madaaaa Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Ianuarie 30, 2017 Și masajul thai ce o sa cuprinda
ramona74 Reputație: 106 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Ianuarie 30, 2017 Și masajul thai ce o sa cuprindaMASAJUL THAI SE VA FACE FUTON,CORP PE CORP
dinoz Reputație: 681 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Ianuarie 31, 2017 Eu am fost o singura data la Ramona pt un masaj...o femeie inteligenta si cu vino incoace...nu mai are 20 de ani dar pe mine m-a atras fizic..are ceva..am platit doar masaj dar fiind la inceput m-a rasplatit si cu o finalizare...mi ar fi placut sa o ating , sa fie goala si eventual sa i dau si cateva limbutze..poate data viitoare..
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 1, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 1, 2017 Eu am fost o singura data la Ramona pt un masaj...o femeie inteligenta si cu vino incoace...nu mai are 20 de ani dar pe mine m-a atras fizic..are ceva..am platit doar masaj dar fiind la inceput m-a rasplatit si cu o finalizare...mi ar fi placut sa o ating , sa fie goala si eventual sa i dau si cateva limbutze..poate data viitoare..multumesc
buboss Reputație: 145 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2017 Am vizitat si eu aceasta doamna....servicii de calitate merita încercat face cel mai bun masaj din Craiova ....mergeți cu încredere!!!te pup !!!si tine o tot asa(băiatul care te a întrebat de diploma )))
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 4, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 4, 2017 Am vizitat si eu aceasta doamna....servicii de calitate merita încercat face cel mai bun masaj din Craiova ....mergeți cu încredere!!!te pup !!!si tine o tot asa(băiatul care te a întrebat de diploma )))multumesc,te pup si te astept cu drag
pow3r Reputație: 9 Postat Februarie 4, 2017 Oras:resita Oras:resita Postat Februarie 4, 2017 Cu cat timp inainte tre sa ma programez pt o sedinta?
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 4, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 4, 2017 Cu cat timp inainte tre sa ma programez pt o sedinta?buna! nu este o regula,uneori trebuie sa suni dimineata sa poti avea ora care o doresti,alteori cu 1-2 ore inainte,depinde ,dar tu suna cand poti,o seara placuta
buboss Reputație: 145 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2017 Seriozitate si punctualitate maxima!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2017 Postat Februarie 4, 2017 Seriozitate si punctualitate maxima!!!De retinut! Ms !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum