9300 Reputație: 1526 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 Cum nu am gasit nici un topic asemanator (poate nu am cautat destul) si nu cred ca sunt singurul caruia ii plac masinile puternice (de la Dacia 1300 in sus), eu zic sa ne mai delectam ochii si cu masini, nu doar cu fete 1
9300 Reputație: 1526 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 8, 2016 Un loc foarte drag mie si cu un om foarte smecher ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2016 Postat Decembrie 8, 2016 Daca si in pat e ca la volan, te rupe https://www.youtube.com/watch?v=c_rUn-dX5og 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2016 Postat Decembrie 8, 2016 UUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !?!?! Ori e pe pilot automat masina, ori.... CUM ajunge la pedale, la 3 ani ?!?!?!?!? CE pana mea !?!?! :shocked :shocked 1
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 8, 2016 Daca nu ma-nsel, acu' o vreme am mai aratat pe undeva o alta versiune a acestui filmulet. Nu stiu daca se incadreaza, dar e simpatic de vazut: cursa de viteza in coasta de la Pikes Peak, Colorado - SUA; traseu de 20 km, start la altitudine de 2860 m, sosire la altitudine de 4300 m, 156 viraje. Acum traseul e asfaltat; clipul e din 1988, cand, pe macadam, viteza MEDIE pe traseul pe care-l vedeti in film a fost undeva peste 110 km/h. Ari Vatanen : 1
9300 Reputație: 1526 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 9, 2016 Daca nu ma-nsel, acu' o vreme am mai aratat pe undeva o alta versiune a acestui filmulet. Nu stiu daca se incadreaza, dar e simpatic de vazut: cursa de viteza in coasta de la Pikes Peak, Colorado - SUA; traseu de 20 km, start la altitudine de 2860 m, sosire la altitudine de 4300 m, 156 viraje. Acum traseul e asfaltat; clipul e din 1988, cand, pe macadam, viteza MEDIE pe traseul pe care-l vedeti in film a fost undeva peste 110 km/h. Ari Vatanen : Daca se incadreaza ?!?! filmuletul asta este "the shit"
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 Da voi ati ce face copilul ala la 3 ani ? M-a dat pe spate, efectiv... Real, sau nu, sa pui un copil pe scaunul de sofer, sa mai si faca drift si sa schimbe vitezele e SF...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum