dorin dorin Reputație: 5 Postat Decembrie 17, 2016 Postat Decembrie 17, 2016 Sibiu cu 1mai este în Drumul Taberei, Bucureşti Să înțeleg că nu eşti din Bucureşti ?Scuze nu am precizat orasul . Boarfa respectiva este din Bucuresti . Am pus anuntul de pe acest topic in atentia celor care vor sa se duca la curva respectiva . Deci de evitat .
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 17, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 17, 2016 Si crezi ca baga de seama careva, pe acest topic, ca ai facut o pseudorecenzie negativa?
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Decembrie 17, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Decembrie 17, 2016 Si crezi ca baga de seama careva, pe acest topic, ca ai facut o pseudorecenzie negativa? Lasă-l!
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 17, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 17, 2016 Lasă-l!Ai dreptate.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2016 Postat Decembrie 18, 2016 Doamna sau tanti paraschiv, nu stiu cate ierni numarati, pisica roz e la maxima capacitate cu nebuna lui favorita sa o faca mai putin ciufuta de cateva zile. desi cea din urma l-ar da...de pereti, jos de pe forum, afar din propria-i casa, si multe altele, nu l-ar da la oriscine inca. de fapt nimanuipoate ma-ta ai vreo farfurie de lustruit, vreo ceapa de tocat, vreun sot de ingrijit sau ce activitati casnice ori non oi avea tu pe acolo boala de care suferi se numeste erotomanie ,cu un tratament adecvat si un psihoterapeut bun ai ceva sanse sa te porti normal in viitor . Asta daca nu e ceva mai grav ... Ai grija de tine ! Este primul si ultimul meu raspuns adresat tie . ( chestia cu ma- ta nu o mai introduce in discursurile tale delirante este un subiect delicat mai ales cand ma- sa aluilalt " nu mai este " ) 5 3
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 18, 2016 boala de care suferi se numeste erotomanie ,cu un tratament adecvat si un psihoterapeut bun ai ceva sanse sa te porti normal in viitor . Asta daca nu e ceva mai grav ... Ai grija de tine ! Este primul si ultimul meu raspuns adresat tie . ( chestia cu ma- ta nu o mai introduce in discursurile tale delirante este un subiect delicat mai ales cand ma- sa aluilalt " nu mai este " )fix eu aveam obsesii sexuale... )) e bine ca nu-s casatorita si ma bag in seama cu toti pularaii pt 5 min de glorie si le zici la toti boss ceea ce inseamna ca esti sluga mica si asta a tuturor. de fapt inseamna c a ori esti santierist (da mascul), ori ceva creatura de scuipa seminte pe borduri mormaind hmm e bine boss toata jerpelita )ce boala fah nebagato in seama chiar de ala pe care l-ai luat de bun te lasa de erai cam toata ziulica pe aci:))vad cata atentie iti da lolce obsesie cand eu de multe ori vb de dimneata c omu pana noasptea tarziu de cateodata ne prinzi certandu-ne la 4 dimineata? jet fraiero ia hai roiu. sunt perfect de acord sa nu mi te adresezi 1
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 18, 2016 boala de care suferi se numeste erotomanie ,cu un tratament adecvat si un psihoterapeut bun ai ceva sanse sa te porti normal in viitor . Asta daca nu e ceva mai grav ... Ai grija de tine ! Este primul si ultimul meu raspuns adresat tie . ( chestia cu ma- ta nu o mai introduce in discursurile tale delirante este un subiect delicat mai ales cand ma- sa aluilalt " nu mai este " )Orice încercare de a te adresa dementei ca unui om normal, este, în sine, o adevărată demență. 3 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2016 Postat Decembrie 19, 2016 Orice încercare de a te adresa dementei ca unui om normal, este, în sine, o adevărată demență. stiu ce zici . Nici macar nu e indragostita pentru ca ar radia o stare de bine, chiar de fericire, de obicei indragostiti sunt mai ingrijiti , mai atenti la cum arata , mai interesati sa placa . Ceea ce nu e cazul ei ! Se citeste nefericirea in tot ce posteaza si inteleg ca este o ingalata . Habar nu are ce am scris cand am pomenit de erotomanie pentru ca este doar o ignoranta care a cautat repede pe google ce inseamna asta - dovada ca a scris despre obsesie sexuala . Ma opresc aici la a comenta despre un om bolnav pentru care am doar compasiune si fug repede ca ma acuza fiinta asta ca ma bag in seama cu tine pentru cinci minute de glorie. 5 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 E indragostita de bagarea in seama, de a iesi in evidenta a prost, de a scormoni cacatul, de a da cu bata-n balta. 10 7
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 20, 2016 E indragostita de bagarea in seama, de a iesi in evidenta a prost, de a scormoni cacatul, de a da cu bata-n balta.Vezi tu mini helesteu de pl lol mai stii ca asa ti-am zis odata haha, ai cladit un cont de fan cu hatereala rozk pe termen lung si nici macar acu dupa atata ura nu ma cunosti ) fanii astia nu sunt respectuosi!am mai multa atentie din diverse directi decat as voi fiind o fiinta destul de solitara sau ma rog sunt extrem de sociabila in contextul potrivit,dar inauntrum meu imi place singuratatea, nu ma fastaceste si ma simt confortabil alone.dau da cu bata in balta des, e specificul sagatatorului sa fie un gafeur innascut ca apoi sa isi despleticeasca singur picioarele innodate intr-un fel haios. fiecare cu defectele lui acuma nu puteam fi chiar perfecta. plus cand nu exegeraz defectele mele imi intaresc carisma chiar mi s-a spus frecvent.dar nu ma supar daca continui sa ma urasti.te priveste
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 20, 2016 Vezi tu mini helesteu de pl lol mai stii ca asa ti-am zis odata haha, ai cladit un cont de fan cu hatereala rozk pe termen lung si nici macar acu dupa atata ura nu ma cunosti ) fanii astia nu sunt respectuosi!am mai multa atentie din diverse directi decat as voi fiind o fiinta destul de solitara sau ma rog sunt extrem de sociabila in contextul potrivit,dar inauntrum meu imi place singuratatea, nu ma fastaceste si ma simt confortabil alone.dau da cu bata in balta des, e specificul sagatatorului sa fie un gafeur innascut ca apoi sa isi despleticeasca singur picioarele innodate intr-un fel haios. fiecare cu defectele lui acuma nu puteam fi chiar perfecta. plus cand nu exegeraz defectele mele imi intaresc carisma chiar mi s-a spus frecvent.dar nu ma supar daca continui sa ma urasti.te privesteNu te urăște, fă, nimeni. Nu meriți. 5 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Decembrie 20, 2016 Nu te urăște, fă, nimeni. Nu meriți. Sau nu mai mult ca pe musculiţele ălea beţive de îţi intră-n ochi, în ţuică, sau se pun bezmetice pe ţoalele galbene. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 20, 2016 Sau nu mai mult ca pe musculiţele ălea beţive de îţi intră-n ochi, în ţuică, sau se pun bezmetice pe ţoalele galbene.Drosophilla melanogaster? Alea au argumente solide să fie așa cum sunt. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2016 Postat Decembrie 20, 2016 Sau nu mai mult ca pe musculiţele ălea beţive de îţi intră-n ochi, în ţuică, sau se pun bezmetice pe ţoalele galbene.cu diferenta ca asteia ii place sa fie musca de kkt
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Decembrie 20, 2016 cu diferenta ca asteia ii place sa fie musca de kkt Calliphora species, cum ar zice machucamboSalut, clona mea! sau eu a ta... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2016 Postat Decembrie 20, 2016 Salut, clona mea! sau eu a ta...mai conteaza
vanessa31 Reputație: -447 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 Vanessa eu am glumit . Ce urmeaza sa zic nu mai este gluma :esti foarte sigura ca tu nu o sa faci asta niciodata ? Esti extrem de vehementa . Mai vorbim peste niste ani - daca suntem sanatoase . Știu c-ai glumit Eu îi răspunsesem unui alt user. Nu, nu sunt deloc sigură că n-aș putea călca în străchini. Dacă e ceva ce-am învățat în toată perioada asta de suspiciuni, mai mult sau mai puțin întemeiate, e faptul că niciodată nu poți ști ce va urma. Noi să fim sănătoase, că de puli e plină lumea. 3 4
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 20, 2016 Știu c-ai glumit Eu îi răspunsesem unui alt user. Nu, nu sunt deloc sigură că n-aș putea călca în străchini. Dacă e ceva ce-am învățat în toată perioada asta de suspiciuni, mai mult sau mai puțin întemeiate, e faptul că niciodată nu poți ști ce va urma. Noi să fim sănătoase, că de puli e plină lumea.Și de pizde nu?
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 20, 2016 Știu c-ai glumit Eu îi răspunsesem unui alt user. Nu, nu sunt deloc sigură că n-aș putea călca în străchini. Dacă e ceva ce-am învățat în toată perioada asta de suspiciuni, mai mult sau mai puțin întemeiate, e faptul că niciodată nu poți ști ce va urma. Noi să fim sănătoase, că de puli e plină lumea.Is ca zvonurile !
vanessa31 Reputație: -447 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 Și de pizde nu? Normal că și de pizde. De toate culorile și mărimile, să fie lumea fericită!
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 20, 2016 fix eu aveam obsesii sexuale... )) e bine ca nu-s casatorita si ma bag in seama cu toti pularaii pt 5 min de glorie si le zici la toti boss ceea ce inseamna ca esti sluga mica si asta a tuturor. de fapt inseamna c a ori esti santierist (da mascul), ori ceva creatura de scuipa seminte pe borduri mormaind hmm e bine boss toata jerpelita )ce boala fah nebagato in seama chiar de ala pe care l-ai luat de bun te lasa de erai cam toata ziulica pe aci:))vad cata atentie iti da lolce obsesie cand eu de multe ori vb de dimneata c omu pana noasptea tarziu de cateodata ne prinzi certandu-ne la 4 dimineata? jet fraiero ia hai roiu. sunt perfect de acord sa nu mi te adresezi-----------
pulesteu Reputație: 10787 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 Vezi tu mini helesteu de pl lol mai stii ca asa ti-am zis odata haha, ai cladit un cont de fan cu hatereala rozk pe termen lung si nici macar acu dupa atata ura nu ma cunosti ) fanii astia nu sunt respectuosi!am mai multa atentie din diverse directi decat as voi fiind o fiinta destul de solitara sau ma rog sunt extrem de sociabila in contextul potrivit,dar inauntrum meu imi place singuratatea, nu ma fastaceste si ma simt confortabil alone.dau da cu bata in balta des, e specificul sagatatorului sa fie un gafeur innascut ca apoi sa isi despleticeasca singur picioarele innodate intr-un fel haios. fiecare cu defectele lui acuma nu puteam fi chiar perfecta. plus cand nu exegeraz defectele mele imi intaresc carisma chiar mi s-a spus frecvent.dar nu ma supar daca continui sa ma urasti.te privesteNu e vorba de ura. Scarba, repugna. dezgust. Uneori esti amuzanta, dar prea rar.Contul nu iti este dedicat. Stiu ca ai impresia ca totul este despre tine si ca esti in centrul universului, dar de fapt esti fix nimeni. Nu esti prinjtesa, nu esti roz ci mai degraba maro. 9 7
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 20, 2016 Nu e vorba de ura. Scarba, repugna. dezgust. Uneori esti amuzanta, dar prea rar.Contul nu iti este dedicat. Stiu ca ai impresia ca totul este despre tine si ca esti in centrul universului, dar de fapt esti fix nimeni. Nu esti prinjtesa, nu esti roz ci mai degraba maro.ai dreptul sa ai orice parere despre mine nu si sa ma plictisesti mereu cu bagarea in seamamie daca o persoana imi pare neplacuta ori chiar ,mai mult ma dezgusta nu vreau sa am deloc de-a face cu aceasta si o evit. asta presupune scarbanu am impresia ca totul e despre mine si nu ma interesezi deloc ca persoana, ma confrunt cu tine inevitabil dupa insitentele tale de a vb cu mine ori la adresa mea si dupa 20,30 de ignorari iti mai spun sa ma lasi in pace gandind ca poate ai prezenta de spirit sa intelegicat despre printesa nu avea tu grija,sunt pt multa lume si este fix lumea de care sunt interesata si simt nevoia in ceea ce priveste rasfatul. mie mi se pare ingrijoratori cati membrii de pe acest site au impresia ca ma cunosc de cand lumea si pamantul, ca socializeaza cu mine cand vb numa ei, ca imi pasa ce zic, ca ii vad ca pe persoane si nu ca niste nicknamuri random .... a dezvoltat e drept cateva prietenii putine care se pot spune sunt si off forum,am simpatiile mele ca orice om,dar tu nu ma interezi deloc.inceteaza sa te bagi cu sila in seama cu mine si distribuieti timpul pt a schimba replici cu persoanele pe care le placi ori au placerea de a-ti vorbi. e ceva simplu si firesc. acum ma intorc sa te ignor ca vad ca nu pricepi sa iti vezi de ale tale sau poate nu ai o viata de care sa te ocupi,ceea ce nu ma priveste oricum. hashtag miserupe
pulesteu Reputație: 10787 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 Iti amintesc ca ai spus ca te pisi pe cei de aici si ca dispari. Asa ca de ce esti inca aici?Sau tu mergi pe ideea "o speli si e ca noua"? Ma doare in cur de tampeniile alea pe care le-ai scris. Crezi in mod eronat ca totul se refera la tine. Pur si simplu ai expirat, e cazul sa dispari. Reinventeaza-te sub alta forma mai prietenoasa daca esti in stare. Cauti cu japca relatii virtuale cu diversi baieti. Macar suge si tu o pula, mi s-ar parea mai cinstit. Nu e o jignire, e specificul site-ului.Dar probabil esti in realitate vreo obeza cu osanza purulenta sau vreun partar. 7 7
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 20, 2016 Iti amintesc ca ai spus ca te pisi pe cei de aici si ca dispari. Asa ca de ce esti inca aici?Sau tu mergi pe ideea "o speli si e ca noua"? Ma doare in cur de tampeniile alea pe care le-ai scris.in primul rand cand folosesc un limbaj agresiv nu sunt eu in o zona f happy si sunt practic deja pedepsita pt vorbele grele aruncate2. sunt pt pisicuts si la cererile lui in discutii personale sa ma intorc. daca consideri ca nu am ce cauta aici scrie-i lui in privinta asta ori nu ai tupeu?3.nu am ce face nou....cand sunt f suparata identific pb cu el cu tot forumu. de ceva vreme au mereu tendinta asta si se pare ca nu pot eu sa separ lucrurile. dar ar tb sa o fac.adica daca il resping pe el resping tot locul cu tot ce contine4. ti-am explicat clar ca nu iti permiti tu cu mine sa imi pretinzi niciun fel de explicatii, fiind un ilustru anonim si who gives a fuck pt mine. si ca nu este locul tau sa decizi unde este locul meu. Pisicuts o poate face si mi-a zis de nust cate ori ca-s binevenita si sa termin cu incapatanarea de a fi absenta aici si sa revinin concluzie da as putea spune ca e gresit si lipsit de corectitudine sa imi vars nervii pe toti cansd am ceva cu unu singur,dar as vrea eu sa ii vad pe multiin locul meu cu certuri si pb zilnice timp de cateva luni de zile fara o zi de respiro ori de cazut in intelegere.efectiv sa traiesti conflictual zi dupa zi, luna dupa luna. mie una nu mi s-a INTAMPLAT in viata mea sa nu fiu capabila sa comunic cu o persoana sa cadem de acord pe termen lung si nefiind obisnuita cu atatea blocaje de comunicare sunt zapacita si categoric nu imi manageriez bine purtarile fata de unii, sa zicem multi. plus ca sunt o fire ordonata social si emotional si atat haos iarasi nu era ceva cu care am fost obisnuita. si nici atata futere reciproca de creieridar daca te reconforteaza am decis eu pt mine ca este cazul ca asta sa fie ultima data cad incerc sa fac lucrurile sa mearga. si in caz de esec sa plec da fara preaviz, fara a nunta membrii etc Dar in concluzie daca nu te intereseaza ce zic ce plm ma tot intrebi si ce tot ai de vorbit cu mine asa incat sa imi ceri explicatii? Nu poti efectiv sa ma lasi in pace cum am vointa?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum