Sari la conținut

0736665372 30 ani titan

Postări Recomandate

Postat

0736665372 |  anunţul anterior / anunţul următor 

50 Lei
Masaj de relaxare
Descriere anunţ

Masaj de relaxare, Elena 30 ani, ofer masaj de relaxare si terapeutic domnilor seriosi si generosi, mai multe detalii la telefon, Titan.

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Ce suncute are...

• Oras:bucuresti
Postat

Si inteleg de ce am vazut acum care niste poze mai recente dintre care una cu fata....petarda frate...sper totusi ca nu ma insel ca este vb despre una si aceias persoana care am vazut-o azi.

• Minus 1
Postat

Si inteleg de ce am vazut acum care niste poze mai recente dintre care una cu fata....petarda frate...sper totusi ca nu ma insel ca este vb despre una si aceias persoana care am vazut-o azi.

www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/trapezului-doamna-matura-comunicativa-te-invit-la-mine-pentru-a-petrece-cateva_44860601
  • Minus 1
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

lol ce i moda cu taxa de deranj? cineva i lasa banii ala? pleci si cu asta basta.

• Oras:Bucuresti
Postat

Am vb cu blonda si zice că aia e colega care are poza cu fatza! Taxa de deranj 40 de lei! Bafta

lol ce i moda cu taxa de deranj? cineva i lasa banii ala? pleci si cu asta basta.

E o pacaleala pentru fraieri. Ar trebui sa-si puna poze reale in anunt si nu mai e nevoie de nicio taxa de deranj. Dar facand asta nu mai fac un ban pentru nimic nici tzeparele, nici guvizii. :slap2

Postat

Dupa ce ca este petarda femeia mai cere si taxa de deranj....futu-le foamea din gat de rapandule,ciorile dracu jegoase.

• Minus 1
Postat

Am vb cu blonda si zice că aia e colega care are poza cu fatza! Taxa de deranj 40 de lei! Bafta

Pula colega este ea are aceias conformatie a corpului...de la spate mai treaca-mearga dar din fata rupi usa cand o vezi.
  • Minus 1
Postat

Cred ca da!

Eu nu pot concepe ca as putea da ceva pentru deranj, din contra trebuie sa primesc cand are poze false sau este urata cu spume 

Postat

Eu nu pot concepe ca as putea da ceva pentru deranj, din contra trebuie sa primesc cand are poze false sau este urata cu spume

Sunt perfect deacord cu tine!

Dar foamea pestilor nu cunoaste limite!

• Minus 1

Postat

Sunt perfect deacord cu tine!

Dar foamea pestilor nu cunoaste limite!

poi le trebuiesc bani pentru lautari 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...