anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 4, 2016 Pentru ca tot este dezlegare la peste, am decis sa imi caut pestele personal. Nu conteaza de care soi e (caras, biban, salau sau somn), totul e sa stie sa-mi tina bine socoteala, sa ma indrume corect sa ma tin de program. Se impune ca pestele sa fie crud, afumat sau dur sa stie sa tina drastic socoteala orelor lucrate si sa-mi pastreze in siguranta veniturile in propriile buzunare.Domnisoarele interesate de aceasta magnifica idee a mea pot profita din plin expimandu-si dorinta aici, in scris, de a se folosi de viitorul meu pestisor. 2 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2016 fa un casting
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 Pentru ca tot este dezlegare la peste, am decis sa imi caut pestele personal. Nu conteaza de care soi e (caras, biban, salau sau somn), totul e sa stie sa-mi tina bine socoteala, sa ma indrume corect sa ma tin de program. Se impune ca pestele sa fie crud, afumat sau dur sa stie sa tina drastic socoteala orelor lucrate si sa-mi pastreze in siguranta veniturile in propriile buzunare.Domnisoarele interesate de aceasta magnifica idee a mea pot profita din plin expimandu-si dorinta aici, in scris, de a se folosi de viitorul meu pestisor.Mare zapacota mai esti. Am ras cu lacrimi 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2016 Postat Decembrie 4, 2016 Pentru ca tot este dezlegare la peste, am decis sa imi caut pestele personal. Nu conteaza de care soi e (caras, biban, salau sau somn), totul e sa stie sa-mi tina bine socoteala, sa ma indrume corect sa ma tin de program. Se impune ca pestele sa fie crud, afumat sau dur sa stie sa tina drastic socoteala orelor lucrate si sa-mi pastreze in siguranta veniturile in propriile buzunare.Domnisoarele interesate de aceasta magnifica idee a mea pot profita din plin expimandu-si dorinta aici, in scris, de a se folosi de viitorul meu pestisor. :laugh2 https://img.ifcdn.com/images/80c374c7744c8ef7fe1d85d3d7b50089914d9aa590718070c9e82e324ba28d3c_1.jpg 4
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2016 Mare zapacota mai esti. Am ras cu lacrimi pastreaza lacrimile pentru mai tarziu, voi avea nevoie de apa 3 1
del rey Reputație: 3954 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Decembrie 4, 2016 Pentru ca tot este dezlegare la peste, am decis sa imi caut pestele personal. Nu conteaza de care soi e (caras, biban, salau sau somn), totul e sa stie sa-mi tina bine socoteala, sa ma indrume corect sa ma tin de program. Se impune ca pestele sa fie crud, afumat sau dur sa stie sa tina drastic socoteala orelor lucrate si sa-mi pastreze in siguranta veniturile in propriile buzunare.Domnisoarele interesate de aceasta magnifica idee a mea pot profita din plin expimandu-si dorinta aici, in scris, de a se folosi de viitorul meu pestisor.Cu ala vechi ce sa intamplat ? L-au saltat ? 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 4, 2016 Saramură cu craphttp://www.pestesivin.ro/res/images/produse/saramura-de-peste.jpgIumi, iumi... 1 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 4, 2016 pastreaza lacrimile pentru mai tarziu, voi avea nevoie de apa Aduc eu bolul pentru peștișor;) 3 8
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2016 Cu ala vechi ce sa intamplat ? L-au saltat ? Nu stiu... nu e treaba mea ... se descurca el ca e baiat mare ... momentan am ramas fara salau
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 4, 2016 ti-am gasit da hotaraste-te daca sa fie crud sau afumat , sa stiu daca sa aprind focul , ori ba 9 14
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2016 Aduc eu bolul pentru peștișor;) neeee... pai de ce sa stea in bol? unde e spilul ? am spus ca vreau sa ma indrume "cuviincios"
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2016 Postat Decembrie 4, 2016 Nu stiu... nu e treaba mea ... se descurca el ca e baiat mare ... momentan am ramas fara salau Daca vrei iti aduc eu un somn.... stai ca aveti si voi la Cta. din ala ! :laugh2 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 4, 2016 Și el e peștișorul meu va avea grija bine de absolut tot !!! Îl putem închiria ;)la zi și pentru alte fete !! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2016 Michidutza, vad ca nu te lasi! Tii mortis sa stai in calea fericirii mele 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2016 Postat Decembrie 4, 2016 ti-am gasit macrou-3.jpg da hotaraste-te daca sa fie crud sau afumat , sa stiu daca sa aprind focul , ori ba :slap2 Aoileu... si doar am zis ca nu dau iama in macroul afumat din frigider (seara incer sa mananc mai rar) :laugh2 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 4, 2016 Robin hood este !!tropheus !!! 2 8
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 4, 2016 Daca vrei iti aduc eu un somn.... stai ca aveti si voi la Cta. din ala ! :laugh2 ala doarme pe el ....si-l face la buzunare 7 14
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2016 Și el e peștișorul meu va avea grija bine de absolut tot !!! Îl putem închiria ;)la zi și pentru alte fete !! offff, vad ca nu ai inteles... nu au cum sa profite ele de el ci invers
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2016 :slap2 Aoileu... si doar am zis ca nu dau iama in macroul afumat din frigider (seara incer sa mananc mai rar) :laugh2 cica e santoasa carnea de peste ... poate ma baga si pe mine la dieta 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2016 Postat Decembrie 4, 2016 cica e santoasa carnea de peste ... poate ma baga si pe mine la dieta :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2016 Robin hood este !!tropheus !!! mah, voi sunteti rumani? eu vreau unu zdrahon... cu palme lopeti ... cu spate de taur si burta de balaur si dintii din aur
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 4, 2016 Michidutza, vad ca nu te lasi! Tii mortis sa stai in calea fericirii mele stai tu intr-un rand de solzi care-ti taie calea si da quote sa stiu cand zici de mine
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2016 fa un casting incerc, incerc din rasputeri ... se pare ca nu am succes nici sa ma pescareasca nu vor
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2016 Nu vreau ... asa, sa mori gazat
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2016 incerc, incerc din rasputeri ... se pare ca nu am succes nici sa ma pescareasca nu vor uite pestisorul de aur, poate asta te va pescui
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum