace de transport poti ajunge la mine...scuza-ma dar nu stiu care din noi doi are o problema ...

O seara placuta si sper sa intelegi unde exista problema...

Vorbesti prostii...unde am zis ca sunt prea domn, ia zi!! Posteaza! Nici nu am vb la tel cu tine ! E o minciuna!! Si nici nu stii nr meu!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Vorbesti prostii...unde am zis ca sunt prea domn, ia zi!! Posteaza! Nici nu am vb la tel cu tine ! E o minciuna!! Si nici nu stii nr meu!

Hey ...eu nu mint...Asta sa fie clar!

Nu stiu numarul tau ..te contrazici singur nu ai zis ca ai sunat si ti s-a inchis telefonul de catre georgiana...

Poftim dovada atitudinii tale...

In casa mea am dreptul sa imi aleg clientii dupa felul de a vorbi la telefon si atitudine..

Nu ma intereseaza ca o sa intru in conflict cu unul cu celalalt dar aceasta atitudine nu este pe placul meu ...

post-172420-0-82606300-1489778341_thumb.png

post-172420-0-61818600-1489778352_thumb.png

post-172420-0-57729300-1489778371_thumb.png

• Like 2
Link spre comentariu

Hey ...eu nu mint...Asta sa fie clar!

Nu stiu numarul tau ..te contrazici singur nu ai zis ca ai sunat si ti s-a inchis telefonul de catre georgiana...

Poftim dovada atitudinii tale...

In casa mea am dreptul sa imi aleg clientii dupa felul de a vorbi la telefon si atitudine..

Nu ma intereseaza ca o sa intru in conflict cu unul cu celalalt dar aceasta atitudine nu este pe placul meu ...

post-172420-0-48466300-1489778628_thumb.png

• Like 1
Link spre comentariu

Uite ca ti-am facut pe plac...Eu ma cert pe adevar cand stiu ca am dreptate ....

Te pup o seara cat mai minunata

Link spre comentariu

Si care e problema fata?? N-ai fost in stare sa-mi dai o adresa si imi spui de un hotel mapn!!

Nu o sa dau niciodata o adresa completa ...Ofer puncte de reper si te pot indruma...

Eu am o mare problema cu oamenii care ma mint ...

NU SUPORT MINCIUNA...

• Like 1
Link spre comentariu

Nu o sa dau niciodata o adresa completa ...Ofer puncte de reper si te pot indruma...

Eu am o mare problema cu oamenii care ma mint ...

NU SUPORT MINCIUNA...

Pai poti sa spui strada si nr ca nu ti se intampla nimic, nu un hotel obscur pe care nu-l stie nimeni!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La o cautare pe google aflai ca exista Complex Hotelier Haiducului.

Da, ala e al armatei. Face parte din Statul Major al Fortelor Terestre, adica unitatea aia mare care-i vizavi de shaormaria Maverick de la Orizont.

• Like 1
Link spre comentariu

Si de unde pula mea sa stiu eu asta? Lucrez la mapn cumva? Ea nu a explicat frumos ca tine ci mi-a trantit-o la misto!

Stii ceva daca ar scrie clientii care au fost la mine ti-ar confirma ca tuturor le-am dat acest punct de reper..

Nu mai incerca sa o dai la intors acum eu am dovedit ce am avut de dovedit ca nu mint ...

Daca tu stiai sa porti o conversatie civilizata as fi primit o adresa exacta...

O zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...