raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 14, 2016 Aici nu cred că trebuie să generalizăm. Eu, când mă mai apucă poftele, îi șoptesc la ureche un scurt: aș vrea să mă fuți/să ți-o sug etc. Sotul nu se ia in calcul. 1 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Aici nu cred că trebuie să generalizăm. Eu, când mă mai apucă poftele, îi șoptesc la ureche un scurt: aș vrea să mă fuți/să ți-o sug etc. Sotul nu se ia in calcul. corect - nu se pune ! Si eu fac asta - ce ai spus tu, Vanessa , plus inca multe alte traznai . 4 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 E din Oradea.Avea nume de utilizator Pustiu Vrei sa-l cresti? Este la mare departare de mine . Nu imi plac pustii . Nu vreau sa cresc pe nimeni ( adica am pe cine nu am nevoie sa infiez )
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Este, este E obsesia vieți mele Nu am nimic impotriva . Esti invitatul meu ! Continua .
vanessa31 Reputație: -447 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2016 Sotul nu se ia in calcul. corect - nu se pune ! Si eu fac asta - ce ai spus tu, Vanessa , plus inca multe alte traznai . Hmm, dacă soțul nu se pune în cazul tău, please share! P.S.- Deja suntem vreo trei neveste pe site-ul ăsta, poate c-ar trebui să avem un colț al nostru ) 2 4
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Rugămintea mea era sa ne explici "de ce nu", n-am afirmat ca n-ai dreptate.Înțelegi? O sa iti explic , desigur , dar nu am timp acum .
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 14, 2016 Hmm, dacă soțul nu se pune în cazul tău, please share! P.S.- Deja suntem vreo trei neveste pe site-ul ăsta, poate c-ar trebui să avem un colț al nostru ) Sa va "share-uiti'" barbatii? 1 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Hmm, dacă soțul nu se pune în cazul tău, please share! P.S.- Deja suntem vreo trei neveste pe site-ul ăsta, poate c-ar trebui să avem un colț al nostru ) Vanessa eu sunt de acord . Sa faca motanu' suprem coltul asta . Uite , eu nu vorbeam strict de sot ziceam in general ca nu stiu nicio femeie care sa se duca la un tip pe care il place si sa ii spuna direct ' hai s-o facem " - vorbesc de unul cu care nu a mai fost niciodata in pat . 5 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Sa va "share-uiti'" barbatii? Nu . Eu nu am de dat nici sot nici amant .
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 14, 2016 Nu . Eu nu am de dat nici sot nici amant . N-ai precizat daca ai de luat.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 N-ai precizat daca ai de luat. Nu . Nici de luat . Sunt in " relatia" asta de vreo 20 de ani . Nu intentionez sa fac schimbari - shimb(uri) 4 3
vanessa31 Reputație: -447 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2016 Sa va "share-uiti'" barbatii? Ei, na! Ce ți-ar mai plăcea să fii share-uit, Raffa... Vanessa eu sunt de acord . Sa faca motanu' suprem coltul asta . Uite , eu nu vorbeam strict de sot ziceam in general ca nu stiu nicio femeie care sa se duca la un tip pe care il place si sa ii spuna direct ' hai s-o facem " - vorbesc de unul cu care nu a mai fost niciodata in pat . Dacă n-a mai fost niciodată, clar că n-ar spune drept în față, ar fi dubioasă. La fel mi s-ar părea și mie un tip care mă abordează direct: Hai să te fut! 1 4
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 14, 2016 Nu . Nici de luat . Sunt in " relatia" asta de vreo 20 de ani . Nu intentionez sa fac schimbari - shimb(uri) Multi inainte!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Multi inainte! multumim !
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Ei, na! Ce ți-ar mai plăcea să fii share-uit, Raffa... Dacă n-a mai fost niciodată, clar că n-ar spune drept în față, ar fi dubioasă. La fel mi s-ar părea și mie un tip care mă abordează direct: Hai să te fut!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 14, 2016 Multi inainte! Frate, tu mai crezi in Mos Craciun? Realizezi cum arata "fetele" (zeci de ani de casnicie, multiple nasteri etc.)? Doar mintea a mai ramas de ele (si limba ascutita)... Nu-ti pierde timpul. (Eu am dubii si in privinta faptului ca toate sunt de gen feminin...) 7 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 14, 2016 Ei, na! Ce ți-ar mai plăcea să fii share-uit, Raffa... Dacă n-a mai fost niciodată, clar că n-ar spune drept în față, ar fi dubioasă. La fel mi s-ar părea și mie un tip care mă abordează direct: Hai să te fut! Deloc. Eu sunt mai pudic.
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 14, 2016 Frate, tu mai crezi in Mos Craciun? Realizezi cum arata "fetele" (zeci de ani de casnicie, multiple nasteri etc.)? Doar mintea a mai ramas de ele (si limba ascutita)... Nu-ti pierde timpul. (Eu am dubii si in privinta faptului ca toate sunt de gen feminin...) Frate, in spatele tastaturii poate fi oricine. Importanta e imaginatia! Referitor la discutiile de mai sus, iti garantez ca una dintre ele e sigur femeie. O Doamna! 1 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 14, 2016 Si ce folos? Aici nu e loc pentru doamne... 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Ești vaneAsa. Ce nu pricepi? Pricep greu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 On topic:Eu am facut de multe ori sex cu o tipa maritata si n-am patit nimic rau. Si nu ii spui tipului cum sa procedeze ? Esti egoist ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Păi,unul ar fi că nu trebuie să-ți înșeli nevasta (a mea chiar nu merită) și totuși o fac!Altul ar fi că nu trebuie să lovești femeia nici măcar cu o floare și,cu toate acestea, abia aștept să ajung la una să-i altoiesc niște palme sănătoase pe niște buci voluptoase și să o bat cu pula peste gură!!Ajunge?? Am fost convingător?? Dacă nu,mai am!! Nu stii nimic ! Se pare ca nu o stiai pe aia cu " palmele peste fund sunt ca aplauzele cu o singura mana pentru un fund frumos " iar chestia aia cu lula peste gura este o " bataie' erotica care nu are legatura cu proverbul spus de tine . Poate si sotia ta are fantezii din astea . De ce nu incerci ? . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Frate, tu mai crezi in Mos Craciun? Realizezi cum arata "fetele" (zeci de ani de casnicie, multiple nasteri etc.)? Doar mintea a mai ramas de ele (si limba ascutita)... Nu-ti pierde timpul. (Eu am dubii si in privinta faptului ca toate sunt de gen feminin...) Mare dreptate ai !
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 14, 2016 Iarasi? :laugh2
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 14, 2016 Iarasi? :laugh2 Intotdeauna.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum