Sari la conținut

Adele 0730437172 / 0764722066

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Adică mint?

Sau care e treaba?

Din ce am citit eu în alte recenzii, comentarii n-a zis nimeni ca a făcut dus înainte. Poate face dacă o trimiți.

n-am spus ca minti ...am spus ca eu personal sant sceptic ,deoarece de cate ori am fost la ea ,n-a trebuit sa o trimit eu la dus inainte ,s-a dus singura 

dar am pus si o intrebare retorica pe final ...sa se fi chimbat in rau? posibil ...dar n-as crede.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Buna !

După fiecare partener când iese din casa mea , igiena este 100% !

90% oferă și primesc sex oral !

Cred ca era prăpăd pe pagina mea de “mirosuri “ ! Nu ma simt ! Nu ma caracterizează nesimtirea !

Mulțumesc pentru recenzie !

Va pup

• Like 3
Link spre comentariu

urat frate din partea voastra ....... eu am vreo 4 vizite la adelle si inca  vreo 6 la colega ei doar ce am venit de la colega ei 

si absolut de fiecare data fetele erau ingrijite si curate ca altfel nu ma mai duceam la ele 

chiar imi dadeau si marja de timp vino in 20 de minute sa facem un dusuletz si noi

daca isi bate femeia capul cu voi la cati nespalati vin la ea de la munca sau de unde vin ei transpirati mosi libidinosi si asa mai departe.. .... v-ar fii rusine sa iesiti pe strada...

am cred ca peste 20 de fete diferite  vizitate in 3 luni dintre care numai 3 sau 4 vizite la adele si colega ei fetele au o igiena impecabila ....

PS : Adele nu te ambala stie lumea veche ce fel de fata esti , astia sunt praduitori ..:)

si la clone deastea nesimtite care jignesc fetele eu nu o sa mai fac o recenzie in viata mea

Link spre comentariu

urat frate din partea voastra ....... eu am vreo 4 vizite la adelle si inca vreo 6 la colega ei doar ce am venit de la colega ei

si absolut de fiecare data fetele erau ingrijite si curate ca altfel nu ma mai duceam la ele

chiar imi dadeau si marja de timp vino in 20 de minute sa facem un dusuletz si noi

daca isi bate femeia capul cu voi la cati nespalati vin la ea de la munca sau de unde vin ei transpirati mosi libidinosi si asa mai departe.. .... v-ar fii rusine sa iesiti pe strada...

am cred ca peste 20 de fete diferite vizitate in 3 luni dintre care numai 3 sau 4 vizite la adele si colega ei fetele au o igiena impecabila ....

PS : Adele nu te ambala stie lumea veche ce fel de fata esti , astia sunt praduitori ..:)

si la clone deastea nesimtite care jignesc fetele eu nu o sa mai fac o recenzie in viata mea

Asta era ideea sa nu faci recenzii la nesimțite.
Link spre comentariu

Buna tuturor !

Am fost in vacanța

Prețul pe finalizare : 150 RON /oral(Deep) normal : 200 ora

Preț pe finalizare : 200 RON / oral normal anal

: 300 RON ora

Fk : 50 RON

Finalizare orală/corporală

Oralul este adânc protejat sau neprotejat ( depinde de igiena )

Program :luni - vineri 12 / 23

Sâmbătă- duminica după ora 15

🥰

• Like 1
Link spre comentariu

Buna, Adelle,sunt un client mai vechi si oarecum constant al tau, nu prea inteleg daca ai modificat sau nu tarifele, asa cum ai detaliat"Prețul pe finalizare : 150 RON /oral(Deep) normal : 200 ora"

Cat este onorariul pentru o finalizare "normal"?

Din ce ai detaliat, se poate intelege 150 finalizare orală, iar normal tarif la ora.

Mulțumesc, seara frumoasa!

Link spre comentariu

Buna, Adelle,sunt un client mai vechi si oarecum constant al tau, nu prea inteleg daca ai modificat sau nu tarifele, asa cum ai detaliat"Prețul pe finalizare : 150 RON /oral(Deep) normal : 200 ora"

Cat este onorariul pentru o finalizare "normal"?

Din ce ai detaliat, se poate intelege 150 finalizare orală, iar normal tarif la ora.

Mulțumesc, seara frumoasa!

daca inteleg eu bine , e 150 finalizare - 200 ora doar oral si normal , si 200 finalizare - 300 ora oral/anal/normal. 

Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

Naturala reala respect deep

Parul lung , bruneta 25 ani
Sunt caldă, prietenoasă, sunt inteligentă și îmi place să întâlnesc bărbați interesanți și să te conectez în mai multe feluri decât fizic. Sunt o fată foarte pasională și distractivă Îmi place sa seduc, sa rad și am  tone de energie sunt o femeie elegantă care vrea să-si  petreacă timpul cu domni care apreciază o experiență prietenească plăcută și satisfăcătoare.
Poze reale făcute in locație ( Delfinariu )

0730437172

post-238051-0-26122900-1582164193_thumb.jpg

post-238051-0-23914900-1582164198_thumb.jpg

post-238051-0-23854300-1582164203_thumb.jpg

post-238051-0-57010800-1582164207_thumb.jpg

post-238051-0-05921800-1582164212_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitez aceasta domnișoara frecvent ( 1 data pe săptămâna )

1 h

De 3 luni , nu mi-am schimbat părerea in nici un fel

Serviciile sunt la superlativ , de fiecare data o găsesc pe tocuri și in ținute sexy

Comportamentul ei este ca și o amanta

Serviciile : oral normal nota 10

Curățenie nota 10 a făcut mici modificări este curat și plăcut

Liniște discreție

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...