Sari la conținut

Siana, secretul starii tale de bine

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Buna dimineata !

:atm      :pompomgirl:

Hei, scularea, dragii mei !

Hai, cafeaua sa ti-o bei

si, pana numar la  trei,

tu la mana sa ti-o iei ,

ca ti-a sosit antrenoarea,

sa facem inviorarea !

Cand in fluier am suflat,

pe toti v-am incolonat.

Ordine si disciplina,

evadare din rutina,

putin yoga, kamasutra,

ca sa mai dati jos si burta,

este ce eu va propun.

Da-te jos din pat, acum !

:couple

0737662980

:pepsi

100 euro / ora

post-84499-0-64666300-1486016506_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ospatar, paharul pe care mi l-ai pus pe masa este murdar iar tu intarzii prea mult ca sa imi aduci comanda ! Esti bezmetic, nepriceput, impiedicat, trebuie luate masuri in privinta ta. In plus, vad ca umbli descheiat la pantaloni, cu puta atarnand pe afara. Nu stiam de unde am acest floc in farfurie.

Iti ceri iertare si imi promiti ca iti iei revansa fata de mine ?

Ok. Baga-te sub masa si adora-mi picioarele ! Fa-te perna pentru picioarele mele ! Mancarea asta picanta m-a excitat, asa ca vezi ce faci cu limba, intre picioarele mele, in aceasta privinta ! Acorda-mi degraba prim ajutor, ca am lindicul inflamat de la chilli !

0737662980

:69

450 ron / ora

post-84499-0-08254900-1486018419_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ai fantezii cu jucarii erotice sau legate de feminizare, de jocuri de rol, girlfriend experience, de dominare, cu ladyboy, cu adorarea trupului sau alte fantezii pe care ti-e greu sa le marturisesti oricui ? Eu sunt gheisa perfecta pentru ca visele tale erotice sa devina realitate. Sunt confidenta de incredere a fanteziilor tale. Iti pot satisface dorintele la mine sau prin telefon.

0737662980

:hug1      :atm :stiletto

450-500 ron /ora

post-84499-0-02606900-1486030810_thumb.jpg

post-84499-0-66752600-1486030936_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna ziua, strengarilor ! Eu sunt profesoara voastra de placere. Va astept sa va meditez in pat, sa recapitulam tot ceea ce v-a placut din ceea ce ati invatat pana acum, sa exersem la ceea ce mai trebuie sa lucrati si sa va invat tot ceea ce nu stiti ! Ador elevii  timizi, emotivi. Oamenii sensibili si emotivi sunt cei care stiu sa traiasca intens viata. Cu mine, placerea de a invata, exersa, repeta va fi la intensitate maxima.

0737662980

:kiss3

100 euro / ora

post-84499-0-77167200-1486043294_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Caut miner cu chef de munca in subteran si cu tarnacopul pregatit, sa sape adanc in tunelurile mele. Imi place sa te vad dornic de munca. Imi place sa te vad cu tarnacopul in mana.  Imi place sa te asud.  La mine ai mult de munca.              

0737662980

:atm :tittyfuck

450 ron / ora

post-84499-0-33610800-1486056991_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ai nevoie de o companie care sa te binedispuna ? Suna-ma !

0737662980     :kiss3

:ellao        100 euro / ora

post-84499-0-24452900-1486112311_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu lasa pe maine, ce poti face azi ! Traieste clipa ! Fara azi, nu exista maine.

:masaje      0737662980   :doggystyle

:felatie      450 ron / ora   :tittyfuck

post-84499-0-64574500-1486112675_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Casatorita dar cu fantezii nesatisfacute, caut amant discret, educat, potent financiar. Sunt o femeie rafinata, open minded, ingrijita, curata, eleganta, iubibila, joviala, cu chef de viata si spirit de aventura.

0737662980     :hug1    450-500 ron / ora

post-84499-0-98446300-1486113950_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Iti place sa vizionezi filme xxx sau sa le faci impreuna cu mine ? Eu pot satisface ambele placeri. Poti sa ma privesti cum ma joc cu jucarii erotice, putem viziona impreuna filme xxx sau putem face impreuna scene xxx, in dormitorul meu.

0737662980     :hug1    450-500 ron / ora

post-84499-0-58274800-1486125862_thumb.jpg

post-84499-0-80370000-1486126081_thumb.jpg

post-84499-0-31395300-1486126291_thumb.jpg

post-84499-0-87636700-1486126380_thumb.jpg

post-84499-0-11404200-1486126503_thumb.jpg

post-84499-0-30592900-1486126905_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Esti singurel acasa in seara asta si vrei ca o bona sexi sa iti tina de urat si sa te legene la pieptul ei cu tandrete ?   Suna-ma ! 0737662980

:hug1       100 euro / ora  :69

post-84499-0-43107900-1486139751_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna seara Siana,

Ai cumva si o adresa de e-mail unde pot sa-ti scriu cateva randuri?

Multumesc de integere!

Nu trebuie sa ne complicam. Imi poti scrie in mesageria privata de pe acest forum. Daca esti cuviincios, am sa iti raspund la intrebari.  :*

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Doctorita Siana te asteapta la centrul de recoltari, diagnostic si tratament, sa te consulte, sa iti puna diagnosticul corect, sa iti recolteze o proba de sperma  si  sa te trateze cu amor si tandrete ! Centrul indeplineste standardele europene de functionare, este curat, modern si dotat cu tot echipamentul necesar satisfacerii nevoilor pacientilor si rezolvarii problemelor lor amoroase. Imi practic meseria cu multa pasiune, sunt atenta la nevoile tale si te tratez asa cum iti place sa fii tratat.  Grabeste-te sa ma prinzi de garda !

:ellao                                     :* 

0737662980      :hi3      100 euro / ora

:masaje                                    :onbed 

post-84499-0-60241200-1486195404_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Multumesc, "gelugun".

Buna dimineata Siana, revin cu intrebarea "daca pot sa-ti scriu cateva randuri pe o adresa de e-mail", nu pot trimite PM aici. Dureaza prea mult pana trimit 170 de mesaje ca sa pot debloca aceasta functie. Nu sunt o persoana care sta pe forum in fiecare zi, scopul acesarii acestui forum a fost de a gasi pe cineva sa pot trece 1-2 ori pe luna. Din ce a-m vazut tu te incadrezi in ceea ce caut doar ca trebuie sa stiu daca esti de accord cum vreau sa decurga intalnirile noastre.

Multumesc de intelegere!

Sper sa nu intega gresit cei ce scriu constant pe acest forum.

Link spre comentariu

Multumesc, "gelugun".

Buna dimineata Siana, revin cu intrebarea "daca pot sa-ti scriu cateva randuri pe o adresa de e-mail", nu pot trimite PM aici. Dureaza prea mult pana trimit 170 de mesaje ca sa pot debloca aceasta functie. Nu sunt o persoana care sta pe forum in fiecare zi, scopul acesarii acestui forum a fost de a gasi pe cineva sa pot trece 1-2 ori pe luna. Din ce a-m vazut tu te incadrezi in ceea ce caut doar ca trebuie sa stiu daca esti de accord cum vreau sa decurga intalnirile noastre.

Multumesc de intelegere!

Sper sa nu intega gresit cei ce scriu constant pe acest forum.

Imi pare rau, nu mi-am facut email pentru clienti. Timpul meu este foarte limitat. Pentru anumite  lamuriri, solutia este sa vorbim la telefon. Nu este obligatoriu sa ne intalnim dupa prima conversatie la telefon si nici dupa mai multe. :*

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Tocmai din aceasta cauza ma gandeam sa-ti scriu pe e-mail, sa nu-ti irosesti timpul pretios la tel. Ma gandesc ca nu ai nici timp nici chef sa vb 15 min la tel. O sa incerc sa te contactez telefonic, sper doar sa nu fi expeditiva si grabita asa ca pe forum.

Multumesc!

Nici nu vrea sa ma gândesc ce înjurături te așteaptă dacă dai telefon. :laugh2

Link spre comentariu

Tocmai din aceasta cauza ma gandeam sa-ti scriu pe e-mail, sa nu-ti irosesti timpul pretios la tel. Ma gandesc ca nu ai nici timp nici chef sa vb 15 min la tel. O sa incerc sa te contactez telefonic, sper doar sa nu fi expeditiva si grabita asa ca pe forum.

Multumesc!

Pana acum nu mi s-a reprosat decat ca vorbesc prea mult pe forum. Tu esti primul care imi spune ca sunt expeditiva. Cred ca nu prea ai curaj sa ma suni.

Prefer sa vorbesc despre unele lucruri doar la telefon. Nu este bine nici pentru mine, nici pentru tine, sa ne despuiem de toate secretele in public.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Stiu ca esti gelos, dar nu mai baga strambe !

Supernova23, nu te lasa intimidat de Pipilica !

Pari putin disperata,ai șansa sa ai primul client după 5-6 luni si te agăți cu disperare de el. :laugh2

Sugispermnova23 poate sa spună aici fără rusine ce dorește,cu totii ne-am dat seama cam ce vrea de la o prostituata care oferă BDSM  :sado

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...