siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Sunt ingerul iubirii, sunt mesagerul stelelor, sunt imbratisarea pe care ti-o ofera cerul si calauza ta spre paradis. Ma aflu aici pentru tine, asteptand sa iti deschizi usa inimii, ca sa pot intra pe ea. In rest ... lasa totul in seama mea si ma voi ocupa de tine cum stiu eu mai bine ! 0737662980 450 ron / ora poza noua, facuta azi 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Imi place mult outfit-ul tau din ultimele poze.Zilele astea vin sa iti dau o limba in pasarica. Multumesc frumos ! Te astept cu drag ! 3 1 Link spre comentariu
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 pfoai de pula mea nu e adevarat ce vad in 2017 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 In primul rand clientii mei, pe care tu ii consideri ghertoi care se deplaseaza cu roaba sau cu vreo scartotrotineta se vor simti jigniti de afirmatiile tale. Tu in ochii celor care ma cunosc vei fi ridicol. Nu stiu in ce scop faci pe observatorul. Poate vrei doar sa pari util pe lumea asta cu ceva. ce fel de femeie care se respecta accepta sa se pise unu pe ea sau sa dea limbi in cur pe banda rulanta? Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 ce fel de femeie care se respecta accepta sa se pise unu pe ea sau sa dea limbi in cur pe banda rulanta?Siana mii de scuze ca iti patez topicul dar nu mai rezist... il dispretuiesc pe acest dobitoc Care e problema ta ca da ea limbi ?Te oftici ca nu iti da tie ) e fata desteapta,deschisa la mine si la fantezii. Te-ai luat de mine.. ai patat tot topicul meu acum faci la fel si cu ea. te-ai pus rog cu toate fetele 4 Link spre comentariu
alexa19x Reputație: 18148 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Nu il mai baga in seama. nimeni nu il suporta si o sa ajunga sa-ti Faca topicul ca al meu mii de scuze si multa bafta in continuare 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 ce fel de femeie care se respecta accepta sa se pise unu pe ea sau sa dea limbi in cur pe banda rulanta? Nu stiu. Eu nu fac asa ceva. Intreab-o pe ma-ta ! Nu ma mai lua la rost de parca as fi nevasta- ta ! Te trezesti vorbind singur pe aici. Esti ca musca picata in lapte. Crezi ca mie imi pasa de parerile tale ? Nimeni nu imi poate impune nimic mie, nici macar familia mea. 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Siana mii de scuze ca iti patez topicul dar nu mai rezist... il dispretuiesc pe acest dobitoc Care e problema ta ca da ea limbi ?Te oftici ca nu iti da tie ) e fata desteapta,deschisa la mine si la fantezii. Te-ai luat de mine.. ai patat tot topicul meu acum faci la fel si cu ea. te-ai pus rog cu toate fetele Inseamna ca are probleme mari omul si nici nu il duce capul prea mult, saracul. Vrea sa bata cu pumnul in masa, numai ca nici o femeie nu vrea sa ia masa cu el. Nu are in fata cui sa se impuna. Viata lui se rezuma la laba, dar el critica vietile altora. 5 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Nu il mai baga in seama. nimeni nu il suporta si o sa ajunga sa-ti Faca topicul ca al meu mii de scuze si multa bafta in continuare Multumesc pentru interventie ! Pare ca vrea sa faca ordine in vietile altora, de zici ca pe a lui a pus-o la punct si nu i-a mai ramas nimic de facut. 4 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 O zi minunata si o saptamana cu pace si spor, va doresc tuturor ! 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 O saptamana buna incepe cu mine ! 0737662980 100 euro / oraImagini atasate 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Hei, scumpule, eu si prietena mea vrem sa te facem un biliard. Ce zici, vrei sa bagi la gaura? Mie mi-ar placea sa ma intinzi pe masa de biliard, sa imi desfaci larg picioarele si sa-ti lovesti tacul si bilele de gaura mea, iar prietenei mele i-ar placea sa iti ia tacul si bilele in gurita si sa ti le suga ca pe acadele. 0737662980 1000 ron / oraImagini atasate 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Discretie, intimitate, curatenie, ambient placut, buna dispozitie, masaj, servicii intime totale, fantezii & fetish-uri la cerere, calitate. 0737662980 450 -500 ron/ora poze noi, facute ieri 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Fundul meu vrea sa iti faca seara mai frumoasa. Pentru un fund pacatos ca al meu, merita sa iesi din casa la orice ora si pe orice vreme. 0737662980 450 ron / ora poza noua 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Seara, inainte de culcare, ce bun ar fi un masaj oral, executat de o bona periculoasa ca mine, in timp ce vizionezi un film xxx ! 0737662980 450 ron / ora poza noua 2 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Nu il mai baga in seama. nimeni nu il suporta si o sa ajunga sa-ti Faca topicul ca al meu mii de scuze si multa bafta in continuare vezi ca ar putea fi maica-ta.ai putin respect pt ea!aici se discuta despre siana, nu despre supararile tale.Din linguseli nu inveti nimic bun Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 vezi ca ar putea fi maica-ta.ai putin respect pt ea!aici se discuta despre siana, nu despre supararile tale.Din linguseli nu inveti nimic bun Tu esti cel caruia nu i-au priit sarbatorile de iarna ( ai tinut prea mult maioneza in tine ) si duminicile in care iti tine companie doar singuratatea si ai inceput sa te iei de fete. Orice om are niste limite ale suportabilitatii. Cand ne zgarii pe nervi sistematic, tu cum ai vrea sa reactionam ? Noi ne luam de tine ca nu stii sa iti faci laba si iti dam sfaturi sistematic cum sa iti faci frectie la puta ? Ce fac abstinenta si singuratatea din om ! Neom ! 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Dormitorul meu ascunde multe secrete si te asteapta si pe tine sa iti afle dorintele ascunse ! Sunt o confidenta discreta si o amanta care-ti va intrece asteptarile. Jucariile mele pot fi si ele partase la indeplinirea dorintelor tale. La mine te poti bucura si de nylon fetish, lingerie fetish. Cearsafurile, prosoapele, papucii si intreaga casa te asteapta curate. 0737662980 450 500 ron / ora poza noua 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Imi place sa ne jucam impreuna sub dus. Daca si tie iti place, suna-ma si vino sa ma dezbraci si sa ma clabucesti ! 0737662980 450 ron / ora 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Esti pregatit pentru o noua provocare ? Eu sunt. Suna-ma daca doresti sa ne duelam in fantezii ! 0737662980 100 euro / ora poza noua 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Nu stii de unde sa ma incepi si unde sa ma termini ? Oricat de incurcat ai fi, te descurc eu. Lasa-te pe mana mea iar eu te voi ghida, relaxa, dezinhiba si te voi invata tot ce esti curios sa afli in materie de amor ! Te incep si te termin eu pe tine. 0737662980 450 ron / ora poza noua 3 Link spre comentariu
ombatran Reputație: 71 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 ESTI MARFA Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 ESTI MARFA Multumesc frumos ! 3 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Multumesc frumos ! nu l-ai lasat sa termine propozitia.esti marfa expirata Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Sunt aici, fiindca am auzit cum bataile inimii tale ma strigau. De ce ma chemi in gandurile si in visele tale ? Imi doresti compania ? Ai nevoie de terapie intensiva cu ingeri ? Suna-ma ! Nu degeaba gandurile tale m-au ales pe mine sa le tin de urat. Eu sunt un inger bun de pus la rana. Sunt ingerul bucuriei si al pasiunii, ingerul care iti dezmiarda trupul si sufletul deopotriva. 0737662980 450 ron / ora poza noua 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate