Sari la conținut

Siana, secretul starii tale de bine

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Un mail personal nu cred ca este ceva public (doar daca persoanele in cauza doresc sa faca public).

A fost un raspuns la replica in care mi-ai spus ca sunt expeditiva pe forum.

Nu am de gand sa fac un email pentru clienti si nu cred ca trebuie sa intrati in greva si sa protestati din cauza asta. Prefer sa port o discutie la telefon, din mai multe considerente.

Nu esti obligat sa ma contactezi telefonic, poti apela la serviciile altei fete care crezi ca este mai deschisa decat mine si cu care crezi ca ai avea o comunicare mai buna, mai facila. Chiar nu are rost sa ne suparam ca vantul nu bate intotdeauna din directia din care vrem noi.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Pari putin disperata,ai șansa sa ai primul client după 5-6 luni si te agăți cu disperare de el. :laugh2

Sugispermnova23 poate sa spună aici fără rusine ce dorește,cu totii ne-am dat seama cam ce vrea de la o prostituata care oferă BDSM  :sado

Calmeaza-te Pisulica ! Nu te poti abtine de la a jigni pe cei din jurul tau ? Iar te-ai trezit agitat ? Iar te-a trezit cu sticla de votka in bot ? De asta nu te iau de barbat, fiindca tu iubesti cel mai mult bautura si faci urat cand bei, fiindca in loc de apa bei numai bauturi spirtoase.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Foarte interesant jocul de cuvinte "pipilica" sau cum te intitulezi. Nu vreu sa-mi dau cu parerea de la ce vine.

Degeaba te superi pe mine tinere curvar,daca citeai putin pe Topicul ei vedeai ca ai de-a face cu o baba cu mintea rătăcită. 

Zi mersi ca nu ai ajuns la ea,pentru ca trăiai dezamăgirea vieții tale. :pope

Link spre comentariu

Ia spune-mi Gigel, ce nu ai inteles din amor ?

Profesoara Siana, iti va explica pe intelesul tau ceea ce nu iti este clar, iti va umple lacunele cu ceea ce ar fi trebuit sa stii daca nu ai fi fost chiulangiu sau puturos si iti va preda lectii noi.

0737662980        Kisses !    450-500 ron /ora

:kiss3

post-84499-0-10101500-1486374625_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Degeaba te superi pe mine tinere curvar,daca citeai putin pe Topicul ei vedeai ca ai de-a face cu o baba cu mintea rătăcită. 

Zi mersi ca nu ai ajuns la ea,pentru ca trăiai dezamăgirea vieții tale. :pope

Eu zic sa te rezumi sa recenzezi pe femeile pe care ai puterea financiara sa le vizitezi tu, adica pe cele de 50 de ron ! Cine crezi ca ia in considerare parerile unui betivan ratat si dement, mai ales cand nu sunt fundamentate pe o experienta reala ?

Te tot lupti cu mine pe viata si pe moarte, pe acest forum, de zici ca am omorat-o pe ma-ta. Pe toate fetele cu tarif mai mare de 50 ron le-ai impulit in fel si chip. Am vazut cum negociai tarife de 100 si 50 ron si fiindca fetele nu lasau la pret, incepeai sa le faci cu ou si cu otet.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna, scumpule ! Eu sunt ispititoarea Eva. Il caut pe Adam sa incendiem impreuna paradisul, cu dorintele noastre arzatoare. Eu sunt remediul natural impotriva singuratatii lui. Sunt intruparea fanteziei lui.

0737662980

:hug1

100 euro /ora

post-84499-0-87083900-1486375446_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cel mai bun masaj din oras, te asteapta in patul meu !

0737662980

:masaje

450 - 500ron / ora

Ofer masaj profesional tantric si de relaxare, corporal, facial, la scalp, reflexoterapie, masaj la prostata, penetrare cu strapon, fisting anal (eu partenerului ).

Te primesc la mine si te tratez cu rafinament si delicatete, daca esti educat, discret, generos.

post-84499-0-19372800-1486375854_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu zic sa te rezumi sa recenzezi pe femeile pe care ai puterea financiara sa le vizitezi tu, adica pe cele de 50 de ron ! Cine crezi ca ia in considerare parerile unui betivan ratat si dement, mai ales cand nu sunt fundamentate pe o experienta reala ?

Te tot lupti cu mine pe viata si pe moarte, pe acest forum, de zici ca am omorat-o pe ma-ta. Pe toate fetele cu tarif mai mare de 50 ron le-ai impulit in fel si chip. Am vazut cum negociai tarife de 100 si 50 ron si fiindca fetele nu lasau la pret, incepeai sa le faci cu ou si cu otet.

Consuela,te-ai enervat? :laugh2

Link spre comentariu

Salutare.

Maine, in jurul orei 10 dimineata, esti disponibila? Multumesc.

Despre acest lucru dau detalii doar la telefon. Multumesc si eu pentru intrebare si pentru intelegere !

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cu mine iti faci damblaua,

probezi patul si salteaua

sau diverse jucarii,

vezi ce-nseamna a trai

conjugand verbul A FI

la prezent, cu mine-n pat,

fara bikini si halat,

testezi limita placerii,

dai raspunsul intrebarii

de exist, cu-adevarat,

cu mine simti ca esti barbat,

dorinte ascunse explorezi,

fantezii sexperimentezi.

Eu sunt gheisa, sunt amanta,

ce-ti satisfac curiozitatea,

la care, doritor, revii,

cu chef maxim de nebunii,

cand vrei liber sa te exprimi,

dorintele sa nu-ti suprimi.

0737662980

:onbed

450-500 ron / ora

post-84499-0-46249200-1486391674_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

In seara asta ai fantezii cu o vampirita sexi si atragatoare, care sa iti suga toata energia negativa ? Tineretea se mentine cu metoda vampirita. Suna-ma, daca vrei sa ramai vesnic tanar ! Eu sunt vampirita noptilor tale de neuitat.

0737662980            :atm

:kiss3           450 ron / ora

post-84499-0-81708700-1486405289_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Fina, educata, instruita, placuta, amuzanta, sunt genul de femeie selectiva, a carei usa nu se deschide pentru oricine. Sunt o buna partenera atat pentru discutii interesante, libere, pe teme variate, cat si pentru fantezii dintre cele mai diverse. Sunt o confidenta de incredere, o maseuza cu har si o amanta pasionala, atenta la detaliile care fac diferenta intre oameni si care iti fac tie placere. In compania mea poti fi tu insati si poti petrece timp pe indelete, nu pe graba.

:X    0737662980     :hug1   100 euro / ora   :masaje 

post-84499-0-61771600-1486463398_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Judas
  • Oras:Judas

Consuela,te-ai enervat? :laugh2

"Parinte" baga-ti-as pula in dinte...mai lasa-ne in slbz cu comentariile tale. Cu siguranta esti nesatisfacut libidinal, incapabil de sublimare si psihonevrotic paranoic. Ia-ti falusul si bagati-l in cur.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

"Parinte" baga-ti-as pula in dinte...mai lasa-ne in slbz cu comentariile tale. Cu siguranta esti nesatisfacut libidinal, incapabil de sublimare si psihonevrotic paranoic. Ia-ti falusul si bagati-l in cur.

Ce ai obraznicătura mică de ești așa agitată?

Mămicuța ta nu-ți mai dă păsărica?

Link spre comentariu

Te iubesc, viteazul meu ! Bine ai revenit ! :couple

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Esti dornic de o aventura care sa iti trezeasca emotii pozitive, puternice, care sa te faca sa simti fiorii placerii in tot trupul ? Suna-ma ! Sunt femeia care stie exact cum sa te ia si cum sa te duca in patul ei . Iti voi oferi  momente de reala pasiune si extaz, de neuitat.

:hi3         0737662980      :kiss3     450 ron / ora  :X

post-84499-0-58645000-1486479821_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

0737662980  este numarul tau norocos, numarul dorintelor implinite, numarul care te face fericit, numarul celor mai dulci placeri, numarul la care vei auzi cea mai senzuala voce, numarul pasiunii,  numarul la care ti se acorda prim ajutor atunci cand ai o urgenta amoroasa, numarul la care-ti va raspunde zana cea buna de lins. :callyou

:X      100 euro/ora   :69

:masaje                                  

post-84499-0-43910900-1486485029_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  •   Adame, din visele tale ascunse am fost creata eu, Eva, ca sa iti ispitesc zilele si noptile. Eu sunt intruparea dorintelor tale. Fanteziile tale prind viata prin mine. Bataile inimii tale isi regasesc ecoul doar in pieptul meu. Fara mine cerul nu are stele, pamantul nu are roade, paradisul nu are farmec.

0737662980

:ellao

100 euro / ora

• post-84499-0-72849000-1441637417.jpg
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

•   Adame, din visele tale ascunse am fost creata eu, Eva, ca sa iti ispitesc zilele si noptile. Eu sunt intruparea dorintelor tale. Fanteziile tale prind viata prin mine. Bataile inimii tale isi regasesc ecoul doar in pieptul meu. Fara mine cerul nu are stele, pamantul nu are roade, paradisul nu are farmec.

0737662980

:ellao

100 euro / ora

• post-84499-0-72849000-1441637417.jpg

tu iti compari pizda cu a ei?

ea are 20 tu cati ai? 40?

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...