obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 13, 2016 Cu măsură, toate-s bune! Tre' sa stabilim masura. On topic:Eu am facut de multe ori sex cu o tipa maritata si n-am patit nimic rau. Ce coincidenta! Mai mult, stie si nevasta-mea! 2 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Decembrie 13, 2016 Pozitia pocioarelor cum? Orice pozitie, picioare sa aiba? Ce-s alea pocioare? Crăcănate?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Decembrie 13, 2016 Ce coincidenta! Mai mult, stie si nevasta-mea! Chiar n-a deranjat-o, este?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 13, 2016 Dimpotriva! 1 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 13, 2016 Ce-s alea pocioare? Crăcănate? Pare ca nu am fost dorit vreodata...nu mi s-a intamplat sa conversez cu cu o fata iar ea sa adopte pozitia 'la ginecolog'...E o-ul langa i, bai bulangiule! 1 4
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 13, 2016 Pe tastatura!
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 13, 2016 Tre' sa stabilim masura. Ce coincidenta! Mai mult,t stie si nevasta-mea! Glumesc evident, chiar nu-s misogin, aia ar însemna sa consider o inferioritate în vre-un domeniu, ceea ce nu-i cazul!
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Decembrie 13, 2016 Pare ca nu am fost dorit vreodata...nu mi s-a intamplat sa conversez cu cu o fata iar ea sa adopte pozitia 'la ginecolog'...E o-ul langa i, bai bulangiule! *bulangoule! 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 13, 2016 *bulangoule! 1 4
geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 13, 2016 De ce nu cred eu ,sau cred f geu oricum varianta aia cu s-a dat tipa la el,apoi el a refuzat-o si de atunci il respecta mult.Daca asta era treaba femeia dupa ce fu refuzata ,ca sa nu cumva sa pice ea de cacat cum ca ea s-a dat la prietenu sotului merge acasa si zice:prietenul tau geo_x36 s-a dat la mine.Eu n-am vrut nimic de la el,nesimtitu naibii ti-am zis numa sa stii....bla bla.Avantaj ea.Prietenu vine la geo_x36 si-i crapa capu.Sau ceva gen....Asa se termina povestea daca era pe bune.Altfel daca nu s-a intamplat e varianta ta clarAmice nobel ... ești liber să crezi ce vrei, eu doar am expus cum au stat lucrurile. Ne știm eu, el si sotia lui de peste 40 de ani, Am fost colegi de când eram mici ... samd. Nu toți gândesc ca și tine. Varianta expusa de tine nu tine de caracter, iar soția lui nu face parte din categoria menționată de tine. 1 3
geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 13, 2016 Simt o urma de invidie Donsoara anais ... tu oi fi vaneasa ? 1 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 13, 2016 Baneasa? 3 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 13, 2016 Baneasa? Nene is pi tilifon si dicționarul ala își face de cap ... corectai rapid 1 3
nobel Reputație: 5960 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 13, 2016 Amice nobel ... ești liber să crezi ce vrei, eu doar am expus cum au stat lucrurile. Ne știm eu, el si sotia lui de peste 40 de ani, Am fost colegi de când eram mici ... samd. Nu toți gândesc ca și tine. Varianta expusa de tine nu tine de caracter, iar soția lui nu face parte din categoria menționată de tine.Geo draga zdai seama despre ce caracter vorbim atunci cand sotia lu ala se da la tine.Asta pe do parte.Pe de alta parte n-am zis ca e singura varianta.Dar a doua varianta e cea spusa de harry.Pt ca in cazul in acre nu era o intelegere prealabila intre prietenu si nevsta-sa sa vada ei ce vei face ci femeia ar fi facut-o de capu ei.....stai tu linistit...Nici o femeie cu capu intreg nu s-ar fi riscat sa aiba incredere in tacerea ta dupa ce ea a fost refuzata si sa piarda tot ce a construit ea X-spe ani, ci te baga pe tine in CACAT fara macar sa clipeasca o fractiune de secunda cu ochii inchisi.Puteai tu dupa aia sa spui ce vroiai prietenului tau ca ala nu te credea pe tine.Dar precum nu te-ai trezit cu prietenul tau in usa.....intelegerea fuse prealalbila intre ei doi legat de tine,sau faza nu s-a intamplat.
geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 13, 2016 Geo draga zdai seama despre ce caracter vorbim atunci cand sotia lu ala se da la tine.Asta pe do parte.Pe de alta parte n-am zis ca e singura varianta.Dar a doua varianta e cea spusa de harry.Pt ca in cazul in acre nu era o intelegere prealabila intre prietenu si nevsta-sa sa vada ei ce vei face ci femeia ar fi facut-o de capu ei.....stai tu linistit...Nici o femeie cu capu intreg nu s-ar fi riscat sa aiba incredere in tacerea ta dupa ce ea a fost refuzata si sa piarda tot ce a construit ea X-spe ani, ci te baga pe tine in CACAT fara macar sa clipeasca o fractiune de secunda cu ochii inchisi.Puteai tu dupa aia sa spui ce vroiai prietenului tau ca ala nu te credea pe tine.Dar precum nu te-ai trezit cu prietenul tau in usa.....intelegerea fuse prealalbila intre ei doi legat de tine,sau faza nu s-a intamplat. Nu am interesul să te conving de nimic amice ... încă o dată spun, crezi ce vrei !
expertul888 Reputație: 1113 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Decembrie 13, 2016 De ce sunt femeile maritate sunt mai grase decat cele singure?Femeile singure vin acasa, vad ce e in frigider si se duc in pat.Femeile maritate vin acasa, vad ce e in pat si se duc la frigider...
nobel Reputație: 5960 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 13, 2016 Nu am interesul să te conving de nimic amice ... încă o dată spun, crezi ce vrei !normal...oricum e interesanta povestea ta.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 13, 2016 De ce sunt femeile maritate sunt mai grase decat cele singure?Femeile singure vin acasa, vad ce e in frigider si se duc in pat.Femeile maritate vin acasa, vad ce e in pat si se duc la frigider... Ba tu esti! :laugh2
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 13, 2016 normal...oricum e interesanta povestea ta.O femeie nu "uită" un refuz. 2 4
nobel Reputație: 5960 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 13, 2016 O femeie nu "uită" un refuz.Corect!Si daca-ai refuzat-o mai ales casatorita fiind aia,sau avand un prieten poti sa stii ce te asteapta
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 13, 2016 Corect!Si daca-ai refuzat-o mai ales casatorita fiind aia,sau avand un prieten poti sa stii ce te asteaptaMai bine o fuți dampulea, să-i treacă.
nobel Reputație: 5960 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 13, 2016 Mai bine o fuți dampulea, să-i treacă.exact....Inchizi ochii si te gandesti la patrie....)))
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 13, 2016 exact....Inchizi ochii si te gandesti la patrie....)))La rozkendra
nobel Reputație: 5960 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Decembrie 13, 2016 La rozkendra sau la rozkendra.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2016 Postat Decembrie 13, 2016 Donsoara anais ... tu oi fi vaneasa ? Nope ! Nu-s ! Nici Vanessa nici Baneasa 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum