Sari la conținut

Sex cu o tipa maritata

Postări Recomandate

Postat

Frati de pe acest site .

Apare in ultima vreme un anunt pe anuntul telefonic cu urmatorul link

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/rebecca-bruneta-atenta-cu-tine-locatie-de-lux-ofer-masaj-garantez-igiena-si_43663501.html?l=955dceb53520d49b1d3bedb5a6535aca

avind numarul de telefon   0730342532 .

Pericol  corcitura tiganca hoata care sta cu pestele in garsoniera  .

Feritiva . Decit sa dati bani la boarfa aceia mai bine ii aruncati pe strada .

Ea sta in camera si pestele in bucatarie . 

Boarfa sta pe strada Sibiu intersectie cu 1 Mai . Scara este linga o florarie la etajul 9 ap 99 .

• Oras:Lost in the wind
Postat

Frati de pe acest site .

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/rebecca-bruneta-atenta-cu-tine-locatie-de-lux-ofer-masaj-garantez-igiena-si_43663501.html?l=955dceb53520d49b1d3bedb5a6535aca

Boarfa sta pe strada Sibiu intersectie cu 1 Mai . Scara este linga o florarie la etajul 9 ap 99 .

In ce oras ?

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Pozitia pocioarelor cum? Orice pozitie, picioare sa aiba? :)

boss hai ca asta cu pocioarele m-a facut sa rad copios ! Si restul postarilor tale ! Hai sa iti explic ca la grupa mica gradinita : ele picioarele in pozitia bipeda , nu discutam aici despre pozitia picioarelor in aer spre tavan / cer ! Hai ca ai inteles . Cand tipa sta langa tine - subliniez langa tine - are genunchi ( focus boss / genunchi sunt apropiati nu indepartati) indreptati spre tine .
Vizitator ana paraschiv
Postat

Frati de pe acest site .

tipa asta una din alea maritatele ?
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

boss hai ca asta cu pocioarele m-a facut sa rad copios ! Si restul postarilor tale ! Hai sa iti explic ca la grupa mica gradinita : ele picioarele in pozitia bipeda , nu discutam aici despre pozitia picioarelor in aer spre tavan / cer ! Hai ca ai inteles . Cand tipa sta langa tine - subliniez langa tine - are genunchi ( focus boss / genunchi sunt apropiati nu indepartati) indreptati spre tine .

Sa-mi bag daca nu mi-am scrantit picioarele incercand sa reproduc pozitia "bipeda".

Cum p..ozitia calului poti sa apropii sau sa indepartezi genunchii unul de celalalt!?

Asta daca tin picioarele nemiscate, doar incercand sa-mi apropii genunchii!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

In ce oras ?

Sibiu cu 1mai este în Drumul Taberei, Bucureşti :)

Să înțeleg că nu eşti din Bucureşti ?

• Like 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Sa-mi bag daca nu mi-am scrantit picioarele incercand sa reproduc pozitia "bipeda".

Cum p..ozitia calului poti sa apropii sau sa indepartezi genunchii unul de celalalt!?

Asta daca tin picioarele nemiscate, doar incercand sa-mi apropii genunchii!

era o " ironie - sarcastico caterincoasa " :) nu eu am zis de cracaneala si picioare desfacute ca la ginecolog . Am o imaginatie destul de saraca . Ziceam ceva ce sigur ai inteles sau ...? Uite exemple : tu conduci masina si ea este indreptata apre tine cu genunchi chiar daca are spatele lipit de spatarul scaunului si se uita in alta parte , la o tigare ea este indreptata spre tine . Hai ca suntem adulti ( sper/ cred) este un semnal evident pe care il stie toata lumea .
Postat

Sibiu cu 1mai este în Drumul Taberei, Bucureşti :)

Să înțeleg că nu eşti din Bucureşti ?

Nu sunt, dar, nu asta conteaza, urma sa intreb tara, poate ma dumiream cum a ales topicul asta pentru postul respectiv !

• Like 1
Postat

era o " ironie - sarcastico caterincoasa " :) nu eu am zis de cracaneala si picioare desfacute ca la ginecolog . Am o imaginatie destul de saraca . Ziceam ceva ce sigur ai inteles sau ...? Uite exemple : tu conduci masina si ea este indreptata apre tine cu genunchi chiar daca are spatele lipit ce spatarul scaunului si se uita in alta parte , la o tigare ea este indreptata spre tine . Hai ca suntem adulti ( sper/ cred) este un semnal evident pe care il stie toata lumea .

Mai usor nene cu ironiile astea ca-mi cedeaza meniscurile! :))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Scuze !

Vizitator pustiu84
Postat

era o " ironie - sarcastico caterincoasa " :) nu eu am zis de cracaneala si picioare desfacute ca la ginecolog . Am o imaginatie destul de saraca . Ziceam ceva ce sigur ai inteles sau ...? Uite exemple : tu conduci masina si ea este indreptata apre tine cu genunchi chiar daca are spatele lipit de spatarul scaunului si se uita in alta parte , la o tigare ea este indreptata spre tine . Hai ca suntem adulti ( sper/ cred) este un semnal evident pe care il stie toata lumea .

Hai sa te dezamagesc...o femeie de 40 de ani ti-o spune franc in fata daca vrea ceva de la tine, nu trebuie sa stai sa citesti semnale non-verbale :)

In alta ordine idei: pozitiile astea la care tot faci referire le cunosc toate femeile? Intreb doar ca sa ma asigur ca nu ma trezesc cu o palma interpretand gresit pozitia genunchilor interlocutoarei :)

Vizitator ana paraschiv
Postat

Hai sa te dezamagesc...o femeie de 40 de ani ti-o spune franc in fata daca vrea ceva de la tine, nu trebuie sa stai sa citesti semnale non-verbale :)

In alta ordine idei: pozitiile astea la care tot faci referire le cunosc toate femeile? Intreb doar ca sa ma asigur ca nu ma trezesc cu o palma interpretand gresit pozitia genunchilor interlocutoarei :)

nu ma dezamagesti absolut deloc . O femeie nu o sa spuna niciodata franc in fata daca vrea ceva de la tine( sex ) . Am spus ca trebuie sa existe cel putin trei semnale :) . Tu cati anisori ai ? :)
Postat

Păi nu poate că e bărbat , dacă era femeie nu zicea asta

Nasol atunci.

Sunt 2 mistere pe care speram sa le elucidez pe forumul asta: de ce nu spune femeia direct ce gândește și de ce postează Marian Cristescu muzica pe 10-15 topice zilnic.

• Like 4
Vizitator ana paraschiv
Postat

De ce nu?? Poți sa ne luminezi?

sa - mi spui tu daca ai avut o astfel de experienta ! Ai fost intrebat direct de o dama( de 20, 30 , 40 ani - ideea este ca nu conteaza varsta sau experienta - kilometri de +%¥_ cum spuneti voi ) daca vrei sa faci sex cu ea ? :)
Vizitator ana paraschiv
Postat

Păi nu poate că e bărbat , dacă era femeie nu zicea asta

esti plictisitor ! Sa moara Bibi ! Pe cuvantul tau de pionier ? Este ca ai o obsesie legata de clone ? Oare de unde ti se trage ?
Postat

Nasol atunci.

Sunt 2 mistere pe care speram sa le elucidez pe forumul asta: de ce nu spune femeia direct ce gândește și de ce postează Marian Cristescu muzica pe 10-15 topice zilnic.

Hmmmm....la prima cred că aşa sunt ele vor să ghicim noi :)

Iar la a doua Marian Cristescu are o tulburare de comportament :slap2

Postat

sa - mi spui tu daca ai avut o astfel de experienta ! Ai fost intrebat direct de o dama( de 20, 30 , 40 ani - ideea este ca nu conteaza varsta sau experienta - kilometri de +%¥_ cum spuneti voi ) daca vrei sa faci sex cu ea ? :)

Rugămintea mea era sa ne explici "de ce nu", n-am afirmat ca n-ai dreptate.

Înțelegi?

Postat

esti plictisitor ! Sa moara Bibi ! Pe cuvantul tau de pionier ? Este ca ai o obsesie legata de clone ? Oare de unde ti se trage ?

Este, este :)

E obsesia vieți mele :laugh2

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Pai ce au principiile cu prezenta pe site ?  Eu sunt curioasa .

Păi,unul ar fi că nu trebuie să-ți înșeli nevasta (a mea chiar nu merită) și totuși o fac!

Altul ar fi că nu trebuie să lovești femeia nici măcar cu o floare și,cu toate acestea, abia aștept să ajung la una să-i altoiesc niște palme sănătoase pe niște buci voluptoase și să o bat cu pula peste gură!!

Ajunge?? Am fost convingător?? Dacă nu,mai am!!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

nu ma dezamagesti absolut deloc . O femeie nu o sa spuna niciodata franc in fata daca vrea ceva de la tine( sex ) . Am spus ca trebuie sa existe cel putin trei semnale :) . Tu cati anisori ai ? :)

E din Oradea.Avea nume de utilizator Pustiu 

Vrei sa-l cresti? =))

• Like 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Aici nu cred că trebuie să generalizăm. Eu, când mă mai apucă poftele, îi șoptesc la ureche un scurt: aș vrea să mă fuți/să ți-o sug etc.

• Like 3
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...