adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 14, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Martie 14, 2017 Consuela rablagită (care nu este siana după spusele ei) Oooo, mamaie obosită,Tu ai pizda scofâlcită'geaba o tot mai vopseștiN-ai cum să ne păcălești Părintele PipilicăTe salvează fără fricăHaide, fă o plecăciuneȘi el pula-n cap ți-o pune Vrei pe tine să se pișe?Curul să ți-l facă-arșice?Hai acum, îngenunchează Și Părintele-urineazăPeste botul tău bătrânScofâlcit ca un salcâm Mămăiță străvezie,Nu ești MILF, tu ești dilieȘi visezi la euroiDar arăți ca un moroi Sfatul meu măi ConsuelaE să iei frumos umbrelaFiindcă afară plouăPe părinte-l lingi la ouăȘi când el te slobozeșteTu umbrela foloseșteSă te aperi de slobozCă îți face botul roz Siana te astept la lansarea cartii cu poezii, sa ti dau o dedicatie cu sloboz pe ochi 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 15, 2017 Buna, Samson ! Sunt Dalilacare-ti completeaza filacartii vietii, cea mai dulce,al carei glas te seduce,ce are pe vino-ncoace,care, de puteri, te stoarce.Se prea stie : forta tapaleste, in fata mea.Esti viteaz pana ce daipeste o Dalila-n rai;de privirea-i esti patruns,de zambetu-i esti strapuns,de rochita-i esti rapus.Sunt ispita care-ti place.Gandu-ti vrea sa ma dezbracezi de zi si sa se joacev-ati ascunselea cu dorulde-a-mi cerceta dormitorul.Vreau sa-ti aflu, mai baiete, fanteziile secrete.Asa c-am sa te descossi la loc am sa te cos.Te astept in patul meu,sa-ti ofer ce stiu doar eua-i oferi unui barbatviteaz, educat, galant ! 0737662980 100 euro/ ora 1 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 15, 2017 Tantiiiiii Sianaaaa, traiesti! 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 15, 2017 Tantiiiiii Sianaaaa, traiesti!Mai mult vegetează. 4 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 15, 2017 Siana te astept la lansarea cartii cu poezii, sa ti dau o dedicatie cu sloboz pe ochi Ti-o dau prin gura,fara factura.Te bag in lant,daca faci : - Hant !Te fac afissi pe tine ma pis. Mimezi a traisi ceva a fi.Esti un mim prostsi fara de rost,greseala naturii,produsul bauturii, un scuipat,aruncat,de vant luatsi purtat,nascut din tuse seacaintr-un parc, pe o banca. La replici atent,raspunzi consecvent,la numele de Carpa,insa nu iti disculpareaua-ti purtareintr-o adunare. Porecla ta completae : Vas de toaleta.Esti veceul personalal curului cel murdaral celui lipsit de har,Pipilica, cacanar. Da-ti singur astazi o muie,sa te simti intrat in UE,sa te simti bagat in seama,trage-ti niste strampi de dama,scoate-ti putin din cur dopul,du-te, fa autostopul, daca mori de plictiseala !Nu faci nici o para chioara ?Iti iei doar suturi in cur ?Lumea iti zice : - Hodar ?Esti rateu universalsortit sa fii cocalar. Spune-mi acum : - Mi-esti stapana !Bogdaproste, sarut-mana !ca in seama m-ai bagatsi-un bici pe carca mi-ai datcand atentie cerseamsi pomana imi doream, macar cu un cuvintelmai dur, mai picant, nitel.As vrea sa ma faci snitel,de-asta fac ca un purcel,la taiere ; ca un tren.Doamna, zi-mi ceva obscen ! 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 15, 2017 Iubitel, imi place sa iti simt mana in chiloteii mei, sa ma dezbraci cu dintii, incet si sa te joci cu limbuta in umezeala mea, sa ma faci sa gem pana simti gustul extazului meu, pe buze. Atingerile reciproce si pozitia 69 ma excita si mai tare. Suna-ma daca placerea mea este si a ta ! 0737662980 450 ron / ora 1 1
adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 15, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Martie 15, 2017 Fă consueloLasa harneala mamaie, ca daca aveai clientii tai fideli iti inchideai contul de mult si nu mai calcai pe aici, stateai cu amantii tai plini de bani.Ai anunturi PUBLICE (surpriza, acest site este PUBLIC!) pe care le vede ORICINE dar tu nu, tu ai anunturi publice private. Doamne fereste! Grea e boala psihica! Iti imaginezi realitati si traiesti intr-o iluzie in care tu esti o printesa virgina curtata de zeci de printi bogati care nu mai stiu ce sa iti ofere! GRESIT!!!!!!!!!Iti spun inca o data! In scop TERAPEUTIC: ca sa te aduc cu picioarele pe pamant si sa iti scot demonii inchipuirii si labilitatii psihice din cap:REPETA DUPA MINE URMATOARELE!1. Esti o simpla prostituata ca aletele cateva mii. Anunturile tale sunt publice si ORICINE, dar absolut ORICINE iti da un telefon vine la tine si te foloseste pentru placerile lui sexuale dupa care pleaca si nu da 2 LEI VECHI pe existent ta!2. Ai lipsa de client pentru ca anul nasterii tale este din ce in ce mai indepartat si apar tot mai multe tinere cu carnea tare la 150 - 200 Lei. 3. Faptul ca dai limbi in cur, pui buzele pe gaoaza si tragi pana iese Nutella si sugi degete de la picioare NU ESTE CEVA EXCENTRIC! Sunt doar niste servicii suplimentare pe care multe altele le practica. (NU iau in deradere aceste servicii ca altii, doar iti spun).Si nu in ultimul rand: NU ESTI SPECIALA! Cum traiesti, ce gandesti, ce SENTIMENTE AI NU INTERESEAZA PE NIMENI! Esti o simpla jucarie timp de 1 ora!BAGA-TI BINE ACESTE LUCRURI IN CAP SI VINO CU CREIERUL IN LUMEA REALA!Atunci vei fi impacata cu tine si totul va fi bine! Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interior care TE BANTUIE! Sincer sa fiu, am văzut câteva citate pe postări de-ale tale din perioada sărbătorilor, erai mai amuzantă, te decorative că un pom de Crăciun. Ce dracu s a întâmplat cu tine mamaie? 1 2
siana Reputație: -1368 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Buna dimineata, amore mio ! Te-ai trezit cu genele pline de vise erotice ? Traieste-ti visul ... cu mine ! Suna-ma ! 0737662980 450 ron / ora Iti doresc o zi plina de armonie, de sperante si succes ! 1 1
adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 16, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Martie 16, 2017 La marginea patuluiStă mamaia satuluiNumita ConsuelaCare linge Nutella Linge cu plăcere in curCu multa atenție împrejurCu rahat la bot de mânjeșteȘi apoi că toanta rânjește Mamaie damblagităCu pizda scofâlcităTreci la aparatSă ți umplu botul de rahat 1 2
siana Reputație: -1368 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Fă consuelo REPETA DUPA MINE URMATOARELE : NU ESTI SPECIALA! Cum traiesti, ce gandesti, ce SENTIMENTE AI NU INTERESEAZA PE NIMENI! Esti o simpla jucarie timp de 1 ora!BAGA-TI BINE ACESTE LUCRURI IN CAP SI VINO CU CREIERUL IN LUMEA REALA!Atunci vei fi impacata cu tine si totul va fi bine! Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interior care TE BANTUIE! NU ESTI SPECIAL ! NU ESTI POET ! NU ESTI UN GENIU ! Ce afirmi, cum traiesti, ce sentimente ai, nu intereseaza pe nimeni ! ESTI UN NIMENI, nu valorezi nici cat o jucarie stricata, nimeni nu te vrea si nu te plateste nici macar pentru o ora ! Baga-ti bine aceste lucruri in cap si vino cu creierul in lumea reala ! Atunci vei fi impacat cu tine si totul va fi bine. Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interiorcare te bantuie. Spovedeste-te parintelui Pipilica, spune-i de toate esecurile din viata ta si vei scapa de obsesia lor ! Esti un papagal care repeta, fara sa gandeasca, aceleasi lucruri, spuse de altii, la infinit. Esti marfa adusa din China, defect din fabricatie. Tot ce repeti ca papagalul, ti se potriveste de minune. Eu nu am stat sa povestesc pe forum cum traiesc, nu am dat detalii despre viata mea si trairile mele, despre amantii mei, familia mea, problemele sau realizarile mele, dimpotriva, doresc discretie. Eu traiesc in lumea reala, nu dor in lumea virtuala, ca tine si ca alti obositi de laba, pe care pensia i-a prins inca virgini. Eu cunosc zilnic oameni reali si nu ma bag in seama cu forta, nu ma bag ca musca in ciorba altuia, asa cum faci tu. Halucinezi si te iei de oameni aiurea, ca un lunatic. Daca ar fi sa repet ce spui tu, ar insemna ca este vorba despre tine in ceea ce spui, caci m-as adresa la persoana a doua. Iti place sa ti se spuna ca esti tarfa masculina ? Te mananca rau sub coada, de te tot dai cu fundul de pamant ? Maimutica nevropata ! 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Doresc sa cunosc doar oameni comunicativi, sociabili, educati, discreti, potenti financiar. Cine nu este capabil sa poarte o conversatie civilizata, nici macar la telefon si se arata deranjat atunci cand incerc sa port o discutie cu el, sa isi incerce norocul cu alta dama ! Si animalele comunica intre ele inainte de actul sexual propriu-zis : se cheama, se miros, executa un dans de curtoazie, etc. De la un om, am pretentia sa stie sa articuleze cuvinte, sa foloseasca mai intai limbajul verbal. Vreau sa cunosc oameni, nu doar niste suli mute. Am destule vibratoare in sertar, care imi stau la dispozitie cuminti. 1 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 16, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 16, 2017 Doresc sa cunosc doar oameni comunicativi, sociabili, educati, discreti, potenti financiar.Eu ma inscriu la aceste criterii. Deci ma poti suna. 1
masaj_iony Reputație: -425 Postat Martie 16, 2017 Postat Martie 16, 2017 Eu ma inscriu la aceste criterii. Deci ma poti suna. Te prostituezi acum😂 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 16, 2017 La marginea patuluiStă mamaia satuluiNumita ConsuelaCare linge Nutella Linge cu plăcere in curCu multa atenție împrejurCu rahat la bot de mânjeșteȘi apoi că toanta rânjește Mamaie damblagităCu pizda scofâlcităTreci la aparatSă ți umplu botul de rahat :clapp 2 1
adriancorhy Reputație: 91 Postat Martie 16, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Martie 16, 2017 Fă consueloLasa harneala mamaie, ca daca aveai clientii tai fideli iti inchideai contul de mult si nu mai calcai pe aici, stateai cu amantii tai plini de bani.Ai anunturi PUBLICE (surpriza, acest site este PUBLIC!) pe care le vede ORICINE dar tu nu, tu ai anunturi publice private. Doamne fereste! Grea e boala psihica! Iti imaginezi realitati si traiesti intr-o iluzie in care tu esti o printesa virgina curtata de zeci de printi bogati care nu mai stiu ce sa iti ofere! GRESIT!!!!!!!!!Iti spun inca o data! In scop TERAPEUTIC: ca sa te aduc cu picioarele pe pamant si sa iti scot demonii inchipuirii si labilitatii psihice din cap:REPETA DUPA MINE URMATOARELE!1. Esti o simpla prostituata ca aletele cateva mii. Anunturile tale sunt publice si ORICINE, dar absolut ORICINE iti da un telefon vine la tine si te foloseste pentru placerile lui sexuale dupa care pleaca si nu da 2 LEI VECHI pe existent ta!2. Ai lipsa de client pentru ca anul nasterii tale este din ce in ce mai indepartat si apar tot mai multe tinere cu carnea tare la 150 - 200 Lei. 3. Faptul ca dai limbi in cur, pui buzele pe gaoaza si tragi pana iese Nutella si sugi degete de la picioare NU ESTE CEVA EXCENTRIC! Sunt doar niste servicii suplimentare pe care multe altele le practica. (NU iau in deradere aceste servicii ca altii, doar iti spun).Si nu in ultimul rand: NU ESTI SPECIALA! Cum traiesti, ce gandesti, ce SENTIMENTE AI NU INTERESEAZA PE NIMENI! Esti o simpla jucarie timp de 1 ora!BAGA-TI BINE ACESTE LUCRURI IN CAP SI VINO CU CREIERUL IN LUMEA REALA!Atunci vei fi impacata cu tine si totul va fi bine! Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interior care TE BANTUIE! Sincer sa fiu, am văzut câteva citate pe postări de-ale tale din perioada sărbătorilor, erai mai amuzantă, te decorative că un pom de Crăciun. Ce dracu s a întâmplat cu tine mamaie? Mamaie, lasă harneala!!! 1 2
siana Reputație: -1368 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Iubitule, am un chef nebun sa fac amor cu tine. Suna-ma daca si tu ma doresti ! 0737662980 100 euro / ora 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Pasarika mea te asteapta umeda de dorinta iar picioarele mele sunt larg deschise la fanteziile tale, iubitel ! 0737662980 450 ron / ora 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Feromonii mei te cheama, te fac sa ma doresti si sa simti ca te doresc, la randul meu. Fa-ma iapa ta, nestrunita ! Fii armasarul meu, salbatic ! 0737662980 100 euro / ora 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Vino, sa imi faci vibromasaj cu limba ! 0737662980 100 euro / ora 1 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 16, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 16, 2017 Te prostituezi acumMa prostituez daca te fut pe tine. Aici era vorba de dialog, asa era anuntul dar tu cum nu prea citesti.....
siana Reputație: -1368 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Ia-ma tare, azi, din usa, iubitel, si suie-ma pe pereti ! Vreau sa ma lipesti de usa, sa mi-o dai cu pofta si sa urli ca un salbatic. Vreau sa ne rostogolim si sa faci cu mine aerobic, pe covor. Vreau sa ne descatusam cele mai patimase dorinte. 0737662980 450 ron / ora 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Martie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Ia-ma tare, azi, din usa, iubitel, si suie-ma pe pereti ! Vreau sa ma lipesti de usa, sa mi-o dai cu pofta si sa urli ca un salbatic. Vreau sa ne rostogolim si sa faci cu mine aerobic, pe covor. Vreau sa ne descatusam cele mai patimase dorinte. 0737662980 450 ron / ora 1 1
genovese Reputație: -418 Postat Martie 16, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 16, 2017 Ia-ma tare, azi, din usa, iubitel, si suie-ma pe pereti ! Vreau sa ma lipesti de usa, sa mi-o dai cu pofta si sa urli ca un salbatic. Vreau sa ne rostogolim si sa faci cu mine aerobic, pe covor. Vreau sa ne descatusam cele mai patimase dorinte. 0737662980 450 ron / ora Fara nici o jignire dar faza cu "sa faci cu mine aerorbic" e cam grea. Pari masiva.
Postări Recomandate