Sari la conținut

Siana, secretul starii tale de bine

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Ce poate fi mai bun la sfarsit de saptamana, decat un masaj, executat de o maseuza senzuala si experta in arta masajului ? Te astept la mine cu bucurie, te primesc cu rafinament si caldura sufleteasca, te abordez cu delicatete si dezinvoltura !

0737662980    :masaje  100 euro / ora

Conditii lux. Exclusiv pentru domnii educati, discreti, potenti financiar.

post-84499-0-47033000-1491036418_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Ai o urgenta amoroasa ? Doctorita Siana te trateaza ambulatoriu sau prin telefon. Suna-ma !

0737662980    :onbed  100 euro / ora

post-84499-0-44991500-1491042447_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Multumesc tututor oamenilor minunati pe care i-am cunoscut, pentru tot suportul financiar si moral ! Va doresc un weekend frumos, ca sufletul vostru ! :kiss3

• Like 1
Postat

Daca mai are cineva îndoieli ca aceasta baba este dementa si minte cum respira,atunci va mai aduc eu o dovada clara.

Aceasta baba dementa si disperata ca nu mai are clienți,postează o recenzie veche de 3 ani pentru ași face reclama,dar ATENTIE MARE! zdreanța șterge câteva pasaje din recenzie si anume acolo unde @mariorevine spune ca a vizitat-o pe Siana cu un an in urma (2013) si ca el apreciază ca are 35-40 de ani,deci acum dupa 4 ani va spun eu din sursa sigura ca are 42 de ani,nu cum minte jigodia pe toate site-urile ca are 35 de ani.

Inca o dovada clara ca aceasta baba este dementa si mincinoasa este ca înainte sa-si facă reclama singura cu aceasta recenzie,pe Topicul ei ATENTIE MARE! Baba dementa si mincinoasa neaga aceasta recenzie si spune ca @mariorevine a confundat-o,ca nu la ea a fost.

http://nimfomane.com/forum/topic/14597-0737662980-siana-poze-false/?p=2499389

In aceasta recenzie @mariorevine spuna ca Siana i-a dat limbi in cur la greu,dar pe topicul ei baba dementa si mincinoasa se jura pe copiii ei ca nu face anilingus.

Am citit si eu pe acel forum ca baba e terminata

• Minus 3
Postat

Vrei sa iesi din monotonie ? Fa-te explorator ! Exploreaza noi asternuturi, noi trasee turistice si viziteaza-ma !

0737662980   :hug1  100 euro / ora

post-84499-0-27009200-1491222949_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Ai avut o zi stresanta si obositoare ? Poti avea o seara placuta si odihnitoare. Eu te pot ajuta sa te relaxezi. Suna-ma ! Discretie, lux.

:masaje

0737662980

:kiss3

100 euro / ora

:feet

post-84499-0-05932500-1491227140_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Mamaie,a venit Crăciunul,ai împodobit bradul? :laugh2

Tataie, la fete destepte ca mine si care isi vad de treaba lor, vine Craciunul in fiecare zi a anului, cu multe cadouri, cu multi chischirei. Sac ! Oftica-te !

• Like 1
Postat

Aceasta mamaie mincinoasa folosește poze de acum 3 luni, mâzgălite și deformate sa nu i se vadă burtă și pizda scofâlcită.

Stau și mă gândesc, ce oameni ar fi dispuși să dea 100 euro unei băbuțe, când sunt atâtea fete tinere cu carnea tare, care presteaza decent.

Mă uitam in pozele ei, ce burtă are, zici că e bautoare de bere la buticul din colț, dar nu are bani nici de asta,că îi confisca peștele.

E și asta o afacere, să scoți la produs o mamaie de 45 de ani.

Consuela, confirmi că dai limbi in cur și lingi Nutella?

• Minus 2
Postat

Petrece clipe rafinate, cu o femeie rafinata !

0737662980   :date 450 ron / ora

post-84499-0-13381200-1491236962_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Siana/Consuela curva poeta

FEMEIE periculoasa, eu te fac sa fugi de-acasa, sunt nebuna de legat, rup zilnic cate un pat, nebunia mea frumoasa, abordarea mea spumoasa dependenta iti creeaza, sunt sfarleaza cea mai breaza, poze noi, coincid cu realitatea”…

Cand ati citi un asemenea anunt, cum ati reactiona?! Probabil v-ar mira, ati zice ca e copiat de undeva. Ei bine, experienta mea si nasul meu sensibil nu m-a inselat nici de data asta. Aveam de-a face cu o curva desteapta, care probabil o ia in cur pentru bani ca sa-si intretina familia, sau alte pasiuni extracurilculare. Si nu, nu ma refer aici la participarea in asociatii studentesti or so, ci probabil un mic business care nu merge dar care ii place, sau alta parascovenie! Sun la domnisoara, imi zice ca e 300 lei, dar facem ce vreau. HA! Zic, bine…. are u sure? Vezi ca-s mai kinky. Dsra zice nici o problema, inca nu ma cunosti. Deja simteam un hard-on la birou, si printre cubicals ma temeam sa nu ma vada colegii. Dar hei, viata de corporatie are si partile ei bune – birourile ultimul racnet si scaunele ergonomic fac din erectie o completa placere anonima altora. Ne intelegem la pret, plec in pauza de masa un pic mai devreme, pontez, si ma urc in metrou.

Ma simteam ca in Povestea Pulii, ducandu-ma la Veronica Micle pentru un pic de miere… Si in timp ce mergeam cu metroul spre Pta Romana, tot incercam sa-mi aduc aminte cum era in scoala generala cu rimele ritm iambic  :)) . Anyway, ajung la Romana, iau o ciocolata (cu tiramisu) de la un chisoc. Curvele stiu ca’s curve, dar – ca orice femeie – se inmoie cand primesc cadouri (in cazul meu, iau toata pula in gura din prima, fara fitze).

Urc la etajul 4… totul curat, blocul ok, intru in apt, fata ma astepta in usa. Foarte foarte dragutza, inalta, supla, sani nr. 2 – 3ish. Ii lipesea un dinte pe lateral, dar m-am gandit ca o fi fost unul cu cercei in pula care i-a dat la smatz, si i-a deplasat un pic mandibula… In fine, riscurile meseriei.. pentru mine e ok, ca parca intra mai bine  :))

Tipa ma serveste cu zaraza 5 stele (daca era 7 stele, o luam de nevasta)… imi face ochi dulci, se vede ca e descurcareata, dezghetata, chiar inteleapta. Si asta doar dupa modul in care imi vorbeste… De aratat arata f. f. bine, as I said. Beau Zaraza, fac un dus (si din greseala fac pipi in dus). Aud cum ma striga… Raduleeee, de ce faci pipi in dus si nu in gura mea?!?!

Oare cum își minte clienții la fata locului, când acestia constată că aceadta Consuela este o rapandulă bătrână?!

• Minus 2
Postat

Te astept la mine, sa iti incit simturile cu un masaj extrem de senzual !

0737662980            :masaje

:2qm40hg              450 ron / ora

post-84499-0-57499200-1491300257_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Ai nevoie de o asistenta medicala personala, sexy  si priceputa, care  sa iti acorde atentie sporita  si sa aiba mare grija de tine ? Suna-ma !    :onbed  0737662980  :ellao

450-500 ron / ora

• Like 1
Postat

Iti doresti un dirty massage ? Suna-ma !  :masaje  737662980 :onbed

100 euro / ora

post-84499-0-64472000-1491303958_thumb.jpg

post-84499-0-43509800-1491304024_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Aceasta mamaie mincinoasa folosește poze de acum 3 luni, mâzgălite și deformate sa nu i se vadă burtă și pizda scofâlcită.

Stau și mă gândesc, ce oameni ar fi dispuși să dea 100 euro unei băbuțe, când sunt atâtea fete tinere cu carnea tare, care presteaza decent.

Mă uitam in pozele ei, ce burtă are, zici că e bautoare de bere la buticul din colț, dar nu are bani nici de asta,că îi confisca peștele.

E și asta o afacere, să scoți la produs o mamaie de 45 de ani.

Consuela, confirmi că dai limbi in cur și lingi Nutella?

Luați aminte

• Minus 1
Postat

Femeie cu atitudine, sociabila, dezinvolta, complexa, sunt protagonista celor mai fierbinti si fanteziste aventuri. Placerea nu cunoaste monotonie, alaturi de mine. Ma adaptez cu usurinta nevoilor fiecarui partener, creez, pe loc, orice scenariu xxx pe care ti-l doresti. Sunt fina si senzuala. Cand parfumul meu pluteste in aer, dorinta barbatilor se ridica pana la cer. Aventureaza-te si tu, in patul meu, daca vrei sa bifezi o experienta placuta, de neuitat !

:stiletto      0737662980     :hug1   :atm 450 -500 ron / ora  :masaje

post-84499-0-88711700-1491310693_thumb.jpg

post-84499-0-96136400-1491310782_thumb.jpg

post-84499-0-82271800-1491310865_thumb.jpg

post-84499-0-81197400-1491311019_thumb.jpg

post-84499-0-67422400-1491311170_thumb.jpg

post-84499-0-65496200-1491311390_thumb.jpg

post-84499-0-75003900-1491311758_thumb.jpg

• Like 1
Postat

In mod sigur imi voi atrage o gramada critici... dar fatuca asta chiar numai merita din puctul meu de vedere aceste post-uri pozitive.[/font][/background]Am vizitat si eu aceasta  "poeta"  de mai multe ori... totul a fost chiar super pana la ultima vizita cand mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.Am sunat pe telefonul de clienti fideli......in fine am trecut la fapte ... dupa un oral meserias facut cu frisca, gheta, suc, fructe (cei care au fost stiu foarte bine) vreau sa trec la un normal... nu se poate trebuie sa merg putin la baie ca sunt prea excitata zice ea... nici nu imi trecea prin cap ce avea sa se intample.Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC?  tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine.Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze...Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut.Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal...   dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtitaM-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... [/size][/color]amenintari ca are prieteni la politia capitalei...  in final mi-a dat toti bani si am plecat..PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri.Cu siguranta are user deoarece mi-a tot pomenit de acest site ... m-am dat necunoscator...  ma tot intrebat la care gagici am mai fost de pe acest site...

Ce faci fa taratuta,șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine.

PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux?Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fi fa târâtură?Aia cu pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă.

Postat

Definitia vie a pasiunii, exuberanta, comunicativa, prietenoasa, amuzanta, atenta cu tine, jucausa, open minded, iubibila, acord importanta preludiului dar si satisfacerii totale a partenerului. Natura m-a programat special pentru a fi compania ideala pentru tine. Te vei indragosti de prezenta mea incantatoare.

0737662980  :kiss3 100 euro / ora

post-84499-0-17745700-1491324235_thumb.jpg

post-84499-0-84511600-1491324312_thumb.jpg

• Like 1
Postat

FEMEIE periculoasa, eu te fac sa fugi de-acasa, sunt nebuna de legat, rup zilnic cate un pat, nebunia mea frumoasa, abordarea mea spumoasa dependenta iti creeaza, sunt sfarleaza cea mai breaza, poze noi, coincid cu realitatea”…
Cand ati citi un asemenea anunt, cum ati reactiona?! Probabil v-ar mira, ati zice ca e copiat de undeva. Ei bine, experienta mea si nasul meu sensibil nu m-a inselat nici de data asta. Aveam de-a face cu o curva desteapta, care probabil o ia in cur pentru bani ca sa-si intretina familia, sau alte pasiuni extracurilculare. Si nu, nu ma refer aici la participarea in asociatii studentesti or so, ci probabil un mic business care nu merge dar care ii place, sau alta parascovenie! Sun la domnisoara, imi zice ca e 300 lei, dar facem ce vreau. HA! Zic, bine…. are u sure? Vezi ca-s mai kinky. Dsra zice nici o problema, inca nu ma cunosti. Deja simteam un hard-on la birou, si printre cubicals ma temeam sa nu ma vada colegii. Dar hei, viata de corporatie are si partile ei bune – birourile ultimul racnet si scaunele ergonomic fac din erectie o completa placere anonima altora. Ne intelegem la pret, plec in pauza de masa un pic mai devreme, pontez, si ma urc in metrou.
Ma simteam ca in Povestea Pulii, ducandu-ma la Veronica Micle pentru un pic de miere… Si in timp ce mergeam cu metroul spre Pta Romana, tot incercam sa-mi aduc aminte cum era in scoala generala cu rimele ritm iambic  :)) . Anyway, ajung la Romana, iau o ciocolata (cu tiramisu) de la un chisoc. Curvele stiu ca’s curve, dar – ca orice femeie – se inmoie cand primesc cadouri (in cazul meu, iau toata pula in gura din prima, fara fitze).
Urc la etajul 4… totul curat, blocul ok, intru in apt, fata ma astepta in usa. Foarte foarte dragutza, inalta, supla, sani nr. 2 – 3ish. Ii lipesea un dinte pe lateral, dar m-am gandit ca o fi fost unul cu cercei in pula care i-a dat la smatz, si i-a deplasat un pic mandibula… In fine, riscurile meseriei.. pentru mine e ok, ca parca intra mai bine  :))
Tipa ma serveste cu zaraza 5 stele (daca era 7 stele, o luam de nevasta)… imi face ochi dulci, se vede ca e descurcareata, dezghetata, chiar inteleapta. Si asta doar dupa modul in care imi vorbeste… De aratat arata f. f. bine, as I said. Beau Zaraza, fac un dus (si din greseala fac pipi in dus). Aud cum ma striga… Raduleeee, de ce faci pipi in dus si nu in gura mea?!?!

• Minus 1
Postat

Artista consacrata, te astept, sa imi descoperi talentul, printre asternuturi !

0737662980   :hi3

:onbed        100 euro / ora

post-84499-0-44107800-1491387040_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Asa, clona lui Pipilica, cu multimple obsesii, sclav impotent si meserias cu carte de munca si cu maxima vechime in laba, bagator de nas in gaoazele tuturor, facatura de om ce esti,  linge-mi si suge-mi tocurile cu consecventa ! Ti-am citit eticheta, scrie pe ea : made in China si te vinzi numai la reducere, fiindca esti un obiect care prezinta mai multe defecte din fabricatie, numai ca nimeni nu vrea sa te cumpere si nu da un ban pe tine si pe ce spui tu. Acum, multumeste-mi mie, stapanei tale, ca am binevoit a te baga putin in seama si a te umili verbal, gratis, ca sa nu mori de atata singuratate  si frustrare !

• Like 1
Postat

Iti place sa te domin pervers ? Suna-ma ! 0737662980

450-500 ron / ora

Te pot domina ca in fotografii sau in multe alte feluri.

post-84499-0-27526100-1491389645_thumb.jpg

post-84499-0-56631200-1491389778_thumb.jpg

post-84499-0-13631300-1491389826_thumb.jpg

post-84499-0-76445300-1491389912_thumb.jpg

post-84499-0-31689600-1491389977_thumb.jpg

post-84499-0-23647600-1491390019_thumb.jpg

post-84499-0-63898200-1491390085_thumb.jpg

post-84499-0-95150100-1491390177_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Te astept, sclavule, sub tocurile mele, pe post de pres, sa te domin si umilesc verbal si fizic !

0737662980   :stiletto   450-500 ron / ora

post-84499-0-33386900-1491390484_thumb.jpg

post-84499-0-81545000-1491390565_thumb.jpg

post-84499-0-64706300-1491390594_thumb.jpg

• Like 1

Postat

Buna ! Eu sunt Siana, o adevarata gheisa, care stie sa te surprinda placut la fiecare intalnire, sa te relaxeze si dezinhibe si sa te scoata din monotonie. Iti voi arata, chiar si printr-o singura intalnire, cat de limitate au fost pana in acest moment orizonturile tale sexuale, cat de putine stiai, desi ai avut impresia ca ai experimentat destule. Sunt potrivita pentru a te scoate din rutina partidelor de sex banale, de acasa.

:ellao  :boobies    0737662980 :kiss3  100 euro / ora :masaje :inlovee

post-84499-0-99851300-1491399577_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...