Sari la conținut

Cine iese la o cafea azi?

Postări Recomandate

Postat

E clar !

Cu această mențiune succesu-i garantat :)

Da pentru ca nu am  bani acuma ,  mi-am  schimbat  jobul si  o  sa  am bani la primul salariu ,  nu am nici prieteni , asa  caut o tipa  de pe  forum   sa imi dea o cafea si sa socializeze cu mine , sunt  sigur ca se vor ingramadi :)

Postat

Nu , tinerele   interesate  trebuie sa  gaseasca o modalitate   comuna   de  comunicare cu mine  preferabil email telefo , intalnirea   de socializarea   va avea  loc in cursul serii   dupa  cum   prefer 

Postat

Nu , tinerele   interesate  trebuie sa  gaseasca o modalitate   comuna   de  comunicare cu mine  preferabil email telefo , intalnirea   de socializarea   va avea  loc in cursul serii   dupa  cum   prefer 

Si ca  bonus  pot   sa scrie  la recenzii  o  recenzie , ,  cum mi-a futut  mereustiutorul  o ora din viata la cafea"

• Oras:Bucuresti
Postat

Da caut  o fata  sa iese cu mine azi  la cafea sa socializam pentru ca am o stare generala  proasta

Fa-ti cont pe Twoo si cauta acolo. Aici fara bani nu faci nimic. Le doare in fund de starea ta proasta. Cand ai vazut tu curve care fac chestii fara bani? Pe Twoo ai sanse sa gasesti. 

Postat

Fa-ti cont pe Twoo si cauta acolo. Aici fara bani nu faci nimic. Le doare in fund de starea ta proasta. Cand ai vazut tu curve care fac chestii fara bani? Pe Twoo ai sanse sa gasesti. 

Ok  multumesc pentru sugestia  oferita  , o sa  servesc lunchul   , dupa  care  imi   foi   face cont    pe acea platforma

Postat

Ok  multumesc pentru sugestia  oferita  , o sa  servesc lunchul   , dupa  care  imi   foi   face cont    pe acea platforma

Pai tati  trebuie  sa platesc  acolo , si nu am bani pana la primu salariu :(

Postat

Asa e cand fumati toate balariile. Va prajeste creierul si postati porstii :))

• Like 2
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Nu fără bani :)

Vrea să plateasca tot ea cafeaua aia de 4 lei :slap2

Postat

Da pentru ca nu am bani acuma , mi-am schimbat jobul si o sa am bani la primul salariu , nu am nici prieteni , asa caut o tipa de pe forum sa imi dea o cafea si sa socializeze cu mine , sunt sigur ca se vor ingramadi :)

De unde ai aparut cumetre ? :slap2

Tr-au data afară ăia de la McDonalds :laugh2

• Like 3
Postat

Se pare ca  nicio  fata nu este interesata sa bea  cafea   cu  mine la romana  la Mc Donalds platita de ea .

E  7   RON  Nu   4 pentru  ca beau  fara cofeina  cu  lapte si  scortisoara :)

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Rivotril .... te ajuta ... ia si tu 1 pastila ... daca nu vrea sa isi faca efectul poti luat si 1 jumate

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Mari bagabonti sunteti...poate omul voia si el sa discute cu cineva, sa-si spuna off-ul. Daca eram prin zona, te-as fi ascultat eu. Bafta!

Postat

Bah, noi aici cautam curve.

Adica femei pe.care le.plattim sa se.futa cu noi ca in filmele copilariei iar unii dintre noi se simt si le mai duc si flori, bomboane, borcane cu castraveti etc.

Aici nu se ofera nicio fata sa plateasca, cafele si nici nu li se pretinde asa ceva.

Noi suntem actionari la fete care castiga salariile unora dintre noi pe luna, intr-o zi.

Sponsorizam garderobe de sute de metri patrati, pesti, masini, vile si spalari de bani in alte industrii distractive cum ar fi cea a.prafurilor, pe care cred ca.o cunosti foarte bine dupa postarile astea cu cafeaua.

Roaga pe cineva sa iti imprumute nerambursabil un glonte si elibereaza-te din cotidian ca nu e de tine.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...