Sari la conținut

0724375432-300 lei ora ....😃😄

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai are un topic deschis! Are un peste fomist asta se vede clar! A avut locație la Dristor Mc! 60 sau 80 fin! Clar că nu merită! Am scris pe alt topic ca am sunat-o intr-o seara si pe fundal se auzea o voce de bărbat"hai fa închide telefonul, da-l în plm! " :)))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai are un topic deschis! Are un peste fomist asta se vede clar! A avut locație la Dristor Mc! 60 sau 80 fin! Clar că nu merită! Am scris pe alt topic ca am sunat-o intr-o seara si pe fundal se auzea o voce de bărbat"hai fa închide telefonul, da-l în plm! " :)))

LOL ! Asta e foarte tare, frate ! :laugh2 :laugh2

Postat

Din păcate am fost eu acum. Etajul 2 blocul din spate la mc.

Garsoniera mizera, domnișoara de etnie. Am decis totuși sa ramân.mare greșeala.

După ce am dat banutii(60), s-a transformat in cea mai neprimitoare persoana pe care am cunoscut-o.

Pozele sunt ale ei, dar e mult mai grasa in realitate.

Nici nu știu ce sa mai spun despre acțiune. Cred ca e cea mai urâta vizita pe care am făcut-o.

Nu recomand nici la dușmani.

• Like 2
  • Oras:Pe unde apucam
Postat

Salut,

Am fost si eu la ea... trist de tot, imi pare rau ca nu am putut da un comment mai repede... 

servicii mediocreeeeeeeeeee rauuu mai rau ca un fast-fuck, asa cum zice si colegul de mai sus dupa ce se vede cu banii nu mai presteaza nimic.... ba da nimic... decat ti-o freaca cu mana... si zice hai odata, dar hai mai repede... wtf????

DE EVITAT!!!!

Nu pot sa notez nimc pentru ca as da doar 0 la tot.

• Like 3
Postat

Salut,

Am fost si eu la ea... trist de tot, imi pare rau ca nu am putut da un comment mai repede... 

servicii mediocreeeeeeeeeee rauuu mai rau ca un fast-fuck, asa cum zice si colegul de mai sus dupa ce se vede cu banii nu mai presteaza nimic.... ba da nimic... decat ti-o freaca cu mana... si zice hai odata, dar hai mai repede... wtf????

DE EVITAT!!!!

Nu pot sa notez nimc pentru ca as da doar 0 la tot.

Vizitator unul-oarecare
Reputație: 0
Postat

Chestia mai rea este ca a aparut si in constanta, si cica ofera sex total, la 40 finalizarea. Chiar asa de foame e...de bani?  :slap2 gee-sus!

Postat

Pentru informare...hai sa-i afisam si numarul de telefon in format :

0724.375.432

Da mai bine la cautari...

post-18980-0-96448400-1489664777_thumb.jpg

Postat

Cautam intr-o seara de calduroasa o mica desfranare. Am gasit numarul ei pe anuntul si am zis sa vad mai multe detalii despre ea. Am vazut pozele de aici si nu mi-a perit cheful sa ma mai duc la " femei cu inima de aur" -》 curve pentru cei care nu ati priceput.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...