Sari la conținut

Siana, secretul starii tale de bine

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Prinde-mi in gura, bikinii, cand mi-i scot si arunc de pe mine, Labus ! Sezi cumintel, in patru labe si scoate limba, ca vreau sa ma frec cu fundul de fata ta ! Linge-mi scoica, pana vei auzi sunetul marii, in ea !

0737662980   :inlovee 100 euro / ora

Scenariile pot fi adaptate dupa dorinta, in functie de ce fantezii iti plac.

post-84499-0-43424600-1491400571_thumb.jpg

post-84499-0-02768800-1491400619_thumb.jpg

post-84499-0-90620100-1491400691_thumb.jpg

post-84499-0-06202200-1491400781_thumb.jpg

post-84499-0-52724000-1491400814_thumb.jpg

post-84499-0-78579400-1491400969_thumb.jpg

post-84499-0-99806700-1491401013_thumb.jpg

post-84499-0-75613500-1491401055_thumb.jpg

post-84499-0-11543100-1491401104_thumb.jpg

• Like 1
Postat

In mod sigur imi voi atrage o gramada critici... dar fatuca asta chiar numai merita din puctul meu de vedere aceste post-uri pozitive.[/font][/background]Am vizitat si eu aceasta  "poeta"  de mai multe ori... totul a fost chiar super pana la ultima vizita cand mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.Am sunat pe telefonul de clienti fideli......in fine am trecut la fapte ... dupa un oral meserias facut cu frisca, gheta, suc, fructe (cei care au fost stiu foarte bine) vreau sa trec la un normal... nu se poate trebuie sa merg putin la baie ca sunt prea excitata zice ea... nici nu imi trecea prin cap ce avea sa se intample.Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC?  tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine.Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze...Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut.Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal...   dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtitaM-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... [/size][/color]amenintari ca are prieteni la politia capitalei...  in final mi-a dat toti bani si am plecat..PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri.Cu siguranta are user deoarece mi-a tot pomenit de acest site ... m-am dat necunoscator...  ma tot intrebat la care gagici am mai fost de pe acest site...

Ce faci fa taratuta,șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine.

PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux?Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fi fa târâtură?Aia cu pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă.

• Minus 1
Postat

Stand în mână cu banana

Limbi in cur ne da siana

Consuela sub alt brand

Fara nici un leu pe card

Baba stă cu mâna-ntinsă

Și se visează artistă

Însă că recomandare

Ar merge o internare

La spital geriatrie

Secția schizofrenie

Desi este un caz cronic

Că sa fiu putin ironic

La spital ar face bani

Pe aleea cu castani

Dând limbi celor din jur

Pe la cur și împrejur

Domnilor de vârstă ei

Bosorogi și batranei

Cea mai tare poezie ever!

• Minus 1
Postat

Baba senila si mincinoasa,asocierea de nume a fost făcută de zeci de clienți care te-au cunoscut si când aveai numele de târâtură Consuela.Chiar si aici pe topicul tău sunt 8-9 foști clienți care te-au recunoscut.Vezi si comentariile de pe siteul respectiv unde toti te-au recunoscut.

Adevărat grăiești. Tastatura asta minte și în somn

Postat

Adevărat grăiești. Tastatura asta minte și în somn

Suge-mi chilotii, dupa ce ma pis in ei ! Esti facut din laba, la vremuri de restriste, cand natura era in pauza de masa ...de aceea si sexul tau este incert. Uite, am gasit o poza cu tine.

P. S. Mananci cacat si in post, nesatulule ?

post-84499-0-12103000-1491409858_thumb.jpg

Postat

Bona sexy, rafinata si dragastoasa, am grija de tatici, in lipsa mamicilor.

0737662980

:hug1

100 euro / ora

post-84499-0-21870900-1491410810_thumb.jpg

Postat

Doctorita Siana, vine in ajutorul celor care sufera de o afectiune a vietii amoroase, cu tratamente de lux, asigurandu-va de confidentialitatea intalnirii si de calitatea serviciilor  medicale. Urgentele le rezolv atat la cabinet, cat si la telefon. 

Pantalonii jos, scumpule, sa-ti masor urgenta ! 

.

0737662980

:onbed

100 euro/ora

post-84499-0-16464900-1491412901_thumb.jpg

post-84499-0-07120900-1491412939_thumb.jpg

Postat

Suge-mi chilotii, dupa ce ma pis in ei ! Esti facut din laba, la vremuri de restriste, cand natura era in pauza de masa ...de aceea si sexul tau este incert. Uite, am gasit o poza cu tine.

P. S. Mananci cacat si in post, nesatulule ?

Baba nebună a luat o razna

Ți e foame mamaie?

Ce faci fa târâtură, șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine.

PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux?

Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fii fa târâtură?

Aia cu pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă.

• Minus 1
Postat

Buna dimineata ! :ellao

Te-ai trezit, dar inca mai visezi cu ochii deschisi ... la o partida nebuna de amor ? Urmeaza-ti visul ! Urmeaza-ma in dormitor ! Suna-ma si cele mai frumoase vise ale tale, pot deveni realitate !  :X

0737662980

:inlovee

100 euro / ora

post-84499-0-05076300-1491459734_thumb.jpg

Postat

Buna, dragule ! Cand soarele lipseste de pe cer, ii tin eu locul. Eu sunt Steluta, directoarea adjuncta, responsabila cu starea ta de bine. Sunt facuta sa te incalzesc cu zambetul meu, sa te infierbant cu trupul meu, sa incing atmosfera. Suna-ma, daca vrei sa ma vezi stralucind, in toata splendoarea, pe cerul realitatii tale !

0737662980     :hug1   100 euro / ora

post-84499-0-48001700-1491460350_thumb.jpg

Postat

Te plictisesti repede ? Si eu. De aceea, oferta mea de servicii este asemenea unui cub rubik,  de care nu te plictisesti niciodata, cu multiple posibilitati de rezolvare. Cu mine poti testa N permutari ale jocurilor, pozitiilor, fetish-urilor si fanteziilor erotice. Poti alege si combina serviciile oferite, dupa dorinta. De asemenea, acelasi fetish, poate fi practicat in feluri diferite, de la o intalnire la alta. Chiar daca, uneori, amorul ti se pare colturos, ca un patrat iar rezolvarea problemelor amoroase ti se pare imposibila, te ajut sa depasesti toate temerile, inhibitiile, prejudecatile.Timpul petrecut in compania mea este foarte placut si distractiv si nu simti cand trece. Dincolo de complexitatea serviciilor, iti ofer satisfactie si dorinta de a o lua de la capat cu rezolvarea.

0737662980    :hi3 450-500 ron / ora

post-84499-0-95728000-1491461886_thumb.jpg

Postat

Mămăliga damblagită

Cu pizda scofalcita

Linge anusul pe bani

La prieteni și dușmani

Consuela depravată

Care trebuie internată

La spitalul de demenți

Că să facă chișchireți

• Minus 1
Postat

Fă consuelo

Lasa harneala mamaie, ca daca aveai clientii tai fideli iti inchideai contul de mult si nu mai calcai pe aici, stateai cu amantii tai plini de bani.

Ai anunturi PUBLICE (surpriza, acest site este PUBLIC!) pe care le vede ORICINE dar tu nu, tu ai anunturi publice private. Doamne fereste! Grea e boala psihica! Iti imaginezi realitati si traiesti intr-o iluzie in care tu esti o printesa virgina curtata de zeci de printi bogati care nu mai stiu ce sa iti ofere! GRESIT!!!!!!!!!

Iti spun inca o data! In scop TERAPEUTIC: ca sa te aduc cu picioarele pe pamant si sa iti scot demonii inchipuirii si labilitatii psihice din cap:

REPETA DUPA MINE URMATOARELE!

1. Esti o simpla prostituata ca aletele cateva mii. Anunturile tale sunt publice si ORICINE, dar absolut ORICINE iti da un telefon vine la tine si te foloseste pentru placerile lui sexuale dupa care pleaca si nu da 2 LEI VECHI pe existent ta!

2. Ai lipsa de client pentru ca anul nasterii tale este din ce in ce mai indepartat si apar tot mai multe tinere cu carnea tare la 150 - 200 Lei. :blowj0b

3. Faptul ca dai limbi in cur, pui buzele pe gaoaza si tragi pana iese Nutella si sugi degete de la picioare NU ESTE CEVA EXCENTRIC! Sunt doar niste servicii suplimentare pe care multe altele le practica. (NU iau in deradere aceste servicii ca altii, doar iti spun).

Si nu in ultimul rand: NU ESTI SPECIALA! Cum traiesti, ce gandesti, ce SENTIMENTE AI NU INTERESEAZA PE NIMENI! Esti o simpla jucarie timp de 1 ora!

BAGA-TI BINE ACESTE LUCRURI IN CAP SI VINO CU CREIERUL IN LUMEA REALA!

Atunci vei fi impacata cu tine si totul va fi bine! Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interior care TE BANTUIE!

:hihat

Sincer sa fiu, am văzut câteva citate pe postări de-ale tale din perioada sărbătorilor, erai mai amuzantă, te decorative că un pom de Crăciun. Ce dracu s a întâmplat cu tine mamaie?

• Minus 1
Postat

Cand imi vezi fundul, uiti de toate grijile si supararile si cand ti-l pun pe fata, viata capata sens si ti se pare mai frumoasa.

0737662980  :69  100 euro /ora

post-84499-0-33978400-1491479131_thumb.jpg

Postat

Bona pentru tatici, mamoasa, tandra, rabdatoare, vesela, comunicativa, sociabila, cu abilitati in terapia comportamentala, ingrijita, curata, stiu sa fac activitati educative si totodata recreative cu ei, ma adaptez cu usurinta nevoilor lor, imi pot oferi serviciile celor mai educati, discreti si generosi tatici. Suna-ma, daca esti interesat !

0737662980  :hug1 100 euro / ora

post-84499-0-03383700-1491487176_thumb.jpg

Postat

Stand în mână cu banana

Limbi in cur ne da siana

Consuela sub alt brand

Fara nici un leu pe card

Baba stă cu mâna-ntinsă

Și se visează artistă

Însă că recomandare

Ar merge o internare

La spital geriatrie

Secția schizofrenie

Desi este un caz cronic

Că sa fiu putin ironic

La spital ar face bani

Pe aleea cu castani

Dând limbi celor din jur

Pe la cur și împrejur

Domnilor de vârstă ei

Bosorogi și batranei

Frumoase rime

• Minus 1
Postat

Acum serios întreb, de ce are chestiile alea pe cap când face poze? Gătește sau e chirurg? Că nu pricep.

Să nu i se vadă chelia!

• Minus 1
Postat

Hei, lupulache, prinde-ma si sfasie-mi hainele de pe mine, ca sunt cea mai obraznica Scufita Rosie din cate exista si iti fac zi de zi in ciuda ! Imi place sa te vad cu chilotii mei, cei rosii, in dinti, in timp ce mi-o tragi cu salbaticie.

0737662980    :feet 450 ron /ora

post-84499-0-13479900-1491497210_thumb.jpg

Postat

:hug1    Sunt diva fanteziilor tale ... stau in fata ta, intinsa pe pat, aproape de tine, zambindu-ti cu inteles, imbracata sumar, intr-o lenjerie extrem de sexy, de provocatoare, cu ciorapi fini cu portjartier, cu tocuri inalte si subtiri si ma mangai usor pe buze, gat, pe sani, pe coapse, pe picioarele-mi lungi ... imi desfac usor picioarele, imi dau usor intr-o parte bikinii si incep sa ma joc cu labiile, sa mi le desfac pentru tine, intind un picior si iti dau sa imi lingi un toc, in timp ce tu ma privesti innebunit de placere si te masturbezi. Te pun sa imi scoti pantofii din picioare, iti fac foot job, apoi te pun sa imi scoti usor nylon-ul, sa ti-l rulezi pe penis si sa te masturbezi asa, cu el, in timp ce, cu un degetel, te chem si mai aproape de mine, dupa cere iti imping usor capul intre picioarele mele desfacute si te pun sa imi lingi pussy prin bikini. :boob   Pentru continuare si finalizare, te astept la mine !  :69

0737662980  :hi3  450 ron / ora

post-84499-0-49117800-1491554675_thumb.jpg

Postat

Azi, mi-ai spus la telefon ca ma vrei menajera, una sexy, periculoasa si perversa, ca sa iti deretic putin prin pantaloni, eventual sa iti calc chilotii. Ma vrei activa, vrei sa vezi cum ma aplec, cum ma intind, cand trebalui prin dormitor, cum fac ordine in sertarul cu jucarii, pe care le si probez in fata ta si, eventual, le probezi si tu. Te primesc intr-un costumas adecvat pentru rolul pe care il doresti, cocotata pe tocuri, cu ciorapi cu banda adeziva. Te ajut sa iti pui hainele pe umeras si sa te faci comod. Te servesc cu ceva de baut, iti aprind tigara, dupa care incep sa iti aprind simturile, din ce in ce mai mult. Pentru continuare si finalizare, te astept la mine !

0737662980     :kiss3      450-500 ron / ora

post-84499-0-74460000-1491555732_thumb.jpg

post-84499-0-05899500-1491556123_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Fă consuelo

Lasa harneala mamaie, ca daca aveai clientii tai fideli iti inchideai contul de mult si nu mai calcai pe aici, stateai cu amantii tai plini de bani.

Ai anunturi PUBLICE (surpriza, acest site este PUBLIC!) pe care le vede ORICINE dar tu nu, tu ai anunturi publice private. Doamne fereste! Grea e boala psihica! Iti imaginezi realitati si traiesti intr-o iluzie in care tu esti o printesa virgina curtata de zeci de printi bogati care nu mai stiu ce sa iti ofere! GRESIT!!!!!!!!!

Iti spun inca o data! In scop TERAPEUTIC: ca sa te aduc cu picioarele pe pamant si sa iti scot demonii inchipuirii si labilitatii psihice din cap:

REPETA DUPA MINE URMATOARELE!

1. Esti o simpla prostituata ca aletele cateva mii. Anunturile tale sunt publice si ORICINE, dar absolut ORICINE iti da un telefon vine la tine si te foloseste pentru placerile lui sexuale dupa care pleaca si nu da 2 LEI VECHI pe existent ta!

2. Ai lipsa de client pentru ca anul nasterii tale este din ce in ce mai indepartat si apar tot mai multe tinere cu carnea tare la 150 - 200 Lei. :blowj0b

3. Faptul ca dai limbi in cur, pui buzele pe gaoaza si tragi pana iese Nutella si sugi degete de la picioare NU ESTE CEVA EXCENTRIC! Sunt doar niste servicii suplimentare pe care multe altele le practica. (NU iau in deradere aceste servicii ca altii, doar iti spun).

Si nu in ultimul rand: NU ESTI SPECIALA! Cum traiesti, ce gandesti, ce SENTIMENTE AI NU INTERESEAZA PE NIMENI! Esti o simpla jucarie timp de 1 ora!

BAGA-TI BINE ACESTE LUCRURI IN CAP SI VINO CU CREIERUL IN LUMEA REALA!

Atunci vei fi impacata cu tine si totul va fi bine! Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interior care TE BANTUIE!

:hihat

Sincer sa fiu, am văzut câteva citate pe postări de-ale tale din perioada sărbătorilor, erai mai amuzantă, te decorative că un pom de Crăciun. Ce dracu s a întâmplat cu tine mamaie?

• Minus 1
Postat

In mod sigur imi voi atrage o gramada critici... dar fatuca asta chiar numai merita din puctul meu de vedere aceste post-uri pozitive.[/font][/background]Am vizitat si eu aceasta  "poeta"  de mai multe ori... totul a fost chiar super pana la ultima vizita cand mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.Am sunat pe telefonul de clienti fideli......in fine am trecut la fapte ... dupa un oral meserias facut cu frisca, gheta, suc, fructe (cei care au fost stiu foarte bine) vreau sa trec la un normal... nu se poate trebuie sa merg putin la baie ca sunt prea excitata zice ea... nici nu imi trecea prin cap ce avea sa se intample.Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC?  tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine.Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze...Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut.Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal...   dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtitaM-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... [/size][/color]amenintari ca are prieteni la politia capitalei...  in final mi-a dat toti bani si am plecat..PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri.Cu siguranta are user deoarece mi-a tot pomenit de acest site ... m-am dat necunoscator...  ma tot intrebat la care gagici am mai fost de pe acest site...

Ce faci fa taratuta,șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine.

PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux?Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fi fa târâtură?Aia cu pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă.

• Minus 1
Postat

Ai ramas in minte cu gustul placerii, de la ultima noastra intalnire, cand ai finalizat exploziv intr-unul dintre pantofii mei, dupa care m-am incaltat cu el iar tu mi-ai scos apoi piciorul din pantof si mi-ai lins talpa prin ciorapii fini ? Doresti sa ai inca o experienta, la fel de excitanta cu mine ? Suna-ma !

0737662980  :date 100 euro / ora

post-84499-0-38434600-1491564700_thumb.jpg

• Like 1

Postat

Din amor eu fac o joaca,

fac lucruri care sa-ti placa,

iti spun soapte ce-au menirea

sa nu te mai tii cu firea,

sa simti ca innebunesti

de placere, sa-ti doresti,

sa incerci sa gusti din toate

fanteziile picante.

0737662980

:kiss3

100euro / ora

post-84499-0-81457800-1491565266_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...