siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 http://i.imgur.com/T6LHC.gifhttp://i.imgur.com/T6LHC.gifhttp://i.imgur.com/T6LHC.gif 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Eu iti inspir visele frumoase, cu zane bune ? La un telefon distanta de tine se afla o zana reala, mai buna decat ti-ai putea imagina. Suna-ma si iti voi transforma visele in reaitate ! 0737662980 450-500 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Imi place sa te vad masturbandu-te , in fata mea, ursuletule, imi place sa te tin in suspans si sa te intarat, pana sa te las sa pui labuta pe mine. Imi place ca tu sa ma mangai la musuroi si sa te pun sa-ti bagi botul in el, in timp ce eu masez muschiul copacelului tau, atunci cand esti dezorientat, ti-ai pierdut busola prin hatisul fanteziilor si ispitelor si ai nevoie sa regasesti punctele cardinale. Imi place sa fiu dresoarea ta. Daca vrei sa afli ce imi mai place, te astept pe la mine ! 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Buna, scumpule ! Dupa o saptamana de munca, poate simti nevoia sa te descarci in mine, sa ai parte de relaxare si rasfat, de o evadare din cotidian. Tinutele mele sexy te asteapta sa ne jucam cu ele, fie ca vrei sa le imbrac eu, fie ca doresti sa te feminizez pe tine ! Putem incerca o multitudine de roluri. Ne putem schimba de N ori pe parcursul timpului petrecut impreuna, defiland prin casa, ca pe podium, in lenjerii provocatoare. Jucariile mele, te asteapta si ele, nerabdatoare ! Cremele si uleiurile mele de masaj iti pot marturisi, ca doar de o maseuza ca mine, le place sa fie folosite pe trupul tau. Cu mine te vei simti liber si dezinhibat, iti vei putea exprima deschis dorintele, fanteziile. 0737662980 450-500 ron /ora 1 Link spre comentariu
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 In mod sigur imi voi atrage o gramada critici... dar fatuca asta chiar numai merita din puctul meu de vedere aceste post-uri pozitive.[/font][/background]Am vizitat si eu aceasta "poeta" de mai multe ori... totul a fost chiar super pana la ultima vizita cand mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo.Am sunat pe telefonul de clienti fideli......in fine am trecut la fapte ... dupa un oral meserias facut cu frisca, gheta, suc, fructe (cei care au fost stiu foarte bine) vreau sa trec la un normal... nu se poate trebuie sa merg putin la baie ca sunt prea excitata zice ea... nici nu imi trecea prin cap ce avea sa se intample.Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC? tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine.Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze...Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut.Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal... dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtitaM-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... [/size][/color]amenintari ca are prieteni la politia capitalei... in final mi-a dat toti bani si am plecat..PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri.Cu siguranta are user deoarece mi-a tot pomenit de acest site ... m-am dat necunoscator... ma tot intrebat la care gagici am mai fost de pe acest site... Ce faci fa taratuta,șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine.PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux?Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fi fa târâtură?Aia cu pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă. 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 opreste-te.ti-a dat tie vreo tzeapa? (retoric) 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Ma misc bine si pe muzica si fara muzica, dupa melodia mea interioara, al carui ritm nebunesc imi tasneste la suprafata, prin toti porii. Dansezi cu mine ? 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 opreste-te.ti-a dat tie vreo tzeapa? (retoric) Scuze, te-am depunctat din greseala ! Nu i-a dat nimeni teapa, in afara de mama natura. Este un magarus lipsit de noroc, care sta si rage de pe margine si da cu scula de pamant, de ciuda ca ii atarna degeaba intre picioare. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Un masaj cu limbuta pe ohohooo poate face minuni, poate fi mai bun si mai de folos decat un sejur la munte, chiar si cu spa inclus. Intr-un pret mult mai avantajos decat il are intalnirea cu ursul prin padure, eu iti ofer masaj total, din talpi pana in varful capului, fantezii, fetish-uri, jocuri erotice, dialog placut si discretie in ceea ce priveste confesiunile pe care simti nevoia sa le faci, care sunt cele mai bune modalitati prin care te poti descarca de tot stresul acumulat. 0737662980 450-500 ron / ora 1 Link spre comentariu
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Baba nebună a luat o razna Ți e foame mamaie? Ce faci fa târâtură, șantajezi si ameninți clienții cu relațiile pe care le ai la politia capitalei? 5-7 ani de parnaie la targsor scrie pe tine. PS.Primesti clienți când ești pe ciclu fără sa le spui asta si ai pretenții ca ești curva de lux? Cat de jegoasa si scarboasa poti sa fii fa târâtură? Aia cand ai supt pula plina de căcat n-o mai comentez ca imi vine sa vomit pe tine de scârbă 1 Link spre comentariu
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 .Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... dupa cateva minute vad balonasul plin de sange ... dau fuga la baie ma spal ....si ce vad in WC? tampax-ul fireste, proasta nu a tras apa bine.Fata a fost la baie era prea excitata nu? ... vrajeli de stoarfa... isi cere scuze ca tocmai ia venit ciclu... o intreb de ce vrea sa ma prosteasca ca stia foarte bine ca este pe ciclu... minciuni si scuze...Imi promite ca se va revansa data viitoare ...promisiuni.... iar daca vreau acum imi face un oral si anal ce nu am mai vazut.Purcede a-mi face oralul ... cu de toate, limbi peste tot, gheata cu pepsi... ma corupe si la anal... dupa cateva onduiri scot penisul din ea si ce imi vede ochii mei ?...balonasul plin de cacat....aceasi nesimtire....nesimtitaM-am enervat rau de tot ... am facut dus si la plecare i-am cerut absolut toti bani inapoi... binenteles au inceput comentariile... [/size][/color]amenintari ca are prieteni la politia capitalei... in final mi-a dat toti bani si am plecat..PS: Ce s-a intamplat cu ea de s-a schimbat? Si-a luat lumea in cap ca ar fi vedeta pe acest site si a uitat de cele mai elementare lucruri. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Weekend minunat, tuturor ! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 .Se intoarce si trecem la fapte .... surprize... Mai poti sa mananci atat rahat, mai poti, nu ti s-a aplecat ? Ai defect din fabricatie, iti lipseste frana ? Scena pe care o prezinti obsesiv nu poate fi decat fantezia bolnava a unuia ca tine, Pipilica. Te simti bine cand provoci celor din jur scarba, sau ce ? 1 Link spre comentariu
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Lasă harneala mamaie. Tu nu ești de vizitat nici la 50 lei finalizarea. Ești genul de femeie pe care nu as fute-o nici gratis. La 45 de ani te mai crezi divă... Ești doar o curva obosită care visează la prestații de sute de lei. Mamaie, trezirea, la muncă cu tine, nu la cordeala, că nu ai cu ce. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Eu sunt profa xxx,plina de pasta de pixdin cap pana in picioaretin cursuri stimulatoaresi-am multe materialedidactice, in dotare.Eu te-nvat, ce, poate, acasanimanui nu ii prea pasa,sa te-nvete, ori nu stie,sa-ti arate, mai Ilie. Azi, la ora de romana, la catedra sunt stapanasi, te rog, ia-ti pixu-n manasi scrie dupa dictare :- Am bastonul foarte tarecand va vad fusta mulatasi-asa, strategic, crapatasi cum stati pozitionata,provocator aplecata,peste banci, sa controlati,temele si cand ma luatila palme, ca nu-s cumintesi ma exprim in cuvinteporcoase, cand m-ascultatisau fac laba, cand predati ! Citeste cu voce tare,ce ai scris dupa dictare !Da-ti o nota la purtarepentru cum te porti in clasasi spune-mi cam ce pedeapsameriti tu, din partea mea,fiindca esti o haimana ? 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Buna, scumpule ! Ma numesc Siana. Sunt o femeie rafinata, educata, instruita, prezentabila, joviala, dezinvolta, sociabila, comunicativa. Sunt blonda, am ten alb, ingrijit, 35 de ani, 1,72 m, 56 kg. Eu sunt secretul starii tale de bine si definitia amorului fara prejudecati. Sunt cea care te scoate din monotonie si te dezbraca de inhibitii. Am o oferta generoasa de servicii, printre care, sper, sa sa regaseasca si fanteziile tale : Masaj profesional Girlfriend experience Fantezii totale Oral deep Role play, age play, doghi play Foot fetish, lingerie fetish, etc Masturbare Stimulare cu jucarii erotice Feminizare 69 si orice alte pozitii Facessiting activ Spanking Blindfolds activ Uro activ Dominare / umilire fizica / verbala activa Bondage activ Fisting activ Epilare / ceruire activa Dirty talking Hair pulling activ Breast / niplle torture activ Dresaj activ Dus asistat Show erotic Penetrare cu strapon Convorbiri fierbinti la telefon Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ... Serviciile pot fi combinate dupa dorinta. 0737662980 450-500 ro /ora Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus. Va astept, cu drag ! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Satisfactia zilei de azi, ti-o poate da o intalnire cu mine. Suna-ma ! 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Poti face ca ceva bun sa ti se intample azi. Ma poti suna. Lasa, restul, in seama mea ! 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Ce faci, iubitel ? Vrei sa faci un dus fierbinte cu mine ? Vrei sa mi-o mangai pe Afrodita, sa mi-o clabucesti si sa mi-o iubesti ? Suna-ma ! 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Energoterapeuta,te tratez 100%cu energie sexualasi te scol, instant, din boala. Detin multa energiesi te-astept la terapiekamasutra, chakrelesi meridianele sa iti deblochez, pe loc,cand iti pun, in piept, un toc !Cand iti fac oral adanc,te ridic de la pamant oricat de cazut ai fi,te plimb printre galaxiide placeri nebanuite,trezind simturi amortite. 0737662980 100 euro /ora. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Astazi, din al meu budoar,am facut un dispensar, sa-ti acord prim ajutor daca bilele te dor.Am metode de tratare moderne, inovatoare. Tratez prin masaj total si cu cel mai deep oral,pozitii si fantezii, masaj, jocuri, jucarii.Situatia, de-o cere,te scap rapid de durere.Te palpez la socotealasi, cu trusa-mi medicala,te repar si te lucrez,cu mult tact, te operez. 0737662980 100 euro / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Imblanzitoare de serpi, te astept sa vii cu sarpele tau la mine, sa ii scot tot veninul ! 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Sunt pasiunea care pune stapanire pe inima, pe mintea ta, pe tot trupul tau, sclavule. In fata mea tremuri de dorinta, ca frunza in vant. Ti se inmoaie genunchii cand ma vezi si mergi numai taras, ca un sarpe de casa, in urma mea, sarutandu-mi urmele pasilor de regina. Ma adori iar eu iti cer sa imi arati acest lucru in diferite moduri. Faci totul ca sa iti satisfaci regina. Sunt marinimoasa, te recompensez de fiecare data cand imi este pe plac ceea ce faci si cand esti ascultator dar devin neinduratoare si te pedepsesc atunci cand gresesti. Fa-te, mai repede, perna pentru picioarele mele si te voi recompensa cu un foot job ! 0737662980 450-500 ron /ora 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Imblanzitoare de serpi, senzuala, sarmanta, poti apela la mine daca vrei sa iti hipnotizez serpisorul, sa fac cu el un numar special, demn de un adevarat spectacol si sa ii extrag tot veninul. 0737662980 450 ron / ora 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Mi se spune si SianaAm o varza între craci,Pizda-n care să te caci.Mare, largă și lățoasă,Murătură puturoasă,Cu-n lindic moț de curcan.Stă de strajă barosanÎntre buzele-i rânjiteCe se freaca fleșcăite.Nu simti nici o gâdileală,Fuți, dar fără socotealăNu mai știi cum să te-așezi,Nu mai poți să încetezi,În zadar cauți strâmtoare,Ca-ți mai vine și putoareȘi de buze și de cur,De se-nvârte casa-n jurȘi te-apucă amețeala,De se curmă slobozealaȘi scârbit de-așa futai,Pula-ți vine să ti-o tai. 0737662980 450 ron / ora 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate