Sari la conținut

Car stunts

9300

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cum nu am gasit nici un topic asemanator (poate nu am cautat destul) si nu cred ca sunt singurul caruia ii plac masinile puternice (de la Dacia 1300 in sus), eu zic sa ne mai delectam ochii si cu masini, nu doar cu fete :)

• Like 1
Postat

Un loc foarte drag mie si cu un om foarte smecher ! :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

UUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !?!?! Ori e pe pilot automat masina, ori.... CUM ajunge la pedale, la 3 ani ?!?!?!?!? CE pana mea !?!?! :shocked :shocked :shocked :shocked :shocked

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Daca nu ma-nsel, acu' o vreme am mai aratat pe undeva o alta versiune a acestui filmulet. Nu stiu daca se incadreaza, dar e simpatic de vazut: cursa de viteza in coasta de la Pikes Peak, Colorado - SUA; traseu de 20 km, start la altitudine de 2860 m, sosire la altitudine de 4300 m, 156 viraje. Acum traseul e asfaltat; clipul e din 1988, cand, pe macadam, viteza MEDIE pe traseul pe care-l vedeti in film a fost undeva peste 110 km/h.

Ari Vatanen :) :

• Like 1
Postat

Daca nu ma-nsel, acu' o vreme am mai aratat pe undeva o alta versiune a acestui filmulet. Nu stiu daca se incadreaza, dar e simpatic de vazut: cursa de viteza in coasta de la Pikes Peak, Colorado - SUA; traseu de 20 km, start la altitudine de 2860 m, sosire la altitudine de 4300 m, 156 viraje. Acum traseul e asfaltat; clipul e din 1988, cand, pe macadam, viteza MEDIE pe traseul pe care-l vedeti in film a fost undeva peste 110 km/h.

Ari Vatanen :) :

Daca se incadreaza ?!?! filmuletul asta este "the shit" :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da voi ati ce face copilul ala la 3 ani ? M-a dat pe spate, efectiv... Real, sau nu, sa pui un copil pe scaunul de sofer, sa mai si faca drift si sa schimbe vitezele e SF...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...