siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 In seara asta am o pofta nebuna de calarie. Caut armasar antrenat pentru curse sportive. 0737662980 100 euro / ora 2 1 Link spre comentariu
ombatran Reputație: 71 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 pt putin ,dar acesta este adevarul te pup pe pasa 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 pt putin ,dar acesta este adevarul te pup pe pasa 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Buna dimineata ! Ai pofte carnale matinale ? Suna-ma sa ti le astamperi cu mine ! 0737662980 450 ron / ora poze noi 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Dragul meu D Artagnan,te caut de peste-un an,ca s-o punem de-un programfrumos, poate si-un trisameu, tu si-nca o madame,printre pernele din pat,luptele superkombatsa se dea ! O vijeliede puternice emotii,sa ia de pe noi chilotii !Sa ducem o bataliecum n-a fost, n-o sa mai fie !In viata, sunt luptatoare, ma tot lupt c-o intrebare :cand o scoti la-naintare,cat ai sabia de maresi-oare, cat o ai de tare ?Haide, vino pe cai verzi,la mine, sa ma salvezi !Prinda aripi si vitezacaii-ti, la asa dameza !Salveaza-ma de cei carema plictisesc foarte tare,care nu au fanteziisi nu citesc poezii ! 0737662980 100 ron / ora 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Buna ziua, baieti ! De azi, eu sunt directoarea scolii. O profesoara ca mine, era normal sa avanseze in grad. Pasarika mea este sefa gurii voastre de acum inainte. Limba voastra trebuie sa imi asculte indicatiile ! Scoala-te in trei picioare Costele si raspunde-mi : crezi ca le stii sau ca le-ai incercat pe toate ? Crezi ca ai testat orice fantezie care era de testat ? Crezi ca nimic nu te mai poate impresiona ? Eu te provoc la o noua incercare ! Ora mea te va face sa iti reconsideri parerea. Intotdeauna poti afla lucruri la care nu te-ai gandit sau lucruri pe care le stiai, dar prezentate intr-o noua forma, abordare. Predau cele mai perverse lectii, adaptand predarea in functie de nivelul : incepator, mediu, avansat. Detin material didactic bogat, constand in jucarii erotice, costumase / lenjerie sexi, filme xxx, muzica buna. 0737662980 450-500 ron / ora 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Naturala si zglobie, profa de anatomie,stie multa meserie.Tie-ti place cum preda, cum te-asculta, cum iti daincredere-n tine sifundul ei lung l-ai privi,o intreaga saptamanacu stiloul plin in mana. Repede prinzi drag de ea, ca stie cum sa te ia.Chiar de esti putin timid,te dezinhiba, zambind.Iar de esti obraznic tare,te-nvata vorbe murdare.Ora ei este-o placereti-ai dori o revederecat mai grabnic iar cu ea.Ah, ora de ar duracam o luna si ceva ! 0737662980 100 euro / ora 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Ia spune, elev Futelcea,olimpic din clasa a X-a,de ce vorbesti peste minenu iti e putin rusine ?La ora-mi ai mancarici ?Cred ca ai facut limbrici,Te frichini si nu ai stare.Banca nu-i destul de marepentru ce ai in dotarecand de mine-ai pofta, tare? Te mananca rau sub limba,cred c-ar cam vrea sa ma linga,te mananca si in fund,cred ca vrei sa te asudcu straponu-n fata clasei.Haide, jos chilotii lasa-i,sa-ti carpesc la fund trei palme !Eu nu vreau la ora-mi, poame. Scoala-te in trei picioare,sa-mi raspunzi la intrebare si nu vorbi ne-ntrebat,ca am sa te leg de pat !In genunchi si cere-ti scuze si nu mai tot da din buze !Vorbaria-i de prisos,linge-ma si da-mi-o-n dos ! 0737662980 450-500 ron / ora 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Profesoara sunt in pat, vino la fund sa te bat,sa-ti predau anatomiepractic, nu doar teorie !Pune mainile la spate,ca sa-ti predau ca la carte !Sunt sexi, specializatain a amorului arta.La mine inveti cu drag,de cand calci peste-al meu prag.Schimb programele mintale,fac din tine baiat mare. N-ai cu cine sa faci temesi-n pat sa rezolvi probleme?Te meditez, daca vreisi fac din tine sensei.Exersand cu-o profa-n pat, sigur, o s-ajungi savant.Haide, nu fi mototol, ca te bat la fundul gol !Haide, nu fi rusinos,da-ti toate hainele josca si eu am sa le dausi goala am sa-ti predau ! 0737662980 100 euro / ora 0737662980 100 euro / ora 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Vino langa mine, in patul meu mare si atinge-ma, sa vezi ce repede ma ud in chilotei ! Vino sa ma privesti de aproape, cum ma joc cu jucarii erotice ! Vino si destainuie-mi fanteziile pe care le ai si pe care nu ai avut curajul pana acum, sa le impartasesti altcuiva ! Vino sa ma auzi cum iti gem la ureche ! Vino sa ma pui in pozitiile preferate de tine ! 0737662980 450-500 ron/ ora 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Gazela blonda, eman erotism prin toti porii. Buzele si fundul meu te cheama in patul meu si nu le poti rezista. Te astept in asternuturile mele, pline de parfumul meu, ce iti va ramane in minte multa vreme, dupa ce ne vom cunoaste ! Te primesc la mine cu zambet si gingasie angelica, dar, in acelasi timp, cu dorinta arzatoare de a te devora asemenea unui demon. 0737662980 100 euro /ora poza noua 3 1 Link spre comentariu
magnificenth Reputație: 31 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:intotheclouds Oras:intotheclouds Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Maiculita Doamne! Esti reala? Adica tu chiar existi? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Maiculita Doamne! Esti reala? Adica tu chiar existi? Da, scumpule. Lui Dumnezeu chiar ii pasa de soarta si de binele barbatilor, din moment ce m-a creat pe mine. Eu nu sunt facuta din coasta lui Adam ci sunt plasmuita de imaginatia lui, desprinsa din fanteziile lui, peste care Dumnezeu a suflat suflare de viata din belsug, ca sa fiu energica si neastamparata. 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Ca artista excelez.Dau din fund si ma cambrezprecum Jennifer Lopez.In pat mi-am gasit menirea : o intrec si pe Shakirasi vesela imi e firea.Ma undui ca o cadana,gratioasa, sexi, buna,ielele-mi raman in urmafiindca eu sunt mai nebuna. 0737662980 450 ron / ora 3 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Pozele alea sunt zero daca nu e gura ta cu pula-n dansa Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Pozele alea sunt zero daca nu e gura ta cu pula-n dansa Ti-ai mai revenit putin. Ma gandeam eu ca nu ai cum sa bei apa dupa Pipilica. Ala nu bea apa, bea doar bauturi spirtoase. Esti insa inca tensionat. Cred ca te strang chilotii. Ti s-a umflat rau broscoiul. 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Dumnezeu cand m-a creatl-a intrebat pe barbatcum ar vrea sa fiu anume,cu ce scop sa vin pe lume. - De Eve m-am plictisit.Fa-o buna de iubit !Fa-o ca sa ma starneascasi pervers sa ma iubeasca, ca vreau sa rup cu ea patul !a raspuns sonor, barbatul .- Fa-o fina si divina !Sa preia intreaga vina, fiindca rau ma ispiteste,chiar cand zic Doamne fereste !Fa-o o fire complexasi la viata mea anexa ! Nici sotie, nici amanta,ci mult mai interesanta !In pat ea sa fie wowsi cand nu mai stiu ce vreau si cu felul ei de-a fi,sa-mi dea scantei in bujii,o data pe saptamana sa-mi schimb lichidul de frana, sa pompez la greu in eaiar ea inca sa mai vrea !Gimnasta de performanta, plina de exuberanta si artista la masaj,sa ii dau maxim punctaj !Ea sa tina loc de lunasi de soare, pe furtuna ! Sa fie o bona dulce,care sufletu-mi seduce !Cand sunt singur, seara-mi place,ea sa vina sa ma culce. Pasionala si buna ,foarte sexi si nebuna !Tandra si-atenta cu mine,cu ea sa pot face filme ! Vreau oralul cel mai deepsa mi-l faca si sa tipde placere, cand mi-o sugesau cand in ea mi-o va strange. Vreau, cocktail de fantezii, sa-mi ofere, zi de zi,sa ma faca s-o dorescfara sa ma plictisesc. Vreau sa aiba ceva, minte,sa ma faca din cuvinte,sa am cu cine vorbi,sa aiba factorul PSI. 0737662980 100 euro / orq 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Missis Siana , La multi ani cu sanatate si implinirea dorintelor ! Intreb, nu ma costa nimic :Oferte speciale nu faci ?Eu oricum nu sint de cursa lunga....Ce m-as juca cu codita ta.. .dar esti cam inaccesibila...? 6 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Doctorita fanteziilor tale ascunse, Siana, iti ofera tratamente neconventionale, de top, diversificate, pentru eliminarea stresului si a energiei negative, a durerilor de cap si a inflamatiilor, pentru echilibrare hormonala si, implicit, emotionala, pentru cresterea libidoului si potentei masculine. Te astept la cabinetul meu individual ! Poti apela la mine cu incredere. Respect datele confidentiale ale tuturor pacientlor. 0737662980 450-500 ron / ora 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Missis Siana , La multi ani cu sanatate si implinirea dorintelor ! Intreb, nu ma costa nimic :Oferte speciale nu faci ?Eu oricum nu sint de cursa lunga....Ce m-as juca cu codita ta.. .dar esti cam inaccesibila...? Multumesc frumos pentru urari ! Un an bogat in impliniri si iubire si tie ! Nu vreau sa par rea, stiu ca pe unii refuzul meu i-a suparat, dar fiecare comerciant isi are anumiti clienti-tinta. Daca incep sa ma adresez altui tip de clienti si sa le fac oferte speciale, ii pierd pe cei pe care mi i-am format deja, ma autosabotez. Poate ca eu ma adresez celor care doresc curse speciale ... Nu am nimic personal cu tine. Poate ca ai multe atuuri, calitati umane demne de admirat, dar am motivele mele sa imi fac selectia si prin pret. O zi minunata si spor in toate ! 2 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Multumesc frumos pentru urari ! Un an bogat in impliniri si iubire si tie ! Nu vreau sa par rea, stiu ca pe unii refuzul meu i-a suparat, dar fiecare comerciant isi are anumiti clienti-tinta. Daca incep sa ma adresez altui tip de clienti si sa le fac oferte speciale, ii pierd pe cei pe care mi i-am format deja, ma autosabotez. Poate ca eu ma adresez celor care doresc curse speciale ... Nu am nimic personal cu tine. Poate ca ai multe atuuri, calitati umane demne de admirat, dar am motivele mele sa imi fac selectia si prin pret. O zi minunata si spor in toate ! l-ai prostit Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Missis Siana , Oferte speciale nu faci ?... esti cam inaccesibila... Eu insami sunt o oferta foarte speciala, pentru cine stie sa ma aprecieze. Oferta pe care o am pentru cei care, din anumite motive, nu pot ajunge la mine, este finalizarea la telefon. Unii se multumesc si cu o conversatie erotica la telefon. 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Abandoneaza-te in bratele pasiunii si placerii sublime ! Da-i zilei de azi sansa de a fi mai frumoasa decat cea de ieri, stabilind o intalnire cu mine, bucura-te de ceea ce iti poate oferi prezentul ! 0737662980 450 ron / ora 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Buna ! Sunt Regina Noptii.Vino sa-mi mirosi chilotii !Vino sa mi te supui,cand dau jos biciul din cui ! Vino sa te-ntep cu toculsub care iti este locul,sa-mi adori trupul frumossi-apoi sa ma lingi in dos ! Vino, sclav ascultator, la mine in dormitor,sa-mi fii covor plin de stelesi-obiectul placerii mele ! Vino sa te leg de pat,ca pe un docil amant,sa te domin, Masturbel,in cel mai erotic fel ! Vino sa iti dau porunci,sa vedem cat poti sa duci !Vino sa te penetrez,pedepsesc, recompensez ! 0737662980 100 euro / ora 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate