siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 deschide telefonul! Telefonul meu detecteaza nesimtitii faliti si frustrati, psihopatii si debilii mintali si se inchide automat cand ma suna vreunul dintre ei. 3 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Telefonul meu detecteaza nesimtitii faliti si frustrati, psihopatii si debilii mintali si se inchide automat cand ma suna vreunul dintre ei. pt ca vb gura fara tine 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 Cauti o aventura amoroasa discreta, care sa iti potoleasca hormonii agitati ? Sunt femeia cu care te poti iubi in secret ca in cele mai frumoase vise ale tale, fara restrictii, prejudecati, inhibitii. 0737662980 100 euro / ora 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 Buna seara, lup pervers ! Eu sunt Scufita Rosie. Imi adulmeci parfumul din departare, lupulache ? Ti-ai dori sa faci amor salbatic cu mine ? Te astept in casa de vacanta a bunicilor, sa ne dezlantuim simturile ! 0737662980 450 ron / ora 5 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 zise base cu buzunarele rupte FDX e RoboCopcare-ti da cu sula-n cap,fiindca e pluripotentsi are antrenament. El, din 2-3 miscarite-a rostogolit pe scari,te-a strivit si-ngenuncheatsi apoi muie ti-a dat. Vagaboanda masculina,de-ti doresti niste morfinabuvabila, gura mare,ca-ti da Robo tot ce are ! 5 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 Medicul ti-a recomandato dama obraznica-n pat,open minded si fascinanta,sexy rau si-apetisanta,cu un fund demential,cu ea tratament total,normal, anal si oral,intensiv, sa faci o luna,ca-i pastila cea mai bunasi apoi, pe termen lungs-o mai iei din cand in candca sa-ti intretii potentasi ca sa previi carenta de amor ce ar puteadeclansa depresia ?Iacata-ma ! Casa meaeste farmacia ta.Eu sunt antidepresivul,iti tin mandru cucurigul. 0737662980 100 euro / ora 5 1 Link spre comentariu
fxdx Reputație: 36 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Judas Oras:Judas Partajează Postat Februarie 22, 2017 FXDX e RoboCopcare-ti da cu sula-n cap,fiindca e pluripotentsi are antrenament. El, din 2-3 miscarite-a rostogolit pe scari,te-a strivit si-ngenuncheatsi apoi muie ti-a dat. Vagaboanda masculina,de-ti doresti niste morfinabuvabila, gura mare,ca-ti da Robo tot ce are ! :laugh2 :clapp :clapp 10X !!!! 1 1 Link spre comentariu
fxdx Reputație: 36 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Judas Oras:Judas Partajează Postat Februarie 22, 2017 Greu cu tehnologia pt baba de 45 de aniRecunoaste ca tie nu-ti mai sta pula dreapta decat daca stai capra. Daca ma pis in ochii tai o sa ma vezi in valuri PROSTULE. Mars in plm de aici ca iti pute gura a carbit ! :laugh2 :laugh2 1 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 22, 2017 FXDX e RoboCapcare-i da la pula-n cap,fiindca e pluripotentsi el are sculament. El, din 2-3 miscaribaga pulile prin nari,si le-n deasa pan' ajungsa il gadile pe fund. E cocota masculina,de ii bagi in cur benzinanicio pula nu-i rezista,la supt pula e artista! :clapp :clapp :clapp Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 Recunoaste ca tie nu-ti mai sta pula dreapta decat daca stai capra. Daca ma pis in ochii tai o sa ma vezi in valuri PROSTULE. Mars in plm de aici ca iti pute gura a carbit ! :laugh2 :laugh2 Ha ha ha ! :laugh2 Frustratii astia s-ar certa si cu propriile neveste pe forumuri, ascunsi sub un user name, fiindca nu au curaj sa le spuna in fata ce simt si ce gandesc cu adevarat, ce ii deranjeaza si ce le place, ca nu le-ar mai gati si nu le-ar mai spala alea, i-ar lasa sa doarma pe presul de la usa. Cunosc un fraier pe care nu il primeste nevasta-sa in casa cand bea. Doarme pe scari cand nu ii pune aleia tot salariul pe masa si daca se impiedica de vreun bar, in drum spre casa, dupa ce a luat leafa. 5 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 Vrei sa ai o zi superba ? Suna-ma si vei vedea ca iti voi depasi asteptarile ! 0737662980 450 ron / ora 5 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 Sunt o mina de aur care te asteapta sa o exploatezi adanc, sa ii descoperi bogatia ... 0737662980 450 ron / ora poza noua 3 1 Link spre comentariu
fxdx Reputație: 36 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Judas Oras:Judas Partajează Postat Februarie 22, 2017 :clapp :clapp :clappPOPA PROSTULE atat poti coae ? Sa schimbi doua trei cuvint din context ? Offf off offf...hai sa iti dau pastila pe ziua de astazi de smecherie : O sa imi las pula testament tie, asa ca ma poti suge si postmortem. O sa iti aranjez la herghelia de la Mamaia, sa ai parte de acelasi lucru....de la toti caii. PS. Post mortem is Latin for "after death" sau "dupa moarte" in limba roamana. Sunt sigur ca nu stiai asta ca esti prea PROST !! 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 POPA PROSTULE atat poti coae ? Sa schimbi doua trei cuvint din context ? Offf off offf...hai sa iti dau pastila pe ziua de astazi de smecherie : O sa imi las pula testament tie, asa ca ma poti suge si postmortem. O sa iti aranjez la herghelia de la Mamaia, sa ai parte de acelasi lucru....de la toti caii. PS. Post mortem is Latin for "after death" sau "dupa moarte" in limba roamana. Sunt sigur ca nu stiai asta ca esti prea PROST !! Ai replicile cele mai smechere. Imi plac baietii destepti ca tine. 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 Eu sunt elementul lipsa din puzzle-ul vietii tale. Sunt tot ce vrei sa ai in pat. Completeaza-ti existenta cu mine ! 0737662980 100 euro / ora 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 Eu sunt Siana, zana cea buna ... buna rau ... prea buna ... prea ca din basme. Nu sunt o aparitie strict comerciala, imbin utilul cu placutul si din hiperactivitatea mea sexuala si dorinta mea exacerbata de a ma aventura si descoperi lucruri noi, de a socializa si afla dorintele secrete ale inimii tale, de a ma distra si simti ca traiesc viata la cote maxime, care pentru unii constituie defecte, eu fac calitati. Astep sa ma suni si sa imi impartasesti dorinte ascunse si fantezii pe care nu le-ai mai impartasit nimanui ! In fata mea te poti deschide, fiindca eu sunt cea care iti intelege si iti satisface nevoile profunde. 0737662980 450-500 ron / ora 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 Politista adjectiv,la modul imperativeu te trag acum pe dreaptasi te fac sa mananci harta Fiindca atunci cand ma vezi,la volan, te masturbezi,incurci intersectia,nu mai tii directia. Stai sa vezi ce rea ma facsi am sa te-mping pe pat !La pantaloni te desfacsi la fund am sa te bat. Sa vezi ce-am sa ma distrezcand am sa te-ncatusez !C-un strapon te penetrezsi pe fata-ti urinez. Fiindca esti prea incordatsi-ti simti gandul vinovat,ca sa prinzi putin curaj, am sa-ti fac body masaj. Am sa-ti pun fundul pe fata, am sa tip ca esti o zdreanta,am sa te pun sa ma lingisi apoi sa mi-o impingi. 0737662980 100 euro / ora 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 Dragi elevi, profesoara de educatie fizica, Siana va asteapta azi sa sustineti proba de rezistenta ! 073766980 100 euro / ora 3 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Ha ha ha ! :laugh2 Frustratii astia s-ar certa si cu propriile neveste pe forumuri, ascunsi sub un user name, fiindca nu au curaj sa le spuna in fata ce simt si ce gandesc cu adevarat, ce ii deranjeaza si ce le place, ca nu le-ar mai gati si nu le-ar mai spala alea, i-ar lasa sa doarma pe presul de la usa. Cunosc un fraier pe care nu il primeste nevasta-sa in casa cand bea. Doarme pe scari cand nu ii pune aleia tot salariul pe masa si daca se impiedica de vreun bar, in drum spre casa, dupa ce a luat leafa. sotul tau cum este? 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 sotul tau cum este? Open minded si ca el mai sunt si altii care ma curteaza. Nu stiu de ce te fute pe tine grija. De relatii deschise ai auzit ? Eu nu sunt pasarika pe care sa o tii in colivie. Cine ma vrea trebuie sa ma accepte asa cum sunt. 3 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Open minded si ca el mai sunt si altii care ma curteaza. Nu stiu de ce te fute pe tine grija. De relatii deschise ai auzit ? Eu nu sunt pasarika pe care sa o tii in colivie. Cine ma vrea trebuie sa ma accepte asa cum sunt. tu l-ai numit fraier pe respectivul.implicit l-ai plasat pe al tau mult mai jos pe scara valorii 1 1 Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 22, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 22, 2017 FDX e RoboCopcare-ti da cu sula-n cap,fiindca e pluripotentsi are antrenament. El, din 2-3 miscarite-a rostogolit pe scari,te-a strivit si-ngenuncheatsi apoi muie ti-a dat. Vagaboanda masculina,de-ti doresti niste morfinabuvabila, gura mare,ca-ti da Robo tot ce are ! Babo, iar ai luat-o josDe la cainele jegos?FDX, l-ai botezatE un vierme fara capEl traieste in rahatSe hraneste cu cacatIti este vecin la blocSe aseamana cu-n flocAsa, ca sa incheiemFix la pula mea te chemSa ma pis pe fata taDe tarfa de mușamaCu pizda fleoșcăităȘi cu fața rablagită. 1 1 Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 22, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 22, 2017 Open minded si ca el mai sunt si altii care ma curteaza. Nu stiu de ce te fute pe tine grija. De relatii deschise ai auzit ? Eu nu sunt pasarika pe care sa o tii in colivie. Cine ma vrea trebuie sa ma accepte asa cum sunt. Tu esti moarta dupa bani si prostii pun botul Te futi pe 70 finalizarea / 120 ora - cu anunt pe AT, pe forum visezi la 100 euro cum viseaza broasca sa zboare. La ce pizda sparta ai, cine sa te plateasca? Poate vreunul BEAT sau PROST GRAMADA. La 100 Euro sunt piese tinere, tu la 45 de ani .... esti ca masinile de epoca. 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 23, 2017 Tu esti moarta dupa bani si prostii pun botul Te futi pe 70 finalizarea / 120 ora - cu anunt pe AT, pe forum visezi la 100 euro cum viseaza broasca sa zboare. La ce pizda sparta ai, cine sa te plateasca? Poate vreunul BEAT sau PROST GRAMADA. La 100 Euro sunt piese tinere, tu la 45 de ani .... esti ca masinile de epoca. Iar postati anunturi in numele meu ? Eu nu-mi postez anunturi pe multe site-uri si nici pe AT, mai proxenetule. Ce iti pasa tie de pizda mea si de cine mi-o sparge? Vad ca ai obsesii cu ea. Profilul meu poate fi vazut si pe unele site-uri de lux, unde am debutat. Vad ca in fiecare zi mai puneti un an in plus la varsta mea. O sa ajung sa ating 4500 de ani cu voi. Nu ma confunda cu plosnitele tale producatoare care mint ca au 20-25 de ani iar ele arata cu 20 de ani mai muncite ! 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 23, 2017 tu l-ai numit fraier pe respectivul.implicit l-ai plasat pe al tau mult mai jos pe scara valorii Sa va iasa din cap unora, ca barbatul trebuie sa fie pentru femeie Dumnezeul la care ea sa se inchine ! Nu mai astepta sa fii adulat, sa isi scoata femeia ochii din cap si inima din piept pentru tine, stand incuiata in casa si multumindu-se cu o punga de floricele si un pahar de apa chioara, atat cat iti permiti tu sa ii oferi ! Am mai spus-o, cea mai mare dragoste a unei femei este cea pentru copiii ei si a copiilor fata de mama, e o legatura speciala, dupa cea cu divinitatea. Relatiile inchise dintre un barbat si o femeie sunt obosite si nefunctionale la un moment dat. Nu gandesc ca tine. Eu am alte rationamente, deosebite de ale tale. Multe sunt fundamentate pe experienta si observatie. Sunt barbati foarte bogati, voyeuristi, unii sunt, altii nu, capabili sa satisfaca o femeie si care accepta alti parteneri pentru sotiile sau iubitele lor. Mai sunt si cuplurile de swingers si alte relati atipice. In plus, femeile devin din ce in ce mai independente si mai puternice. Ce nevoie mai are o femeie puternica, ce se tine bine pe tocurile ei, de un sot incapabil din toate punctele de vedere , un sot care sta sa se vaicareasca precum unii dintre voi pe forumuri sau caruia forta argumentului ii sta in pumni ? Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca asistam la prabusirea patriarhatului. 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate