Sari la conținut

Mai există în noi spiritul Crăciunului,al copilăriei când încă credeam în Moș Crăciun? Unde faceți sărbătorile de iarnă? 👰🌲⛄🎄🎆

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Moș Crăciun , Moș Crăciun,hai la mine să ți-o pun :))))))

:D suna bine :)) daca ar avea - o mosu de ciocolata ar papao delia toata :P , hai ca vin sa stam de craciun si sa ne-o punem :)) frumos elegant 

• Like 1
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Pe turbo sistem :))

• Like 2
Postat

:)))) pe ce vrei tu :P pe turbo mergem la mia musica sau la han :P sa te vad cum dansezi orientale :))  

• Like 1
Postat

:)))) pe ce vrei tu :P pe turbo mergem la mia musica sau la han :P sa te vad cum dansezi orientale :))  

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Merg acasă să îmi văd pisicile :)

• Like 2
Postat

Merg acasă să îmi văd pisicile :)

:))) lasa ca mergem sa le ingrijim :) 

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

:))) lasa ca mergem sa le ingrijim :)

http://s3.weddbook.com/t1/2/4/0/2403506/women39s-panties-women39s-panties-with-a-cat-lingerie-3d-printing-funny-panties-bridesmaids-gift.jpg

• Like 1
Postat

Da da , este bine , tre sa mai lucram la vocalize :) dar e bine :)) vagabond studio :))

Moșul va veni cu un cadou :P cu un pui de pisica :)):P

• Like 1
Postat

Da da , este bine , tre sa mai lucram la vocalize :) dar e bine :)) vagabond studio :))

Moșul va veni cu un cadou :P cu un pui de pisica :)):P

• Like 1
  • Oras:N.Dame
Postat

Nu prea mai exista...O data cu maturzarea, cu aparitia grijilor si, mai ales, sub influenta dezamagirilor, se cam duce spiritul.. :(

Vizitator
Postat

Mno, acum nu mi-o luati in nume de rau, poate de cand am renuntat la carne vad altfel lucrurile - NU sunt pentru chinuirea animalelor, cred ca putem trai foarte bine fara sa taiem porci/vaci/oi/capre/cai (si ei se mananca, in special in Mongolia) si sa rupem gatul la rate/gaini/curci/gaste/struti... Cred ca putem trai bine mersi cu legume/fructe si peste.... Acum na, cine mananca carne, manance sanatos, nu pot eu sau ceilalti lacto-vegetarieni/vegetarieni/vegani sa impunem ce mananca fiecare :hihat... Si oricum parca si mie mi se mai face uneori pofta de putin soric perpelit pe jar... in fine, dificil... :hihat :slap2 :slap2 :habarnam :blushing2 :blushing2 :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat

Nu prea mai exista...O data cu maturzarea, cu aparitia grijilor si, mai ales, sub influenta dezamagirilor, se cam duce spiritul.. :(

Nu, nu se duce. Il pastrezi in inima, la orice varsta. Mai ales cand ai familie, sotie, copii ;) Ba chiar si cu una din fetele de pe aici ;) De ce sa lasi greutatile sa te doboare ?? Aivanhov (dar si Osho, Sai Baba si Rumi) a(u) spus - nu te mai gandi la probleme si ele vor disparea ;)

• Like 4
Postat

Nu, nu se duce. Il pastrezi in inima, la orice varsta. Mai ales cand ai familie, sotie, copii ;) Ba chiar si cu una din fetele de pe aici ;) De ce sa lasi greutatile sa te doboare ?? Aivanhov (dar si Osho, Sai Baba si Rumi) a(u) spus - nu te mai gandi la probleme si ele vor disparea ;)

Multumesc pentru vorbele frumoase, @lopix! :)

Nu e vorba ca las greutatile sa ma doboare, doar ca unele din ele devin insurmontabile!

In ceea ce priveste indemnul cu fetele de pe aici, e chiar foatre greu. Nu, sunt unul din ”flausatii” care nu le dispretuiesc, care vede de multe ori Omul din ele. Dar tocmai aici este problema: noi, cu totii, stim ca ele reprezinta o iluzie de moment, iti apartin fizic o ora, 2 ore sau chiar mai mult, in functie de buzunarul tau...Dar, chiar in acele clipe in care le tii in brate, simti ca tot la Iuby de acasa se gandesc...

Si mai sunt si multe altele, pe care nu doresc sa le expun intr-un spatiu public.

Sincer, filosofia orientala nu mi se potriveste!

Insa repet: multumesc pentru incurajari! :)

Jingle bells, jingle bells! :laugh2    (Era sa scriu ”Jingle balls” :laugh2 )

• Like 3
Postat

Nu, nu se duce. Il pastrezi in inima, la orice varsta.

De fapt, daca ma gandesc eu bine, cred ca ai dreptate, @lopix! Probabil ca, indiferent de varsta, ramanem cu speranta (iluzia?), din ce in ce mai mica, insa exista, intruchipata de Mos Craciun, care ne va aduce iubire, sanatate etc...

Doar ca, pe masura ce vremea trece si noi ne apropiem de finish, Mos Craciiun vine de tot mai departe...

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Damn quasim... indiferent de vârstă...în interiorul nostru rămânem niște copii...:)

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...