Sari la conținut

Siana, secretul starii tale de bine

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Un moment de inspiratie, o clipa de intuitie, o secunda de chimie, te pot aduce la mine.

De ajungi la mine-n pat

vei fi bine inspirat.                    

Sigur, tu ai intuit

ca sunt buna de iubit.

Ne apropie chimia,

ne dezbraca fantezia.

Inevitabil iti va fi bine,

daca ma alegi pe mine.

:hug1     :onbed     :gifs_ojos

0737662980   :hi3  100 euro / ora

post-84499-0-51150000-1487838300_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: adriancorhy
  • Oras:Brasov
  • Telefon: adriancorhy
  • Oras:Brasov

Stă siana pe bordură

Cu o pula-nfipta-n gura

Și visează euroi

În timp ce mai linge in coi

Pe ochii fardati cu roz

Sare jetul de sloboz

Și siana linge tot

Și primește-un coi in bot

Ia un leu de-aici potaie

Vino să mă lingi pe coaie

Și mai ia și 3 banane

Că ești ruptă rau de foame

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Iar postati anunturi in numele meu ? Eu nu-mi postez anunturi pe multe site-uri si nici pe AT, mai proxenetule. Ce iti pasa tie de pizda mea si de cine mi-o sparge? Vad ca ai obsesii cu ea. Profilul meu poate fi vazut si pe unele site-uri de lux, unde am debutat. Vad ca in fiecare zi mai puneti un an in plus la varsta mea. O sa ajung sa ating 4500 de ani cu voi. Nu ma confunda cu plosnitele tale producatoare care mint ca au 20-25 de ani iar ele arata cu 20 de ani mai muncite !

De ce minți boarfa bătrână,ai anunțuri pe 2 site-uri unde ceri 50 lei pe finalizare.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

De ce minți boarfa bătrână,ai anunțuri pe 2 site-uri unde ceri 50 lei pe finalizare.

Nu am timp Pipilica de retardateniile tale. Ce ai facut, iar ai inceput sa postezi in numele meu anunturi retardate, fiindca te plictiseai ? Pe care site-uri ai facut iar postari imbecile ? Esti un inapoiat mintal si un schizofrenic depresiv care traieste pe carca altora fiindca nu te angajeaza nimeni. De cate luni nu ai mai iesit din casa ?

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Multumesc tuturor celor care si cu buna credinta dar si cu rea credinta si cu intentie dar si fara intentie imi fac reclama pozitiva sau negativa ! In fond, tot reclama se numeste si in tot raul este si un bine si in tot binele se gaseste si un rau, binele si raul se ingemaneaza. Fiecare va discerne si va alege aspectele negative sau pe cele pozitive din toata povestea. Desi as fi dorit ca reclama sa mi-o fac doar eu, cat mai discret, unii protesteaza indarjiti, cerand tarife mai mici si o mai mare disponibilitate din partea mea. Observ din numarul de vizualizari ca topicul meu este de mare interes public ... ceea ce este si bine pe de o parte si rau pe de alta.

Nu vreau sa aduc atingere in vreun fel personalitatii nimanui cand spun ca nu pot fi femeia unuia singur dar nici a tuturor.  Nu pot fi pe gustul tuturor, ar fi o utopie ca cineva sa pretinda ca  satisface toate gusturile. Nici Hristos nu a fost pe placul tuturor. Nu ma aflu aici sa imi justific modul meu de existenta, ca sa dau explicatii in fata unui complet de judecata alcatuit  din neaveniti, din niste habarnisti, dupa blocuri, caci justitia nu se face la colt de strada, cu parul in mana. Am dreptul si libertatea de a-mi trai viata cum doresc, cum imi place, cum consideer ca este mai bine pentru mine. Am dreptul sa selectez persoanele cu care vreau sa vorbesc sau sa ma intalnesc.

Nu agasez pe nimeni, nu fur, nu escrochez, nu incalc drepturile si libertatea altor persoane, nu fac probleme celor din jur, nu santajez pe nimeni, nu critic modul de existenta al altora, nu oblig pe nimeni sa se intalneasca cu mine. Daca aveti intrebari sau doriti sa dezbateti o idee pe acest topic, nu ma opun si va raspund in masura in care am timp si in care intrebarile sunt de bun simt si va exprimati civilizat.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Terapeuta senzuala si priceputa Siana, va recomanda un masaj profesional relaxant si vitalizant, la cabinetul ei individual ! Cele mai bune ore la care trupul resimte din plin beneficiile masajului, sunt 17-19, cand rinichii functioneaza la cota maxima si toxinele, alaturi de stres, sunt eliminate usor din organism. Intre aceste ore este bine sa beti si diverse ceaiuri, mai ales depurative, care sa va sustina organismul. Va astept cu un ceai cald, cu muzica ambientala, cu uleiuri si creme, cu cearsafuri si prosoape curate si cu un zambet larg, toate pregatite sa vina in intampinarea nevoilor voastre !

:date       0737662980     :masaje   450 ron / ora   :couple

post-84499-0-80160900-1487858709_thumb.jpg

post-84499-0-43318600-1487858735_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu am timp Pipilica de retardateniile tale. Ce ai facut, iar ai inceput sa postezi in numele meu anunturi retardate, fiindca te plictiseai ? Pe care site-uri ai facut iar postari imbecile ? Esti un inapoiat mintal si un schizofrenic depresiv care traieste pe carca altora fiindca nu te angajeaza nimeni. De cate luni nu ai mai iesit din casa ?

Mamaie sunt anunțurile tale cu poze reale cu fata.Tu te-ai pozat in fata intrării de la blocul din Romana.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Rog administratia forumului, sa penalizeze, in urma reclamatiilor, nu numai pe cei care imi iau mie apararea ci si pe cei raportati de mine ! Neluarea unor masuri inseamna complicitate. Cine tace, complice se face. Pana la urma ce se modereaza pe acest forum, circul, scandalul ? Daca este forum de scandal ar trebui ca el sa aiba alta denumire, sugestiva in acest sens.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Alunga indispozitia, stresul, monotonia, cu mine ! Sunt nazdravana in asternuturi si nu am inhibitii, fiindca imi sta bine in orice pozitie. Sunt alegerea barbatilor care se respecta si care stiu sa pretuiasca o femeie. Te astept cu drag, sa petrecem impreuna clipe fierbinti !

0737662980      :kiss3       100 euro / ora

post-84499-0-52684500-1487862738_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna ! Eu sunt Dulcetica, buna de te lingi pe buze. Aroma mea este incitanta si nu o poti uita usor. Iti pot indulci orice moment al zilei. Ma poti savura pe indelete, fara graba.

0737662980       :69   :hug1  :crazylove       100 euro / ora

post-84499-0-30402600-1487863352_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

N-am voie ca sunt poze reale cu fata.

Mistouri de doi bani, de cocalari rasuflati, ratati si frustrati. Ti-ai gasit coechipieri imbecili ca tine si dati pase unul de la altul cu rahaturi, ca asa intelegeti voi ca se traieste viata. Asta este singura voastra preocupare pe pamant.

De fapt, ce sa mai faci tu la varsta ta ... esti pensionat de pe vremea lui Mihai Viteazu, esti obez, fara scula, fara minte, fara imaginatie, fara bani, fara sanse, fara putere, fara nimic.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Judas
  • Oras:Judas

Pentru Admin-ul @pisicuts !!!!

Ieri am primit un avertisment de la tine pentru ca am folosit cuvinte jignitoare la adresa unor useri, care pe acest topic, nu fac altceva decat sa aduca injurii si cuvinte jignitoare celui care a deschis topic-ul si anume userul @siana. Tin sa iti aduc la cunostinta, ca am facut asta pentru ca nu mai suport sa vad cum niste imbecili care nu au alta treaba decat sa improaste cu noroi in stanga si in dreapta, o fac fara sa PRIMEASCA vre-o sanctiune din partea unui moderator sau admin. Pe un forum normal in care admin-ul este total impartial si obiectiv acesti derbedei frustrati erau banati de mult, dar aici vad ca imbecilii, pentru ca nu ii pot numi altfel isi fac in continuare de cap fara sa pateasca nimic. Eu am inteles perfect advertismentul tau si nu am sa ii mai injur si sa ii fac prosti si imbecili dupa aceasta postare, in schimb vad ca ei o fac mai departe fara a fi banati. Este in detrimentul acestui forum ca acesti "oameni" sa mai fie prezenti pe acest site. M-am uitat pe regulamentul acestui forum postat char de tine la sectiunea reguli generale de functionare si am gasit scris asa: trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt interzise, atacurile indreptate catre Randunica sau Siana sunt interzise si se pedepsesc cu warn sau cu ban permanent in functie de gravitate si in functie de decizia moderatorului. UNDE sunt pedepsele cu ban pentru userii de pe acest topic care si-au facut un tel in viata sa denigreze alti useri ?????? Astept si eu un raspuns pertinent de la tine pe tema asta . Pana atunci aduc in vedere tuturor ce inseamna un forum....

Regulile de folosire ale unui forum sunt foarte simple. Se apeleaza in primul rand la bunul simt al utilizatorului. Intr-o comunitate de pe un forum indiferent de ce factura este acel forum, cu oameni normali la cap, nu este permisa folosirea cuvintelor obscene sau tonul ironic cu un alt utilizator. in cadrul unui subiect de discutie, TREBUIE sa se stea cat mai on topic si sa nu deschida alte subiecte in acelasi topic (off topic).

Daca un utilizator este activ pe forum, acesta poate fi resplatit prin obtinerea unui rang special, insa cele mai importante rank-uri sunt cele de administrator si moderator, si astea nu sunt date in functie de prietenii, cumetrii sau alte aliante.

Administratorii
Administratorii sunt de obicei webmaster-ii site-ului pe care se afla forumul de discutii. Ei se ocupa de partea tehnica a forumului, detin control deplin asupra unui forum, pot sterge sau edita un raspuns in cadrul unui subiect de discutie, pot sa baneze (a bana = a ridica dreptul unui user de a posta) un membru.
Rolul unui administrator pe un forum este foarte complex. Administratorul trebuie sa fie tot timpul atent pentru ca utilizatorul sa fie cat mai bine informat despre schimbarile care se petrec pe un forum. Principalul obiectiv al unui administrator este sa incerce sa ofere utilizatorului un mediu cat mai placut de disctutii si sa fie total impartial fata de useri.

Moderatorii
Moderatorii sunt utilizatori care au cunostinte vaste intr-un domeniu despre care se discuta pe forum. Sunt selectati dintre user-ii forumului de catre administratori. Ei reprezinta mana dreapta a administratorilor. Orice utilizator poate primi acest rank asa cum orice moderator isi poate pierde dreptul de a modera o sectiune. Pe langa faptul ca detine cunostinte vaste despre un domeniu trebuie sa fie in primul rand un foarte bun psiholog si un tip echilibrat, echidistant si. El trebuie sa stie sa aplaneze conflictele care se pot isca intre diversi utilizatori ai forumului si trebuie sa aiba multe ore online la activ. Moderatorii sunt cu alte cuvinte administratori ai unei sectiuni. Ei trebuie sa fie mereu dispusi sa ajute utilizatorii la categoria pe care o modereaza, trebuie sa intervina cand discutia se afla pe un fagas gresit si mai ales trebuie sa animeze acea categorie a forumului si nici pe departe sa tina cu un anume user sau sa favorizeze un anume user daca acel user aduce prejudicii respectivului forum, jignind alti useri. NU penalizieaza cu preferinta numai pe cineva anume !!!!

De stiut pentru un user de pe un forum ca:

- nimeni nu s-a nascut invatat
- intreaba civilizat si ti se va raspunde
- formuleaza intebarile cat mai clar
- nu fi agresiv si nu jigni alt useri numai ca asa ai tu chef
- incearca sa fi cat mai deschis;
- nu fi ironic decat daca situatia o cere
- toti utilizatorii au aceleasi drepturi
- administratorii si moderatorii sunt pe forum pentru a ajuta obiectiv si nu subiectiv utilizatorii.

post-140183-0-48736100-1487925517_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Pentru Admin-ul @pisicuts !!!!

Ieri am primit un avertisment de la tine pentru ca am folosit cuvinte jignitoare la adresa unor useri, care pe acest topic, nu fac altceva decat sa aduca injurii si cuvinte jignitoare celui care a deschis topic-ul si anume userul @siana. Tin sa iti aduc la cunostinta, ca am facut asta pentru ca nu mai suport sa vad cum niste imbecili care nu au alta treaba decat sa improaste cu noroi in stanga si in dreapta, o fac fara sa PRIMEASCA vre-o sanctiune din partea unui moderator sau admin. Pe un forum normal in care admin-ul este total impartial si obiectiv acesti derbedei frustrati erau banati de mult, dar aici vad ca imbecilii, pentru ca nu ii pot numi altfel isi fac in continuare de cap fara sa pateasca nimic. Eu am inteles perfect advertismentul tau si nu am sa ii mai injur si sa ii fac prosti si imbecili dupa aceasta postare, in schimb vad ca ei o fac mai departe fara a fi banati. Este in detrimentul acestui forum ca acesti "oameni" sa mai fie prezenti pe acest site. M-am uitat pe regulamentul acestui forum postat char de tine la sectiunea reguli generale de functionare si am gasit scris asa: trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt interzise, atacurile indreptate catre Randunica sau Siana sunt interzise si se pedepsesc cu warn sau cu ban permanent in functie de gravitate si in functie de decizia moderatorului. UNDE sunt pedepsele cu ban pentru userii de pe acest topic care si-au facut un tel in viata sa denigreze alti useri ?????? Astept si eu un raspuns pertinent de la tine pe tema asta . Pana atunci aduc in vedere tuturor ce inseamna un forum....

Regulile de folosire ale unui forum sunt foarte simple. Se apeleaza in primul rand la bunul simt al utilizatorului. Intr-o comunitate de pe un forum indiferent de ce factura este acel forum, cu oameni normali la cap, nu este permisa folosirea cuvintelor obscene sau tonul ironic cu un alt utilizator. in cadrul unui subiect de discutie, TREBUIE sa se stea cat mai on topic si sa nu deschida alte subiecte in acelasi topic (off topic).

Daca un utilizator este activ pe forum, acesta poate fi resplatit prin obtinerea unui rang special, insa cele mai importante rank-uri sunt cele de administrator si moderator, si astea nu sunt date in functie de prietenii, cumetrii sau alte aliante.

Administratorii

Administratorii sunt de obicei webmaster-ii site-ului pe care se afla forumul de discutii. Ei se ocupa de partea tehnica a forumului, detin control deplin asupra unui forum, pot sterge sau edita un raspuns in cadrul unui subiect de discutie, pot sa baneze (a bana = a ridica dreptul unui user de a posta) un membru.

Rolul unui administrator pe un forum este foarte complex. Administratorul trebuie sa fie tot timpul atent pentru ca utilizatorul sa fie cat mai bine informat despre schimbarile care se petrec pe un forum. Principalul obiectiv al unui administrator este sa incerce sa ofere utilizatorului un mediu cat mai placut de disctutii si sa fie total impartial fata de useri.

Moderatorii

Moderatorii sunt utilizatori care au cunostinte vaste intr-un domeniu despre care se discuta pe forum. Sunt selectati dintre user-ii forumului de catre administratori. Ei reprezinta mana dreapta a administratorilor. Orice utilizator poate primi acest rank asa cum orice moderator isi poate pierde dreptul de a modera o sectiune. Pe langa faptul ca detine cunostinte vaste despre un domeniu trebuie sa fie in primul rand un foarte bun psiholog si un tip echilibrat, echidistant si. El trebuie sa stie sa aplaneze conflictele care se pot isca intre diversi utilizatori ai forumului si trebuie sa aiba multe ore online la activ. Moderatorii sunt cu alte cuvinte administratori ai unei sectiuni. Ei trebuie sa fie mereu dispusi sa ajute utilizatorii la categoria pe care o modereaza, trebuie sa intervina cand discutia se afla pe un fagas gresit si mai ales trebuie sa animeze acea categorie a forumului si nici pe departe sa tina cu un anume user sau sa favorizeze un anume user daca acel user aduce prejudicii respectivului forum, jignind alti useri. NU penalizieaza cu preferinta numai pe cineva anume !!!!

De stiut pentru un user de pe un forum ca:

- nimeni nu s-a nascut invatat

- intreaba civilizat si ti se va raspunde

- formuleaza intebarile cat mai clar

- nu fi agresiv si nu jigni alt useri numai ca asa ai tu chef

- incearca sa fi cat mai deschis;

- nu fi ironic decat daca situatia o cere

- toti utilizatorii au aceleasi drepturi

- administratorii si moderatorii sunt pe forum pentru a ajuta obiectiv si nu subiectiv utilizatorii.

Multumesc pentru interventie ! Poate ca administratorul este in vacanta. Cred ca unii dintre moderatori nu sunt impartiali. Agresiunile verbale, atacurile permanente la adresa mea sunt echivalentul unui viol in grup la care unii participa iar altii privesc cu placere. Cine incearca sa imi ia apararea este cotonogit. Ii duc dorul Sorinucai ... era o fata tare desteapta si imi lua apararea mereu.

Ceea ce se intampla pe forum reflecta gradul de civilizatie al acestui popor. Romanu-i frate cu codrul ... Tara asta s-a transformat intr-un  codru ... se fura ca-n codru, toti se mananca unii pe altii ca-n codru si este plin de animale salbatice, ca asemenea indivizi nu pot fi numiti oameni atat timp cat nu si-au insusit cele mai elementare lucruri despre convietuirea in societate. Sunt pe aici o gramada de gorile si cercopiteci care nu cunosc decat legea junglei.

Ce este insa mai trist este ca oamenii de treaba se resemneaza ca ciobanasul mioritic si, cu timpul, li se pare ca aceasta stare de lucruri este normala, nu iau atitudine, nu au nici o reactie si asteapta sa se rezolve de la sine lucrurile. Romanii asteapta sa se intample minunile fara ca ei sa participe in vreun fel la crearea lor. Minunea incepe cu fiecare dintre noi.

Comportamentul antisocial nu este de ignorat. Legea penala prevede sanctiuni pentru abateri de la un comportament civilizat. Lipsa noastra de reactie inseamna complicitate la faradelegi. Si, mai grav, e ca unii, pe acest forum, sunt instigatori pe fata.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...