inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 26, 2015 De unde si pana unde ii fake? simt eutot site e fake 2
jupanulcj Reputație: 330 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:vest Oras:vest Postat Noiembrie 26, 2015 simt eutot site e fake Atunci ce pula mea mai cauti pe aici daca tot situl este fake, Dispari de aici. 3
nanan Reputație: 73 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 28, 2015 Am ajuns si eu in cele din urma la Ella,sunat la salon unde imi spune exact locatia, foarte usor de gasit, ajung in locatie, fata chiar arata super ok si are foarte mult bun simt. Apoi am intrat la un dus pentru igenizare si am revenit pentru actiune..Ce sa spun am ramas foarte mirat, fata chiar e senzuala si pasionala, Sincer chiar nu am asteptam sa fie asa o experienta placuta, mai mult am mers din curiozitate, foarte pasionala, are mult bun simt, stie sa vorbeasca, si un GFE ridicat, e foarte ingrijita si niste maini foarte finute .Este o fire prietenoasa , frumoasă.La dus este prosoape curate, geluri de dus.La întoarcere în camera de ostilitati am rămas surprins plăcut, mă așteptase ținută sexy. ..A început cu sărutări , mângâieri până a ajuns sa facă un masaj erotic de zile mari cu atenție și la zonele adiacente. ...Am ajuns în 69 unde am și finalizat. După igienizare am mai stat puțin la povesti și dus am fost.De recomandat cu siguranță. Notele sunt: Locatie 9Aspect 9Masaj de relaxare 8Masaj erotic 9Igiena 10GFE 8Pret 150/ora 3
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 29, 2015 Atunci ce pula mea mai cauti pe aici daca tot situl este fake, Dispari de aici. frumus vb 2
croco69 Reputație: 4 Postat Noiembrie 30, 2015 Postat Noiembrie 30, 2015 Salutare Frati futaciosi..., In urma cu aprox doua saptamani am ajuns si eu pe meleaguri clujene..,obosit fiind.., am decis sa caut putina relaxare.., am ajuns la Privilege.., Nu este prima oara cand am fost aici.., dar prima oara cand scriu..Ajuns.., sunat.., primit..,Servit cu suc.., apar si fetele....Aleg sa urc cu ella..., o tipa ft senzuala , draguta.,,In camera.., dupa dus..,apare si ella doar intr un prosop..,,Inceput cu un masaj de relaxare..,,sarutari tandre .., E o dulceata de fata.., ce mai..,,Trecut la masaj erotic .., bine executat., intretinut de sarutari tandre pe piept..,gat..,, coapse..,,Finalizare in 69 .., am avut ocazia sa i admir pusilica..Sa o gust.., ii auzeam respiratia sacadata..,intre timp ea ocupandu se de micut..Finalizare pe sanii ei..,, apropo .., are niste sani .., ðŸ˜ðŸ˜Dupa igienizare.,, s a cuibarit in bratele mele.., ammai discutat putin.., am reusit sa i fur cateva sarutari..,De recomandat..Abea astept sa revin
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 30, 2015 Salutare Frati futaciosi...,In urma cu aprox doua saptamani am ajuns si eu pe meleaguri clujene..,obosit fiind.., am decis sa caut putina relaxare.., am ajuns la Privilege..,Nu este prima oara cand am fost aici.., dar prima oara cand scriu..Ajuns.., sunat.., primit..,Servit cu suc.., apar si fetele....Aleg sa urc cu ella..., o tipa ft senzuala , draguta.,,In camera.., dupa dus..,apare si ella doar intr un prosop..,,Inceput cu un masaj de relaxare..,,sarutari tandre ..,E o dulceata de fata.., ce mai..,,Trecut la masaj erotic .., bine executat., intretinut de sarutari tandre pe piept..,gat..,, coapse..,,Finalizare in 69 .., am avut ocazia sa i admir pusilica..Sa o gust.., ii auzeam respiratia sacadata..,intre timp ea ocupandu se de micut..Finalizare pe sanii ei..,, apropo .., are niste sani .., Dupa igienizare.,, s a cuibarit in bratele mele.., ammai discutat putin.., am reusit sa i fur cateva sarutari..,De recomandat..Abea astept sa revin10 pe linie nu ? 2
croco69 Reputație: 4 Postat Noiembrie 30, 2015 Postat Noiembrie 30, 2015 " inspire".., nu sunt profesor sa dau note.., dute si convingete singur.., daca ar fii sa depunctez ceva.., m as oprii asupra camerelor.,,, in rest.., nimik de obiectat din punctul meu de vedere..., masaje relaxante.., va doresc..
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Decembrie 3, 2015 " inspire".., nu sunt profesor sa dau note.., dute si convingete singur.., daca ar fii sa depunctez ceva.., m as oprii asupra camerelor.,,, in rest.., nimik de obiectat din punctul meu de vedere..., masaje relaxante.., va doresc..camere?
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:CJ Oras:CJ Postat Decembrie 3, 2015 Unde vedem poze cu fetele ?!
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Decembrie 3, 2015 Unde vedem poze cu fetele ?!in baie la noa
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Decembrie 3, 2015 Salutare Frati futaciosi...,In urma cu aprox doua saptamani am ajuns si eu pe meleaguri clujene..,obosit fiind.., am decis sa caut putina relaxare.., am ajuns la Privilege..,Nu este prima oara cand am fost aici.., dar prima oara cand scriu..Ajuns.., sunat.., primit..,Servit cu suc.., apar si fetele....Aleg sa urc cu ella..., o tipa ft senzuala , draguta.,,In camera.., dupa dus..,apare si ella doar intr un prosop..,,Inceput cu un masaj de relaxare..,,sarutari tandre ..,E o dulceata de fata.., ce mai..,,Trecut la masaj erotic .., bine executat., intretinut de sarutari tandre pe piept..,gat..,, coapse..,,Finalizare in 69 .., am avut ocazia sa i admir pusilica..Sa o gust.., ii auzeam respiratia sacadata..,intre timp ea ocupandu se de micut..Finalizare pe sanii ei..,, apropo .., are niste sani .., Dupa igienizare.,, s a cuibarit in bratele mele.., ammai discutat putin.., am reusit sa i fur cateva sarutari..,De recomandat..Abea astept sa revinsalature labagiilor e m ai bine 1
medea Reputație: 4392 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 3, 2015 Da ma ca toți îs labari ca tine alți au bani sa futa 2
medea Reputație: 4392 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 3, 2015 Sau plătesc sa li se facă laba . Ei scriu și tu te labuiesti 2
songoku Reputație: 809 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Decembrie 3, 2015 Sau plătesc sa li se facă laba . Ei scriu și tu te labuiesti 1
croco69 Reputație: 4 Postat Decembrie 5, 2015 Postat Decembrie 5, 2015 " inspire".., ma refeream la amenajarea camerelor..., unde se desfasoara.., sedinta de masaj.., ce te miri asa.., ca " proasta la pu.."?
croco69 Reputație: 4 Postat Decembrie 5, 2015 Postat Decembrie 5, 2015 Daca vrei.., iti platesc eu o ora de masaj.., la Ella.., sa vezi ce stie fata asta.., apoi da ti cu parerea.., In cazul in care te decizi.., esti invitatul meu...," ne.. Inspiratule"...😎😎
croco69 Reputație: 4 Postat Decembrie 5, 2015 Postat Decembrie 5, 2015 Daca vrei.., iti platesc eu o ora de masaj.., la Ella.., sa vezi ce stie fata asta.., apoi da ti cu parerea.., In cazul in care te decizi.., esti invitatul meu...," ne.. Inspiratule"...😎😎
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Decembrie 6, 2015 Daca vrei.., iti platesc eu o ora de masaj.., la Ella.., sa vezi ce stie fata asta.., apoi da ti cu parerea..,In cazul in care te decizi.., esti invitatul meu...," ne.. Inspiratule"...jurate
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Decembrie 6, 2015 Sau plătesc sa li se facă laba . Ei scriu și tu te labuiestitatau nu se labuiesti?
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Decembrie 6, 2015 Da ma ca toți îs labari ca tine alți au bani sa futafake
croco69 Reputație: 4 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Scrie mi cand vrei sa mergi si rezolv eu la salon cu plata...,
estrogen Reputație: 1694 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 7, 2015 Scrie mi cand vrei sa mergi si rezolv eu la salon cu plata...,Imi platesti si mie de un masaj?
croco69 Reputație: 4 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Daca mi platesti tu doua..., ))
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Decembrie 12, 2015 bine boss
croco69 Reputație: 4 Postat Decembrie 14, 2015 Postat Decembrie 14, 2015 Seara buna ... Frati futaciosi...Zilele trecute.., punctat din nou..., Ella.., ca de obicei ft draguta...,Masaj de relaxare ft bun.., erotic.., la fel.., Ella emana un erotism aparte.., estw ft senzuala.., prietenoasa..,sunt convins ca cei care o cunosc subscriu celor relatate de mine..Vreau doar sa subliniez ca sm fost de destule ori la ea.., si v oi revenii cu drag si nerabdare..Ella.., esti o dulce.., Abea astept sa te revad..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum