petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 20, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Februarie 20, 2017 Cheama cu deratizarea mai intai la tine in ograda si apoi uita-te in curtea vecinului !O sa iti trimit deratizarea si apoi dezinsectia ca ai facut paienjeni la gauri de cand nu ai mai avut vizitatori reali nu din cei imaginari. Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2017 Nu mai abera, ca diferenta dintre noi doi este ca intre tata si fiu si nu ma cunosti de nicaieri ! Decat sa pierdeti vremea pe aici jignind fara motiv pe altii, mai castigati ati fi daca v-ati inscrie la niste cursuri de dezvoltare personala, care sa va tine ocupati si sa va faca utili. '' Nu mai abera, ca diferenta dintre noi doi este ca intre tata si fiu''1. Asa batrana esti?2. Esti bi ? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 '' Nu mai abera, ca diferenta dintre noi doi este ca intre tata si fiu''1. Asa batrana esti?2. Esti bi ? Auzisem ca bati spre varsta de pensionare ... si ca ai un semn de intrebare in pantaloni, pe post de puta. Scuze ! Nu am stiut ca te-ai nascut pe vremea faraonilor si ca esti de gen neutru. Altceva mai bun de facut, decat sa te contrezi cu muierile, pe acest forum, nu ai ? Imi pare rau ca nu ai cu cine sa vorbesti, ca nu ai duhovnic sau bani de psiholog, dar eu sunt cam ocupata. 4 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Cheama cu deratizarea mai intai la tine in ograda si apoi uita-te in curtea vecinului ! Siana uita-te la topicele tale!Injuraturi, imbecilism ca la Capatos. Faci parte din exact aceeasi categorie cu elita aceea 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2017 Auzisem ca bati spre varsta de pensionare ... si ca ai un semn de intrebare in pantaloni, pe post de puta. Scuze ! Nu am stiut ca te-ai nascut pe vremea faraonilor si ca esti de gen neutru. Altceva mai bun de facut, decat sa te contrezi cu muierile, nu ai ?Tocmai m-am contrat cu o muiere abia i-am facut recenzia de 15 minute,tu poti fi numita oricum numai muiere nu Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2017 Siana uita-te la topicele tale!Injuraturi, imbecilism ca la Capatos. Faci parte din exact aceeasi categorie cu elita aceeanu exagera alea la Capatos sunt rele de cur ea este rea de gura Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Tocmai m-am contrat cu o muiere abia i-am facut recenzia de 15 minute,tu poti fi numita oricum numai muiere nu Inca o data iti spun, rezuma-te la femeile pe care le cunosti personal si pe care ti le poti permite ! Nu vad sa am nimic in comun cu tine, deci, tine-o drept si apoi fa la stanga, cand ma vezi ! 4 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Esti genul de amant galant, educat, discret, selectiv, potent financiar ? Amanta prin definitie, rafinata, open minded, sunt buna de iubit si gata sa iti ofer ce ai nevoie, in pat. Suna-ma ! 0737662980 100.00 € Poze noi, reale. 4 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Siana uita-te la topicele tale!Injuraturi, imbecilism ca la Capatos. Faci parte din exact aceeasi categorie cu elita aceea Eu nu vizionez acel gen de emisiuni, dar vad ca tu o faci. Daca nu iti plac emisiunile unui post tv si invitatii moderatorului, de ce le urmaresti ? Nu ai telecomanda sa schimbi canalul tv ? Ai tras fir de la vecinul ca sa ai televiziune gratuita, sa nu mai platesti abonament si prinzi un singur post tv ? Te certi si cu televizorul la fel de des cum te certi cu femeile pe forum ? Vad ca cei care mananca seminte plictisiti si fac mizerie pe acest forum sunteti tu si altii ca tine. Nu se poate tine nici primaria capitalei dupa voi, sa faca curat in urma voastra. Polemizati la infinit, va certati singuri atunci cand nu va baga nimeni in seama, intrati unul cu altul in cardasie sa faceti mistouri pe seama cate unui user cand ala poate nu isi mai vede capul de munca. In plus, nu sunteti invitatii speciali ai nimanui, nicaieri, ca sa veniti sa va dati cu parerea. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Eu nu vizionez acel gen de emisiuni, dar vad ca tu o faci. Daca nu iti plac emisiunile unui post tv si invitatii moderatorului, de ce le urmaresti ? Nu ai telecomanda sa schimbi canalul tv ? Ai tras fir de la vecinul ca sa ai televiziune gratuita, sa nu mai platesti abonament si prinzi un singur post tv ? din nou vezi gresit.eu am facut o asemanare pe care ar fi trebuit s-o intelegi daca pretinzi ca esti doamna cu facultate 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2017 din nou vezi gresit.eu am facut o asemanare pe care ar fi trebuit s-o intelegi daca pretinzi ca esti doamna cu facultateCu facultatea la PAT 16 18 Link spre comentariu
fxdx Reputație: 36 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Judas Oras:Judas Partajează Postat Februarie 20, 2017 Cu facultatea la PAT"cinestie" castiga ? Du-te si mai imbogateste-ti repertoriul si pe urma vin-o la mine sa te smecheresc putin. Exista o vorba...nu te mai fute pe frunze de varza ca o sa-ti intre cotorul in cur. Ai grija si mai bine lasa topicul asta curat !!! 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 "cinestie" castiga ? Du-te si mai imbogateste-ti repertoriul si pe urma vin-o la mine sa te smecheresc putin. Exista o vorba...nu te mai fute pe frunze de varza ca o sa-ti intre cotorul in cur. Ai grija si mai bine lasa topicul asta curat !!! Cica este bucatar. S-a pensionat si sta sa imi sufle mie sub fusta de plictiseala, acum ca nu mai este platit de nimeni sa sufle in lingura. Daca nu mai are pentru cine sa toace legume, acum toaca nervii si ficatii altora. 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Cu facultatea la PAT Plictisitoare mai este viata de pensionar ... Daca nu ai cui sa toci ceapa, vino sa imi duci mie gunoiul si sa imi plimbi cainele ! 3 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 20, 2017 Siana,mananci un muc? 3 Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 20, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 20, 2017 siana ar linge muci cu 50 lei ora )) Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 Ofer imbratisari pasionale si mangaieri fara numar celor care au nevoie de ele. 0737662980 450 ron / ora poza noua 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 Come on, please help me, dr Dick,caci tu mi-esti cel mai bun amic !Dorinta astazi m-a rapuste-astept pe pat, cu fundu-n sussa imi administrezi vreo douadoze adanci de ser de oua. Come on, please, doctor, help me quick,baga-mi seringa-n pasarik !Dupa ce-mi dai bikinii joshai, da-mi doza de ser coios !Fa-mi injectia cu amorcu pasiune, lent, usor ! You know how to make me feel good :tu ma lingi iar eu ma ud, din gat imi iei exudat,tratament homeopat,oral, imi administreziin timp ce ma masturbezi ;cand eu te ling pe oute,imi dai cateva palmutela fund, peste pasarikasi imi bagi in gauricacea mai buna vitamina :doza de sulicilina. 0737662980 100 euro / ora Poza noua, facuta acum o saptamana. 3 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 21, 2017 Ce poze de căcat are bunicuța. Link spre comentariu
fxdx Reputație: 36 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Judas Oras:Judas Partajează Postat Februarie 21, 2017 Ce poze de căcat are bunicuța.Sa te ridic pe pula, sa te arunc pe luna :laugh2 1 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 zise base cu buzunarele rupte 1 Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 21, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 21, 2017 Ce poze de căcat are bunicuța.Babornița face desene în paint ) Greu cu tehnologia pt baba de 45 de ani 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 Ce poze de căcat are bunicuța. De asta stai tu sa te holbezi non stop la ele. Observ ca sunt femeia fata de care ai cel mai mare interes. Ti-ai facut nenumarate clone obosite, ca sa imi captezi cumva atentia. Cand iti obosesc ambele maini, incepi sa ma insulti, de ciuda ca pe mine ma doare in tocuri de tine. 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 Terapeuta senzuala, ofer terapie prin companie ... terapie cu imbratisari fierbinti si mangaieri sau cu jocuri si fantezii erotice. 0737662980 450-500 ron / ora poza noua 3 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Terapeuta senzuala, ofer terapie prin companie ... terapie cu imbratisari fierbinti si mangaieri sau cu jocuri si fantezii erotice. 0737662980 450-500 ron / ora poza noua deschide telefonul! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate