mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Neata,Ma simt cam aiurea azi , vrea cineva sa bem o cafea la Mc Donalds la Piata Romana?
robert323 Reputație: -142 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Daca vrei gasesti, lucratorii la salubritate nu unul... 2
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 Daca vrei gasesti, lucratorii la salubritate nu unul...Ma simt trist si deprimat si nu am cu cine iesi la o cafea azi
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 Ala eu , ala eu , usurel nu va ingramaditi De mentionat este faptul ca vreau sa ies doar cu fete , si sa plateasca cafeaua
expertul888 Reputație: 1113 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Decembrie 12, 2016 E clar ! Cu această mențiune succesu-i garantat 1
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 E clar ! Cu această mențiune succesu-i garantat Da pentru ca nu am bani acuma , mi-am schimbat jobul si o sa am bani la primul salariu , nu am nici prieteni , asa caut o tipa de pe forum sa imi dea o cafea si sa socializeze cu mine , sunt sigur ca se vor ingramadi
expertul888 Reputație: 1113 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Decembrie 12, 2016 Mi-am dat seama. Tot acolo esti,la Mec,la romana ? Astepti ?
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 Nu , tinerele interesate trebuie sa gaseasca o modalitate comuna de comunicare cu mine preferabil email telefo , intalnirea de socializarea va avea loc in cursul serii dupa cum prefer
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 Tu cauti fete sa iasa cu tine la cafea?
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 Nu , tinerele interesate trebuie sa gaseasca o modalitate comuna de comunicare cu mine preferabil email telefo , intalnirea de socializarea va avea loc in cursul serii dupa cum prefer Si ca bonus pot sa scrie la recenzii o recenzie , , cum mi-a futut mereustiutorul o ora din viata la cafea"
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 Tu cauti fete sa iasa cu tine la cafea?Da caut o fata sa iese cu mine azi la cafea sa socializam pentru ca am o stare generala proasta
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 Da caut o fata sa iese cu mine azi la cafea sa socializam pentru ca am o stare generala proasta Fa-ti cont pe Twoo si cauta acolo. Aici fara bani nu faci nimic. Le doare in fund de starea ta proasta. Cand ai vazut tu curve care fac chestii fara bani? Pe Twoo ai sanse sa gasesti.
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 Fa-ti cont pe Twoo si cauta acolo. Aici fara bani nu faci nimic. Le doare in fund de starea ta proasta. Cand ai vazut tu curve care fac chestii fara bani? Pe Twoo ai sanse sa gasesti. Ok multumesc pentru sugestia oferita , o sa servesc lunchul , dupa care imi foi face cont pe acea platforma
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 Ok multumesc pentru sugestia oferita , o sa servesc lunchul , dupa care imi foi face cont pe acea platformaPai tati trebuie sa platesc acolo , si nu am bani pana la primu salariu
dinoz Reputație: 681 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 12, 2016 Esti dus...
liviu95 Reputație: 2258 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 Asa e cand fumati toate balariile. Va prajeste creierul si postati porstii ) 2
colorado rld Reputație: 2954 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Decembrie 12, 2016 Fa-ti cont pe Twoo si cauta acolo. Aici fara bani nu faci nimic. Le doare in fund de starea ta proasta. Cand ai vazut tu curve care fac chestii fara bani? Pe Twoo ai sanse sa gasesti.Nu fără bani Vrea să plateasca tot ea cafeaua aia de 4 lei
colorado rld Reputație: 2954 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Decembrie 12, 2016 Da pentru ca nu am bani acuma , mi-am schimbat jobul si o sa am bani la primul salariu , nu am nici prieteni , asa caut o tipa de pe forum sa imi dea o cafea si sa socializeze cu mine , sunt sigur ca se vor ingramadi De unde ai aparut cumetre ? Tr-au data afară ăia de la McDonalds 3
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 Se pare ca nicio fata nu este interesata sa bea cafea cu mine la romana la Mc Donalds platita de ea .E 7 RON Nu 4 pentru ca beau fara cofeina cu lapte si scortisoara 1
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Postat Decembrie 12, 2016 Sunt la Romana , vine cineva?
colorado rld Reputație: 2954 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Decembrie 12, 2016 Sunt la Romana , vine cineva?Unde eşti cumetre ? Aaaaaaa gata......n-am un leu să îți dau
mihai993 Reputație: -410 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 12, 2016 Rivotril .... te ajuta ... ia si tu 1 pastila ... daca nu vrea sa isi faca efectul poti luat si 1 jumate
darknightmare Reputație: -6 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Decembrie 12, 2016 Mari bagabonti sunteti...poate omul voia si el sa discute cu cineva, sa-si spuna off-ul. Daca eram prin zona, te-as fi ascultat eu. Bafta!
kinley Reputație: 254 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 Bah, noi aici cautam curve.Adica femei pe.care le.plattim sa se.futa cu noi ca in filmele copilariei iar unii dintre noi se simt si le mai duc si flori, bomboane, borcane cu castraveti etc.Aici nu se ofera nicio fata sa plateasca, cafele si nici nu li se pretinde asa ceva.Noi suntem actionari la fete care castiga salariile unora dintre noi pe luna, intr-o zi. Sponsorizam garderobe de sute de metri patrati, pesti, masini, vile si spalari de bani in alte industrii distractive cum ar fi cea a.prafurilor, pe care cred ca.o cunosti foarte bine dupa postarile astea cu cafeaua.Roaga pe cineva sa iti imprumute nerambursabil un glonte si elibereaza-te din cotidian ca nu e de tine. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum