Sari la conținut

Siana, secretul starii tale de bine

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Eu sunt doctorita care iti resusciteaza dorinta, pasiunea, care iti creste randamentul zilnic, optimismul, cheful de viata, nivelul de adrenalina si iti scade nivelul de stres, care te echilibreaza psihic si hormonal.  Pacientii mei merita sa fie tratati cu atentie deosebita si cu tratamente de calitate. Fiind o doctorita patriota, am ales sa imi practic meseria in tara, nu sa fug peste hotare. Eu am mare grija de compatriotii care au nevoie de mine, fiindca  si tara are mare nevoie de ei. Respect deontologia profesionala si de aceea datele despre clientii mei sunt confidentiale. Asa ca, poti apela la mine cu incredere, ori de cate ori ai nevoie !

0737662980        :ellao        450-500 ron / ora

post-84499-0-81408300-1486549899_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Iarasi ai tahicardie

Simti un dor de duca-n piept ?

Eu sunt o pastila vie.

Ia-ma, cat de cat, frecvent !

Sunt si azi la datorie,

tarii  ii sar in ajutor.

Va astept la terapie,

cand vi se cam face dor !

0737662980

:hi3

100 euro / ora

post-84499-0-22725800-1486550450_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Stalpul casei nu sta tare?

Fa-ti repede programare

la doctor, cu Tontonel,

ca sa ma ocup de el !

Vino sa-ti dau tratamentul,

sau, dupa caz, suplimentul,

vino, fara ezitare,

sa iti fac iar stalpul tare!

0737662980

:onbed

100 euro/ora

• post-84499-0-47735300-1455525483.jpg
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ai fantezii nesatisfacute ? Eu, zana fanteziilor, ti le pot transforma in realitate.

0737662980      :atm

:69       450-500 ron / ora

post-84499-0-99671300-1486560218_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Judas

Stiuletele e cu baterii sau la curent?

Nu se poate asa imbecili pe lumea asta..... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cand ajungi VIP Memeber, uneori se petrece un fenomen ciudat si anume te transformi din "Very Important Person in Very Imbecil Person" :laugh2 :clapp

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Probabil te admirai in oglinda Adonisule!

Cam greu cu  mitologia greaca. Cel care isi vedea chipul oglindit in apa unui izvor si se admira a fost Narcis si nu Adonis, daca acolo bati. In rest raman la pararea mea...back off !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cam greu cu  mitologia greaca. Cel care isi vedea chipul oglindit in apa unui izvor si se admira a fost Narcis si nu Adonis, daca acolo bati. In rest raman la pararea mea...back off !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Esti tare ! :*

Mi-a spus cineva ca unii stau sa scrie non stop vrute si nevrute cand pe un topic, cand pe un altul, poluand spatiul public cu tampenii, doar ca sa aiba unele facilitati gratuite pe forum si sa nu mai scoata din buzunar cateva sute de ron pe luna. Iti dai seama ce cocalari fomisti sunt. Trebuie sa aiba cat mai multe postari ca sa se bucure de acces gratuit la facilitatile oferite. Se vede cat ii duce mintea pe cei care fac postari in nestire ... ce discutii genereaza ...

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

De profesie amanta, eu te ajut sa visezi si sa evadezi din lumea constrangerilor si prejudecatilor, in lumea libertatii de a actiona conform dorintelor inimii. Eu sunt amplificatorul emotiilor tale cele mai frumoase si profunde. Daca n-as exista, ai intra zilnic in audienta la divinitate si ai face cerere expresa universului, ca sa ma nasc. Viata fara compania ocazionala a unei dame ca mine, ar fi ca o condamnare fara speranta si ca o inchisoare din care nu poti evada niciodata.

:masaje          073766298             :69

:hug1         100 euro / ora          :onbed

post-84499-0-33213300-1486641160_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

In dormitorul meu sta ascuns secretul starii tale de bine.

0737662980

:movingthem1

450 ron /ora

post-84499-0-69075000-1486642343_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna ziua, dragii mei !  Eu sunt profesoara voastra de arte plastice. Predau bodypainting. Va ajut sa descoperiti in voi talentul de a picta pe trup si pe fata. Va astept sa ma pictati cat mai original ! Este obligatoriu sa va prezentati cu pensulele curate la ora mea !

0737662980      :bkke     450 ron / ora

post-84499-0-31517600-1486644682_thumb.jpg

post-84499-0-41180600-1486644841_thumb.jpg

post-84499-0-64898000-1486645053_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dominatoare prin excelenta, mi-ar placea sa te domin zi de zi, ora de ora, minut de minut. Pot domina in multe feluri, in functie de personalitatea si nevoile partenerului. Suna-ma daca te pasioneaza fanteziile de dominare sau macar ideea ca eu sa iti fiu iubita care te seduce si care conduce jocul erotic ! Cu mine ai parte de suspans, emotii coplesitoare, clipe incendiare, de o abordare personalizata, dinamica sau slow, soft sau hard si de fantezii pe care poate, nu le-ai mai incercat niciodata. Detin multe costumase / lenjerii sexi, jucarii, tocuri. Te astept sub mine, unde-i cald si bine !

0737662980

:stiletto  

450-500 ron / ora

• post-84499-0-70989600-1481629042.jpg

:hi3

post-84499-0-15004600-1486650847_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Tarfa prin excelenta, mi-ar placea sa te domin zi de zi, ora de ora, minut de minut. Pot domina in multe feluri, in functie de personalitatea si nevoile partenerului. Suna-ma daca te pasioneaza fanteziile de dominare sau macar ideea ca eu sa iti fiu iubita care te seduce si care conduce jocul erotic ! Cu mine ai parte de suspans, emotii coplesitoare, clipe incendiare, de o abordare personalizata, dinamica sau slow, soft sau hard si de fantezii pe care poate, nu le-ai mai incercat niciodata. Detin multe costumase / lenjerii sexi, jucarii, tocuri. Te astept sub mine, unde-i cald si bine !

0737662980

450-500 ron /

Link spre comentariu

Tarfa prin excelenta, mi-ar placea sa te domin zi de zi, ora de ora, minut de minut. Pot domina in multe feluri, in functie de personalitatea si nevoile partenerului. Suna-ma daca te pasioneaza fanteziile de dominare sau macar ideea ca eu sa iti fiu iubita care te seduce si care conduce jocul erotic ! Cu mine ai parte de suspans, emotii coplesitoare, clipe incendiare, de o abordare personalizata, dinamica sau slow, soft sau hard si de fantezii pe care poate, nu le-ai mai incercat niciodata. Detin multe costumase / lenjerii sexi, jucarii, tocuri. Te astept sub mine, unde-i cald si bine !

0737662980

450-500 ron /

Hai mai "brett Pitt", numai atat poti? Imi dai senzatia ca esti lipsit de inteligenta, de capacitate si cultura, de spirit, un om fara valoare.... :shocked :shocked

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Hai mai "brett Pitt", numai atat poti? Imi dai senzatia ca esti lipsit de inteligenta, de capacitate si cultura, de spirit, un om fara valoare.... :shocked :shocked

Sa nu ai mari asteptari de la el !  Are replici anemice si puerile. De multe ori numai el stie vrea sa spuna. Cert este, ca indivizi ca el, tin mortis sa isi manifeste, zilnic, frustrarile.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Hai, vino cu stimulentul,

ca sa iti dau suplimentul !

Conteaza cum m-abordezi,

cat de mult ma stimulezi,

ca in pat tu sa primesti

ce iti place si-ti doresti.

Fii deschis la portmoneu,

o parte din timpul meu

sa-ti ofer cum stiu doar eu

sa o fac, dragutul meu !

0737662980     :69

:atm       450-500 ron /ora

post-84499-0-34116400-1486727368_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

:kiss3

Fantezii de vei avea,

la mine pe canapea,

in fel de fel de pozitii,

te-astept sa-mi dai jos chilotii !

Dupa doua vorbe dulci,

sa mi-o dai tare la buci

iar dupa inca vreo doua,

sa te ling, lasciv, pe oua,

sa imi deschid larg compasul,

ca sa vezi tot paradisul

unde stramta e intrarea

si cu plata e parcarea,

unde nu intra oricine

ci doar cei alesi de mine.

0737662980

:atm

450 ron / ora

post-84499-0-00519500-1486732534_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

O pasarika zglobie te asteapta, pasararule, sa iti sara in poala si sa iti ciuguleasca din palma !

0737662980

:rockettes-1 

100 euro / ora

• post-84499-0-96019300-1453366652.jpg
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ard de dorinta ... sunt cuprinsa de flacarile pasiunii. Sunt pe punctul de a face combustie interna. Sunt  fierbinte ca o topitorie, de mi s-au topit bikinii pe mine. Sunt clocotitoare, ca un vulcan gata sa erupa, cand il vei atinge. Fac apel la micul tau pompier, sa vina de urgenta, sa imi stinga flacarile ce m-au cuprins !

0737662980       :hug1       100 euro/ora

post-84499-0-42341700-1486734327_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Visezi la un oral ca in filme ? Suna-ma !

0737662980

:felatie

100 euro / ora

post-84499-0-94788000-1486734836_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Secretul starii tale de bine sta ascuns intre cearsafurile mele.

0737662980

:onbed

100 euro / ora

Ofer masaj, servicii intime totale, fetish-uri, jocuri si fantezii erotice.

Conditiile oferite si calitatea serviciilor se reflecteaza in tarif. Rog seriozitate, bune maniere, discretie !

post-84499-0-89343900-1486746967_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...