Sari la conținut

Mai există în noi spiritul Crăciunului,al copilăriei când încă credeam în Moș Crăciun? Unde faceți sărbătorile de iarnă? 👰🌲⛄🎄🎆

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

• Oras:X.

Nu sunt deloc surprins de afirmatiile numitului @le miskin...Titlul romanului din care s-a inspirat in a-si alege nickname-ul il caracterizeaza!

Ma surprinde insa faptul ca un ”rau adanc” s-a lasat angrenat in superficialitatea aluia si chiar aproba!.. :(

Dar hai sa ii explic lui @deep river reloaded:

In primul rand, probabil ca niciunul din noi nu am facut afaceri cu/prin intermediul lui Mos Craciun! Stiu ca Mosul are origini strict mercantile, dar subiectul topicului nu la asta se refera, ci la ingenuitatea si emotia copilariei, amplificate in perioada Craciunului.

Nu ma gandesc la Mosul ca la un emisar al firmei Coca-Cola, ci ca la batranelul care ma facea sa tremur de emotie cand imi aducea daruri asteptate un timp.

Atunci imi doream jucarii, acum vreau altceva...

Faptul ca il apreciez pe Mos Craciun nu ieste un afront (si nici macar o fronda) la credinta!

Ce ti-a facut batranelul, de tremurai asa, bre?

Quasime, quasime...si limbajul tau de lemn....

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salutare...

Ce pot sa zic legat despre acest topic ..se pot spune multe...pentru inceput pot sa transmit celui care a deschis topicul buna intentie ai avut :D .... Nu pot sa incep prea frumos desi ne uitam  cu placere in urma pe cand eram copii mici ce frumos era cand veneau sarbatorile de iarna.. Asteptam cu nerabdare sa il intampinam pe mos sau sa il prindem... pregateam scrisorile  cu vrute si nevrute ...in speranta ca cineva  ne oferea acel cadou care il asteptam cu nerabdare in preajma sarbatorilor de iarna.. Dar cum timpul nu sta pe loc am crescut si am vazut si partea in care fiecare din noi  trebuie sa faca cadouri celor dragi.. Cel putin pot spune cu o oarecare amaraciune ca nu simti ca sunt sarbatori de iarna cand vezi afara  temperaturi de 10 grade si soare.. si nu zapada.. In fond ce este neplacut  pentru majoritatea ca  pentru cateva zile fiecare il loveste nebunia ba sa manance pana crapa si etc... stiti si voi restul....  Consider sau mai bine zis as vrea sa cred ca spiritul Craciunului trebuie sa existe in fiecare dintre noi  in preajma acestor sarbatori sa ii facem bucurosi pe cei dragi ..si cei apropiati ..  Dar cum se poate observa fiecare petrece si pune pe masa sa  dupa buget si cat il tin buzunarele.. Sarbatorile de iarna  le voi petrece in familie probabil si cu cativa prieteni in zilele urmatoare... .. Va urez Sarbatori Fericite si  Mos Craciun sa fie generos cu fiecare in parte dintre voi !!!

Link spre comentariu

1.Este putin comic si de un umor involuntar, ca un cuckold sa vorbeasca despre legea naturii si rolul omului (barbatului) de vanator.Dar, repet, ii dau dreptate, este omnivor, insa doar culegator.Acum, daca ma gandesc ce meniu au vatmanii si sculerii matriteri, nu cred ca ca trebuie sa-si faca griji.

:) Asta se numește umor finesse.

2.Am fost si eu lacto-ovo-vegetarian, dar, cand m-am gandit ca am curea Hugo Boss din piele de urangutan, pantofi de la Massimo Dutti din piele de dromader, ca aia care cu construit hotelul de 5 stele, unde sunt cazat, au castigat intr-o luna, cât curva, pe care urma eu sa o sun de pe telefonul meu smartphone, ale carui componente sunt executate de Ping, pe un salariu lunar mai putin decat cât am dat eu pe camasa mea de la Lagerfeld, am zis ca nu are rost si, spre rusinea mea, am comandat foie gras, pentru ca stiam prin ce chinuri trec bietele.

3. :)

4.Fara limbaj de lemn si batranei, care fac copiii sa tremure.

5.

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

1.Este putin comic si de un umor involuntar, ca un cuckold sa vorbeasca despre legea naturii si rolul omului (barbatului) de vanator.Dar, repet, ii dau dreptate, este omnivor, insa doar culegator.Acum, daca ma gandesc ce meniu au vatmanii si sculerii matriteri, nu cred ca ca trebuie sa-si faca griji.

:) Asta se numește umor finesse.

2.Am fost si eu lacto-ovo-vegetarian, dar, cand m-am gandit ca am curea Hugo Boss din piele de urangutan, pantofi de la Massimo Dutti din piele de dromader, ca aia care cu construit hotelul de 5 stele, unde sunt cazat, au castigat intr-o luna, cât curva, pe care urma eu sa o sun de pe telefonul meu smartphone, ale carui componente sunt executate de Ping, pe un salariu lunar mai putin decat cât am dat eu pe camasa mea de la Lagerfeld, am zis ca nu are rost si, spre rusinea mea, am comandat foie gras, pentru ca stiam prin ce chinuri trec bietele.

3. :)

4.Fara limbaj de lemn si batranei, care fac copiii sa tremure.

5.

2.Cred că pantofii erau din pielea pulii bietului dromader. Tot pe o pulă stau și acu'.

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

da mai exista.... e frumos cand il astepti pe moshu' cu cadouri, e frumos sa vezi bradul impodobit si cu beculete in el clipind... si stai cu famila la masa mancand numai bunatatiuri  si de stat la vorba vrute si nevrute... Sarbatori fericite tuturor!

Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind

Daca tot l-ai mentionat pe Dumnezeu, poate n-ar fi rau sa citam direct din Scripturi, si anume din Facerea (Geneza), capitolul 1, versetul 29:

Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră"

Glumeam evident !

În timpul ăsta, un prieten de al meu a slăbit 20 kile în 3 luni, de la 110 la 90, pe dietă vegană.

Alimentația sănătoasă nu conține carne, dieta cu euglenă verde este mai sănătoasă decât cea cu carne, dar probabil că idioții ăia din italia nu au auzit de proteine de soia si înlocuitori de proteine pe baza celor vegetale

60 de kg de la 143 la 83 in 6 luni, fara a renunta la carne !  Nu e musai, daca a mers la unul sa mearga si la altii !

• Like 1
Link spre comentariu

:)

Ai spus 'se mentine' si nu stiam daca te referi la greutatea ta sau la altcineva, cum ar fi tipa din GIF-ul cu care te semnezi. Aia, nu stiu din ce volum e, dar pare slabuta pentru ca face sport, nu pentru ca mananca proteine animale.

Nu vreau sa intru prea tare in detalii personale, dar, din ce am probat pe propria piele , e mult mai usor sa scazi in greutate prin regim bazat pe proteine decat prin sport, dar, revenind e o chestie care merge la mine si nu am pretentia de fi vre-un nutritionist !

P.S: E din volumul I: Gogo

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...