Sari la conținut

Alexandra skinny 0799.546.296

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Incep prin a  "certifica" ca da, Alexandra skinny e chiar slaba, slaba; din fericire pentru mine cel putin, este mult peste Alina Vogue unde mi-am luat de teapa la ultima vizita.

Diferentele stau in atitudinea Alexandrei care chiar isi doreste sa experimenteze sexul si sa il practice din plin, daca si noi suntem in stare ;

Ora petrecuta cu ea, saptamana trecuta, a fost de buna calitate chiar daca oralul a lipsit cu desavarsire - poate si pentru ca ii place sa se miste cu sexul in ea si sa geama de placere, sper ;)  - ea deasupra si "capritza" cum ii place sa spuna, au fost pozitiile cele mai folosite.

Desi sanii sunt mici, faptul ca devin erectili din excitare e un fapt pozitiv. Ce este interesant este ca ea are mici probleme cu atingerea clitorisului si a sfarcurilor insa asta tot inspre placerea sexului de contact vaginal acolo unde este interesata de punctul G sau/si A (Anterior Fornix Erogenous).

Deschisa deci la nou si nu este o simpla tuta, are si cuvintele la ea.

Note:

locatie - 8 lipsa aerului conditionat in camera de lucru ( regim hotelier Nerva Traian)

baie cu diverse tipuri de geluri, papuci si prosop curat si mare 9

Chip 8 -  de gustibus

trup skinny - 8

partida de sex - 9

o ora 250 lei lasati pe dulap fara sa fie ceruti

De revenit ? Da, parerea mea este ca este ca fata are unde sa isi imbunatateasca prestatiile

Sa aveti spor!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...